2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Tam tersine elektrikli sut arttiriyor. Mastit olusumunu engelliyor. Buyuzden de hastane tipi oneriliyor. Ne kdr cok sagim okdr cok sut okdr az mastit ayrica yedek sut

Sikinti olmaz canim. Sanciyla birlikte rahim agzi kisalabiliyor. Bu ilac sancilari kesmek icin zaten. Benim de sadece sanciyi durdurmak icin verdiler, rahim agzinda kisalma ya da aciklik yoktu

Tam tersine elektrikli sut arttiriyor. Mastit olusumunu engelliyor. Buyuzden de hastane tipi oneriliyor. Ne kdr cok sagim okdr cok sut okdr az mastit ayrica yedek sut
Yani bende öyle diye okudum ama etrafımda sağanlar sütü azalttığını söyleyen çok kişi var bi kişi dese denk gelmiştir dicem. O yüzden hiç kafamda yeterli netlikte değil sık sık emzirmek daha mantıklı şuan. He olmadı sıkıntı çıkıyo elektrikli kullanırım ona yapacak bişi yok

Bak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
Ben de buna benzer bir şey aldım aynı dusunceyle bence de çok kullanışlı olacak benim aldığım 5 farklı şekle girebiliyor

Ahaha annem havlu pijama ile yün yelek yapmış bana diyor ki sen kızını ben kızımı düşünüyorum

Ben şeye tanık oldim da okuldaydik arkadaşımın sütü aktı ama çok aktı dışardan görebilecek kadar dedi ki kesin çok kötü ağlıyor bakıcısını aradık cidden de çok kötü ağlıyordu

Çok değişik yaa valla

Ben emzirdikten sonra sagiyordum canim. Oyle sutte azalma olmadi, aksine daha da artirdi. Misir yemeye bile korkuyordum mastit olurum diye cunku cok artirmisti. Belki sutu azalanlar sadece sagarak verenlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…