2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
N11den wee baby aldım ben az önce kuponla tanesi 1 lira gibi bir fiyata geldi diğer sitelere göre en ucuzu

Yok canım ya hafif ağrı ben anladım ağrım var ayaklara vurup bende senin gibi yatmaktan sandım. Doktora yetısemedım cıkıs yapamadım kızlar nıdıcard kullanan varmı bu ılac nasıldır.
Sadece bel hafif ve rahım ağzı kısalmıs ya ondan korktum bu ılac fayda edrmı bilen varmı.

bilmiyorum ki belki hastanedeki ebeye emzirme danışmanına vs danışabiliriz

Hadi yaa e bugün çıkamıcakmısın?

Dun alttan muayene oldum acıklık yoktu doktora rica ettim bugun cıkıyorum bakın dıe olmaz dedı halbuki kendileri defalarca zorla baktılar. bugun ne halde bilmiyorum sorumluluk sızde deyıp birsürü kagıt imzaladık. Ağrı olması rahım acıklık tetıklıo mus.

Eğer böyle bişi olursa doğumdan sonra senin yanına emzirmene yardım etmek için hemşire geliyo genelde de bu işlemi yapıyorlar

Bunun ıcın bı tedavı vermedı mı, ben agrı ıcın 2 gun endol kullandım, kasılmalar ıcınde 3x1 nıdıcard kullanıyorum, cok sukur gectı
Sohrab canım nıdıcard etkisi oldumu banada doktor nıdıcard yazmıs. Ama acıklık varmı bakılmadı ağrıları azaltırmı

Kızlar bu benim çok hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu bilemedim. Katlanabilir mi almalıyım sizce? Neye dikkat etmem gerekir banyo küvet takımında?
Benim Banyo küçük birde duş kabini içinde küvet var bayağı yüksek nasıl yıkanır bilmiyorum çok kararsızım bu konuda, bayağı güzelmiş bu ama benim banyoma sığmaz

Eğer böyle bişi olursa doğumdan sonra senin yanına emzirmene yardım etmek için hemşire geliyo genelde de bu işlemi yapıyorlar
bunun için aparatlar da var canım çok ucuz onlar daha konforlu ve uygulaması daha kolay

Ben kullandim nidicard 5 gun filan. Cok etkili bir ilac sanciyi hemen kesiyor. Ama ilacin etkisi 5-6 saate geciyordu bende. Sonra tekrar basliyordu sanci. Gunde 3 defa kullaniyordum

O zaman almaya gerek yok sanki o aparatlardan
meme ucun çok çökükse al benimki mesela küçük değil ama normalde içe gömülüyor dokunmadan dışarı çıkmıyor bu aparattan alacağım ucuz bir şey baya enjektörü yengeme kullandık kendi kendine uygulaması biraz zor bunu tek elle yaparsın

Hastanede bu işlemin yapıyolar zaten çıkıyo hemen hani açıkçası benim gördüğüm kadarıyla çok gerekli değil aparat. Bide herkesin böyle olmuyo kendiliğinden genelde çıkıyo ucu. İsteyen alsın tabiki canım

Kızlar bu enfeksiyon için dut suyu yapıyorum da soğuk mu sıcak mı içmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…