2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben kullandim nidicard 5 gun filan. Cok etkili bir ilac sanciyi hemen kesiyor. Ama ilacin etkisi 5-6 saate geciyordu bende. Sonra tekrar basliyordu sanci. Gunde 3 defa kullaniyordum
4 kere kullanıcam daha cıkıs yapamadık yani. Kısalık cıkınca asırı korktum 2 3 gundur hafif agrı vardı ben sancının derdine düştüm tabi.
Acıklıga bakmadan verdı sıkıntı olurmu acaba kısalıga bakılmıstı

Canım dikkat et yanına bence maske al bu aralar covid artmış diye duydum inşallah bir an önce düzelir

Hurafe değil. Emzirmekten bahsedince ya da emzirmek isteyince de akıyor ya da doluyor. Süt üretimi oluyor hemen çünkü.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce yoluna girer

Canım sana doktor kısalık var dedi mi. 28 haftadan itibaren rahim ağzı zaten kısalıyormuş bu normal olan yani. Senin kaç ki

Canım dikkat et yanına bence maske al bu aralar covid artmış diye duydum inşallah bir an önce düzelir
teşekkür ederim canım alacağım çok bir şeyim yok da kötüleşmeyeyim diye gideceğim. covid testi bile yapmadılar bizimkilere daha eylülde başladı salgınlar aralıkta ne olur acaba allah kerim

Bak benım göğüs pedim yok, kuponla onu alayım, tavsıye lınkın var mı canm
Tavsiye linkim yok. Hepsi birbirime benziyor. Ben bir paket wee, bir paket baby mom aldim. Daha once laninoh kullanmistim. Ama fiyatlari cok yukaek simdi onun

Yaa ay dikkat et geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsin

Tavsiye linkim yok. Hepsi birbirime benziyor. Ben bir paket wee, bir paket baby mom aldim. Daha once laninoh kullanmistim. Ama fiyatlari cok yukaek simdi onun
Bunu aldım 136ya geldı 50 lıra kuponla

Eklentiler

• Screenshot_20230923_141607_com.dmall.mfandroid.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 50
Kaç tane olması gerekiyor? Sürekli kullanılan bir şey mi?
Ben emzirme surem boyunca kullandim. Cunku birinden emerken digerinden akiyordu. Kendiliginden disarda aktigi da oluyordu. Emzirme altletlerinde bi de gogus ucu belli oluyor kapsizsa, o yuzden de bundan koyuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…