- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.481
Şırnağın namını duyduk ama oraya göre burası istanbul gibi iki tane özel hastanemiz ve dört tane doktor alternatifimiz varAaa evet siz doktor bulabiliyor musunuz ya ben kontrollere Mardin'e gidiyorum doğuma da Ankara'ya gideceğimburada özel hastane yok devlet hastanesinde de onar onar muayene ediliyor korkuyorum. Doğumda da ebeler oluyor cesaret edemiyorum
Aynısını ben de dusundum, arkadasım en ıyısını almıssın dedı sasırdım tabıYa bizim park yataktan da bir yatak çıktı içinden ama incecik bişey dört beş cmdir oda maksimum ama yatak gibi değilde direk sünger gibi geldi bana ondan beğenmedim. Yoksa zaten küçücük bebeğe kalın kocaman yatak olmuyordur heraldepark yatağın demirleri rahatsız eder mi diye düşündüm bebişi
Ben de oyle dıyodum, kurtulmak ıcın şafak sayardıkBen buradan gidince hiiiiç özlemicem
Bencede mantıklı olan herkesin kendi memleketinde doğum yapmasıŞır
Şırnağın namını duyduk ama oraya göre burası istanbul gibi iki tane özel hastanemiz ve dört tane doktor alternatifimiz varama hiç güven vermiyorlar bende öylesine kontrole gidiyorum doğumum mersin tarsusta olacak büyük ihtimalle
İstiyorum ama henüz onlara sıra gelmedi .Kızlar hediyelik çikolata kolonya kapı süsü fln yaptirdinj mi
Şirvan elmadalı burasıda yabancı ülke gibi türkçe bilenler nadir herkesler kürtBen merkezde oturup köye gidiş geliş yapıyodım.. Valla özleniyormus, orası deılde oradakı arkadaslıklar, bekar hayatımbüryanı sabah okula gıtmeden yerdık.. Şirvan pervari kötü tabi. Merkez iyiydi ama, ben baykanın köyüne gidip geliyordum
Aslında rahat yönleri de çok ama işte sağlık sektörü açısından iyi değil, yoksa evimden işimden genel anlamda memnunum beş dakikada işe gidiyorum yürüyerek. Ekonomik anlamda da çok uygun kiramız 1500 liraydı mesela 3000 oldu şuan. Ankaraya gitmiş olsak şuan sanıyorum 15.000 den aşağı kiralık daire yokturBen de oyle dıyodum, kurtulmak ıcın şafak sayardık
Benım bı arkadsım da şirvandaydı, kışın 3 aylık alısverıs yapıp gıderdı, kar yagar gelemezsem dıye.. Merkez iyiydı ama ya, bız cok eglenırdık her haftasonu etkınlıgımız olurdu, muzık ogretmenı arkadsslar canlı muzık yaparlardı onları dınlemeye gıderdık, merkezde araplar cogunluktaydıŞirvan elmadalı burasıda yabancı ülke gibi türkçe bilenler nadir herkesler kürt
Maalesef eskı bınalar bıle 15bıne yaklstıAslında rahat yönleri de çok ama işte sağlık sektörü açısından iyi değil, yoksa evimden işimden genel anlamda memnunum beş dakikada işe gidiyorum yürüyerek. Ekonomik anlamda da çok uygun kiramız 1500 liraydı mesela 3000 oldu şuan. Ankaraya gitmiş olsak şuan sanıyorum 15.000 den aşağı kiralık daire yoktur
Biz bunu kullanıyoruz.Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Bundan 50 sene önce nenelerimizin yaşadığı hayat köylerde devam ediyor işte, bende başlarda çok şaşırıyordum ama artık alıştım. Doğu görevi bitmeden çocukta düşünmüyordum sırf bu hastane sorunu yüzünden ama bir cesaretle baş koyduk bu yola inşallah sonumuz güzel olurKöydeki kadınlar memelekete gitme sancı gelince biz seni doğurturuz diyorlar okadar alışmışlarki evde doğumlara 10-12 tane çocuk yapmaya eminim doktorlardan daha tecrübelilerdir
Hatay taraflarında çalışan bir doktor vardı. İnstagramda maydonoz tarlasının önüne geçmiş, hafif de şiveli konuşuyor, hanımlar bu kadar yemezseniz maydonozun zararı yok diyordu.7 aydır bir dal maydanoz yemedim psikolojik olarak korkuyorumama dediğin gibi minicik kaldı
Keşke köydeki ebelerimiz hayatta olsaydı, ben çok isterdim öyle bir doğumum olsunKöydeki kadınlar memelekete gitme sancı gelince biz seni doğurturuz diyorlar okadar alışmışlarki evde doğumlara 10-12 tane çocuk yapmaya eminim doktorlardan daha tecrübelilerdir
Canım çok geçmiş olsun öncelikleMerhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Aklıma gelen tek bir ebe var. Oda ebe NazifeKeşke köydeki ebelerimiz hayatta olsaydı, ben çok isterdim öyle bir doğumum olsun
İnşAllah düzelmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamam inşallah dediğiniz gibi olurCanım çok geçmiş olsun önceliklesenin kadar ağır bulantı yaşamadım ben ama 15. 16. Haftadan sonra genel anlamda herkeste bir rahatlama oluyor. Biraz daha sabret inşallah iki üç haftaya sende daha iyi olursun. En azından tam geçmese de ilaçla kontrol altına alınacak duruma gelirsin bence
O kadar haklısın ki cnm Kaç defa hediye aldıktan sonra bebek magzasindan çıkıp agladigimi biliyorum hiç bir zaman o magzadan kendi bebeklerimiz için bişi alamayacağımizi dusunudum öyle bir korku sinmiski aylarca tek birşey alamadım bebelerim için. En büyük duam rabbim kimseyi bu şekilde sinamasin emeklerimizi boş çıkarmasın sağlıkla kucağımıza alalım ins.Aynen patır patır doğuran bizim ne hissettiğimizi anlamaz.
Ben kaç yıl bebek mağaza larına girip elbise sevdim.
Kız kıyafetlerine aşık oldum hep.
Yeğenime alırdım hep yengem salak benimle kavga etti sen çok alıyorsun benim gözüm kalıyor abin bana aldırmıyor sudem getiriyor dedi. Yurt dışındaki ablam da çok getiriyordu görümce terörü gibi oldu yenge hattında. Halbuki kendi beceriksiz öyle giydirme uyum hiç anlamaz ne yemek be temizlik hiç bir şey
Binbir hevesle aldıklarımı yepyeni gıpgıcır tutmuş çöpe atmış
O gün bugündür kız yeğenime de bişey almıyorum
Ayni gun baska link paylastin mi? Bir gunde 1 siparisi sayiyor sadece.Hepsiburada linkle gelir /premium piri olanlara bir sorum var :)
Benim kardeşimin hesabı premium. kendi hesabımdan linkledim. Onun premium hesabından aldım . Kendi hesabımı kontrol ettiğimde linkle gelire uymadığı için parayı cüzdanıma aktaramadığı bilgisi düşmüşler. Neden olabilir acaba ? Bileniniz var mı
kardeşimin hesabını iş telefonumda kullanıyorum. Yani farklı telefonlar.
Acaba kardeşimin hesabından kendi kartımla aldığım için olabilir mi ?
Kuvezden korkma canim. 32 cok iyi bir hafta, bebekler hic bir kalici sorun olmadan atlatirlar merak etme. Azcik tombiklestirip kucagina verecekler sadece :) evet duygusal olarak cok zor. Ama bebeklerimiz icin en iyisi ne ise katlanacagiz maalesef. Onlar orada en iyi sekilde bakilacak emin ol. Ben de haftalardir ya dogarlarsa diye premature bakim kitaplari okuyorum kendimi hazirlamak icin.Ne iyi geldi mesajın, çok sorgulamadım zaten. Ne derse yapıcaz yapacak bişey yok güvenmekten başka çare de yok. Serklajım yok 25.haftaya kadar herşey çok iyi ve mükemmel bir gebelik geçirdim. Baştan beri olan bi durum değildi. Napalım nasip böyleymiş. Ama artık bunalıyorum herşeyi düşünür oldum. Doktorum da 32 deyince insan Bi kötü olmuyor değil. Erken doğacak nasıl olacak sağlığı iyi olacak mı kuvezde ne kadar alacak brn nasıl dayanacağım felan filan.
Ben de donna aldim aparatsiz olanini. Icine yatas twiny aldim cok guzel oldu. ama uygun boyut stoklarda yok sanirim su an. Uyku seti istemedim yorgan kullanmayacagim diye. Sadece lastikli carsaf istedim ama uygun boyut bulamadim. Ben de kumas alip kendim diktim 3 er taneKızlar bu arada park yatagım geldi elele madre almıştım çok beğendim önerenlere teşekkür ediyorumama dönencesi çok dandikmiş onu kullanmam muhtemelen, alt açma aparatı da sanırım anne yanı olarak kullanınca işe yaramıyor beşiğin yan kısmını aşağı indireceğimiz için. En az aparatlı model neyse ondan alabilirsiniz bence ben muhtemelen aparatların hiçbirini kullanmicam ama sallanmasını ve kalitesini beğendim en korktugum şey sallanmamasıydı çünkü ben ayağımda sallayamıyorum dizimde menisküs yırtığı var. O anlamda beni tatmin etti. Birde içinden çıkan yatak çok ince yeni bir yatak alayım diyorum. Yataş alsam içine uygun olur mu ya da sizin başka yatak öneriniz var mı. En acilinden yatak ve uyku seti almam lazım bir ay sonra anneme gideceğim burada çok iş kalmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?