- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.461
7 aydır bir dal maydanoz yemedim psikolojik olarak korkuyorumBen de googleda ılk cıkan o yazıyı gorunce agzıma sürmedım korktum. Neyse 3 ay sonra ınsallah
Ben maydonoz dogruyorum salatalara az mıktarda, ondan korkmuyorum bak7 aydır bir dal maydanoz yemedim psikolojik olarak korkuyorumama dediğin gibi minicik kaldı
Ben maydonoz dogruyorum salatalara az mıktarda, ondan korkmuyorum bak
Biz yakınmışız doğu görevimiz siirtBizde Şırnak'tayız
Bana da ciğere dokunma dedılerHepimizin değişik takıntıları oluşmuş arkadaşım da bamya yemezdi niye derdim bamya kıllı gibi ya bebeğim de kıllı olur dedi
İlk gorev yerım siirt, 3 yıl yasadım ben deBiz yakınmışız doğu görevimiz siirt
Her zaman anne yanı olarak kullanılmayacak alt açma kısmını doğumun ilk günleri kullanmak için kurtarıcı olabilir eğilmemek adına sonrasjndada alt açma maşzemeleri koyulabilirYakından görme şansım olsaydı kesinlikle bende en sade modelini alırdım canım, görmeden aldıgım için böyle oldu. Annem her ne kadar alt açma mutlaka işe yarar dese de bence yaramayacakgüle güle kullanalım hepimizde
Gülü ilk kez duydum buradaBana da ciğere dokunma dedıler
Ha bi de okulun kapanmasına yakkn ogrencılerım gül getriyordu, sakın dokunma dıye uyardılardı arkadaslar
Ooo birileri 2. Bebeğe cesaret etmişHer zaman anne yanı olarak kullanılmayacak alt açma kısmını doğumun ilk günleri kullanmak için kurtarıcı olabilir eğilmemek adına sonrasjndada alt açma maşzemeleri koyulabilirkenar aparatıda bana kullanışlı geldi nedense acil ihtiyaçları koymak için ama dönence bir süre kullanılıp kaldırılır çünkü bu yataklar uzun ömürlü görünüyor alt kademeside olduğu için inşallah diğer bebişimiz içinde kullanabiliriz
Ayy ben de çok çilek yedimGülü ilk kez duydum buradaarkadaşımda çok çilek yedi oğlunun ensesinde 2 tane çilek lekesi var
Yataş twiny 70x110 kalmamış hiçbir yerde ya yeniden stoğa gelir mi bilemiyorum biraz bekleyeyim gelmezse senin aldıgından alayım bende o zamanBen airwave aldım airwave almasaydim Yataş twins alırdım
özlenecek biyermiymiş burasıİlk gorev yerım siirt, 3 yıl yasadım ben deorayı özleyecegım aklıma gelmezdı, benım yerıme de yiyin büryan
Aaa evet siz doktor bulabiliyor musunuz ya ben kontrollere Mardin'e gidiyorum doğuma da Ankara'ya gideceğimBiz yakınmışız doğu görevimiz siirt
Canım bız de park yatak ıcine yatak aldık kraftın vıscon yatagını , bı tarafı 1 yasına kadar dıger tarafı 1 yas sonrası ıcın kullanıılıyor, 5 cm, o kadar ınce geldı kı gozume, arkadsıma sordum, bebegın kılosu ıle kendı kılonu bır tutma dedıYataş twiny 70x110 kalmamış hiçbir yerde ya yeniden stoğa gelir mi bilemiyorum biraz bekleyeyim gelmezse senin aldıgından alayım bende o zaman
Ya bizim park yataktan da bir yatak çıktı içinden ama incecik bişey dört beş cmdir oda maksimum ama yatak gibi değilde direk sünger gibi geldi bana ondan beğenmedim. Yoksa zaten küçücük bebeğe kalın kocaman yatak olmuyordur heraldeCanım bız de park yatak ıcine yatak aldık kraftın vıscon yatagını , bı tarafı 1 yasına kadar dıger tarafı 1 yas sonrası ıcın kullanıılıyor, 5 cm, o kadar ınce geldı kı gozume, arkadsıma sordum, bebegın kılosu ıle kendı kılonu bır tutma dedı
Çocuk tek kalmasın diyeOoo birileri 2. Bebeğe cesaret etmiş
4hafta aralıklarla gidiyorum işte tam 4hafta oluyo. Yakın vermiş bu sefer sana tarihEn son ne zaman gittin kız sen, ben 12 Ekim gibi gidecem zaten cuma kontrolüm vardı
bu hafta bakalım kaç kilo çıkacak30 Eylül'de benim
benden bi gün önceBenimkide 3 ekim canım
ama 4haftada bir bakılmıyor mu zaten27si sonunda benimde 1 ay oldu neredeyse
Ben merkezde oturup köye gidiş geliş yapıyodım.. Valla özleniyormus, orası deılde oradakı arkadaslıklar, bekar hayatımözlenecek biyermiymiş burasıMerkez güzel bakımlı da biz köydeyiz maalesef lojmanda kalıyoruz çok ilkel biryer burası sağlık ocağı bile yok büryanda eşim sabahtan alıyor akşama getirmiş oluyor akşam yemek daha zevkli canınız çekmesinde
Çocuk tek kalmasın diye
Eşimde çevreye kız çocuğu nasıl bir duygu diye soruyor duydukça içleniyorum dün gene sordu kardeşine
Ben buradan gidince hiiiiç özlemicemBen merkezde oturup köye gidiş geliş yapıyodım.. Valla özleniyormus, orası deılde oradakı arkadaslıklar, bekar hayatımbüryanı sabah okula gıtmeden yerdık.. Şirvan pervari kötü tabi. Merkez iyiydi ama, ben baykanın köyüne gidip geliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?