2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen canım şimdi 56 cmlik ten başlayarak aldım. 2 tane de 50 cmlik alırım sonra. Uzun olacağını zannetmiyorum aslında. Aldığım hastane çıkışları da 50 cmlik değil benim. 0-3 ay şeklinde aldım bir de giyemez diye riske atamadım

Benim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Dün geceki ateşlenmelerin demekki bu yüzdenmiş
Covid dönemde hamileydik demediğimiz eksikti oda oldu desene
Çok geçmiş olsun.
İlaç v.s verecek mi doktor. Covid olununca nasıl geçecek süreç?

Dün geceki ateşlenmelerin demekki bu yüzdenmiş
Covid dönemde hamileydik demediğimiz eksikti oda oldu desene
Çok geçmiş olsun.
İlaç v.s verecek mi doktor. Covid olununca nasıl geçecek süreç?
Antibiyotik vermiyorlar çünkü kanda enfeksiyon değerleri çok yüksek değil bu da böyle bi varyantmış. Sadece ateş düşürücü ile ateşimi kontrol altında tutacaklar sanırım.

Antibiyotik vermiyorlar çünkü kanda enfeksiyon değerleri çok yüksek değil bu da böyle bi varyantmış. Sadece ateş düşürücü ile ateşimi kontrol altında tutacaklar sanırım.
kuzum kan sulandırıcı sor covid kanı pıhtılaştırıyormuş gebelerde kan sulandırıcı başlanıyormuş. kadın doğumcumda dahiliyede bunu önerdi. internetten de araştır istersen.

Benim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın inşallah

kuzum kan sulandırıcı sor covid kanı pıhtılaştırıyormuş gebelerde kan sulandırıcı başlanıyormuş. kadın doğumcumda dahiliyede bunu önerdi. internetten de araştır istersen.
Senin sonucun ne çıktı canım

Kızlar kontrolümüz vardı. Ne yazık ki doktor yoktu asistanı vardı. Bebişim 1605 gr dedi fazla değil mi dedim ultrason farkı olur her zaman dedi. Boyu da 30+3 le uyumlu dedi. Yine bir şeyler sıraladı ac vs vs hepsi 30+ hafta ile uyumlu dedi. Anladığım kadarıyla 1 hafta önden gidiyor. Çok memnun kalmadım asistandan. 1605 olma ihtimali yok gibi geliyor ama bilemedim

Geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede kolayca atlatırsın

Kızlar lcw dan hamile pantalonu alıcam. Ama yorumlarda bedenden bahseden olmamış pek bahsedenler de bedeninizi alın yazmış.Doğum öncesi bedenimi mi alayım sizce? Basenlerimi ölçtüm 98 geliyor şu an. Hamile bedeni büyük oluyor sanırım gecelik almıştım sm büyük geldi mesela iade edicem

Kızlar ya bu salak saçma tutulmadan çok etkilendim cumartesi günü bi geçse gitse yükselenim terazi teraziler daha çok etkileniyormuş üç gecedir üzerimde ağırlık var uyuyamıyorum

Kızlar ya bu salak saçma tutulmadan çok etkilendim cumartesi günü bi geçse gitse yükselenim terazi teraziler daha çok etkileniyormuş üç gecedir üzerimde ağırlık var uyuyamıyorum
Tutulma mı var yine, kendimi tuhaf hissediyorum kaç gündür, dün gece eşimde uyumamış inlemiş durmuşum hiç huyum değildir normalde ama çok kötü rüyalar gördüm..

Bebek eşyalarını yıkayacaktım güya bu hafta, kendi dolabımı indirdim kışlıkları çıkardım hep yazlıkları hurcluyorum, daha yarısını bitirebilirdim bir tek. En az 5 makina çalıştırmam gerekecek tozlu giymeyelim diye.

Deneyerek alma sansin varsa deneyerek al canim. Hamilelik oncesi 32 beden giyiyordum ben. Ama hamilelikte 10 kg alinca bedenim 36 oldu su an. Hamile pantolonunda 36 oldu aslinda bana. Ama esim daha 2 bucuk ay var 38 alalim dedigi icin 38 aldim ama giydikce genisliyor, giyemiyorum cok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…