- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.321
Aynen canım şimdi 56 cmlik ten başlayarak aldım. 2 tane de 50 cmlik alırım sonra. Uzun olacağını zannetmiyorum aslında. Aldığım hastane çıkışları da 50 cmlik değil benim. 0-3 ay şeklinde aldım bir de giyemez diye riske atamadımsen avm ye gidince yada hastane çıkışı şeklinde alnca oradaki ürünler 50-52 arasında oluyor br kontrol edersin.
Ama senin doğduğunda boyun uzunsa eşinin uzunsa ona göre tahmin yürütmek lazım. 1-2 tane 50 cm al, diğerlerini 56 alırsın. Baktın ki doktorun son dönem boyu uzun olabilir diyor ona göre hareket edersin
Dün geceki ateşlenmelerin demekki bu yüzdenmişBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Antibiyotik vermiyorlar çünkü kanda enfeksiyon değerleri çok yüksek değil bu da böyle bi varyantmış. Sadece ateş düşürücü ile ateşimi kontrol altında tutacaklar sanırım.Dün geceki ateşlenmelerin demekki bu yüzdenmiş
Covid dönemde hamileydik demediğimiz eksikti oda oldu desene
Çok geçmiş olsun.
İlaç v.s verecek mi doktor. Covid olununca nasıl geçecek süreç?
kuzum kan sulandırıcı sor covid kanı pıhtılaştırıyormuş gebelerde kan sulandırıcı başlanıyormuş. kadın doğumcumda dahiliyede bunu önerdi. internetten de araştır istersen.Antibiyotik vermiyorlar çünkü kanda enfeksiyon değerleri çok yüksek değil bu da böyle bi varyantmış. Sadece ateş düşürücü ile ateşimi kontrol altında tutacaklar sanırım.
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın inşallahBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Senin sonucun ne çıktı canımkuzum kan sulandırıcı sor covid kanı pıhtılaştırıyormuş gebelerde kan sulandırıcı başlanıyormuş. kadın doğumcumda dahiliyede bunu önerdi. internetten de araştır istersen.
negatif geldi benim covid testi bugün daha iyiyim çok şükür. iştahsızlık var sadece suyu filan zorla 2 lt anca içtim. yarına turp gibi olurum diye umuyorumSenin sonucun ne çıktı canım
İnşallah canım bol c vitamini alnegatif geldi benim covid testi bugün daha iyiyim çok şükür. iştahsızlık var sadece suyu filan zorla 2 lt anca içtim. yarına turp gibi olurum diye umuyorum
Geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede kolayca atlatırsınBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Çok geçmiş olsunBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Geçmiş olsun çok şifa diliyorum sizeBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Tutulma mı var yine, kendimi tuhaf hissediyorum kaç gündür, dün gece eşimde uyumamış inlemiş durmuşum hiç huyum değildir normalde ama çok kötü rüyalar gördüm..Kızlar ya bu salak saçma tutulmadan çok etkilendim cumartesi günü bi geçse gitse yükselenim terazi teraziler daha çok etkileniyormuş üç gecedir üzerimde ağırlık var uyuyamıyorum
yedim yedim dün :)Sen onu aşırı derecede asermissin mutlaka bulup ye
Geçmiş olsun. Sen ve bebek nasılsınız?Benim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Deneyerek alma sansin varsa deneyerek al canim. Hamilelik oncesi 32 beden giyiyordum ben. Ama hamilelikte 10 kg alinca bedenim 36 oldu su an. Hamile pantolonunda 36 oldu aslinda bana. Ama esim daha 2 bucuk ay var 38 alalim dedigi icin 38 aldim ama giydikce genisliyor, giyemiyorum cok rahat.Kızlar lcw dan hamile pantalonu alıcam. Ama yorumlarda bedenden bahseden olmamış pek bahsedenler de bedeninizi alın yazmış.Doğum öncesi bedenimi mi alayım sizce? Basenlerimi ölçtüm 98 geliyor şu an. Hamile bedeni büyük oluyor sanırım gecelik almıştım sm büyük geldi mesela iade edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?