- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.401
Valla ben de cok severım ama isteBen de çok iyi diye biliyorumhatta özellikle bulup yemistim doğal mikrop temizleyici diye
Az kaçamak değil ki beslenme şeklimDengede tutmak iyi ama şekerin yoksa suyun fazla değilse az kacamagin zararı olmaz
Canım biz bebek için değil ama evde kuşlar var ve ben öksürüyorum alerjik astımım var diye winix marka hava temizleyici kullanıyoruz. Ayrıca evde oksijen ölçen bir alet var. Bulunduğumuz odada kombi ısı sabitleyici kullanıyoruz (onun markasını bilmiyorum) oda herzaman 23 derece oluyor kombi sürekli aç kapa yapmıyoruz oda ısısı düşerse kombi kendiliğinden çalışıyor, 23 derece olunca kapanıyor. Bunları çocuğun odasına götürmeyi planlıyorum şimdilik yatak odası ve çalışma odasında var.Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Kızlar benim doktoruma maydonoz, dereotu vb otları yiyecekleri sorduğumda 1 günde 1 bağ yer misin? Diye sormuştu. Dedim yiyemem o zaman sıkıntı olmaz dedi. Ama neyi çok yersen sıkıntı olur az az yiyebilirsin demişti.Valla ben de cok severım ama iste
Havucu yemek içinde kullanınca yine oluyor mu yaSu fazlalığı için havuç suyu ve deveci armudu zararlı çünkü daha çok arttırıyor su azlığı içinde havuç suyu ve deveci armutu çok faydalı aklınızda bulunsun
Ben sana da vuruldu sanıyodum demekki normalmişMerhaba canim benim de 5 haftayi gecti yatali. Serklajin var mi? Benim olmasa coktan dogmustu ve belki de kaybetmistim. 23. Haftada acil serklaja girdigimde uzunlugu 25 olmasi gerekirken 3 demisti. Cok sukur 28 bitti bugun. Kendimi online alisveris, kitap, burasi vs ile oyaladim hep.
Bana da ciger gelistirici yapmadi. Simdi yaparsam ve 1 hafta icinde dogmazsa, dogum basladiginda tekrar yapmak gerekiyor, Iki kere yapmak istemiyorum, dogum baslayinca yapacagim dedi. Dogumu ilaclarla geciktiririz vaktimiz olur Zaten serklaj da var suyun gelse de dogamazlar merak etme dedi.
Her doktor farkli goruste olabiliyor. Forumda yapilan arkadaslar da var. Niye bana yapmadi diye sorgulama diye ozellikle yazmak istedim. Hepimiz doktorumuz ne derse onu yapiyoruz mecburen.
Insallah 34 35 leri hatta 38leri gorecegiz hep beraber
Bende meyve sürekli ama şimdi kızların attığı diyete başladım o yüzden sınırlıKızlar ben resmen limon delisiyim ya önceden de her sıktığım limonun içini tuzlayıp yerdim ama hamilelikte canım daha çok istiyor. Var mı siz de böyle şeyler
Dereotunu bilmemde hamilelerin çoğu maydanoz yemiyor zaten düşüğe yol açtığı ilk aylar hiç yemedim ama mesela gün içinde normal bir porsiyon yiyebilirsinKızlar benim doktoruma maydonoz, dereotu vb otları yiyecekleri sorduğumda 1 günde 1 bağ yer misin? Diye sormuştu. Dedim yiyemem o zaman sıkıntı olmaz dedi. Ama neyi çok yersen sıkıntı olur az az yiyebilirsin demişti.
Ya aslında diyette de normal yemek yasak değil bazı gıdalar yasak bn mesela bugün uydum listeye ekmek bile yemedimAz kaçamak değil ki beslenme şeklimhenüz belli değil 10 güne belli olacak bakalım
Kendi kartinla odedigin icindir muhtemelen. Ben kendi hesabimdan alisveris yaparken esimin kartini kullaniyorum. Hepsipaylari kullanamiyorum esimin kartini kullandigimda. Hepsipay kullancaksam kendi kartimdan aliyorumHepsiburada linkle gelir /premium piri olanlara bir sorum var :)
Benim kardeşimin hesabı premium. kendi hesabımdan linkledim. Onun premium hesabından aldım . Kendi hesabımı kontrol ettiğimde linkle gelire uymadığı için parayı cüzdanıma aktaramadığı bilgisi düşmüşler. Neden olabilir acaba ? Bileniniz var mı
kardeşimin hesabını iş telefonumda kullanıyorum. Yani farklı telefonlar.
Acaba kardeşimin hesabından kendi kartımla aldığım için olabilir mi ?
En son ne zaman gittin kız sen, ben 12 Ekim gibi gidecem zaten cuma kontrolüm vardıKızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Ben de 4 ekimde gidecegim. Raporumun suresi doluyor cunkuKızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Özellikle suyu sıkılıp içildiğinde su artırıcı etkisi var ama yemege falan koyduğun 1 havuç bir şey yapmazH
Havucu yemek içinde kullanınca yine oluyor mu ya
30 Eylül'de benimKızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Bana doktorum yediğinden ziyade içtiğin şeylere çok dikkat et demişti maydonozun suyu aşırı tehlikeli ama kendisi aşırı yenmedigi sürece sorun yok ben korkumdan hiç yemedimKızlar benim doktoruma maydonoz, dereotu vb otları yiyecekleri sorduğumda 1 günde 1 bağ yer misin? Diye sormuştu. Dedim yiyemem o zaman sıkıntı olmaz dedi. Ama neyi çok yersen sıkıntı olur az az yiyebilirsin demişti.
Kortizon değil mi neticedeBazı doktorlar kortizonu önden yüklemek istemiyorlar aslında hasta doktor ilişkisi sonucunda bazıları yapıyor bazıları yapmıyor
Ben de pul biber ve limonu beraber yemeye bayılırdım şimdi mideme dokunuyorKızlar ben resmen limon delisiyim ya önceden de her sıktığım limonun içini tuzlayıp yerdim ama hamilelikte canım daha çok istiyor. Var mı siz de böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?