- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.361
Pirinc yasak onu bulgur la değiştirÇok soru sordummesela yayla çorbası yapayım desem içine pirinç giriyor kabak yemeği yapayım desem içine yine pirinç bulgur giriyor koymayayim mi o zaman
Ben taze fasulye çok severim, patlıcan yemekleri de yapılabilir. Yatla çorbası da zaten bir fincan kadar oluyor. Yani pilav kadar çok fazla değil. Bulgurlu çorbalarda var. Karnabahar alacağım bende yeni yeni çıkmaya başlamış kıymalı falan güzel olurÇok soru sordummesela yayla çorbası yapayım desem içine pirinç giriyor kabak yemeği yapayım desem içine yine pirinç bulgur giriyor koymayayim mi o zaman
Aynen öyle eskiden olsa napardıkİyi ki tıp da böyle şeyler var ya. İnşallah sıkıntı olmaz canım. Allah zamanında sağlıklı doğmasını nasip eylesin yavrularımızın
Ben bişi yapmadım ki kız diğerleri tecrübeli onlar yardımcı oldu. Ama yemek konusunda iyiyimdir istediğini sorabilirsinZ Zecmelbirminikask2020 D d_g_g kızlar hepinize teşekkür ederim. Valla burası olmasa bir çok konu hakkında bilgi sahibi olamazdım
Bgn bisürü seye canım sıkıldı zaten kasılıyorum içim cok doldu herkes anlayıssız bencil 2 ay dişini sıkamadı kimse. Üzülür müyüm düşünen yok hamileliğim de de aynı seyler.Allahtan ciğer geliştirici vurdular yaa tabiki zamanında doğsunda en azından gelmeye kalkışsa sorun olmaz inşallah
Sakin kalmaya çalış dicem de ben senin yerinde olsam kopmuştu kıyamet. Canını sıkanları takma bebeğini düşün kendini düşün. İnşallah bu zamanlar geçici hepsi geçecek inan internette nefes egzersizleri falan var oturduğun yerden yapabiliyorsan ya sıkıntı olmuyo diye biliyorum. Kafanı biraz toparlarsın.Bgn bisürü seye canım sıkıldı zaten kasılıyorum içim cok doldu herkes anlayıssız bencil 2 ay dişini sıkamadı kimse. Üzülür müyüm düşünen yok hamileliğim de de aynı seyler.
Sanki hergun hamileyim kırk yılda bir geldi basıma, stresten 2 3 haftadır böyleyim oda işte buralara geldi.
Bunuda yazmak istemedım kusura bakmayın.
Ne yazsam boş.
Dolapta bi ben bir şey bulamıyorum zatenKız bu dolaptan bişi alma fikrini kim dedi be dün gece bakim dedim daha da çıkamıyorum millet etiketli ürünleri satıyo bitane mango bitane de hm tulum aldım etiketli. Mağazada gördüğüm ürün orda daha uygun
Laparoskobi olup zorlanan birini buldum ilk defa herkes çok kolay bir ameliyat hastanede bile kalmıyorsun diyordu ama benimki felaket geçti o gaz sancısı yüzünden ve kesi ağrılarından oyğzden bende sezaryenden çok korkuyorumOnlar cok aliskin. Ustelik cogu normal dogumda afedersiniz buyuk tuvaleti de yapiliyor. Vucut ne varsa disari atiyor. Cogunkisi bilmeden yapiyor hemsireler temizleyip hic bir sey soylemiyor bile. Arkadasim ikin dedikce ama cok tuvaletim geldi diye aglamis, onlar da cok normal sen ikin diye sakinlestirmisler.
Herseye ragmen ben normal dogum isterdim bu arada. Sezeryandan daha cok korkuyorum. Laparoskopide 3 gun nefes alamadim boynuma sirtima vurdu, cok gaz sancisi cektim. Agliyordum sancidan.
Iki bebek mecburi tasarruf oluyorben hic almadim park yatagin tek tarafini yukseltmeyi dusunuyorum. Cozum olmazsa alirim dedim.
Aşırı şekilde olmuyor ilk aylar çok olmuştu zaten şuan ufak ağrılar olması normalmişHanımlar adet zamanınıza denk gelen zamanlarda hafif karın ağrınız oluyor mu?
Kızımda da oluyordu. Normal karşılıyordum ama artık her şeyi sorgular oldumAşırı şekilde olmuyor ilk aylar çok olmuştu zaten şuan ufak ağrılar olması normalmiş
Bak bu güzel şeyler satıyoDolapta bi ben bir şey bulamıyorum zaten
Ben 1 gece kaldim ustelik. Gece kalmamalarina sasirdim. Onlarinki kisa sureli miydi acaba? Benim 2 saat surdu cunku 6 7 miyom aldilar. Baya bir aneztezi aldim. Kesi yerlerimde zorlanmadim hic ama gaz sancisi bitirdi beniLaparoskobi olup zorlanan birini buldum ilk defa herkes çok kolay bir ameliyat hastanede bile kalmıyorsun diyordu ama benimki felaket geçti o gaz sancısı yüzünden ve kesi ağrılarından oyğzden bende sezaryenden çok korkuyorum
Sana da ciğer geliştirici verdiler mi? Geçmiş olsun canımHerkese selamlar, dün kontrolüm vardı. Doktor ilk kez kalkmayacaksın dedi. Rahimde Kısalma devam etmiş. Muayene ederken bile kısaldı sonra toparladı. Yine aynı şeyi söyledi. 32yi göreceğini tahmin ediyorum. Artık yatmaktan psikolojim de iyi değil. Her yerim ağrımaya başladı. Kaygı zaten sürekli var. Önümde 1 ay var günler çabucak geçsin istiyorum. Dua beklerim. Benim gibi olanlardan da destek :)
Teşekkür ederim. Sordum doğum başlarsa yaparız dedi. Şimdi niye yapmıyor bilmiyorum.Sana da ciğer geliştirici verdiler mi? Geçmiş olsun canım
Allah Allah vardır bir bildikleri. Devlet mi özel mi?G
Teşekkür ederim. Sordum doğum başlarsa yaparız dedi. Şimdi niye yapmıyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?