- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.041
Kış olacağı için uzun kollu penye gecelik aldım ben.Peki uzun kollu mu alcaz geceliği kalınlık olarak nasıl bakmamız lazım. Bedenini baya büyük alırım ben rahat olsun diye
Maşrapasini bulamadım şuan indirimde canımBen de böyle biliyorum, hatta bebek emerken boşta kalan memeye takmak mantığıyla almıştım
Maşrapasini bulamadım şuan indirimde canım
Benim ki set halinde ama set olarak istemeyenler içinde böyle ayrı ayrı satılıyorBöyle ayrı ayrı mı aldın canım?
O halde habire pijama alti cikarmak mumkun degil. Dogurmadim ama genel aneztezi ile bir histereskopi bir de laparoskopi oldum miyom icin. En son da serklaj. 1 gece yattigim halde pijama fln goturmedim. Hastane ameliyat onlugu ile gecirdim. Kirlendiginde yenisini istedim. Yuruyusu de onunla yaptim aneztezi sonrasi. Surekli gelip karnimdaki yaralara baktilar mesela laparoskopide. Serklajda da icerde tanpon vardi onu cikardi fln. dependi yanlardan kesti,Ay nasil yani ciplak mı oturcaz yatagın içinde
Ben hamurun kalin battaniyelerinden aldim. Ben de dusundum gecen gun bu konuyu yeter mi diye. Annem astronot tulumuna benzer, pofidik, ayakli dış kundak görmüş bir magazada. Gidip onun videosunu cekecek bana. Belki ondan da alirim. Hava guzel oldugunda ormana yuruyuse fln gitmek isteyebilirim haftasonlari.Kızlar puset ortusu nasıl bisey aldınız malum bizim bebişler kış bebişi hastane çıkışında kontrole falan giderken usumesinler diye kalın bir ortumu alalım yoksa kışi bebek arabası yagmurluguyla idare edip yaz için muslin örtü mu alalım?
Çok sağol canım favladım hemenŞuan ben denemek için salladım gıcırtı yok Trendyoldan almıştım atayım linkini favorile fiyatı arada düşüyor
Polly Baby Beşik Hamak Sepet Sallanır Portatif Kahverengi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POLLY BABY Lüks Portatif Sallanır Sepet Beşik Hamak Beşik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doğru diyosun canım bende açık kist ameliyatı olmuştum doktorlar gelip gidip dikişlerime baktılar aralık ayıydı ilk ayağa kalkana kadar ameliyat önlüğü vardı üzerimde sonrasında da uzun gecelik getirmişti babam onu giymiştim yürüyüş yapabilmek için ama sürekli gelip dikişlerimi açtıklarından hiç pijama giyememiştim bakıp kapatıp gidiyolardı muhtemelen sezeryanda yine bu şekilde olur diye tahmin ediyorumO halde habire pijama alti cikarmak mumkun degil. Dogurmadim ama genel aneztezi ile bir histereskopi bir de laparoskopi oldum miyom icin. En son da serklaj. 1 gece yattigim halde pijama fln goturmedim. Hastane ameliyat onlugu ile gecirdim. Kirlendiginde yenisini istedim. Yuruyusu de onunla yaptim aneztezi sonrasi. Surekli gelip karnimdaki yaralara baktilar mesela laparoskopide. Serklajda da icerde tanpon vardi onu cikardi fln. dependi yanlardan kesti,
Alttan kanama var mi cok mu diye kontrol etti. Sonra hemsire yenisini giydirdi. Benim tecrubem ozel hastane, devlet farkli olabilir tabi.
simdi dogum olunca gelen giden olur diye gecelik aldim ben de ama normalde ihtiyac yok. dedigim gibi hastane önlüğü bile ihtiyaci karsiliyor. Normal dogumu bilmiyorum ama Sezeryan laparoskopiye benzer diye dusunuyorum, pijama olmaz. Pansuman yapilacak, kontrol edilecek vs surekli pijama altini cikarman giymen lazim. Sana eziyet.
Ben hamurun kalin battaniyelerinden aldim. Ben de dusundum gecen gun bu konuyu yeter mi diye. Annem astronot tulumuna benzer, pofidik, ayakli dış kundak görmüş bir magazada. Gidip onun videosunu cekecek bana. Belki ondan da alirim. Hava guzel oldugunda ormana yuruyuse fln gitmek isteyebilirim haftasonlari.
Ben bunu aldım, cok begendımKızlar puset ortusu nasıl bisey aldınız malum bizim bebişler kış bebişi hastane çıkışında kontrole falan giderken usumesinler diye kalın bir ortumu alalım yoksa kışi bebek arabası yagmurluguyla idare edip yaz için muslin örtü mu alalım?
Ya elektriklide de sütü azalttığını tecrübe edenler var kişiye göre değişir gerçi bu durumda hatta özellikle kendinizi ilk sağmanız gerekirse pompayla değil elle sağın falan diyorlar bunun için dersler falan oluyormuş. Ay inşallah gerek kalmaz ne pompaya ne sağmayaBnm bi arkdsm mochi aldi ilk 1-2 gun memnun kaldi ama sonra cok sor sagmasi el dayanmio dedi elektrikliye gecti
Ben ilk etapta hastaneden kiraliycam. Cevremde cogu kisi hastane tipi kiralamis medela ve asiri memnun kalmislar. Oyuzden almadim mesela elektrikli de. Direk kiralama yapmak daha mantikli geldi
Bnm uclarim hep buyuktu gogus buyudukce suan findiktan buyuk. Kankami. Hep kucuktu gogus buyudukce icine kacmis iyice. Bi aletlemi bisekilde mi sormadim ama bisi yapip cikarmislar hastanede
ince aldım şimdilik normal pamuklu nevresimdik kumaş. Çok kullanmam muhtemelen sağlıklı değil diyorlar. Gerçi ilk zamanlarda kullanıyo millet. Ay geçen avm de şu bilmem ne sıcakları geldiği zaman akıllının biri bebeğin pusetinin üstünü battaniyeyle kapatmış bildiğim battaniye yani manyakmıdır nedir nefes nasıl aldı o çocuk bilmiyorum. O kadar zor tuttum ki gidip kadının yanına bağırmamak içinKızlar puset ortusu nasıl bisey aldınız malum bizim bebişler kış bebişi hastane çıkışında kontrole falan giderken usumesinler diye kalın bir ortumu alalım yoksa kışi bebek arabası yagmurluguyla idare edip yaz için muslin örtü mu alalım?
bebeğim ameliyathane genelde sıcak bir ortam değil. Seni biraz temizleyip giydiriyorlar öyle pat diye çıkmıyoruz. Pek üstüne kan falan gelmez ama sütün gelebilir. Ben pijama takımı ayarladım lohusa pijamaları hamile pijamaları gibi hal karnımız olacağı için geniş oluyo. Bide sezeryanda olsan kesik aşağıda oluyo yukarda değil pijama etkilemez yani. Kan kaybedeceğimiz içinde üşümeye çok yatkın olacaz onu da diyim. Diceklerim bu kadar yarışmacılara başarılar dilerimAynen öyle ama ona da kan bulaşır mı ya direkt üstüne düşüyor ya
Aynen temızlık yaparken, yemek yaparken bıle kendı kendıne sagım ypıyormusBen de böyle biliyorum, hatta bebek emerken boşta kalan memeye takmak mantığıyla almıştım
Yaa bu hamak beşik te cok tatlıymıs, ben de mı alsam bundanBak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
Ben bunu ev içinde işte mutfakta salonda kullanmak için aldım diğeri malûm büyük bununla gündüz şallar uyuturum yanımda uyur sürekli kalkıp bakmak zorunda kalmam istediğim yere taşırım diye aldımYaa bu hamak beşik te cok tatlıymıs, ben de mı alsam bundan
Bende öle düşündüm. Agrı olursan gel dediler kendı doktoruma aksı gibi yetısemıcem. Öğlene kadar calısıomıs Rahım agzı kısalmıs.Yaşamadım ama rahim ağzı kısalığı için progestan veriyorlar bel ağrısı normal hamilelikte vücudun denge sistemi değişiyor ama senin sancı ve rahim ağzı kısalması olduğu için bel ağrıların normal olmayabilir sen hiç riske atma
Sezeryanda belli bi saat sonra kalkıp yürüyüş yapman gerekiyor gaz çıkartman için. Ondan sonra yine ara ara kalkıp yürümen gerekiyor ki koridorda yürüyorlar genelde. Ben şimdi 10kere doğurduğum için çok iyi bilirimO halde habire pijama alti cikarmak mumkun degil. Dogurmadim ama genel aneztezi ile bir histereskopi bir de laparoskopi oldum miyom icin. En son da serklaj. 1 gece yattigim halde pijama fln goturmedim. Hastane ameliyat onlugu ile gecirdim. Kirlendiginde yenisini istedim. Yuruyusu de onunla yaptim aneztezi sonrasi. Surekli gelip karnimdaki yaralara baktilar mesela laparoskopide. Serklajda da icerde tanpon vardi onu cikardi fln. dependi yanlardan kesti,
Alttan kanama var mi cok mu diye kontrol etti. Sonra hemsire yenisini giydirdi. Benim tecrubem ozel hastane, devlet farkli olabilir tabi.
simdi dogum olunca gelen giden olur diye gecelik aldim ben de ama normalde ihtiyac yok. dedigim gibi hastane önlüğü bile ihtiyaci karsiliyor. Normal dogumu bilmiyorum ama Sezeryan laparoskopiye benzer diye dusunuyorum, pijama olmaz. Pansuman yapilacak, kontrol edilecek vs surekli pijama altini cikarman giymen lazim. Sana eziyet.
Ben hamurun kalin battaniyelerinden aldim. Ben de dusundum gecen gun bu konuyu yeter mi diye. Annem astronot tulumuna benzer, pofidik, ayakli dış kundak görmüş bir magazada. Gidip onun videosunu cekecek bana. Belki ondan da alirim. Hava guzel oldugunda ormana yuruyuse fln gitmek isteyebilirim haftasonlari.
Ya yattın ya sürekli belki ondandır sürekli mi ağrıyo? Benim kalkarken ve özellikle sırt üstü yattığımda fena ağrıyo. Bilerekte yatmıyorum gece bi kalkıyorum sırt üstü yatmışım belim gitmişBende öle düşündüm. Agrı olursan gel dediler kendı doktoruma aksı gibi yetısemıcem. Öğlene kadar calısıomıs Rahım agzı kısalmıs.
Canim gogus pedi disari cikarken takmak gerekiyor. Cunku akiyor sut. Kalkan ve gumus kapagi diarda kullanamayiz camasirin altindan belli olurBen göğüs kalkanı avent aldım göğüs pedi çok sağlıklı gelmedi almadım bir de gümüş kapak aldim
Kaç aya kadar kullanılıyor?Ben bunu ev içinde işte mutfakta salonda kullanmak için aldım diğeri malûm büyük bununla gündüz şallar uyuturum yanımda uyur sürekli kalkıp bakmak zorunda kalmam istediğim yere taşırım diye aldım
Aynen yaa bende alcam hala almadım ilk dönemde çok akıyo 2 aylığa kadar hangi anneyi görsem önlerinde genelde süt. Bide şey diyorlar bebek acıkınca annesinde sütü akmaya göğüsleri sızlamaya başlıyor falan diye. Bi doğurayım en merak ettiklerimden biri bu gerçek mi hurafemiCanim gogus pedi disari cikarken takmak gerekiyor. Cunku akiyor sut. Kalkan ve gumus kapagi diarda kullanamayiz camasirin altindan belli olur
Gogus ucun ilk hamieligimde hic yoktu benim. Bebek de kucuk dogdugu icin tutamamisti. Silikon gogus ucuyla emzirmistim. Bebek emdikce uclari buyumustu bi sure sonra, silikona gerek kalmamisti. Ama silikon uca alistigi icin sonrasinda biraktiramadimAklıma gelmişken şimdi bu göğüs ucu az veya içedönüklük olayı normalde anlaşılacak bir şey mi? Benim göğüs uçlarım hep belirgindi normalde. Ama doğum sonrası bu durum değişiyor mu yoksa nasılsam öyle mi devam ederim. O uç çıkarıcı almaya gerek var mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?