- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.141
Endol ole yaptı mahvetti mecbur içtik simdi nıdıcard bol su ıc demıs doktor.Evet o ilaci kullandim. Biraz agir bir ilac, halsizlik ve bas agrisi yapiyor. Ama uyursun icince
Aynen evinde uyur dinlenirsin. Sanci olmasin da o yan etkilere razi oluyorsun. Insallah kesilir senin sancilarin daEndol ole yaptı mahvetti mecbur içtik simdi nıdıcard bol su ıc demıs doktor.
Olsun hastanede olmaktan iyidir
Sancı dediğiniz tam olarak nasıl oluyor böyle sızlama gibi miAynen evinde uyur dinlenirsin. Sanci olmasin da o yan etkilere razi oluyorsun. Insallah kesilir senin sancilarin da
Yanından söylenerek geçtim kadının da duymadı bile. İnşallah yaa hepimiz için geçerli bazen anlamadan bazı şeyleri yapabiliyor insan da bu kadar da olmayız inşallahYaa çok güzel gule güle kullan☺
Ay yazık yaa insallah bende çocuğu koruyayim derken böyle bilinçsiz anne olmam
inşallah iyidir yaa hayırlısıyla 4 haftayı daha atlatsanda biKızlar nıdıcard 10 mg deılmı kullandıgınız. Bol su ıc dedı doktor tansıyon düşürürmüş.
Dun endol verdiler 3 saat kendime gelemedim komaya girdim resmen. Buda ole değildir inşallah.
Çatlama gibi değil de ağrı oluyor o da bebek büyüyor ya ondan oluyormuşKızlar sanki belim catlayacak gibi sizin de oluyor mu ? İlk kez oluyor benim
Dik oturmadım sabahtan beri ondan oldu herhalde, bakalım inşallah geçerÇatlama gibi değil de ağrı oluyor o da bebek büyüyor ya ondan oluyormuş
Ben de bebek toplaniyordu karnimda. Boyle sanki karnimdaki butun su cekilmis oluyordu, iki tane yumru oluyordu bebisin seklini goruyordum sanki. Rahim.bebegi sıkıstiriyordu. Belimde agriyordu o anda, karnimda da sıkısma hissi oluyordu. Bi de nerdeyse 10 dakikada 1 olmaya baslamisti bende bu olayAynen evinde uyur dinlenirsin. Sanci olmasin da o yan etkilere razi oluyorsun. Insallah kesilir senin sancilarin da
Benim karnımda oluyor o his, kollarımı yukarı kaldırsam acıyor hassasKızlar sanki belim catlayacak gibi sizin de oluyor mu ? İlk kez oluyor benim
Göbek üstü kasılıyor toplanıyor harekette etsen zor dağılıyor benim göbek cevremde ağrı vardı daha once göbeğiniz düştüyse bılırsiniz memeyle göbek arası alanı kastediyorum.Sancı dediğiniz tam olarak nasıl oluyor böyle sızlama gibi mi
Belli bir şekilde kalınca ya sürekli oturunca ya da yatınca agriyo bir yere yaşlanmak istiyor insan yoksa o ağrı durmuyorDik oturmadım sabahtan beri ondan oldu herhalde, bakalım inşallah geçer
Gunde 10 kere normal dedı doktor sıvı fazla oldugu ıcın. Fazla olursa ora sıkıntı.Ben de bebek toplaniyordu karnimda. Boyle sanki karnimdaki butun su cekilmis oluyordu, iki tane yumru oluyordu bebisin seklini goruyordum sanki. Rahim.bebegi sıkıstiriyordu. Belimde agriyordu o anda, karnimda da sıkısma hissi oluyordu. Bi de nerdeyse 10 dakikada 1 olmaya baslamisti bende bu olay
Uzandım şimdi biraz sol tarafıma, birden yorgunluk çöktü zaten tansiyonum felan da düşüyor bu aralarBelli bir şekilde kalınca ya sürekli oturunca ya da yatınca agriyo bir yere yaşlanmak istiyor insan yoksa o ağrı durmuyor
Tansiyon düşmesi çok ediyor insanı ya benimde sürekli düşüyor bu 2. Trimester de azalmıştı ama şuan yine var bol bol dinlen canım suyunu da eksik etme limondan da uzak dur. İki gündür o kadar halsizim ki inan yemek yapmak bile eziyet gibi geliyor zor kalkıyorumUzandım şimdi biraz sol tarafıma, birden yorgunluk çöktü zaten tansiyonum felan da düşüyor bu aralar
Çok çay içtim o düşürdü galiba tansiyonu ayran yaptım şimdi kendimeTansiyon düşmesi çok ediyor insanı ya benimde sürekli düşüyor bu 2. Trimester de azalmıştı ama şuan yine var bol bol dinlen canım suyunu da eksik etme limondan da uzak dur. İki gündür o kadar halsizim ki inan yemek yapmak bile eziyet gibi geliyor zor kalkıyorum
Olabilir canım dikkat et kendineÇok çay içtim o düşürdü galiba tansiyonu ayran yaptım şimdi kendime
Ya ağırlaşmaya başladık artık tuhaf şeyler oluyoUzandım şimdi biraz sol tarafıma, birden yorgunluk çöktü zaten tansiyonum felan da düşüyor bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?