2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende ısıtıcı alacağım banyo yaptırırken lazım olur bence

Yaa keşke orda olsaydım Valla cok isterdim kismet degilmis teşekkür ederim

Kizlar bir haftadır bacaklarim ayaklarım ağrıyor ama sbah öğle aksam gece sürekli hic geçmiyor, magnezyum ilaci aldim iki tanede içiyorum, su kesinlikle 3 litre içiyorum ne yapayim başka dayanamıyorum artık

Kızlar dolapta 5li 10lu sıfır paket hastane çıkışlarıda var bugünde o bataklığa düştüm onları inceliyorum
Ben ordan alısverıs yaptım bebek takımlara cok bakıodum genelde kıyafet. Güzel satıcılar var butik. Astronot aldım ince kadife alt üst takım aldım alt zıbın patikli don, kafayı dağıtıodum favorimde olanlar vardı alacaktım kaldı öle

Kizlar bir haftadır bacaklarim ayaklarım ağrıyor ama sbah öğle aksam gece sürekli hic geçmiyor, magnezyum ilaci aldim iki tanede içiyorum, su kesinlikle 3 litre içiyorum ne yapayim başka dayanamıyorum artık
Sade soda iç canım o da iyi geliyor ya

Söğüş salata demiş ne kadar olması gerekiyor mesela birde sebze yemeğinde patates hariç demiş ya niye patates kafama takıldı
Patates asla yok, makarna, pilav, hamur isler, kızartma..
Söğüş derken salkım domates hıyar bıraz da yesllık salata gibi düşün. Yada sadece yesllık salatası (kıvırcık kuzu kulağı vs) o cesıtlerden kase olcusu. Yaglı limonlu olmayacak. Her öğle ve akşamda vardı yeşillik salata.
Sancı olmasın da bu liste gayet güzel bence.

O zaman sarma da yok lahana sarması yapayım diyordum baklagiller var ama dimi orda öyle gördüm sanki

Şuan sancın varmı? İlaç çok yan etki yaptı mı?

Huzursuz bacak sendromu olmuş olabilir

Çok soru sordum mesela yayla çorbası yapayım desem içine pirinç giriyor kabak yemeği yapayım desem içine yine pirinç bulgur giriyor koymayayim mi o zaman

Kuzu kulagı yasak dıye bılıyorum ben

tam gecmedı ama az rahım ağrısı var arada minik kasılma oluo karnın üst kısmı ğöğüsün altı. Tuvalete cok gidiyorum.
Sabah doktora gidicem bugun atlatsam.
Allahtan ciğer geliştirici vurdular yaa tabiki zamanında doğsunda en azından gelmeye kalkışsa sorun olmaz inşallah

Kızlar bu sabah gezerken YouTube da bebek h
Bulantı nedense bnde de başladı bu iki üç gündür mideye baskı yapıyor sanırım akşam öyle kotu oluyorum ki ağzımın tadı hiç yok ne güzel rahatlamıştım

Çok soru sordum mesela yayla çorbası yapayım desem içine pirinç giriyor kabak yemeği yapayım desem içine yine pirinç bulgur giriyor koymayayim mi o zaman
Bebeğim çok az giriyor bi tabakta yediğin bi kaşık pilav yemiş kadar oluyorsun. Koymasanda olur ayrıca niye olmasın

Allahtan ciğer geliştirici vurdular yaa tabiki zamanında doğsunda en azından gelmeye kalkışsa sorun olmaz inşallah
İyi ki tıp da böyle şeyler var ya. İnşallah sıkıntı olmaz canım. Allah zamanında sağlıklı doğmasını nasip eylesin yavrularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…