- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.101
Gule gule kullan canim. Uyguna gelmis. Ben 1 paketini 60 ay almistim sanirimBunu aldım 136ya geldı 50 lıra kuponla
Ben kendim karlanır aldım bakalımAy ama soğuttular katlanır küvetten çok yorum okudum kapanıyor her yer su oluyor diye kafam karıştı iyice
Ya elektriklide de sütü azalttığını tecrübe edenler var kişiye göre değişir gerçi bu durumda hatta özellikle kendinizi ilk sağmanız gerekirse pompayla değil elle sağın falan diyorlar bunun için dersler falan oluyormuş. Ay inşallah gerek kalmaz ne pompaya ne sağmaya
ince aldım şimdilik normal pamuklu nevresimdik kumaş. Çok kullanmam muhtemelen sağlıklı değil diyorlar. Gerçi ilk zamanlarda kullanıyo millet. Ay geçen avm de şu bilmem ne sıcakları geldiği zaman akıllının biri bebeğin pusetinin üstünü battaniyeyle kapatmış bildiğim battaniye yani manyakmıdır nedir nefes nasıl aldı o çocuk bilmiyorum. O kadar zor tuttum ki gidip kadının yanına bağırmamak için
bebeğim ameliyathane genelde sıcak bir ortam değil. Seni biraz temizleyip giydiriyorlar öyle pat diye çıkmıyoruz. Pek üstüne kan falan gelmez ama sütün gelebilir. Ben pijama takımı ayarladım lohusa pijamaları hamile pijamaları gibi hal karnımız olacağı için geniş oluyo. Bide sezeryanda olsan kesik aşağıda oluyo yukarda değil pijama etkilemez yani. Kan kaybedeceğimiz içinde üşümeye çok yatkın olacaz onu da diyim. Diceklerim bu kadar yarışmacılara başarılar dilerim
Sikinti olmaz canim. Sanciyla birlikte rahim agzi kisalabiliyor. Bu ilac sancilari kesmek icin zaten. Benim de sadece sanciyi durdurmak icin verdiler, rahim agzinda kisalma ya da aciklik yoktu4 kere kullanıcam daha cıkıs yapamadık yani. Kısalık cıkınca asırı korktum 2 3 gundur hafif agrı vardı ben sancının derdine düştüm tabi.
Acıklıga bakmadan verdı sıkıntı olurmu acaba kısalıga bakılmıstı
Geldıgımde olan 35di kadar agrı olunca 30a gelmıs.Canım sana doktor kısalık var dedi mi. 28 haftadan itibaren rahim ağzı zaten kısalıyormuş bu normal olan yani. Senin kaç ki
Allah razı olsunSikinti olmaz canim. Sanciyla birlikte rahim agzi kisalabiliyor. Bu ilac sancilari kesmek icin zaten. Benim de sadece sanciyi durdurmak icin verdiler, rahim agzinda kisalma ya da aciklik yoktu
Pamuk değil de başka türlüsü var mı acabaCanim gogus pedi disari cikarken takmak gerekiyor. Cunku akiyor sut. Kalkan ve gumus kapagi diarda kullanamayiz camasirin altindan belli olur
Yani bende öyle diye okudum ama etrafımda sağanlar sütü azalttığını söyleyen çok kişi var bi kişi dese denk gelmiştir dicem. O yüzden hiç kafamda yeterli netlikte değil sık sık emzirmek daha mantıklı şuan. He olmadı sıkıntı çıkıyo elektrikli kullanırım ona yapacak bişi yokTam tersine elektrikli sut arttiriyor. Mastit olusumunu engelliyor. Buyuzden de hastane tipi oneriliyor. Ne kdr cok sagim okdr cok sut okdr az mastit ayrica yedek sut
Şimdi kendi doktoruna gidecekmisin?Allah razı olsuninşallah bişey yoktur.
Ben de buna benzer bir şey aldım aynı dusunceyle bence de çok kullanışlı olacak benim aldığım 5 farklı şekle girebiliyorBak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
Ahaha annem havlu pijama ile yün yelek yapmışYa elektriklide de sütü azalttığını tecrübe edenler var kişiye göre değişir gerçi bu durumda hatta özellikle kendinizi ilk sağmanız gerekirse pompayla değil elle sağın falan diyorlar bunun için dersler falan oluyormuş. Ay inşallah gerek kalmaz ne pompaya ne sağmaya
ince aldım şimdilik normal pamuklu nevresimdik kumaş. Çok kullanmam muhtemelen sağlıklı değil diyorlar. Gerçi ilk zamanlarda kullanıyo millet. Ay geçen avm de şu bilmem ne sıcakları geldiği zaman akıllının biri bebeğin pusetinin üstünü battaniyeyle kapatmış bildiğim battaniye yani manyakmıdır nedir nefes nasıl aldı o çocuk bilmiyorum. O kadar zor tuttum ki gidip kadının yanına bağırmamak için
bebeğim ameliyathane genelde sıcak bir ortam değil. Seni biraz temizleyip giydiriyorlar öyle pat diye çıkmıyoruz. Pek üstüne kan falan gelmez ama sütün gelebilir. Ben pijama takımı ayarladım lohusa pijamaları hamile pijamaları gibi hal karnımız olacağı için geniş oluyo. Bide sezeryanda olsan kesik aşağıda oluyo yukarda değil pijama etkilemez yani. Kan kaybedeceğimiz içinde üşümeye çok yatkın olacaz onu da diyim. Diceklerim bu kadar yarışmacılara başarılar dilerim
Bunu yeni gördüm çok güzelmiiiişşBak canım yandaki beşik küçük Hamak beşik diye geçiyor boyunu kıyaslarsin diye onunla çektim
senin ki nasıl?Ben de buna benzer bir şey aldım aynı dusunceyle bence de çok kullanışlı olacak benim aldığım 5 farklı şekle girebiliyor
Ben şeye tanık oldim da okuldaydik arkadaşımın sütü aktı ama çok aktı dışardan görebilecek kadar dedi ki kesin çok kötü ağlıyor bakıcısını aradık cidden de çok kötü ağlıyorduAynen yaa bende alcam hala almadım ilk dönemde çok akıyo 2 aylığa kadar hangi anneyi görsem önlerinde genelde süt. Bide şey diyorlar bebek acıkınca annesinde sütü akmaya göğüsleri sızlamaya başlıyor falan diye. Bi doğurayım en merak ettiklerimden biri bu gerçek mi hurafemi
Canım yaaAhaha annem havlu pijama ile yün yelek yapmışbana diyor ki sen kızını ben kızımı düşünüyorum
Evet benim annem de 2 gecelik 1 pijama hamile yastigi ve gumus kapaklarimi aldi. Ayni seyi soyledi ben kizimi dusuncem sen kizlarinin ihtiyaclarini dusunursun dediAhaha annem havlu pijama ile yün yelek yapmışbana diyor ki sen kızını ben kızımı düşünüyorum
Çok değişik yaa vallaBen şeye tanık oldim da okuldaydik arkadaşımın sütü aktı ama çok aktı dışardan görebilecek kadar dedi ki kesin çok kötü ağlıyor bakıcısını aradık cidden de çok kötü ağlıyordu
kinderkraft Nola 5 bu canim Hb 1700 e falan almistimBunu yeni gördüm çok güzelmiiiişşgüle güle kullansın
senin ki nasıl?
Anneme söyledim böyle oldu şok oldum diyeÇok değişik yaa valla
Ben emzirdikten sonra sagiyordum canim. Oyle sutte azalma olmadi, aksine daha da artirdi. Misir yemeye bile korkuyordum mastit olurum diye cunku cok artirmisti. Belki sutu azalanlar sadece sagarak verenlerdirYani bende öyle diye okudum ama etrafımda sağanlar sütü azalttığını söyleyen çok kişi var bi kişi dese denk gelmiştir dicem. O yüzden hiç kafamda yeterli netlikte değil sık sık emzirmek daha mantıklı şuan. He olmadı sıkıntı çıkıyo elektrikli kullanırım ona yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?