2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu arada park yatagım geldi elele madre almıştım çok beğendim önerenlere teşekkür ediyorum ama dönencesi çok dandikmiş onu kullanmam muhtemelen, alt açma aparatı da sanırım anne yanı olarak kullanınca işe yaramıyor beşiğin yan kısmını aşağı indireceğimiz için. En az aparatlı model neyse ondan alabilirsiniz bence ben muhtemelen aparatların hiçbirini kullanmicam ama sallanmasını ve kalitesini beğendim en korktugum şey sallanmamasıydı çünkü ben ayağımda sallayamıyorum dizimde menisküs yırtığı var. O anlamda beni tatmin etti. Birde içinden çıkan yatak çok ince yeni bir yatak alayım diyorum. Yataş alsam içine uygun olur mu ya da sizin başka yatak öneriniz var mı. En acilinden yatak ve uyku seti almam lazım bir ay sonra anneme gideceğim burada çok iş kalmasın istiyorum

Bnde klasik oğlak herşeyi tam olsun takıntısı çoğu arkadaşım aldiklarima şok olarak bakıyor kocamı batırdım
Aman ya içinde kalmasın ilk çocukta ne istiyorsan al bana da arkadaşım abartıyorsun diyordu halbuki abartmadım yani.
Herkes her şeyi söyler senin ne düşündüğün önemli
Ben mesela düğünüme öyle abartmadım 16 sene öncesi öyle cafcafli şeyler de yoktu gerçi ama öyle işlerden anlayan bir tip de değildim yani.. Herkesin önceliği farklı kimi eşyaya, kimi yemeğe, kimi eve, kimi eğitime , kimi telefona harcamayı daha çok sever.
Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın bence.

Bende kardeşimde premium üyeyiz ben liste yaptım kardeşime listeyi paylaştım . Telefonumdan onun Hb hesabına girdim yönledirdiğim ürünü aldım . Birkaç dk sonra benim kendi hesabıma 15 TL hepsioay yüklenmişti bile

Ben o sebepten Doona aldım. 1000 az verdim.
Oğlumda çünkü ne dönence ne cibinlik ne alt açma lazım olmadı pek.
Hatta yatak hediyesi bile almadım.
Hepsi burada dan aldım 75 tl de yapı kredi puan verdi
Yeğenim yatak gönderecek bana da.

Yakından görme şansım olsaydı kesinlikle bende en sade modelini alırdım canım, görmeden aldıgım için böyle oldu. Annem her ne kadar alt açma mutlaka işe yarar dese de bence yaramayacak güle güle kullanalım hepimizde

Kesinlikle cnm baya bekledim bnde sıkıntılı dönemden de geçtik maddiyat el verdikçe işte almaya calisiyorum insan gördükçe özeniyor çünkü. En önemlisi bebeklerimiz sağlıklı olsunda bunlarda ufak tefek eğlenceli ayrıntı işte.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-24-19-00-42-720_com.android.chrome.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 37
Olabilir, her doktor farklı ve kendi tecrübelerine göre ilerliyordur belki de gerek yoktur sana hayırlısıyla olsun herşey insallah

Ben airwave aldım airwave almasaydim Yataş twins alırdım

Aynen patır patır doğuran bizim ne hissettiğimizi anlamaz.
Ben kaç yıl bebek mağaza larına girip elbise sevdim.
Kız kıyafetlerine aşık oldum hep.
Yeğenime alırdım hep yengem salak benimle kavga etti sen çok alıyorsun benim gözüm kalıyor abin bana aldırmıyor sudem getiriyor dedi. Yurt dışındaki ablam da çok getiriyordu görümce terörü gibi oldu yenge hattında. Halbuki kendi beceriksiz öyle giydirme uyum hiç anlamaz ne yemek be temizlik hiç bir şey
Binbir hevesle aldıklarımı yepyeni gıpgıcır tutmuş çöpe atmış
O gün bugündür kız yeğenime de bişey almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…