2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benimde belim çok ağrıyor ama kasılma kısalma yok dediler. Onla alakalı değildir inşallah yatmaktan bile olmuş olabilir ters bir hareket yapmışsındır belki. Kendi doktoruna aklındaki tüm soruları sor

Hamile pantolonlari gibi o zaman ben de bakayım

Yaşamadım ama rahim ağzı kısalığı için progestan veriyorlar bel ağrısı normal hamilelikte vücudun denge sistemi değişiyor ama senin sancı ve rahim ağzı kısalması olduğu için bel ağrıların normal olmayabilir sen hiç riske atma

8 ay kendin bakacaksan ihtiyaç bile duymazsın büyük ihtimalle

Kızlar ben ilk aylarda böyle bir emzik almıştım. Başka da almadım. Doğumdan sonra tutma durumuna göre alırım dedim, mantıklı mı sizce? Şimdiden bir sürü emzik almaya gerek var mı?
Ben de aynı şeyi düşünerek sadece setin içindeki emzikle bekliyorum

Yukarıda kalıyormuş baya. Ben 1 gecelik 1 pijama takımı alayım diyorum. 2 tanede hamile pijama altım var beli baya yüksek. Göğüs kalkanı ve pedi aldın mı sen onu hangi marka alım
Ben göğüs kalkanı avent aldım göğüs pedi çok sağlıklı gelmedi almadım bir de gümüş kapak aldim

Ben kiwinin aldım ikili gayet kaliteli

Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
İlk gün zaten altına bir şey giydirmiyorlar bir iki saat. O arada gecelik daha iyi. Ya da sadece pijama üstüyle oturursun. Kanama kontrolü yapıyorlar. Altına alt açma bezi gibi bişey seriyorlar. Yürümeye kalkınca giyersin altını ama ilk gün gecelik daha ideal. Pijama da acıtmıyor ama. Kesi yeri aşağıda oluyor.

@sh
Emzirme sütyenlerinde beden olmazsa iade etme durumu oluyor mu?
Canım baby plusun kuvetini sormuşsun bende aldım gri panda filan var üstünde küvetin içine maşrapa ve kovası sığıyor kargodaki haliyle şuan oda da bekliyor. Kahvaltımı yapayım sana atayım ne kadar yer kaplar sen görürsün ona göre alırsın

Kızlar günaydın. Göğüs pompası alan var mı ya da ne alacaksınız. Mochi 230a düşmüş ben bi elektrikli bi manuel alayım diyorum mantıklı mı sizce
Ben lansinoh hem tekli hem de çiftlisini kullanmıştım çok memnundum. Bu sefer teklisini alacağım ihtiyaç olursa. Çiftli tekliden daha iyi performans gösteriyordu. Manuel hiç kullanmadım.

Ben de sadece mochı var suan, elektrikliyı ıhtıyac olursa almayı dusunuyırum canım..
Bnm bi arkdsm mochi aldi ilk 1-2 gun memnun kaldi ama sonra cok sor sagmasi el dayanmio dedi elektrikliye gecti
Ben ilk etapta hastaneden kiraliycam. Cevremde cogu kisi hastane tipi kiralamis medela ve asiri memnun kalmislar. Oyuzden almadim mesela elektrikli de. Direk kiralama yapmak daha mantikli geldi
Bnm uclarim hep buyuktu gogus buyudukce suan findiktan buyuk. Kankami. Hep kucuktu gogus buyudukce icine kacmis iyice. Bi aletlemi bisekilde mi sormadim ama bisi yapip cikarmislar hastanede

Saol canım

Kendi doktoruna git bakalım ne diyecek. Bizede haber ver. Geçmiş olsun inşallah ağrın sızın sancın geçer bir sm önce

Vakum sagladıktan sonra süt kendılıgınden cıkıyor dıye bılıyorum ben

Evet evet ondan aldım yorumları okudum aslında çok içime sinmedi ama kızlar aldık deyince aldım ben de ya ben şey istiyorum biri bana şunu al desin gidip alayım. Araştırmak falan çok zor geliyo
Ya bende öyleyim tavsiyelere güveniyorum sonra pişman oluyorum o ayrı

Çıplak mi duruyoruz

Ay nasil yani ciplak mı oturcaz yatagın içinde

Kızlar puset ortusu nasıl bisey aldınız malum bizim bebişler kış bebişi hastane çıkışında kontrole falan giderken usumesinler diye kalın bir ortumu alalım yoksa kışi bebek arabası yagmurluguyla idare edip yaz için muslin örtü mu alalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…