2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya ne güzel yanından bakabiliyorsunuz ben birazcık yıprandım diye iyice içimde büyütüp hep sürecek diye iyice kötü oldum bide önüme dokuz ay geçmedi şöyle olmadı gibi yazılar falan gelince iyice korktum galiba bu mesajlarınız beni oldukça rahatlattı

Yok tek sipariş almıştım. Neyse artık Kısmet

L Lmntbrdgi kız düne kadar 28di uçuç kupon iyi ki şikayet ettim 67olmuş
Siparisin teslim edilmesinden 15 gun sonra puan yatiyor. Ama bazen teslim edildigi halde siparislerim sayfasinda siparis hemen tamamlandi gozukmuyor. 1 hafta sonra filan tamamlandi oldu ptt kargo ile gelenler mesela. O zaman tamamlandi statusune geldikten 15 gun sonra yatti hesabima. Benim 170 tl oldu ay sonuna kadar 250 filan olcak. Son gun harcayacagim cunku 30 unda yatan puan icin bile son gun 30 u oluyor.

Kızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Biz evde fakir xioami ve dyson kullanioruz ama bebek alerjik olmasin toza alissin die asla odasina koymama karari aldik cocuk doktorumuzda onermiyor
Nemlendirici de sadce kalorifere asicaz bebiste bi problem yoksa doktorumuz yine onermedi.

Kızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Benim carsamba var bebeim

Listeyi gördüm hamur işi, tatlı olan her şey yasaktı
Canim benim sen kendin icin beslenmiosun. Oyuzden tatli hamurisi bedenin sana aitken yersin. Yeme smdi

7 aydır bir dal maydanoz yemedim psikolojik olarak korkuyorum ama dediğin gibi minicik kaldı
Bie avuc her ogunde yiebilirsin kuzum. Kesin bilgi. Ben cok tuketiorum dietisyen okeyiyle

Kar bir yağdımı benim pencerem açılmıyor evi aşıyor çünkü eşim yüzerek gitmeye çalışıyor camiye yollarda kayboluyor bizde toplu alışveriş yapıyoruz mecburen

Şampuan neye karar verdiniz ne aldınız kızlar ecowell almaya karar vermiştim hepsiburadada %25 indirim var ama bazı yorumlarda göz yakıyor alerji yaptı gibi yorumlar var ne alacaz ya birde urtekram vardı kafamda imdada göz yakıyor gibi yorumlar var

Ecowell in içeriğindeki maddeler tek tek sertifikalı ama birleşimi sertifikasız şampuan olarak değil de losyon olarak almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim

Ecowell in içeriğindeki maddeler tek tek sertifikalı ama birleşimi sertifikasız şampuan olarak değil de losyon olarak almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim
Neye karar verdiniz peki.araştırıyorum bişeye karar veriyorum yorumlar vazgeçiriyor hep

Hatay taraflarında çalışan bir doktor vardı. İnstagramda maydonoz tarlasının önüne geçmiş, hafif de şiveli konuşuyor, hanımlar bu kadar yemezseniz maydonozun zararı yok diyordu.
Suyunu icmedikce çok tuketmedikce sorun olmuyor da ben korkuyorum

Yok canım merak etme herkeste aynı değil çoğumuzun 12-13. Haftasında geçti sonra ki haftalar olsa bile ilaç içtiğin mide bulantısı olmuyor öyle düşünme ben eve giremezdim kokardı bana ama şimdi öyle değil

P Psikolog2426 arada kendinden haber et şuan aklıma geldi bi eksiğimiz var diye
Düğünü atlattım, misafirleri de uğurladım.
Sadece annem babam kaldı. Bizdeler.
Yarın sabah kontrolüm var çıkınca haber ederim. Yarından itibaren yavaş yavaş katılırım aranıza.
Vukuat falan var mı sıkıntı falan kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…