- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.381
zeytinyagli taze fasulye. ben dolaba atmiyorum evde domstes kuru sogsn ve sadece fasulyeden yapiyorum bu ara . bahceden bulabilirsen yesil kabak o da yemrgi kalorili olmasin diye. Patlican közleyip meze tarzi yapiyorum bu ara cunku ben dolaba atmiyorum mevsiminde yapiyorum tekSebze yemeklerine ne yapabilirim bana akıl verin aklıma gelmiyorof herşeyi yemeye alıştım şimdi ne halt edecem
Benim de gebelik sekerimO zaman sarma da yok lahana sarması yapayım diyordum baklagiller var ama dimi orda öyle gördüm sanki
Harika maşallah 1 ay hemen geçer, yat dinlenHerkese selamlar, dün kontrolüm vardı. Doktor ilk kez kalkmayacaksın dedi. Rahimde Kısalma devam etmiş. Muayene ederken bile kısaldı sonra toparladı. Yine aynı şeyi söyledi. 32yi göreceğini tahmin ediyorum. Artık yatmaktan psikolojim de iyi değil. Her yerim ağrımaya başladı. Kaygı zaten sürekli var. Önümde 1 ay var günler çabucak geçsin istiyorum. Dua beklerim. Benim gibi olanlardan da destek :)
Özel.Allah Allah vardır bir bildikleri. Devlet mi özel mi?
Günler geçmiyor gibi geliyor. 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum yaklaşık 3 haftadır yatıyorum zaten. Sanırım 30 kasılınca 25e düşüyor.Harika maşallah 1 ay hemen geçer, yat dinlenne kadar çıktı rahim agzinuzunlugun??
Hemen geçerGünler geçmiyor gibi geliyor. 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum yaklaşık 3 haftadır yatıyorum zaten. Sanırım 30 kasılınca 25e düşüyor.
Psikolojik olarak çok zorlanıyorum artık. 28 deyim henüz. Rahim ağzı kapalı dedi sadece kısalma oluyor. Bilmiyorum napıcamHemen geçerbenim perinatolog doktorum 15 e kadar kapalıysa ağzı problem yok demişti… bir kaç bisi olunca tehlikeli galiba 25 altı… o nedenle uzandıkça sabit tutarsın ya da uzatadabilirsin, güzel bir zamana gelmişsin o nedenle çok takma kafana, zaten doğum yaklaşınca kısalıyor yavaş yavaş
Ben de çok iyi diye biliyorumKuzu kulagı yasak dıye bılıyorum ben
3. Tremistar seni de karşılamışKızlar bu sabah gezerken YouTube da bebek h
Bulantı nedense bnde de başladı bu iki üç gündür mideye baskı yapıyor sanırım akşam öyle kotu oluyorum ki ağzımın tadı hiç yok ne güzel rahatlamıştım
Benim detaylida 4 di en son kontrolde 3.8 çıktı belli bir haftadan sonra kisalmaya başlıyor diye biliyorum.Psikolojik olarak çok zorlanıyorum artık. 28 deyim henüz. Rahim ağzı kapalı dedi sadece kısalma oluyor. Bilmiyorum napıcam
Anlatmak istersen dinlerizBgn bisürü seye canım sıkıldı zaten kasılıyorum içim cok doldu herkes anlayıssız bencil 2 ay dişini sıkamadı kimse. Üzülür müyüm düşünen yok hamileliğim de de aynı seyler.
Sanki hergun hamileyim kırk yılda bir geldi basıma, stresten 2 3 haftadır böyleyim oda işte buralara geldi.
Bunuda yazmak istemedım kusura bakmayın.
Ne yazsam boş.
Bende bilmiyorum kapalı ameliyat çok kolay diyorlardı hayatımda öyle sancı çekmedim hastane iki gün inledi herkes alay etti canın tatlı diye şimdi annem sezaryen ol olursanda ne halt edeceğiz diyorBen 1 gece kaldim ustelik. Gece kalmamalarina sasirdim. Onlarinki kisa sureli miydi acaba? Benim 2 saat surdu cunku 6 7 miyom aldilar. Baya bir aneztezi aldim. Kesi yerlerimde zorlanmadim hic ama gaz sancisi bitirdi beni
Ben küçük nemlendirici aldım aile hekimine sormuştum hava temizleyici nemlendirici kullanma dedi alerjiye açık hale getirirsin tabii yaşadığımız yerinde etkisi olabilirKızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Bazı doktorlar kortizonu önden yüklemek istemiyorlar aslında hasta doktor ilişkisi sonucunda bazıları yapıyor bazıları yapmıyorG
Teşekkür ederim. Sordum doğum başlarsa yaparız dedi. Şimdi niye yapmıyor bilmiyorum.
Dengede tutmak iyi ama şekerin yoksa suyun fazla değilse az kacamagin zararı olmazKızlar siz diyet yapıyorsunuz, ben hamur işi tatlı şeyler tüketiyorum sürekli ve her gün de kilo alıyorum, okudukça kötü hissediyorum kendimi ama yemeden de duramıyorum
Yatacaksın ağır kaldirmak yok stres yok vs… progestan vermiştir muhtemelenPsikolojik olarak çok zorlanıyorum artık. 28 deyim henüz. Rahim ağzı kapalı dedi sadece kısalma oluyor. Bilmiyorum napıcam
Merhaba canim benim de 5 haftayi gecti yatali. Serklajin var mi? Benim olmasa coktan dogmustu ve belki de kaybetmistim. 23. Haftada acil serklaja girdigimde uzunlugu 25 olmasi gerekirken 3 demisti. Cok sukur 28 bitti bugun. Kendimi online alisveris, kitap, burasi vs ile oyaladim hep.G
Teşekkür ederim. Sordum doğum başlarsa yaparız dedi. Şimdi niye yapmıyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?