2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok soru sordum mesela yayla çorbası yapayım desem içine pirinç giriyor kabak yemeği yapayım desem içine yine pirinç bulgur giriyor koymayayim mi o zaman
Ben taze fasulye çok severim, patlıcan yemekleri de yapılabilir. Yatla çorbası da zaten bir fincan kadar oluyor. Yani pilav kadar çok fazla değil. Bulgurlu çorbalarda var. Karnabahar alacağım bende yeni yeni çıkmaya başlamış kıymalı falan güzel olur

İyi ki tıp da böyle şeyler var ya. İnşallah sıkıntı olmaz canım. Allah zamanında sağlıklı doğmasını nasip eylesin yavrularımızın
Aynen öyle eskiden olsa napardık amiiiinnn ama daralmaya da başladım ağrılarım artmaya başladı dinlenince geçiyo Allahtan. Hayırlısıyla zaman geçse bebekler doğsa gelen giden işi bitse de evde eş ve bebekle kaldığımız döneme bi ışınlansak

Allahtan ciğer geliştirici vurdular yaa tabiki zamanında doğsunda en azından gelmeye kalkışsa sorun olmaz inşallah
Bgn bisürü seye canım sıkıldı zaten kasılıyorum içim cok doldu herkes anlayıssız bencil 2 ay dişini sıkamadı kimse. Üzülür müyüm düşünen yok hamileliğim de de aynı seyler.
Sanki hergun hamileyim kırk yılda bir geldi basıma, stresten 2 3 haftadır böyleyim oda işte buralara geldi.
Bunuda yazmak istemedım kusura bakmayın.
Ne yazsam boş.

Sakin kalmaya çalış dicem de ben senin yerinde olsam kopmuştu kıyamet. Canını sıkanları takma bebeğini düşün kendini düşün. İnşallah bu zamanlar geçici hepsi geçecek inan internette nefes egzersizleri falan var oturduğun yerden yapabiliyorsan ya sıkıntı olmuyo diye biliyorum. Kafanı biraz toparlarsın.

Dolapta bi ben bir şey bulamıyorum zaten

Laparoskobi olup zorlanan birini buldum ilk defa herkes çok kolay bir ameliyat hastanede bile kalmıyorsun diyordu ama benimki felaket geçti o gaz sancısı yüzünden ve kesi ağrılarından oyğzden bende sezaryenden çok korkuyorum

Ben 1 gece kaldim ustelik. Gece kalmamalarina sasirdim. Onlarinki kisa sureli miydi acaba? Benim 2 saat surdu cunku 6 7 miyom aldilar. Baya bir aneztezi aldim. Kesi yerlerimde zorlanmadim hic ama gaz sancisi bitirdi beni

Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?

Herkese selamlar, dün kontrolüm vardı. Doktor ilk kez kalkmayacaksın dedi. Rahimde Kısalma devam etmiş. Muayene ederken bile kısaldı sonra toparladı. Yine aynı şeyi söyledi. 32yi göreceğini tahmin ediyorum. Artık yatmaktan psikolojim de iyi değil. Her yerim ağrımaya başladı. Kaygı zaten sürekli var. Önümde 1 ay var günler çabucak geçsin istiyorum. Dua beklerim. Benim gibi olanlardan da destek :)

Sana da ciğer geliştirici verdiler mi? Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…