2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Canım biz bebek için değil ama evde kuşlar var ve ben öksürüyorum alerjik astımım var diye winix marka hava temizleyici kullanıyoruz. Ayrıca evde oksijen ölçen bir alet var. Bulunduğumuz odada kombi ısı sabitleyici kullanıyoruz (onun markasını bilmiyorum) oda herzaman 23 derece oluyor kombi sürekli aç kapa yapmıyoruz oda ısısı düşerse kombi kendiliğinden çalışıyor, 23 derece olunca kapanıyor. Bunları çocuğun odasına götürmeyi planlıyorum şimdilik yatak odası ve çalışma odasında var.

Ben sana da vuruldu sanıyodum demekki normalmiş

Kızlar ben resmen limon delisiyim ya önceden de her sıktığım limonun içini tuzlayıp yerdim ama hamilelikte canım daha çok istiyor. Var mı siz de böyle şeyler
Bende meyve sürekli ama şimdi kızların attığı diyete başladım o yüzden sınırlı

Dereotunu bilmemde hamilelerin çoğu maydanoz yemiyor zaten düşüğe yol açtığı ilk aylar hiç yemedim ama mesela gün içinde normal bir porsiyon yiyebilirsin

Hepsiburada linkle gelir /premium piri olanlara bir sorum var :)
Benim kardeşimin hesabı premium. kendi hesabımdan linkledim. Onun premium hesabından aldım . Kendi hesabımı kontrol ettiğimde linkle gelire uymadığı için parayı cüzdanıma aktaramadığı bilgisi düşmüşler. Neden olabilir acaba ? Bileniniz var mı
kardeşimin hesabını iş telefonumda kullanıyorum. Yani farklı telefonlar.

Acaba kardeşimin hesabından kendi kartımla aldığım için olabilir mi ?

Kendi kartinla odedigin icindir muhtemelen. Ben kendi hesabimdan alisveris yaparken esimin kartini kullaniyorum. Hepsipaylari kullanamiyorum esimin kartini kullandigimda. Hepsipay kullancaksam kendi kartimdan aliyorum

Bana doktorum yediğinden ziyade içtiğin şeylere çok dikkat et demişti maydonozun suyu aşırı tehlikeli ama kendisi aşırı yenmedigi sürece sorun yok ben korkumdan hiç yemedim dereotunin da troid ile bağlantısı var gebelik troidim olduğu için ona da bulaşmadim hiç

Kızlar ben resmen limon delisiyim ya önceden de her sıktığım limonun içini tuzlayıp yerdim ama hamilelikte canım daha çok istiyor. Var mı siz de böyle şeyler
Ben de pul biber ve limonu beraber yemeye bayılırdım şimdi mideme dokunuyor ama limonun içinde de şeker var ve tansiyonunu düşür canım dikkatli tuket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…