2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim 14 ten sonra geçti yediğin şeylerden bazılarına vücut aşırı tepki veriyor onları belirleyebilirsen bir nevi rahatlarsın mesela Antep fıstığı bana aşırı dokunuyordu benum aşırı derecede midem ağrım oluyordu o zaman dahiliye doktoru bana sevinmelisin sağlıklı bebek anneyi kusturur midesini agritir dedi o günden sonra midem ne kadar agririsa agrisin bebebim sağlıklı diye seviniyordum

Kızlar 2-3 gündür bebeğimi sadece aşağıda hissediyorum, sizin de öyle oluyor mu? Bir kaç gün önce karnımın her tarafına vuruyordu şu an sadece aşağıda ve hareketleri azaldı
Dönmüştür yine döner canım

Canım çok geçmiş olsun ben 1,5 aylıkken başladı şiddetli kusmalarım 4. Ayın ortalarına kadar katlanarak devam etti 2 aydan fazla acilde sabahladık günde 10-15 çıktığı oluyordu kusma sayılarımın.
Buda bir süreç canım biraz daha dişini sıkman gerekiyor 2. Trimesterda %90 civarında kendiliğinden azalıyor yada duruyor . Bebek sağlıklı olduğu sürece moralini sen bozma inşallah en kısa zamanda atlatırsın

İnşAllah en kısa sürede geçer olumsuz yorumlardan canım çok sıkılmıştı yorumlarınız içimi çok rahatlattı

Ah inşallah sizin gibi olur benimde inşallah geçer bir an önce

Incıa aldım ben
Vitazon sitesinden aldık çoğumuz fiyatları hb ve trendyoldqn yarıyarıya daha uyguna geldi

Sabah akşam prilam ve ve öğleden sonra zofer içmeme rağmen 16-17. Hftaya kdr banamisin demedi cnm koku hassaiyetim coktu sonra bir anda gitti hatta bebeklere bişi oldu diye çok korktum doktora gitmiştim. Ne olduysa 20 lerde tekrar başladı sonra bir iki hfta icinde tekrar kesildi. 29. Hftadayim şuan gene yavaştan başladı ama eskisi gibi değil yani o 16. Hftaya kdrki olan durumda değilim yemek yiyebiliyorum neyi tiksindirecegini öğrendim rabbim yardımcın olsun ins en kısa zmnda kesilir ve tekrar geri gelmez resmen hayat kalitesini alt üst eden bişi

Çok şükür kimse doğurmadı ama bazı bebitoların canı sıkıldı biraz içerde. Yine de dayan
Kız resmini at da fikir olsun hamarat hamarat neler yaptın✌

Aha nereye şikayet ettin
burda yazdım ya ondan dedim bebeğim yoksa nere edecem
Normalde 3 haftada bir çağırıyor
benim rutinim 4haftada bir hep değişiyo yaa bide seninki daha fazla takip gerektiriyo iyi yapmış doktorun.

İnşAllah en kısa sürede geçer olumsuz yorumlardan canım çok sıkılmıştı yorumlarınız içimi çok rahatlattı
merhaba ben varım.. adımı da bulantılı gebeş koydum. bulantım başladıktan sonra 2 ay olmadan 9 kılo verdım günde 15/20 kez kusuyordum, üstelik kuş kadar yiyordum çünkü tüp mideliyim.. 27. haftamdayım hala devam ediyor. ilk zamanlar ne serum ne ilaç asla fayda etmiyordu.. kılo vermeme ragmen bebekte çok şükür sıkıntı olmadı aksıne önden gitti gelişimi o açıdan korkma. fakat şöyle 4. ayımda fayda etmeyen bulantı ilaçları kar etmeye başladı en azından hafif derecede bulantı vardı yiyip içebiliyorum.. ama ılacımı bır gun atlatırsam vay halıme artık bende kabullendım düzenli kullanıyorum. çok geçmiş olsun.
bu benim ikinci gebeliğim ilkinde de çok bulantım vardı ama onun kalbı atmadan düşük yaptım ya bünyem böyle ya da benim safra kesemde aşlar var onlar da tetikliyor olabilir dedi doktorum belki seninde öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…