2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
neden uçağa binebilir raporu alman gerekiyor ki ?

Cok yorma kendini canim. Dinlene dinlene yap

Lcw dan mı aldın? Ben de 10 kilo aldım canım 8 cm genişlemişim. Mağazaya gitme şansım yok o yüzden kararsız kalıyorum

Ben 42 giyiyordum hamile kalmadan önce ama 10 kilo aldım. Geçen gün 44 denedim tam oldu. Aldığın kiloya göre benimle karşılaştırma yapabilirsin.

Tutulma mı var yine, kendimi tuhaf hissediyorum kaç gündür, dün gece eşimde uyumamış inlemiş durmuşum hiç huyum değildir normalde ama çok kötü rüyalar gördüm..
14 ekimde ateş çemberi olarak adlandırılan halkalı güneş tutulması varmış bu haftada tutulma haftasıymış

juno oslo aldım ben , çok hoşuma gitti eşim de taşır ben de devamlı kullanırım

Canım benim rahim ağzında kısalma vardı. Hemde alttan ölçüm yaparken bebek elini uzatmıştı rahim ağzına bildiğin açmaya çalışıyordu. Benimki gerçek sancıydı ama senin rahim uzunluğun vs iyiyse yalancı sancıda olabilir bilemiyorum

A101 gunu 9u 10 gece gıttım hıcbısey bulamadım, kapısmıslardı resmen, ıyı olmhs bulamamam o zaman

Zaten kapıda arabayı ısıtıp beklerız, ınsallah ustumeyız
ben de skechers alacaktım a101den dün gece satışa çıktı yarım saatte bitmiş

Hamile pantolonunu eski bedenin sakın alma canım benim kalçam vs aynı sadece göbeğim var 42 beden tam oldu düşün. Aldığım modelin kalıbı ilemi alakalıydı bilmiyorum öncesinde 36-38 bedendim ben

Ben de böyle düşündüğüm için almadım şimdiye kadar ama annem çok ısrarcı . Soğuk çocuğun yüzünü keser diyor. Birkaç dakika bile olsa o soğuk çarparsa hasta olur diyor ikna oldum yani
benim çevremdekiler de aldırmadı ama bunların hepsi yaz bebişi :) bakalım eğer lazım olursa ben doğumdan sonra alırım.

90 olctum sanirim dogrudur
Kız benim önceki basenim o zaman 36 rahat olurdu sana 38 aldım ben iyi olur umarım küçük gelmesin de gecelik aldım onu s aldım inş olur beden tablosuna bakarsam m almam gerekiyor ama ilk aldığım büyük gelince korktum kendi bedenimi aldım

nefes kesilmesi bende de oluyor dediğin gibi benim de boğazıma doğru basınçla itiliyor sanki, ama ben bir gece nefessiz kalmıştım, yataktan fırladım gene bir kaç sn nefes alamamıştım. çok korkmuştum. ogünden sonra kaldı bende, bazen derin nefes alınca iç çekince tekte çekemiyorum, sanki çok ağlarsın da ağlaman durur iç çekersin kesik kesin ya öyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…