- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.501
Ne acayip insanlar var ya, hediye alman rahatsız etmiş üstüne gidip niye alıyorsun diye kavga çıkarmış inanılır gibi değilAynen patır patır doğuran bizim ne hissettiğimizi anlamaz.
Ben kaç yıl bebek mağaza larına girip elbise sevdim.
Kız kıyafetlerine aşık oldum hep.
Yeğenime alırdım hep yengem salak benimle kavga etti sen çok alıyorsun benim gözüm kalıyor abin bana aldırmıyor sudem getiriyor dedi. Yurt dışındaki ablam da çok getiriyordu görümce terörü gibi oldu yenge hattında. Halbuki kendi beceriksiz öyle giydirme uyum hiç anlamaz ne yemek be temizlik hiç bir şey
Binbir hevesle aldıklarımı yepyeni gıpgıcır tutmuş çöpe atmış
O gün bugündür kız yeğenime de bişey almıyorum
Yaa maşallah canım yapabiliyosan ne güzel. Ama benim hiç öyle becerilerim yok. Ve gerçekten uyan boyutta yataklarda stokta değil biraz daha bekleyeceğim inşallah yeniden stoga girer de bende alabilirimAyni gun baska link paylastin mi? Bir gunde 1 siparisi sayiyor sadece.
Kuvezden korkma canim. 32 cok iyi bir hafta, bebekler hic bir kalici sorun olmadan atlatirlar merak etme. Azcik tombiklestirip kucagina verecekler sadece :) evet duygusal olarak cok zor. Ama bebeklerimiz icin en iyisi ne ise katlanacagiz maalesef. Onlar orada en iyi sekilde bakilacak emin ol. Ben de haftalardir ya dogarlarsa diye premature bakim kitaplari okuyorum kendimi hazirlamak icin.
Ben de donna aldim aparatsiz olanini. Icine yatas twiny aldim cok guzel oldu. ama uygun boyut stoklarda yok sanirim su an. Uyku seti istemedim yorgan kullanmayacagim diye. Sadece lastikli carsaf istedim ama uygun boyut bulamadim. Ben de kumas alip kendim diktim 3 er taneyoutube dan baka baka, valla cok guzel oldu
Kız dikiş makinesi mi var kendin nasıl diktin?Ayni gun baska link paylastin mi? Bir gunde 1 siparisi sayiyor sadece.
Kuvezden korkma canim. 32 cok iyi bir hafta, bebekler hic bir kalici sorun olmadan atlatirlar merak etme. Azcik tombiklestirip kucagina verecekler sadece :) evet duygusal olarak cok zor. Ama bebeklerimiz icin en iyisi ne ise katlanacagiz maalesef. Onlar orada en iyi sekilde bakilacak emin ol. Ben de haftalardir ya dogarlarsa diye premature bakim kitaplari okuyorum kendimi hazirlamak icin.
Ben de donna aldim aparatsiz olanini. Icine yatas twiny aldim cok guzel oldu. ama uygun boyut stoklarda yok sanirim su an. Uyku seti istemedim yorgan kullanmayacagim diye. Sadece lastikli carsaf istedim ama uygun boyut bulamadim. Ben de kumas alip kendim diktim 3 er taneyoutube dan baka baka, valla cok guzel oldu
Bi iki üç gün önce bende bu yüzden ortalığı ayağa kaldırdımKızlar 2-3 gündür bebeğimi sadece aşağıda hissediyorum, sizin de öyle oluyor mu? Bir kaç gün önce karnımın her tarafına vuruyordu şu an sadece aşağıda ve hareketleri azaldı
He var valla, ben maymun istahliyim biraz almistim eskiden kumas bebek dikecegim diyeKız dikiş makinesi mi var kendin nasıl diktin?
Amin canımNe acayip insanlar var ya, hediye alman rahatsız etmiş üstüne gidip niye alıyorsun diye kavga çıkarmış inanılır gibi değilpsikolojik sorunları var heralde, muhtemelen çocuga kıyafetleri giydirdikçe aklına sen geldiğin için sinirleniyordur ondan çöpe atmıştır. Kıyafetler ona seni hatırlattıgı için, napacaksın işte kıskançlık böyle bişey bi kıyafete bile tahammül edememiş kadın şaka gibi. Allah abine sabır versin
Bende kendim bişiler diktimKız dikiş makinesi mi var kendin nasıl diktin?
En son baş aşağı idi, yine amuda kalktı içerde galiba çünkü resmen aşağıda şeyimin şekli değişiyor tövbe tövbe manyak bu çocukBi iki üç gün önce bende bu yüzden ortalığı ayağa kaldırdımdöndü muhtemelen o yüzden sonra böyle insanın içi rahat etmiyo yaa çok iyi anlıyorum hemde bu ilk defa da olmadı yani daha öncede olmuştu ama sanki bişi olacak korkusu geçmiyo. Tekrardan pozisyon değiştirir muhtemelen az oynuyorsa rahat olmadığı için olabilir. Kendini rahat edecek pozisyona getirir o inşallah korkma
Tatlımm öncelikle sakin ol bunu birçok kişi yaşıyor hiperemezis teşhisi banada kondu hiç geçmeyecek sandımMerhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Tekrar normale döner muhtemelen. Benimde öyle oldu bacakları aşağıdayken çok rahat edemedi az oynadı. Oynadığında da canıma okuduEn son baş aşağı idi, yine amuda kalktı içerde galiba çünkü resmen aşağıda şeyimin şekli değişiyor tövbe tövbe manyak bu çocukSalı günü doktorumuz var bakalım ne diyecek, dediğin gibi hep o korku oluyor acaba bir şey mi oldu diye
Şikayet ediyorum diye bir tane sağlam attı şimdi bacağı felan çıkacak sandım, şimdiden canımıza okuyorlar hadi hayırlısı bakalımTekrar normale döner muhtemelen. Benimde öyle oldu bacakları aşağıdayken çok rahat edemedi az oynadı. Oynadığında da canıma okudu
Bende isterdim aslında cesaret edilmiyor sadece ama evde doğum hastaneden daha rahatlatıcı olur ben hastaneye girdiğim gibi kokudan etkilenip bile korkuyorumKeşke köydeki ebelerimiz hayatta olsaydı, ben çok isterdim öyle bir doğumum olsun
Aynen öyle o hastane psikolojisi işte, bende panik atak var mesela kürtaja almadan önce ellerim kitlendi sakinleştirici vurdular sonra uyuttular, bu yüzden aşırı derece de korkuyorum nasıl olacak acaba yine panik atak olacak mıyım diyeBende isterdim aslında cesaret edilmiyor sadece ama evde doğum hastaneden daha rahatlatıcı olur ben hastaneye girdiğim gibi kokudan etkilenip bile korkuyorum
Tamamen 16dan sonra geçti mi acaba aslında beni bu hiç geçmeyecek hissi korkutuyor galiba inşallah geçer dediğiniz gibi olurTatlımm öncelikle sakin ol bunu birçok kişi yaşıyor hiperemezis teşhisi banada kondu hiç geçmeyecek sandım
12. Haftadan sonra hafiflet dediler daha beter oldum 12-16 arası zirve yaşadım
Amaa 16 dan sonra yavaş yavaş azalmalar oldu şimdi ufak tefek şeyler olsada pamuk gibiyim
Mutlaka geçecek korkma bebeğini düşün
Şükür et şükretmek beni rahatlatıyordu
Tek kusma da değil abuk sabuk tiksinmeler ayağa kalkamama psikolojim de bozulmuş gibiydi
Doğunca ısırcam ayaklarıŞikayet ediyorum diye bir tane sağlam attı şimdi bacağı felan çıkacak sandım, şimdiden canımıza okuyorlar hadi hayırlısı bakalım
Benim midemi ayran rahatlatıyordu bir dene istersen hiç bir şey kaybetmezsinTamamen 16dan sonra geçti mi acaba aslında beni bu hiç geçmeyecek hissi korkutuyor galiba inşallah geçer dediğiniz gibi olur
Vücudun hamileliğe alışmış olacak artık yavaş yavaş azalacakTamamen 16dan sonra geçti mi acaba aslında beni bu hiç geçmeyecek hissi korkutuyor galiba inşallah geçer dediğiniz gibi olur
Panik atak bende de hastanede ortaya çıkıyorAynen öyle o hastane psikolojisi işte, bende panik atak var mesela kürtaja almadan önce ellerim kitlendi sakinleştirici vurdular sonra uyuttular, bu yüzden aşırı derece de korkuyorum nasıl olacak acaba yine panik atak olacak mıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?