2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sebze yemeklerine ne yapabilirim bana akıl verin aklıma gelmiyor of herşeyi yemeye alıştım şimdi ne halt edecem
zeytinyagli taze fasulye. ben dolaba atmiyorum evde domstes kuru sogsn ve sadece fasulyeden yapiyorum bu ara . bahceden bulabilirsen yesil kabak o da yemrgi kalorili olmasin diye. Patlican közleyip meze tarzi yapiyorum bu ara cunku ben dolaba atmiyorum mevsiminde yapiyorum tek

O zaman sarma da yok lahana sarması yapayım diyordum baklagiller var ama dimi orda öyle gördüm sanki
Benim de gebelik sekerim
Çıktı, lahana sarması etli sarıp yiyebilirsin ki… hem et hem sebze yemeği ok sadece içine istersen bulgur koy pirinç yerine… ekmeği 1 dilim az ye, yanına salata yoğurt, mis

Harika maşallah 1 ay hemen geçer, yat dinlen ne kadar çıktı rahim agzinuzunlugun??

Günler geçmiyor gibi geliyor. 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum yaklaşık 3 haftadır yatıyorum zaten. Sanırım 30 kasılınca 25e düşüyor.
Hemen geçer benim perinatolog doktorum 15 e kadar kapalıysa ağzı problem yok demişti… bir kaç bisi olunca tehlikeli galiba 25 altı… o nedenle uzandıkça sabit tutarsın ya da uzatadabilirsin, güzel bir zamana gelmişsin o nedenle çok takma kafana, zaten doğum yaklaşınca kısalıyor yavaş yavaş

Psikolojik olarak çok zorlanıyorum artık. 28 deyim henüz. Rahim ağzı kapalı dedi sadece kısalma oluyor. Bilmiyorum napıcam

3. Tremistar seni de karşılamış

Psikolojik olarak çok zorlanıyorum artık. 28 deyim henüz. Rahim ağzı kapalı dedi sadece kısalma oluyor. Bilmiyorum napıcam
Benim detaylida 4 di en son kontrolde 3.8 çıktı belli bir haftadan sonra kisalmaya başlıyor diye biliyorum.

Kızlar siz diyet yapıyorsunuz, ben hamur işi tatlı şeyler tüketiyorum sürekli ve her gün de kilo alıyorum, okudukça kötü hissediyorum kendimi ama yemeden de duramıyorum

Anlatmak istersen dinleriz

Ben 1 gece kaldim ustelik. Gece kalmamalarina sasirdim. Onlarinki kisa sureli miydi acaba? Benim 2 saat surdu cunku 6 7 miyom aldilar. Baya bir aneztezi aldim. Kesi yerlerimde zorlanmadim hic ama gaz sancisi bitirdi beni
Bende bilmiyorum kapalı ameliyat çok kolay diyorlardı hayatımda öyle sancı çekmedim hastane iki gün inledi herkes alay etti canın tatlı diye şimdi annem sezaryen ol olursanda ne halt edeceğiz diyoryani bende bir problem yokmuşcanım çokda tatlı sayılmazmış ozaman

Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Ben küçük nemlendirici aldım aile hekimine sormuştum hava temizleyici nemlendirici kullanma dedi alerjiye açık hale getirirsin tabii yaşadığımız yerinde etkisi olabilir

G

Teşekkür ederim. Sordum doğum başlarsa yaparız dedi. Şimdi niye yapmıyor bilmiyorum.
Bazı doktorlar kortizonu önden yüklemek istemiyorlar aslında hasta doktor ilişkisi sonucunda bazıları yapıyor bazıları yapmıyor

Kızlar siz diyet yapıyorsunuz, ben hamur işi tatlı şeyler tüketiyorum sürekli ve her gün de kilo alıyorum, okudukça kötü hissediyorum kendimi ama yemeden de duramıyorum
Dengede tutmak iyi ama şekerin yoksa suyun fazla değilse az kacamagin zararı olmaz

Su fazlalığı için havuç suyu ve deveci armudu zararlı çünkü daha çok arttırıyor su azlığı içinde havuç suyu ve deveci armutu çok faydalı aklınızda bulunsun

Yatacaksın ağır kaldirmak yok stres yok vs… progestan vermiştir muhtemelen o sabit tutmaya yardımcı oluyor… herşey iyi olsun insallah

G

Teşekkür ederim. Sordum doğum başlarsa yaparız dedi. Şimdi niye yapmıyor bilmiyorum.
Merhaba canim benim de 5 haftayi gecti yatali. Serklajin var mi? Benim olmasa coktan dogmustu ve belki de kaybetmistim. 23. Haftada acil serklaja girdigimde uzunlugu 25 olmasi gerekirken 3 demisti. Cok sukur 28 bitti bugun. Kendimi online alisveris, kitap, burasi vs ile oyaladim hep.

Bana da ciger gelistirici yapmadi. Simdi yaparsam ve 1 hafta icinde dogmazsa, dogum basladiginda tekrar yapmak gerekiyor, Iki kere yapmak istemiyorum, dogum baslayinca yapacagim dedi. Dogumu ilaclarla geciktiririz vaktimiz olur Zaten serklaj da var suyun gelse de dogamazlar merak etme dedi.
Her doktor farkli goruste olabiliyor. Forumda yapilan arkadaslar da var. Niye bana yapmadi diye sorgulama diye ozellikle yazmak istedim. Hepimiz doktorumuz ne derse onu yapiyoruz mecburen.
Insallah 34 35 leri hatta 38leri gorecegiz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…