2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ahaha annem havlu pijama ile yün yelek yapmış bana diyor ki sen kızını ben kızımı düşünüyorum
Bebegimin kuvoze girdiginde her gittigimde farkli bi yerinden damar yolu acilmis goruyordum emzirmeye gittigimde. Agliyord.bebegim neler cekiyor diye. Annem de sen neler cektin baksana diyordu. Demek ki her anne once kendi cocugunu dusunuyor demistim o zaman. Ne kadar buyusek de annelerimizin hala kucuk cocuguyuz

Valla kesinlikle öyle ben kusuyorum diye annem üzülüyordu ben de kızım da hamile olunca bunları mi cekecek diye üzülüyordum hala üzülüyorum da

kinderkraft Nola 5 bu canim Hb 1700 e falan almistim
Ay çok tatlııı alışveriş yapmamalıyım alışveriş yapmamalıyım alışveriş yapmamalıyım..
Ben emzirdikten sonra sagiyordum canim. Oyle sutte azalma olmadi, aksine daha da artirdi. Misir yemeye bile korkuyordum mastit olurum diye cunku cok artirmisti. Belki sutu azalanlar sadece sagarak verenlerdir
belkide olabilir emzirmeye başlayınca hepimiz kendi emzirme uzmanlarımız olacaz artık deneye yanıla öğrencez işin bize göre olan doğrusunu

Bu hamilelik doğum nasıl bir olay ya ciplaksin hemşireler ebeler ayy
Alisirsin gulum, alisirsin canim rahimle ilgili o kadar sey yaptirinca, ameliyathaneye girince bile bi heyecan korku olmuyor artik bende ilk serklajimda gece boyu uyuyamamistim halbuki

Dayanabilirsin Hepsiburada da daha uygun oluyor bir de %25 net indirimi oluyor daha da uyguna geliuor

Bu hamilelik doğum nasıl bir olay ya ciplaksin hemşireler ebeler ayy
Dün birden aklıma geldi normal doğum yaparken doktora karşı ay Allah razı olsun iyi dayanıyorlar ben görsem kusarım kesin ödüm kopar anksiyete depresyon hepsi gelir

Alisirsin gulum, alisirsin canim rahimle ilgili o kadar sey yaptirinca, ameliyathaneye girince bile bi heyecan korku olmuyor artik bende ilk serklajimda gece boyu uyuyamamistim halbuki
Halami doğuma götürmüştük halamında 3. Çocuğuydu baktım soyunmaya başladı dedim ne yapıyorsun ne olacak ki şimdi ebede soyacak dedi demek ki o seviyeye geliniyormus

Dün birden aklıma geldi normal doğum yaparken doktora karşı ay Allah razı olsun iyi dayanıyorlar ben görsem kusarım kesin ödüm kopar anksiyete depresyon hepsi gelir
6 yil oku uzmanlık kazan gördüğün şey

Sezaryenden sonra ben de ameliyat onluguyle durmustum kac saat. Aldigim geceligi hic kullanmamistim o yuzden. Bavulda oylece gidip gelmisti.Ama hic rahat bi sey degilameliyat onlugu, bizim hastaneninki o tek kullanimlik olanlardan. Terledikce yapisiyor. Kumassa daha rahat olabilir belki.

Gerçi ben de ilk atandım geldim lise son sınıf verdiler bana böyle aklı başında öğrenciler bekliyorum içeri girdim kim daha iyi maymun taklidi yapar yarışması yapıyorlar dedim bu muydu Allah'ım bu mu

Halami doğuma götürmüştük halamında 3. Çocuğuydu baktım soyunmaya başladı dedim ne yapıyorsun ne olacak ki şimdi ebede soyacak dedi demek ki o seviyeye geliniyormus
Hatta gecen sancim oldugunda hemsire endol ve progestan getirmis baktim alttan koyacak, dedim ben kendim koyabilirim. Tamam deyip gitti cok sukur kendim koydum

Aayyy çok fena
Gerçi ben de ilk atandım geldim lise son sınıf verdiler bana böyle aklı başında öğrenciler bekliyorum içeri girdim kim daha iyi maymun taklidi yapar yarışması yapıyorlar dedim bu muydu Allah'ım bu mu
ahahahh
Hatta gecen sancim oldugunda hemsire endol ve progestan getirmis baktim alttan koyacak, dedim ben kendim koyabilirim. Tamam deyip gitti cok sukur kendim koydum
Senelerdir doktor doktor gezdiğim ve de tedaviler gördüğüm için çatala çıkmaya güya korkup bana laf eden kişiler görünce bi ara yapıştırasım geliyordu

Ben bunu aldım çok begendim
Yaa çok güzel gule güle kullan☺
Ay yazık yaa insallah bende çocuğu koruyayim derken böyle bilinçsiz anne olmam

Kızlar nıdıcard 10 mg deılmı kullandıgınız. Bol su ıc dedı doktor tansıyon düşürürmüş.
Dun endol verdiler 3 saat kendime gelemedim komaya girdim resmen. Buda ole değildir inşallah.

Kızlar nıdıcard 10 mg deılmı kullandıgınız. Bol su ıc dedı doktor tansıyon düşürürmüş.
Dun endol verdiler 3 saat kendime gelemedim komaya girdim resmen. Buda ole değildir inşallah.
Evet o ilaci kullandim. Biraz agir bir ilac, halsizlik ve bas agrisi yapiyor. Ama uyursun icince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…