2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben maydonoz dogruyorum salatalara az mıktarda, ondan korkmuyorum bak
Hepimizin değişik takıntıları oluşmuş arkadaşım da bamya yemezdi niye derdim bamya kıllı gibi ya bebeğim de kıllı olur dedi

Hepimizin değişik takıntıları oluşmuş arkadaşım da bamya yemezdi niye derdim bamya kıllı gibi ya bebeğim de kıllı olur dedi
Bana da ciğere dokunma dedıler
Ha bi de okulun kapanmasına yakkn ogrencılerım gül getriyordu, sakın dokunma dıye uyardılardı arkadaslar

Her zaman anne yanı olarak kullanılmayacak alt açma kısmını doğumun ilk günleri kullanmak için kurtarıcı olabilir eğilmemek adına sonrasjndada alt açma maşzemeleri koyulabilir kenar aparatıda bana kullanışlı geldi nedense acil ihtiyaçları koymak için ama dönence bir süre kullanılıp kaldırılır çünkü bu yataklar uzun ömürlü görünüyor alt kademeside olduğu için inşallah diğer bebişimiz içinde kullanabiliriz

Bana da ciğere dokunma dedıler
Ha bi de okulun kapanmasına yakkn ogrencılerım gül getriyordu, sakın dokunma dıye uyardılardı arkadaslar
Gülü ilk kez duydum burada arkadaşımda çok çilek yedi oğlunun ensesinde 2 tane çilek lekesi var

Ooo birileri 2. Bebeğe cesaret etmiş

İlk gorev yerım siirt, 3 yıl yasadım ben de orayı özleyecegım aklıma gelmezdı, benım yerıme de yiyin büryan
özlenecek biyermiymiş burasıMerkez güzel bakımlı da biz köydeyiz maalesef lojmanda kalıyoruz çok ilkel biryer burası sağlık ocağı bile yok büryanda eşim sabahtan alıyor akşama getirmiş oluyor akşam yemek daha zevkli canınız çekmesinde

Biz yakınmışız doğu görevimiz siirt
Aaa evet siz doktor bulabiliyor musunuz ya ben kontrollere Mardin'e gidiyorum doğuma da Ankara'ya gideceğim burada özel hastane yok devlet hastanesinde de onar onar muayene ediliyor korkuyorum. Doğumda da ebeler oluyor cesaret edemiyorum

Yataş twiny 70x110 kalmamış hiçbir yerde ya yeniden stoğa gelir mi bilemiyorum biraz bekleyeyim gelmezse senin aldıgından alayım bende o zaman
Canım bız de park yatak ıcine yatak aldık kraftın vıscon yatagını , bı tarafı 1 yasına kadar dıger tarafı 1 yas sonrası ıcın kullanıılıyor, 5 cm, o kadar ınce geldı kı gozume, arkadsıma sordum, bebegın kılosu ıle kendı kılonu bır tutma dedı

Ya bizim park yataktan da bir yatak çıktı içinden ama incecik bişey dört beş cmdir oda maksimum ama yatak gibi değilde direk sünger gibi geldi bana ondan beğenmedim. Yoksa zaten küçücük bebeğe kalın kocaman yatak olmuyordur heralde park yatağın demirleri rahatsız eder mi diye düşündüm bebişi

En son ne zaman gittin kız sen, ben 12 Ekim gibi gidecem zaten cuma kontrolüm vardı
4hafta aralıklarla gidiyorum işte tam 4hafta oluyo. Yakın vermiş bu sefer sana tarih
30 Eylül'de benim
bu hafta bakalım kaç kilo çıkacak
Benimkide 3 ekim canım
benden bi gün önce
27si sonunda benimde 1 ay oldu neredeyse
ama 4haftada bir bakılmıyor mu zaten

Ben merkezde oturup köye gidiş geliş yapıyodım.. Valla özleniyormus, orası deılde oradakı arkadaslıklar, bekar hayatım büryanı sabah okula gıtmeden yerdık.. Şirvan pervari kötü tabi. Merkez iyiydi ama, ben baykanın köyüne gidip geliyordum

Ben buradan gidince hiiiiç özlemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…