2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Şır
Şırnağın namını duyduk ama oraya göre burası istanbul gibi iki tane özel hastanemiz ve dört tane doktor alternatifimiz var ama hiç güven vermiyorlar bende öylesine kontrole gidiyorum doğumum mersin tarsusta olacak büyük ihtimalle

Aynısını ben de dusundum, arkadasım en ıyısını almıssın dedı sasırdım tabı

Bencede mantıklı olan herkesin kendi memleketinde doğum yapması burada kalacak olsaydım doğum batmanda olacaktı büyük ihtimalle oranın şartları buraya göre daha iyi. Özel hastaneniz varsa bence şükretmelisin

Şirvan elmadalı burasıda yabancı ülke gibi türkçe bilenler nadir herkesler kürt

Ben de oyle dıyodum, kurtulmak ıcın şafak sayardık
Aslında rahat yönleri de çok ama işte sağlık sektörü açısından iyi değil, yoksa evimden işimden genel anlamda memnunum beş dakikada işe gidiyorum yürüyerek. Ekonomik anlamda da çok uygun kiramız 1500 liraydı mesela 3000 oldu şuan. Ankaraya gitmiş olsak şuan sanıyorum 15.000 den aşağı kiralık daire yoktur

Şirvan elmadalı burasıda yabancı ülke gibi türkçe bilenler nadir herkesler kürt
Benım bı arkadsım da şirvandaydı, kışın 3 aylık alısverıs yapıp gıderdı, kar yagar gelemezsem dıye.. Merkez iyiydı ama ya, bız cok eglenırdık her haftasonu etkınlıgımız olurdu, muzık ogretmenı arkadsslar canlı muzık yaparlardı onları dınlemeye gıderdık, merkezde araplar cogunluktaydı

Maalesef eskı bınalar bıle 15bıne yaklstı
Aslında orayı guzel yapan arkadslıklar ıste..

Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Biz bunu kullanıyoruz.

Eklentiler

• IMG_1241.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 58
Köydeki kadınlar memelekete gitme sancı gelince biz seni doğurturuz diyorlar okadar alışmışlarki evde doğumlara 10-12 tane çocuk yapmaya eminim doktorlardan daha tecrübelilerdir
Bundan 50 sene önce nenelerimizin yaşadığı hayat köylerde devam ediyor işte, bende başlarda çok şaşırıyordum ama artık alıştım. Doğu görevi bitmeden çocukta düşünmüyordum sırf bu hastane sorunu yüzünden ama bir cesaretle baş koyduk bu yola inşallah sonumuz güzel olur

7 aydır bir dal maydanoz yemedim psikolojik olarak korkuyorum ama dediğin gibi minicik kaldı
Hatay taraflarında çalışan bir doktor vardı. İnstagramda maydonoz tarlasının önüne geçmiş, hafif de şiveli konuşuyor, hanımlar bu kadar yemezseniz maydonozun zararı yok diyordu.

Merhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var

Köydeki kadınlar memelekete gitme sancı gelince biz seni doğurturuz diyorlar okadar alışmışlarki evde doğumlara 10-12 tane çocuk yapmaya eminim doktorlardan daha tecrübelilerdir
Keşke köydeki ebelerimiz hayatta olsaydı, ben çok isterdim öyle bir doğumum olsun

Canım çok geçmiş olsun öncelikle senin kadar ağır bulantı yaşamadım ben ama 15. 16. Haftadan sonra genel anlamda herkeste bir rahatlama oluyor. Biraz daha sabret inşallah iki üç haftaya sende daha iyi olursun. En azından tam geçmese de ilaçla kontrol altına alınacak duruma gelirsin bence

Eklentiler

• Screenshot_20230924_212413_com.android.chrome.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 52
İnşAllah düzelmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamam inşallah dediğiniz gibi olur

O kadar haklısın ki cnm Kaç defa hediye aldıktan sonra bebek magzasindan çıkıp agladigimi biliyorum hiç bir zaman o magzadan kendi bebeklerimiz için bişi alamayacağımizi dusunudum öyle bir korku sinmiski aylarca tek birşey alamadım bebelerim için. En büyük duam rabbim kimseyi bu şekilde sinamasin emeklerimizi boş çıkarmasın sağlıkla kucağımıza alalım ins.

Ayni gun baska link paylastin mi? Bir gunde 1 siparisi sayiyor sadece.
Kuvezden korkma canim. 32 cok iyi bir hafta, bebekler hic bir kalici sorun olmadan atlatirlar merak etme. Azcik tombiklestirip kucagina verecekler sadece :) evet duygusal olarak cok zor. Ama bebeklerimiz icin en iyisi ne ise katlanacagiz maalesef. Onlar orada en iyi sekilde bakilacak emin ol. Ben de haftalardir ya dogarlarsa diye premature bakim kitaplari okuyorum kendimi hazirlamak icin.
Ben de donna aldim aparatsiz olanini. Icine yatas twiny aldim cok guzel oldu. ama uygun boyut stoklarda yok sanirim su an. Uyku seti istemedim yorgan kullanmayacagim diye. Sadece lastikli carsaf istedim ama uygun boyut bulamadim. Ben de kumas alip kendim diktim 3 er tane youtube dan baka baka, valla cok guzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…