- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.061
1-1.5 yaşına kadar kullanılabiliyorKaç aya kadar kullanılıyor?
N11den wee baby aldım ben az önce kuponla tanesi 1 lira gibi bir fiyata geldi diğer sitelere göre en ucuzuAynen yaa bende alcam hala almadım ilk dönemde çok akıyo 2 aylığa kadar hangi anneyi görsem önlerinde genelde süt. Bide şey diyorlar bebek acıkınca annesinde sütü akmaya göğüsleri sızlamaya başlıyor falan diye. Bi doğurayım en merak ettiklerimden biri bu gerçek mi hurafemi
Yok canım ya hafif ağrı ben anladım ağrım var ayaklara vurup bende senin gibi yatmaktan sandım. Doktora yetısemedım cıkıs yapamadım kızlar nıdıcard kullanan varmı bu ılac nasıldır.Ya yattın ya sürekli belki ondandır sürekli mi ağrıyo? Benim kalkarken ve özellikle sırt üstü yattığımda fena ağrıyo. Bilerekte yatmıyorum gece bi kalkıyorum sırt üstü yatmışım belim gitmişdoktora geçen sordum bebek büyüdüğü için ağırlık merkezi falan değişiyo ekstra yük biniyo bel ağrısı normal falan demişti
Hee bakarım bende teşekkürler bebekN11den wee baby aldım ben az önce kuponla tanesi 1 lira gibi bir fiyata geldi diğer sitelere göre en ucuzu
bilmiyorum ki belki hastanedeki ebeye emzirme danışmanına vs danışabilirizAklıma gelmişken şimdi bu göğüs ucu az veya içedönüklük olayı normalde anlaşılacak bir şey mi? Benim göğüs uçlarım hep belirgindi normalde. Ama doğum sonrası bu durum değişiyor mu yoksa nasılsam öyle mi devam ederim. O uç çıkarıcı almaya gerek var mj
Hadi yaa e bugün çıkamıcakmısın?Yok canım ya hafif ağrı ben anladım ağrım var ayaklara vurup bende senin gibi yatmaktan sandım. Doktora yetısemedım cıkıs yapamadım kızlar nıdıcard kullanan varmı bu ılac nasıldır.
Sadece bel hafif ve rahım ağzı kısalmıs ya ondan korktum bu ılac fayda edrmı bilen varmı.
Eve gideyim bakalım durum göre dönerim belki.Hadi yaa e bugün çıkamıcakmısın?
Al bir paket dene bence, bende sleepy Pişik yapıyor diye duydum hatta gördüm yakın zamanda 2 tanıdığımda oldu. Doktor molfix veya prima kullanın demiş doktorluk olmuştu bebeko zaman alsam mı ya
Eğer böyle bişi olursa doğumdan sonra senin yanına emzirmene yardım etmek için hemşire geliyo genelde de bu işlemi yapıyorlarAklıma gelmişken şimdi bu göğüs ucu az veya içedönüklük olayı normalde anlaşılacak bir şey mi? Benim göğüs uçlarım hep belirgindi normalde. Ama doğum sonrası bu durum değişiyor mu yoksa nasılsam öyle mi devam ederim. O uç çıkarıcı almaya gerek var mj
Sohrab canım nıdıcard etkisi oldumu banada doktor nıdıcard yazmıs. Ama acıklık varmı bakılmadı ağrıları azaltırmıBunun ıcın bı tedavı vermedı mı, ben agrı ıcın 2 gun endol kullandım, kasılmalar ıcınde 3x1 nıdıcard kullanıyorum, cok sukur gectı
Benim Banyo küçük birde duş kabini içinde küvet var bayağı yüksek nasıl yıkanır bilmiyorum çok kararsızım bu konuda, bayağı güzelmiş bu ama benim banyoma sığmazKızlar bu benim çok hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu bilemedim. Katlanabilir mi almalıyım sizce? Neye dikkat etmem gerekir banyo küvet takımında?
O zaman almaya gerek yok sanki o aparatlardanEğer böyle bişi olursa doğumdan sonra senin yanına emzirmene yardım etmek için hemşire geliyo genelde de bu işlemi yapıyorlar
bunun için aparatlar da var canım çok ucuz onlar daha konforlu ve uygulaması daha kolayEğer böyle bişi olursa doğumdan sonra senin yanına emzirmene yardım etmek için hemşire geliyo genelde de bu işlemi yapıyorlar
Banyoda yıkanmak zorunda değil bence bebekBenim Banyo küçük birde duş kabini içinde küvet var bayağı yüksek nasıl yıkanır bilmiyorum çok kararsızım bu konuda, bayağı güzelmiş bu ama benim banyoma sığmaz
Ben kullandim nidicard 5 gun filan. Cok etkili bir ilac sanciyi hemen kesiyor. Ama ilacin etkisi 5-6 saate geciyordu bende. Sonra tekrar basliyordu sanci. Gunde 3 defa kullaniyordumYok canım ya hafif ağrı ben anladım ağrım var ayaklara vurup bende senin gibi yatmaktan sandım. Doktora yetısemedım cıkıs yapamadım kızlar nıdıcard kullanan varmı bu ılac nasıldır.
Sadece bel hafif ve rahım ağzı kısalmıs ya ondan korktum bu ılac fayda edrmı bilen varmı.
meme ucun çok çökükse al benimki mesela küçük değil ama normalde içe gömülüyor dokunmadan dışarı çıkmıyor bu aparattan alacağım ucuz bir şey baya enjektörü yengeme kullandık kendi kendine uygulaması biraz zor bunu tek elle yaparsınO zaman almaya gerek yok sanki o aparatlardan
Hastanede bu işlemin yapıyolar zaten çıkıyo hemen hani açıkçası benim gördüğüm kadarıyla çok gerekli değil aparat. Bide herkesin böyle olmuyo kendiliğinden genelde çıkıyo ucu. İsteyen alsın tabiki canımbunun için aparatlar da var canım çok ucuz onlar daha konforlu ve uygulaması daha kolay
Wee Baby 285 Göğüs Ucu Çıkarıcı Fiyatları ve Özellikleri
Wee Baby 285 Göğüs Ucu Çıkarıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet illa banyoya gerek yok kiBanyoda yıkanmak zorunda değil bence bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?