- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.081
4 kere kullanıcam daha cıkıs yapamadık yani. Kısalık cıkınca asırı korktum 2 3 gundur hafif agrı vardı ben sancının derdine düştüm tabi.Ben kullandim nidicard 5 gun filan. Cok etkili bir ilac sanciyi hemen kesiyor. Ama ilacin etkisi 5-6 saate geciyordu bende. Sonra tekrar basliyordu sanci. Gunde 3 defa kullaniyordum
Benim banyom buz gibi ben salonda yıkarım sanırım hem ısıtıcı açarımBanyoda yıkanmak zorunda değil bence bebek
Canım dikkat et yanına bence maske al bu aralar covid artmış diye duydum inşallah bir an önce düzelirannem babam eşim hepsi sırayla hasta oldu yatak döşek yattı annem hala yatıyor, son kale bendim bugün ben de boğaz acısı ve hafifçe ateşle uyandımbir serum taktıracağım az sonra devlete gidip, belki ilaca gerek kalmadan çabuk iyileşirim
Bak benım göğüs pedim yok, kuponla onu alayım, tavsıye lınkın var mı canmCanim gogus pedi disari cikarken takmak gerekiyor. Cunku akiyor sut. Kalkan ve gumus kapagi diarda kullanamayiz camasirin altindan belli olur
Azaltır canım, karnını yumusataır, bıraz yan etkılerı var ama evde yatıcaksın zaten bol bol uyuSohrab canım nıdıcard etkisi oldumu banada doktor nıdıcard yazmıs. Ama acıklık varmı bakılmadı ağrıları azaltırmı
Hurafe değil.Aynen yaa bende alcam hala almadım ilk dönemde çok akıyo 2 aylığa kadar hangi anneyi görsem önlerinde genelde süt. Bide şey diyorlar bebek acıkınca annesinde sütü akmaya göğüsleri sızlamaya başlıyor falan diye. Bi doğurayım en merak ettiklerimden biri bu gerçek mi hurafemi
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce yoluna girerYok canım ya hafif ağrı ben anladım ağrım var ayaklara vurup bende senin gibi yatmaktan sandım. Doktora yetısemedım cıkıs yapamadım kızlar nıdıcard kullanan varmı bu ılac nasıldır.
Sadece bel hafif ve rahım ağzı kısalmıs ya ondan korktum bu ılac fayda edrmı bilen varmı.
Canım sana doktor kısalık var dedi mi. 28 haftadan itibaren rahim ağzı zaten kısalıyormuş bu normal olan yani. Senin kaç ki4 kere kullanıcam daha cıkıs yapamadık yani. Kısalık cıkınca asırı korktum 2 3 gundur hafif agrı vardı ben sancının derdine düştüm tabi.
Acıklıga bakmadan verdı sıkıntı olurmu acaba kısalıga bakılmıstı
teşekkür ederim canım alacağım çok bir şeyim yok da kötüleşmeyeyim diye gideceğim. covid testi bile yapmadılar bizimkilere daha eylülde başladı salgınlar aralıkta ne olur acaba allah kerimCanım dikkat et yanına bence maske al bu aralar covid artmış diye duydum inşallah bir an önce düzelir
Tavsiye linkim yok. Hepsi birbirime benziyor. Ben bir paket wee, bir paket baby mom aldim. Daha once laninoh kullanmistim. Ama fiyatlari cok yukaek simdi onunBak benım göğüs pedim yok, kuponla onu alayım, tavsıye lınkın var mı canm
Hatta bir video izlemiştim kadının bebeği ağlıyordu memesinden süt akıyordu çok şaşırmıştımHurafe değil.Emzirmekten bahsedince ya da emzirmek isteyince de akıyor ya da doluyor. Süt üretimi oluyor hemen çünkü.
Yaa ay dikkat et geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsinannem babam eşim hepsi sırayla hasta oldu yatak döşek yattı annem hala yatıyor, son kale bendim bugün ben de boğaz acısı ve hafifçe ateşle uyandımbir serum taktıracağım az sonra devlete gidip, belki ilaca gerek kalmadan çabuk iyileşirim
Bunu aldım 136ya geldı 50 lıra kuponlaTavsiye linkim yok. Hepsi birbirime benziyor. Ben bir paket wee, bir paket baby mom aldim. Daha once laninoh kullanmistim. Ama fiyatlari cok yukaek simdi onun
Kaç tane olması gerekiyor? Sürekli kullanılan bir şey mi?Tavsiye linkim yok. Hepsi birbirime benziyor. Ben bir paket wee, bir paket baby mom aldim. Daha once laninoh kullanmistim. Ama fiyatlari cok yukaek simdi onun
Ay ama soğuttular katlanır küvetten çok yorum okudum kapanıyor her yer su oluyor diye kafam karıştı iyiceBakın a101e katlanır küvet geliyormuş.
Ben emzirme surem boyunca kullandim. Cunku birinden emerken digerinden akiyordu. Kendiliginden disarda aktigi da oluyordu. Emzirme altletlerinde bi de gogus ucu belli oluyor kapsizsa, o yuzden de bundan koyuyordum.Kaç tane olması gerekiyor? Sürekli kullanılan bir şey mi?
Ayakları var küvetin yaa öyle pat diye kapanmaz ama kovasını falan bende o yüzden almadımAy ama soğuttular katlanır küvetten çok yorum okudum kapanıyor her yer su oluyor diye kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?