2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar dün doktor randevum vardı 27+5’te kilomuz 1250 gr boyumuz 35.5 cm çıktı bebiş gayet iyiymiş ben de bir ayda 1.5 kg almışım, bir ay sonra yine 1.5 kilo ile gel dedi doktorum. Yüzünü sonunda gösterdim güzel kızım, o kadar tontikleşmiş ki yanakları inanamadık. Ağzı hep açık şapırdatıyordu, ondan hep hıçkırık tutuyor anladım ay ne güzel, ne mutlu çıktım doktordan Allah herkese nasip etsin

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-23-13-02-04-11_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2023-09-23-13-01-43-69_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    29 KB · Görüntüleme: 65
Ay nasil yani ciplak mı oturcaz yatagın içinde
O halde habire pijama alti cikarmak mumkun degil. Dogurmadim ama genel aneztezi ile bir histereskopi bir de laparoskopi oldum miyom icin. En son da serklaj. 1 gece yattigim halde pijama fln goturmedim. Hastane ameliyat onlugu ile gecirdim. Kirlendiginde yenisini istedim. Yuruyusu de onunla yaptim aneztezi sonrasi. Surekli gelip karnimdaki yaralara baktilar mesela laparoskopide. Serklajda da icerde tanpon vardi onu cikardi fln. dependi yanlardan kesti,
Alttan kanama var mi cok mu diye kontrol etti. Sonra hemsire yenisini giydirdi. Benim tecrubem ozel hastane, devlet farkli olabilir tabi.

simdi dogum olunca gelen giden olur diye gecelik aldim ben de ama normalde ihtiyac yok. dedigim gibi hastane önlüğü bile ihtiyaci karsiliyor. Normal dogumu bilmiyorum ama Sezeryan laparoskopiye benzer diye dusunuyorum, pijama olmaz. Pansuman yapilacak, kontrol edilecek vs surekli pijama altini cikarman giymen lazim. Sana eziyet.
Ben hamurun kalin battaniyelerinden aldim. Ben de dusundum gecen gun bu konuyu yeter mi diye. Annem astronot tulumuna benzer, pofidik, ayakli dış kundak görmüş bir magazada. Gidip onun videosunu cekecek bana. Belki ondan da alirim. Hava guzel oldugunda ormana yuruyuse fln gitmek isteyebilirim haftasonlari.

Doğru diyosun canım bende açık kist ameliyatı olmuştum doktorlar gelip gidip dikişlerime baktılar aralık ayıydı ilk ayağa kalkana kadar ameliyat önlüğü vardı üzerimde sonrasında da uzun gecelik getirmişti babam onu giymiştim yürüyüş yapabilmek için ama sürekli gelip dikişlerimi açtıklarından hiç pijama giyememiştim bakıp kapatıp gidiyolardı muhtemelen sezeryanda yine bu şekilde olur diye tahmin ediyorum

Ben bunu aldım, cok begendım

Eklentiler

• Screenshot_20230923_131212_com.android.gallery3d.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 65
Ya elektriklide de sütü azalttığını tecrübe edenler var kişiye göre değişir gerçi bu durumda hatta özellikle kendinizi ilk sağmanız gerekirse pompayla değil elle sağın falan diyorlar bunun için dersler falan oluyormuş. Ay inşallah gerek kalmaz ne pompaya ne sağmaya
ince aldım şimdilik normal pamuklu nevresimdik kumaş. Çok kullanmam muhtemelen sağlıklı değil diyorlar. Gerçi ilk zamanlarda kullanıyo millet. Ay geçen avm de şu bilmem ne sıcakları geldiği zaman akıllının biri bebeğin pusetinin üstünü battaniyeyle kapatmış bildiğim battaniye yani manyakmıdır nedir nefes nasıl aldı o çocuk bilmiyorum. O kadar zor tuttum ki gidip kadının yanına bağırmamak için
Aynen öyle ama ona da kan bulaşır mı ya direkt üstüne düşüyor ya
bebeğim ameliyathane genelde sıcak bir ortam değil. Seni biraz temizleyip giydiriyorlar öyle pat diye çıkmıyoruz. Pek üstüne kan falan gelmez ama sütün gelebilir. Ben pijama takımı ayarladım lohusa pijamaları hamile pijamaları gibi hal karnımız olacağı için geniş oluyo. Bide sezeryanda olsan kesik aşağıda oluyo yukarda değil pijama etkilemez yani. Kan kaybedeceğimiz içinde üşümeye çok yatkın olacaz onu da diyim. Diceklerim bu kadar yarışmacılara başarılar dilerim

Yaa bu hamak beşik te cok tatlıymıs, ben de mı alsam bundan
Ben bunu ev içinde işte mutfakta salonda kullanmak için aldım diğeri malûm büyük bununla gündüz şallar uyuturum yanımda uyur sürekli kalkıp bakmak zorunda kalmam istediğim yere taşırım diye aldım

Bende öle düşündüm. Agrı olursan gel dediler kendı doktoruma aksı gibi yetısemıcem. Öğlene kadar calısıomıs Rahım agzı kısalmıs.

Sezeryanda belli bi saat sonra kalkıp yürüyüş yapman gerekiyor gaz çıkartman için. Ondan sonra yine ara ara kalkıp yürümen gerekiyor ki koridorda yürüyorlar genelde. Ben şimdi 10kere doğurduğum için çok iyi bilirim

Bende öle düşündüm. Agrı olursan gel dediler kendı doktoruma aksı gibi yetısemıcem. Öğlene kadar calısıomıs Rahım agzı kısalmıs.
Ya yattın ya sürekli belki ondandır sürekli mi ağrıyo? Benim kalkarken ve özellikle sırt üstü yattığımda fena ağrıyo. Bilerekte yatmıyorum gece bi kalkıyorum sırt üstü yatmışım belim gitmiş doktora geçen sordum bebek büyüdüğü için ağırlık merkezi falan değişiyo ekstra yük biniyo bel ağrısı normal falan demişti

Ben göğüs kalkanı avent aldım göğüs pedi çok sağlıklı gelmedi almadım bir de gümüş kapak aldim
Canim gogus pedi disari cikarken takmak gerekiyor. Cunku akiyor sut. Kalkan ve gumus kapagi diarda kullanamayiz camasirin altindan belli olur

Canim gogus pedi disari cikarken takmak gerekiyor. Cunku akiyor sut. Kalkan ve gumus kapagi diarda kullanamayiz camasirin altindan belli olur
Aynen yaa bende alcam hala almadım ilk dönemde çok akıyo 2 aylığa kadar hangi anneyi görsem önlerinde genelde süt. Bide şey diyorlar bebek acıkınca annesinde sütü akmaya göğüsleri sızlamaya başlıyor falan diye. Bi doğurayım en merak ettiklerimden biri bu gerçek mi hurafemi

Gogus ucun ilk hamieligimde hic yoktu benim. Bebek de kucuk dogdugu icin tutamamisti. Silikon gogus ucuyla emzirmistim. Bebek emdikce uclari buyumustu bi sure sonra, silikona gerek kalmamisti. Ama silikon uca alistigi icin sonrasinda biraktiramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…