- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.121
Evet benim annem de 2 gecelik 1 pijama hamile yastigi ve gumus kapaklarimi aldi. Ayni seyi soyledi ben kizimi dusuncem sen kizlarinin ihtiyaclarini dusunursun dedi
Bebegimin kuvoze girdiginde her gittigimde farkli bi yerinden damar yolu acilmis goruyordum emzirmeye gittigimde. Agliyord.bebegim neler cekiyor diye. Annem de sen neler cektin baksana diyordu. Demek ki her anne once kendi cocugunu dusunuyor demistim o zaman. Ne kadar buyusek de annelerimizin hala kucuk cocuguyuzAhaha annem havlu pijama ile yün yelek yapmışbana diyor ki sen kızını ben kızımı düşünüyorum
Beni hemen giydirmislerdi. Hatta narkozdan uyanırken giydiriyorlardı.
Valla kesinlikle öyle ben kusuyorum diye annem üzülüyordu ben de kızım da hamile olunca bunları mi cekecek diye üzülüyordum hala üzülüyorum daBebegimin kuvoze girdiginde her gittigimde farkli bi yerinden damar yolu acilmis goruyordum emzirmeye gittigimde. Agliyord.bebegim neler cekiyor diye. Annem de sen neler cektin baksana diyordu. Demek ki her anne once kendi cocugunu dusunuyor demistim o zaman. Ne kadar buyusek de annelerimizin hala kucuk cocuguyuz
Ay çok tatlııı alışveriş yapmamalıyım alışveriş yapmamalıyım alışveriş yapmamalıyım..kinderkraft Nola 5 bu canim Hb 1700 e falan almistim
belkide olabilir emzirmeye başlayınca hepimiz kendi emzirme uzmanlarımız olacaz artık deneye yanıla öğrencez işin bize göre olan doğrusunuBen emzirdikten sonra sagiyordum canim. Oyle sutte azalma olmadi, aksine daha da artirdi. Misir yemeye bile korkuyordum mastit olurum diye cunku cok artirmisti. Belki sutu azalanlar sadece sagarak verenlerdir
Alisirsin gulum, alisirsin canimBu hamilelik doğum nasıl bir olay ya ciplaksin hemşireler ebeler ayy
DayanabilirsinAy çok tatlııı alışveriş yapmamalıyım alışveriş yapmamalıyım alışveriş yapmamalıyım..
belkide olabilir emzirmeye başlayınca hepimiz kendi emzirme uzmanlarımız olacaz artık deneye yanıla öğrencez işin bize göre olan doğrusunu
Dün birden aklıma geldi normal doğum yaparken doktora karşıBu hamilelik doğum nasıl bir olay ya ciplaksin hemşireler ebeler ayy
Halami doğuma götürmüştük halamında 3. Çocuğuydu baktım soyunmaya başladı dedim ne yapıyorsun ne olacak ki şimdi ebede soyacak dediAlisirsin gulum, alisirsin canimrahimle ilgili o kadar sey yaptirinca, ameliyathaneye girince bile bi heyecan korku olmuyor artik bende ilk serklajimda gece boyu uyuyamamistim halbuki
Dün birden aklıma geldi normal doğum yaparken doktora karşıay Allah razı olsun iyi dayanıyorlar ben görsem kusarım kesin ödüm kopar anksiyete depresyon hepsi gelir
Gerçi ben de ilk atandım geldim lise son sınıf verdiler bana böyle aklı başında öğrenciler bekliyorum6 yil oku uzmanlık kazan gördüğün şey
Hatta gecen sancim oldugunda hemsire endol ve progestan getirmis baktim alttan koyacak, dedim ben kendim koyabilirim. Tamam deyip gitti cok sukur kendim koydumHalami doğuma götürmüştük halamında 3. Çocuğuydu baktım soyunmaya başladı dedim ne yapıyorsun ne olacak ki şimdi ebede soyacak dedidemek ki o seviyeye geliniyormus
Aayyy çok fena6 yil oku uzmanlık kazan gördüğün şey
ahahahhGerçi ben de ilk atandım geldim lise son sınıf verdiler bana böyle aklı başında öğrenciler bekliyorumiçeri girdim kim daha iyi maymun taklidi yapar yarışması yapıyorlar dedim bu muydu Allah'ım bu mu
Senelerdir doktor doktor gezdiğim ve de tedaviler gördüğüm için çatala çıkmaya güya korkup bana laf eden kişiler görünce bi ara yapıştırasım geliyorduHatta gecen sancim oldugunda hemsire endol ve progestan getirmis baktim alttan koyacak, dedim ben kendim koyabilirim. Tamam deyip gitti cok sukur kendim koydum
Ben de bunun paketi farklı renk olanı aldım kuponla 125e :)Bunu aldım 136ya geldı 50 lıra kuponla
Yaa çok güzel gule güle kullan☺Ben bunu aldım çok begendim
Ay yazık yaa insallah bende çocuğu koruyayim derken böyle bilinçsiz anne olmamince aldım şimdilik normal pamuklu nevresimdik kumaş. Çok kullanmam muhtemelen sağlıklı değil diyorlar. Gerçi ilk zamanlarda kullanıyo millet. Ay geçen avm de şu bilmem ne sıcakları geldiği zaman akıllının biri bebeğin pusetinin üstünü battaniyeyle kapatmış bildiğim battaniye yani manyakmıdır nedir nefes nasıl aldı o çocuk bilmiyorum. O kadar zor tuttum ki gidip kadının yanına bağırmamak için
Pazartesi inşallah.Şimdi kendi doktoruna gidecekmisin?
Evet o ilaci kullandim. Biraz agir bir ilac, halsizlik ve bas agrisi yapiyor. Ama uyursun icinceKızlar nıdıcard 10 mg deılmı kullandıgınız. Bol su ıc dedı doktor tansıyon düşürürmüş.
Dun endol verdiler 3 saat kendime gelemedim komaya girdim resmen. Buda ole değildir inşallah.
Ameliyat önlüğü ile 3 gun gezdim. Baska servise cıktım giyindim Allah perinatolojiye düşürmesinBu hamilelik doğum nasıl bir olay ya ciplaksin hemşireler ebeler ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?