2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Ben sezeryan olmuştum. Gecelik almamıştım. Daha narkozdan uyanırken beni giydiriyorlardı. Ben de sonra girerim sonra giyerim diyordum guluyorlardı bana. Bu sefer gecelik düşünuyorum sadece üstten giyiliyor diye. Bir de alttan giydirmeye calışmıyorlar diye. Kolay olur daha. Bir de gecelikte yatarken yukarı sıyırıp yatıyorlarmış ki arkaya kan bulasmasın diye.

Ben de böyle biliyorum, hatta bebek emerken boşta kalan memeye takmak mantığıyla almıştım
Bak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim

Eklentiler

• IMG20230923124302.webp
    33 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20230923124234.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 78

Canım bu videoyu izlersen seni rahatlatacağını düşünüyorum

Bak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
Ay beşiği de çok beğendim güle güle kullanın canım markası ne bu beşiğin. Annemlerin evinde kullanmak için böyle bir şey arıyorum bende. Sallanması güzel mı gıcırtı yapıyor mu. Ben hep yorumlarda çok gıcırtı yapıyor dedikleri için hala alamadım sen beğendiysen bundan alayım

Güzel canım çok yer kaplamıyor güzel günlerde kullanın ben de bu tarz almaya karar verdim katlanır almıcam zaten max 7 ay kullanılıyormuş bunlar sanırım. Ama son aya kadar bekliyim acele etmiyim diyorum yine indirime girer herhalde. Mochi yi güya indirimden almıştım şimdi daha uygun fiyatı

Şuan ben denemek için salladım gıcırtı yok Trendyoldan almıştım atayım linkini favorile fiyatı arada düşüyor

Evet. Hatta ikinci memeyi emzirirken bı öncekine takarsan yağlı süt geliyor. Kilo sikıntısı yaşayan bebeklere beslenme sonrası kaşık biberonla verilebilir.
Kaşık biberon konusunda kararsızım ben de, her bebekte kullanılıyor mu kesin ona göre alıcam

Katlanıri ben çökerim şu olduğu gibi boşalır diye almadım arada indirime giriyor ben önceden almıştım 195e gelmişti bana

içindeki yatağını ayrı aldın demi canım? Ben kayınvalidemin evine almak istiyorum ama sıfır almasam da olur sanki dolaptan uygun bir şey almak mantıklı geliyor, yazın gidince kullanmak için

içindeki yatağını ayrı aldın demi canım? Ben kayınvalidemin evine almak istiyorum ama sıfır almasam da olur sanki dolaptan uygun bir şey almak mantıklı geliyor, yazın gidince kullanmak için
Eveg yatak yok küçük çok çok ince bir sünger var şöyle tarif edeyim sünger karton kalınlığında babynest yataklar oluyor set olarak ondan almıştım içine

Hangi haftanın son hafta olduğunu kestiremezsem diye korkuyorum ben de bu hafta kasılmam falan çok oldu ya annem korkuttu baya her şeyini al hazırla artık diye
Annenize katıliyorum. Ben de hazırlıksız yakalanmıştım. Çok kotü oluyor. Gerçi benim pijama bile yoktu. O kadar düşünememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…