- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.521
Allah sonumuzu hayır etsin vallah başka bir şey diyemiyorum, inşallah sakin bir şekilde bir avazdaPanik atak bende de hastanede ortaya çıkıyor
Ya ne güzel yanından bakabiliyorsunuz ben birazcık yıprandım diye iyice içimde büyütüp hep sürecek diye iyice kötü oldum bide önüme dokuz ay geçmedi şöyle olmadı gibi yazılar falan gelince iyice korktum galiba bu mesajlarınız beni oldukça rahatlattıVücudun hamileliğe alışmış olacak artık yavaş yavaş azalacak
Bende başta ömür boyu böyle kalacağım sanmıştımama unutuluyormuş
hem o süreci öyle yaşamasaydım şimdi bu kadar değerini bilemezdim veya şuan ki tekmeleri gece uyutmamaları bel ağrıları daha ağır gelirdi muhtemelen çünkü vücudum çok narin dayanıklılığım çok az şuan hepsi idare edilir geliyor çünkü ben o ilk zamanlar yaşadığım süreçten dolayı anneliğe hazırlanıp güçlendim
Böyle iyi yandan düşünebiliriz
Yok tek sipariş almıştım. Neyse artık KısmetAyni gun baska link paylastin mi? Bir gunde 1 siparisi sayiyor sadece.
Kuvezden korkma canim. 32 cok iyi bir hafta, bebekler hic bir kalici sorun olmadan atlatirlar merak etme. Azcik tombiklestirip kucagina verecekler sadece :) evet duygusal olarak cok zor. Ama bebeklerimiz icin en iyisi ne ise katlanacagiz maalesef. Onlar orada en iyi sekilde bakilacak emin ol. Ben de haftalardir ya dogarlarsa diye premature bakim kitaplari okuyorum kendimi hazirlamak icin.
Ben de donna aldim aparatsiz olanini. Icine yatas twiny aldim cok guzel oldu. ama uygun boyut stoklarda yok sanirim su an. Uyku seti istemedim yorgan kullanmayacagim diye. Sadece lastikli carsaf istedim ama uygun boyut bulamadim. Ben de kumas alip kendim diktim 3 er taneyoutube dan baka baka, valla cok guzel oldu
Benim 27sinde var :)Kızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Siparisin teslim edilmesinden 15 gun sonra puan yatiyor. Ama bazen teslim edildigi halde siparislerim sayfasinda siparis hemen tamamlandi gozukmuyor. 1 hafta sonra filan tamamlandi oldu ptt kargo ile gelenler mesela. O zaman tamamlandi statusune geldikten 15 gun sonra yatti hesabima. Benim 170 tl oldu ay sonuna kadar 250 filan olcak. Son gun harcayacagim
29u cuma benimKızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Biz evde fakir xioami ve dyson kullanioruz ama bebek alerjik olmasin toza alissin die asla odasina koymama karari aldik cocuk doktorumuzda onermiyorKızlar birşey sorucam hava temizleyici ve de nemlendirici olarak ne aldınız bir marka aklımda var ama sizin hali hazırda kullandığınız varmı acaba? Önerebileceğiniz bir marka?
Benim carsamba var bebeimKızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
Canim benim sen kendin icin beslenmiosun. Oyuzden tatli hamurisi bedenin sana aitken yersin. Yeme smdiListeyi gördüm hamur işi, tatlı olan her şey yasaktı
Bie avuc her ogunde yiebilirsin kuzum. Kesin bilgi. Ben cok tuketiorum dietisyen okeyiyle7 aydır bir dal maydanoz yemedim psikolojik olarak korkuyorumama dediğin gibi minicik kaldı
Eğer emzirirsek o zaman ekstra ekstra dikkat edicez . Gaz yapmasındı şuydu buyduBoşver, dogsun bebısler hersyeden yerız, ben tedırgın oluyorum, o yuzden yemedım hıc
Kar bir yağdımı benim pencerem açılmıyor evi aşıyor çünkü eşim yüzerek gitmeye çalışıyor camiye yollarda kayboluyorBenım bı arkadsım da şirvandaydı, kışın 3 aylık alısverıs yapıp gıderdı, kar yagar gelemezsem dıye.. Merkez iyiydı ama ya, bız cok eglenırdık her haftasonu etkınlıgımız olurdu, muzık ogretmenı arkadsslar canlı muzık yaparlardı onları dınlemeye gıderdık, merkezde araplar cogunluktaydı
Normalde 3 haftada bir çağırıyor4hafta aralıklarla gidiyorum işte tam 4hafta oluyo. Yakın vermiş bu sefer sana tarih
bu hafta bakalım kaç kilo çıkacak
benden bi gün önce
ama 4haftada bir bakılmıyor mu zaten
Az daha şikayet etsen
Ecowell in içeriğindeki maddeler tek tek sertifikalı ama birleşimi sertifikasız şampuan olarak değil de losyon olarak almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtimŞampuan neye karar verdiniz ne aldınız kızlar ecowell almaya karar vermiştim hepsiburadada %25 indirim var ama bazı yorumlarda göz yakıyor alerji yaptı gibi yorumlar var ne alacaz ya birde urtekram vardı kafamda imdada göz yakıyor gibi yorumlar var
Neye karar verdiniz peki.araştırıyorum bişeye karar veriyorum yorumlar vazgeçiriyor hepEcowell in içeriğindeki maddeler tek tek sertifikalı ama birleşimi sertifikasız şampuan olarak değil de losyon olarak almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim
Suyunu icmedikce çok tuketmedikce sorun olmuyor da ben korkuyorumHatay taraflarında çalışan bir doktor vardı. İnstagramda maydonoz tarlasının önüne geçmiş, hafif de şiveli konuşuyor, hanımlar bu kadar yemezseniz maydonozun zararı yok diyordu.
Ben incia aldımNeye karar verdiniz peki.araştırıyorum bişeye karar veriyorum yorumlar vazgeçiriyor hep
Yok canım merak etme herkeste aynı değil çoğumuzun 12-13. Haftasında geçti sonra ki haftalar olsa bile ilaç içtiğin mide bulantısı olmuyor öyle düşünme ben eve giremezdim kokardı bana ama şimdi öyle değilYa ne güzel yanından bakabiliyorsunuz ben birazcık yıprandım diye iyice içimde büyütüp hep sürecek diye iyice kötü oldum bide önüme dokuz ay geçmedi şöyle olmadı gibi yazılar falan gelince iyice korktum galiba bu mesajlarınız beni oldukça rahatlattı
İnşAllah dediğiniz gibi olur inşallahYok canım merak etme herkeste aynı değil çoğumuzun 12-13. Haftasında geçti sonra ki haftalar olsa bile ilaç içtiğin mide bulantısı olmuyor öyle düşünme ben eve giremezdim kokardı bana ama şimdi öyle değil
Düğünü atlattım, misafirleri de uğurladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?