- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.021
İç çamaşırı ve ped olacak bide onlar baya bol oluyor. Bence çok kan bulaşmaz gibi.Aynen öyle ama ona da kan bulaşır mı ya direkt üstüne düşüyor ya
Ben sezeryan olmuştum. Gecelik almamıştım. Daha narkozdan uyanırken beni giydiriyorlardı. Ben de sonra girerim sonra giyerim diyordum guluyorlardı bana. Bu sefer gecelik düşünuyorum sadece üstten giyiliyor diye. Bir de alttan giydirmeye calışmıyorlar diye. Kolay olur daha. Bir de gecelikte yatarken yukarı sıyırıp yatıyorlarmış ki arkaya kan bulasmasın diye.Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Ben de böyle biliyorum, hatta bebek emerken boşta kalan memeye takmak mantığıyla almıştımVakum sagladıktan sonra süt kendılıgınden cıkıyor dıye bılıyorum ben
Onu sıyırıp yatıyorlar kan carşafa bulaşıyor. Kalkarken de indiriyoar.Aynen öyle ama ona da kan bulaşır mı ya direkt üstüne düşüyor ya
Bak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektimBen de böyle biliyorum, hatta bebek emerken boşta kalan memeye takmak mantığıyla almıştım
Evet. Hatta ikinci memeyi emzirirken bı öncekine takarsan yağlı süt geliyor. Kilo sikıntısı yaşayan bebeklere beslenme sonrası kaşık biberonla verilebilir.Ben de böyle biliyorum, hatta bebek emerken boşta kalan memeye takmak mantığıyla almıştım
Peki uzun kollu mu alcaz geceliği kalınlık olarak nasıl bakmamız lazım. Bedenini baya büyük alırım ben rahat olsun diyeOnu sıyırıp yatıyorlar kan carşafa bulaşıyor. Kalkarken de indiriyoar.
Bence de yok. Zaten bir tane varmış acil durum için. Duruma göre ihtiyaç duydukça alırsın yavaş yavaş. Bir de her şeyi şimdiden alırsak sonradan ne alacağızBen de aynı şeyi düşünerek sadece setin içindeki emzikle bekliyorum
Kızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
Ay beşiği de çok beğendim güle güle kullanın canım markası ne bu beşiğin. Annemlerin evinde kullanmak için böyle bir şey arıyorum bende. Sallanması güzel mı gıcırtı yapıyor mu. Ben hep yorumlarda çok gıcırtı yapıyor dedikleri için hala alamadım sen beğendiysen bundan alayımBak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
Güzel canım çok yer kaplamıyor güzel günlerde kullanınBak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
Şuan ben denemek için salladım gıcırtı yok Trendyoldan almıştım atayım linkini favorile fiyatı arada düşüyorAy beşiği de çok beğendim güle güle kullanın canım markası ne bu beşiğin. Annemlerin evinde kullanmak için böyle bir şey arıyorum bende. Sallanması güzel mı gıcırtı yapıyor mu. Ben hep yorumlarda çok gıcırtı yapıyor dedikleri için hala alamadım sen beğendiysen bundan alayım
Kaşık biberon konusunda kararsızım ben de, her bebekte kullanılıyor mu kesin ona göre alıcamEvet. Hatta ikinci memeyi emzirirken bı öncekine takarsan yağlı süt geliyor. Kilo sikıntısı yaşayan bebeklere beslenme sonrası kaşık biberonla verilebilir.
Katlanıri ben çökerim şu olduğu gibi boşalır diye almadımGüzel canım çok yer kaplamıyor güzel günlerde kullanınben de bu tarz almaya karar verdim katlanır almıcam zaten max 7 ay kullanılıyormuş bunlar sanırım. Ama son aya kadar bekliyim acele etmiyim diyorum yine indirime girer herhalde. Mochi yi güya indirimden almıştım şimdi daha uygun fiyatı
Şuan ben denemek için salladım gıcırtı yok Trendyoldan almıştım atayım linkini favorile fiyatı arada düşüyor
Polly Baby Beşik Hamak Sepet Sallanır Portatif Kahverengi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POLLY BABY Lüks Portatif Sallanır Sepet Beşik Hamak Beşik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Önceden daha uygunmuş kaçırdık artıkKatlanıri ben çökerim şu olduğu gibi boşalır diye almadımarada indirime giriyor ben önceden almıştım 195e gelmişti bana
Eveg yatak yok küçük çok çok ince bir sünger var şöyle tarif edeyim sünger karton kalınlığında babynest yataklar oluyor set olarak ondan almıştım içineiçindeki yatağını ayrı aldın demi canım? Ben kayınvalidemin evine almak istiyorum ama sıfır almasam da olur sanki dolaptan uygun bir şey almak mantıklı geliyor, yazın gidince kullanmak için
Şu yataktan aldımÖnceden daha uygunmuş kaçırdık artık
Annenize katıliyorumHangi haftanın son hafta olduğunu kestiremezsem diye korkuyorum ben debu hafta kasılmam falan çok oldu ya annem korkuttu baya her şeyini al hazırla artık diye
Beni hemen giydirmislerdi. Hatta narkozdan uyanırken giydiriyorlardı.Çıplak mi duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?