2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar 2-3 gündür bebeğimi sadece aşağıda hissediyorum, sizin de öyle oluyor mu? Bir kaç gün önce karnımın her tarafına vuruyordu şu an sadece aşağıda ve hareketleri azaldı

Ne acayip insanlar var ya, hediye alman rahatsız etmiş üstüne gidip niye alıyorsun diye kavga çıkarmış inanılır gibi değil psikolojik sorunları var heralde, muhtemelen çocuga kıyafetleri giydirdikçe aklına sen geldiğin için sinirleniyordur ondan çöpe atmıştır. Kıyafetler ona seni hatırlattıgı için, napacaksın işte kıskançlık böyle bişey bi kıyafete bile tahammül edememiş kadın şaka gibi. Allah abine sabır versin

Yaa maşallah canım yapabiliyosan ne güzel. Ama benim hiç öyle becerilerim yok. Ve gerçekten uyan boyutta yataklarda stokta değil biraz daha bekleyeceğim inşallah yeniden stoga girer de bende alabilirim aslında bende yorgan kullanacağımı çok sanmıyorum direk nevresim takımı olarak alsak olmaz mı acaba. Ben kendi nevresim takımlarımın dört kenarına düğüm atıyorum hiç kaymıyor lastikli çarşaf gibi oluyor. Aynı şeyi bebek nevresiminde de deneyebilirim

Kız dikiş makinesi mi var kendin nasıl diktin?

Kızlar 2-3 gündür bebeğimi sadece aşağıda hissediyorum, sizin de öyle oluyor mu? Bir kaç gün önce karnımın her tarafına vuruyordu şu an sadece aşağıda ve hareketleri azaldı
Bi iki üç gün önce bende bu yüzden ortalığı ayağa kaldırdım döndü muhtemelen o yüzden sonra böyle insanın içi rahat etmiyo yaa çok iyi anlıyorum hemde bu ilk defa da olmadı yani daha öncede olmuştu ama sanki bişi olacak korkusu geçmiyo. Tekrardan pozisyon değiştirir muhtemelen az oynuyorsa rahat olmadığı için olabilir. Kendini rahat edecek pozisyona getirir o inşallah korkma

Amin canım
Ve üstelik benim kızımın vefat ettiğini biliyor kendi kızıma alamadığımı ona alıyordum gerçi bu olay kızımın vefatından önce mi sonra mıydı emin değilim.
Allah herkese akıl ruh beden sağlığı sabır versin aynen

En son baş aşağı idi, yine amuda kalktı içerde galiba çünkü resmen aşağıda şeyimin şekli değişiyor tövbe tövbe manyak bu çocuk Salı günü doktorumuz var bakalım ne diyecek, dediğin gibi hep o korku oluyor acaba bir şey mi oldu diye

Tatlımm öncelikle sakin ol bunu birçok kişi yaşıyor hiperemezis teşhisi banada kondu hiç geçmeyecek sandım
12. Haftadan sonra hafiflet dediler daha beter oldum 12-16 arası zirve yaşadım
Amaa 16 dan sonra yavaş yavaş azalmalar oldu şimdi ufak tefek şeyler olsada pamuk gibiyim
Mutlaka geçecek korkma bebeğini düşün
Şükür et şükretmek beni rahatlatıyordu
Tek kusma da değil abuk sabuk tiksinmeler ayağa kalkamama psikolojim de bozulmuş gibiydi

Tekrar normale döner muhtemelen. Benimde öyle oldu bacakları aşağıdayken çok rahat edemedi az oynadı. Oynadığında da canıma okudu

Tekrar normale döner muhtemelen. Benimde öyle oldu bacakları aşağıdayken çok rahat edemedi az oynadı. Oynadığında da canıma okudu
Şikayet ediyorum diye bir tane sağlam attı şimdi bacağı felan çıkacak sandım, şimdiden canımıza okuyorlar hadi hayırlısı bakalım

Bende isterdim aslında cesaret edilmiyor sadece ama evde doğum hastaneden daha rahatlatıcı olur ben hastaneye girdiğim gibi kokudan etkilenip bile korkuyorum
Aynen öyle o hastane psikolojisi işte, bende panik atak var mesela kürtaja almadan önce ellerim kitlendi sakinleştirici vurdular sonra uyuttular, bu yüzden aşırı derece de korkuyorum nasıl olacak acaba yine panik atak olacak mıyım diye

Tamamen 16dan sonra geçti mi acaba aslında beni bu hiç geçmeyecek hissi korkutuyor galiba inşallah geçer dediğiniz gibi olur

Tamamen 16dan sonra geçti mi acaba aslında beni bu hiç geçmeyecek hissi korkutuyor galiba inşallah geçer dediğiniz gibi olur
Vücudun hamileliğe alışmış olacak artık yavaş yavaş azalacak
Bende başta ömür boyu böyle kalacağım sanmıştım ama unutuluyormuş
hem o süreci öyle yaşamasaydım şimdi bu kadar değerini bilemezdim veya şuan ki tekmeleri gece uyutmamaları bel ağrıları daha ağır gelirdi muhtemelen çünkü vücudum çok narin dayanıklılığım çok az şuan hepsi idare edilir geliyor çünkü ben o ilk zamanlar yaşadığım süreçten dolayı anneliğe hazırlanıp güçlendim
Böyle iyi yandan düşünebiliriz

Panik atak bende de hastanede ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…