2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yatacaksın ağır kaldirmak yok stres yok vs… progestan vermiştir muhtemelen o sabit tutmaya yardımcı oluyor… herşey iyi olsun insallah
Progestan da vermedi bi kere sorduğum da her şeye onu veriyorlar. Onu vermicem demişti. Ama benim öncesinde bi kanama geçmişim var belkide o yüzdendir bilemiyorum. Endol diye bir fitil verdi çok sancın olduğunda kullan dedi. 3 haftadır yatıyorum zaten ama stressiz olmak benim için zor. Hele ki böyle olunca. Allah yardım etsin hepimize.

Ne iyi geldi mesajın, çok sorgulamadım zaten. Ne derse yapıcaz yapacak bişey yok güvenmekten başka çare de yok. Serklajım yok 25.haftaya kadar herşey çok iyi ve mükemmel bir gebelik geçirdim. Baştan beri olan bi durum değildi. Napalım nasip böyleymiş. Ama artık bunalıyorum herşeyi düşünür oldum. Doktorum da 32 deyince insan Bi kötü olmuyor değil. Erken doğacak nasıl olacak sağlığı iyi olacak mı kuvezde ne kadar alacak brn nasıl dayanacağım felan filan.

Kızlar hediyelik çikolata kolonya kapı süsü fln yaptirdinj mi
Ben yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum bana biraz gereksiz geliyor ama böyle dediğim için kesin bir şey yaptırırım (klasik ikizler burcu ) o yüzden aklımın bir köşesinde minik Eyüp Sabri kolonyaları ve çikolata var kapı süsünü de kendim el işi yapacağım normalde istediğim bir şey olduğu için o da belki hastahaneye götürmem bile. (Dedi veeeee götürdü )

Ben yaptırmadjm ya kendi tarafım uzak aynı ilde olsak yaptirirdim gelen olurdu ama eşimin taraf bağlar kopuk kimse gelip gitmez o yüzden düşünmüyorum
Bnmde annemler ne kayinvalideler yaşadığım şehirde değil doğu görevindeyiz ama görünce bı heveslendim illa iş arkadslarimiz fln gelir diye düşünüyorum azcik pahalı gibi biraz sordum. Galiba kndime masraf arıyorum

Bnde klasik oğlak herşeyi tam olsun takıntısı çoğu arkadaşım aldiklarima şok olarak bakıyor kocamı batırdım

Pek pahalı değil bize gelen çok olmaz o yüzden yaptirmayacam. gelen olursa siz yaptırın

Yaa hangi ildesiniz canım bizde doğu görevindeyiz, ama ben doğuma memlekete gitmeyi düşünüyorum Ankara'ya. Burada kalmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…