- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.541
Benim 14 ten sonra geçti yediğin şeylerden bazılarına vücut aşırı tepki veriyor onları belirleyebilirsen bir nevi rahatlarsın mesela Antep fıstığı bana aşırı dokunuyordu benum aşırı derecede midem ağrım oluyordu o zaman dahiliye doktoru bana sevinmelisin sağlıklı bebek anneyi kusturur midesini agritir dedi o günden sonra midem ne kadar agririsa agrisin bebebim sağlıklı diye seviniyordumMerhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Dönmüştür yine döner canımKızlar 2-3 gündür bebeğimi sadece aşağıda hissediyorum, sizin de öyle oluyor mu? Bir kaç gün önce karnımın her tarafına vuruyordu şu an sadece aşağıda ve hareketleri azaldı
Canım çok geçmiş olsun ben 1,5 aylıkken başladı şiddetli kusmalarım 4. Ayın ortalarına kadar katlanarak devam etti 2 aydan fazla acilde sabahladık günde 10-15 çıktığı oluyordu kusma sayılarımın.Merhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
İnşAllah en kısa sürede geçer olumsuz yorumlardan canım çok sıkılmıştı yorumlarınız içimi çok rahatlattıCanım çok geçmiş olsun ben 1,5 aylıkken başladı şiddetli kusmalarım 4. Ayın ortalarına kadar katlanarak devam etti 2 aydan fazla acilde sabahladık günde 10-15 çıktığı oluyordu kusma sayılarımın.
Buda bir süreç canım biraz daha dişini sıkman gerekiyor 2. Trimesterda %90 civarında kendiliğinden azalıyor yada duruyor . Bebek sağlıklı olduğu sürece moralini sen bozma inşallah en kısa zamanda atlatırsın
Ah inşallah sizin gibi olur benimde inşallah geçer bir an önceBenim 14 ten sonra geçti yediğin şeylerden bazılarına vücut aşırı tepki veriyor onları belirleyebilirsen bir nevi rahatlarsın mesela Antep fıstığı bana aşırı dokunuyordu benum aşırı derecede midem ağrım oluyordu o zaman dahiliye doktoru bana sevinmelisin sağlıklı bebek anneyi kusturur midesini agritir dedi o günden sonra midem ne kadar agririsa agrisin bebebim sağlıklı diye seviniyordum
Benim midemi ayran rahatlatıyordu bir dene istersen hiç bir şey kaybetmezsin
MerhabalarBenim 27sinde var :)
Incıa aldım benŞampuan neye karar verdiniz ne aldınız kızlar ecowell almaya karar vermiştim hepsiburadada %25 indirim var ama bazı yorumlarda göz yakıyor alerji yaptı gibi yorumlar var ne alacaz ya birde urtekram vardı kafamda imdada göz yakıyor gibi yorumlar var
Ya suwenin malları iyi ben seviyorum hemde pahalı tüm gecelikler bi de malı nasıl bilmiyorum daDur bakayımiki hemşehri giyiniroz
İncia nın köpük şampuan olanı mıIncıa aldım ben
Vitazon sitesinden aldık çoğumuz fiyatları hb ve trendyoldqn yarıyarıya daha uyguna geldi
Kız resmini at da fikir olsun hamarat hamarat neler yaptın✌Bende kendim bişiler diktim
Aha nereye şikayet ettin
Sabah akşam prilam ve ve öğleden sonra zofer içmeme rağmen 16-17. Hftaya kdr banamisin demedi cnm koku hassaiyetim coktu sonra bir anda gitti hatta bebeklere bişi oldu diye çok korktum doktora gitmiştim. Ne olduysa 20 lerde tekrar başladı sonra bir iki hfta icinde tekrar kesildi. 29. Hftadayim şuan gene yavaştan başladı ama eskisi gibi değil yani o 16. Hftaya kdrki olan durumda değilim yemek yiyebiliyorum neyi tiksindirecegini öğrendim rabbim yardımcın olsun ins en kısa zmnda kesilir ve tekrar geri gelmez resmen hayat kalitesini alt üst eden bişiMerhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Çok şükür kimse doğurmadı ama bazı bebitoların canı sıkıldı biraz içerde. Yine de dayanDüğünü atlattım, misafirleri de uğurladım.
Sadece annem babam kaldı. Bizdeler.
Yarın sabah kontrolüm varçıkınca haber ederim. Yarından itibaren yavaş yavaş katılırım aranıza.
Vukuat falan var mı sıkıntı falan kızlar.
burda yazdım ya ondan dedim bebeğimKız resmini at da fikir olsun hamarat hamarat neler yaptın✌
Aha nereye şikayet ettin
benim rutinim 4haftada bir hep değişiyo yaa bide seninki daha fazla takip gerektiriyo iyi yapmış doktorun.Normalde 3 haftada bir çağırıyor
Kendi kendineKız resmini at da fikir olsun hamarat hamarat neler yaptın✌
Aha nereye şikayet ettin
Evetİncia nın köpük şampuan olanı mı
sağol canım iyiyim dün bir düğüne gittim hem çok yoruldum hem de kavga çıktı çok gerildim karnım taş gibi dr gitsem mi diyorum çok fazla sert ağrım yok amaO ofsistimcidden bebeğim sen nasıl oldun düzeldin mi biraz
merhaba ben varım.. adımı da bulantılı gebeş koydum.İnşAllah en kısa sürede geçer olumsuz yorumlardan canım çok sıkılmıştı yorumlarınız içimi çok rahatlattı
Hb de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?