- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.421
Basit bir ilac verirken bile 2 3 kez düşünüyorlar kortizon çok daha ağır o yüzden vermek istemiyorlarKortizon değil mi neticede
O zaman dikkat et inşallah şekerin çıkmazAz kaçamak değil ki beslenme şeklimhenüz belli değil 10 güne belli olacak bakalım
Progestan da vermedi bi kere sorduğum da her şeye onu veriyorlar. Onu vermicem demişti. Ama benim öncesinde bi kanama geçmişim var belkide o yüzdendir bilemiyorum. Endol diye bir fitil verdi çok sancın olduğunda kullan dedi. 3 haftadır yatıyorum zaten ama stressiz olmak benim için zor. Hele ki böyle olunca. Allah yardım etsin hepimize.Yatacaksın ağır kaldirmak yok stres yok vs… progestan vermiştir muhtemeleno sabit tutmaya yardımcı oluyor… herşey iyi olsun insallah
Doğum başlarsa yaparız dedi. Teşekkür ederim.Basit bir ilac verirken bile 2 3 kez düşünüyorlar kortizon çok daha ağır o yüzden vermek istemiyorlar
Ne iyi geldi mesajın, çok sorgulamadım zaten. Ne derse yapıcaz yapacak bişey yok güvenmekten başka çare de yok. Serklajım yok 25.haftaya kadar herşey çok iyi ve mükemmel bir gebelik geçirdim. Baştan beri olan bi durum değildi. Napalım nasip böyleymiş. Ama artık bunalıyorum herşeyi düşünür oldum. Doktorum da 32 deyince insan Bi kötü olmuyor değil. Erken doğacak nasıl olacak sağlığı iyi olacak mı kuvezde ne kadar alacak brn nasıl dayanacağım felan filan.Merhaba canim benim de 5 haftayi gecti yatali. Serklajin var mi? Benim olmasa coktan dogmustu ve belki de kaybetmistim. 23. Haftada acil serklaja girdigimde uzunlugu 25 olmasi gerekirken 3 demisti. Cok sukur 28 bitti bugun. Kendimi online alisveris, kitap, burasi vs ile oyaladim hep.
Bana da ciger gelistirici yapmadi. Simdi yaparsam ve 1 hafta icinde dogmazsa, dogum basladiginda tekrar yapmak gerekiyor, Iki kere yapmak istemiyorum, dogum baslayinca yapacagim dedi. Dogumu ilaclarla geciktiririz vaktimiz olur Zaten serklaj da var suyun gelse de dogamazlar merak etme dedi.
Her doktor farkli goruste olabiliyor. Forumda yapilan arkadaslar da var. Niye bana yapmadi diye sorgulama diye ozellikle yazmak istedim. Hepimiz doktorumuz ne derse onu yapiyoruz mecburen.
Insallah 34 35 leri hatta 38leri gorecegiz hep beraber
Benimkide 3 ekim canımKızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Listeyi gördüm hamur işi, tatlı olan her şey yasaktıYa aslında diyette de normal yemek yasak değil bazı gıdalar yasak bn mesela bugün uydum listeye ekmek bile yemedim
Evet kendimi frenliyorum günde 1 çeyrek falan ama ağzımın suları akmıyor değil puan yazarkenBen de pul biber ve limonu beraber yemeye bayılırdım şimdi mideme dokunuyorama limonun içinde de şeker var ve tansiyonunu düşür canım dikkatli tuket
Kuzu kulagı da bır bag yenır ama sımdıKızlar benim doktoruma maydonoz, dereotu vb otları yiyecekleri sorduğumda 1 günde 1 bağ yer misin? Diye sormuştu. Dedim yiyemem o zaman sıkıntı olmaz dedi. Ama neyi çok yersen sıkıntı olur az az yiyebilirsin demişti.
Benim de 6 ekimBenimkide 3 ekim canım
Ben yaptırmadjm ya kendi tarafım uzak aynı ilde olsak yaptirirdim gelen olurdu ama eşimin taraf bağlar kopuk kimse gelip gitmez o yüzden düşünmüyorumKızlar hediyelik çikolata kolonya kapı süsü fln yaptirdinj mi
Ben yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum bana biraz gereksiz geliyor ama böyle dediğim için kesin bir şey yaptırırım (klasik ikizler burcuKızlar hediyelik çikolata kolonya kapı süsü fln yaptirdinj mi
Bnmde annemler ne kayinvalideler yaşadığım şehirde değil doğu görevindeyiz ama görünce bı heveslendim illa iş arkadslarimiz fln gelir diye düşünüyorum azcik pahalı gibi biraz sordum. Galiba kndime masraf arıyorumBen yaptırmadjm ya kendi tarafım uzak aynı ilde olsak yaptirirdim gelen olurdu ama eşimin taraf bağlar kopuk kimse gelip gitmez o yüzden düşünmüyorum
Üstüne bol limon sıkınca tabiki yenir körpe körpe ama İstanbul’da öylesini bulmak zor (kendini avutma seansı)Kuzu kulagı da bır bag yenır ama sımdı
Bnde klasik oğlak herşeyi tam olsun takıntısı çoğu arkadaşım aldiklarima şok olarak bakıyor kocamı batırdımBen yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum bana biraz gereksiz geliyor ama böyle dediğim için kesin bir şey yaptırırım (klasik ikizler burcu) o yüzden aklımın bir köşesinde minik Eyüp Sabri kolonyaları ve çikolata var kapı süsünü de kendim el işi yapacağım normalde istediğim bir şey olduğu için o da belki hastahaneye götürmem bile. (Dedi veeeee götürdü )
Boşver, dogsun bebısler hersyeden yerız, ben tedırgın oluyorum, o yuzden yemedım hıcÜstüne bol limon sıkınca tabiki yenir körpe körpe ama İstanbul’da öylesini bulmak zor (kendini avutma seansı)
Bnmde annemler ne kayinvalideler yaşadığım şehirde değil doğu görevindeyiz ama görünce bı heveslendim illa iş arkadslarimiz fln gelir diye düşünüyorum azcik pahalı gibi biraz sordum. Galiba kndime masraf arıyorum
Yaa hangi ildesiniz canım bizde doğu görevindeyiz, ama ben doğuma memlekete gitmeyi düşünüyorum Ankara'ya. Burada kalmayacağımBnmde annemler ne kayinvalideler yaşadığım şehirde değil doğu görevindeyiz ama görünce bı heveslendim illa iş arkadslarimiz fln gelir diye düşünüyorum azcik pahalı gibi biraz sordum. Galiba kndime masraf arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?