2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Endol ole yaptı mahvetti mecbur içtik simdi nıdıcard bol su ıc demıs doktor.
Olsun hastanede olmaktan iyidir
Aynen evinde uyur dinlenirsin. Sanci olmasin da o yan etkilere razi oluyorsun. Insallah kesilir senin sancilarin da

Yaa çok güzel gule güle kullan☺

Ay yazık yaa insallah bende çocuğu koruyayim derken böyle bilinçsiz anne olmam
Yanından söylenerek geçtim kadının da duymadı bile. İnşallah yaa hepimiz için geçerli bazen anlamadan bazı şeyleri yapabiliyor insan da bu kadar da olmayız inşallah
Kızlar nıdıcard 10 mg deılmı kullandıgınız. Bol su ıc dedı doktor tansıyon düşürürmüş.
Dun endol verdiler 3 saat kendime gelemedim komaya girdim resmen. Buda ole değildir inşallah.
inşallah iyidir yaa hayırlısıyla 4 haftayı daha atlatsanda bi

Aynen evinde uyur dinlenirsin. Sanci olmasin da o yan etkilere razi oluyorsun. Insallah kesilir senin sancilarin da
Ben de bebek toplaniyordu karnimda. Boyle sanki karnimdaki butun su cekilmis oluyordu, iki tane yumru oluyordu bebisin seklini goruyordum sanki. Rahim.bebegi sıkıstiriyordu. Belimde agriyordu o anda, karnimda da sıkısma hissi oluyordu. Bi de nerdeyse 10 dakikada 1 olmaya baslamisti bende bu olay

Sancı dediğiniz tam olarak nasıl oluyor böyle sızlama gibi mi
Göbek üstü kasılıyor toplanıyor harekette etsen zor dağılıyor benim göbek cevremde ağrı vardı daha once göbeğiniz düştüyse bılırsiniz memeyle göbek arası alanı kastediyorum.

Gunde 10 kere normal dedı doktor sıvı fazla oldugu ıcın. Fazla olursa ora sıkıntı.

Uzandım şimdi biraz sol tarafıma, birden yorgunluk çöktü zaten tansiyonum felan da düşüyor bu aralar
Tansiyon düşmesi çok ediyor insanı ya benimde sürekli düşüyor bu 2. Trimester de azalmıştı ama şuan yine var bol bol dinlen canım suyunu da eksik etme limondan da uzak dur. İki gündür o kadar halsizim ki inan yemek yapmak bile eziyet gibi geliyor zor kalkıyorum

Çok çay içtim o düşürdü galiba tansiyonu ayran yaptım şimdi kendime

Kızlar bugün ki kontrolüm Allah’a şükür çok güzel geçti .
Bebişko 1 kiloya yaklaşmış haftanla birebir gidiyorsun dedi .
Vesikalık pozlar vere durdu benimki kıpır kıpırda her zaman ki gibi
Şimdi doktorumu soru yağmuruna tuttum .
**Bu haftalarda karın bölgemizdeki sertleşme ve bebeğin kuvvetli tekmeleri canımızın yanmaları normal panik yapma ekstran bir durum olmadıkça dedi . Benim gibi göbek bölgesinde yağ tabası fazla olmayan henüz çok kilo almamış olanlar her an doğacak gibi hissetmemiz normalmiş

** Grip aşısı olmak istiyorum dedim . Gribal enfeksiyonlara çok çabuk yakalanıyorum diye . Şuan bana verdiği multivitamij ve demir ilacının bünyemi koruyacağını söyledi . Ama ağır bir griba yakalanacak olursam Dahiliye tarafından muayene olmam gerektiğini söyledi .

** kan uyuşmazlığı için test verdim negatif çıktı dedim . 28. Haftanda hemen al iğne vuralım dedi

** Geçmeyen ve sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var dedik idrar kültürü aldı antibiyotiğe dirençli bit bakteri türü olabilir sende dedi sonuca göre ilaç başlarız dedi (Kuvvetli bir antibiyotiğim daha dün bitti bugün enfeksiyonum tekrar başladı )

** Rapor işini sordum
E-nabızda hafta olarak önde gidiyorum bana raporu neye göre yazacaksanız dedim . Son Adet Tarihine göre yazılacak e-nabız önemli değil dedi

** Raporu başlatmak istediğin zaman 31+4 den sonra gelebilirsin dedi (32. Haftaiçinde bir günde gelsen problem yok dedi ) ( Ben 35-36 hafta arası istiyorum raporu dedim )

**son olarak normal doğum istiyorum vücut yapım müsait mi sizce olur mu dedim . Boyumu sordu annemin nasıl beni doğurduğunu sordu bebek haftasının üstünde kilolu olmadığı sürece normal doğum olursun diye düşünüyorum benim karşı tarafın talebi olmadığı taktirde ilk yönlendirdiğim normal doğum oluyor sende istiyorsan şuanlık bir problem yok son dönem çatı muayenesi ve muayeneler ile netleşir dedi .

Kartal devlet hastanesinde çok güzel 5 günlük dolu dolu gebe okulu var izne çıkınca oraya bir haftanı ayır mutlaka git dedi ( emzirme nefes egzersizi ve eğitimleri çok dolu dolu sana çok faydası olur dedi )

Doktorum evde düzenli olarak pilates ve skuat yapmaya başla normal doğum nefes kontrolü yapabildiğin sürece kolaylaşır bebek içinde hep hareketli olman faydalı olacaktır dedi .

Dolu dolu doktor görüşmemden aklımda kalan sorularıma cevaplar bu şekilde kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…