- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.341
neden uçağa binebilir raporu alman gerekiyor ki ?Kızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin
Geçmiş olsun canım, umarım en kısa süre de atlatırsınBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Cok yorma kendini canim. Dinlene dinlene yapBebek eşyalarını yıkayacaktım güya bu hafta, kendi dolabımı indirdim kışlıkları çıkardım hep yazlıkları hurcluyorum, daha yarısını bitirebilirdim bir tek. En az 5 makina çalıştırmam gerekecek tozlu giymeyelim diye.
Eşim yardım ediyor Allahtan yoksa ben dolabın içini silemezmişim çok derin ulaşması zor ben ayırıyorum o yerleştiriyorCok yorma kendini canim. Dinlene dinlene yap
Lcw dan mı aldın? Ben de 10 kilo aldım canım 8 cm genişlemişim. Mağazaya gitme şansım yok o yüzden kararsız kalıyorumDeneyerek alma sansin varsa deneyerek al canim. Hamilelik oncesi 32 beden giyiyordum ben. Ama hamilelikte 10 kg alinca bedenim 36 oldu su an. Hamile pantolonunda 36 oldu aslinda bana. Ama esim daha 2 bucuk ay var 38 alalim dedigi icin 38 aldim ama giydikce genisliyor, giyemiyorum cok rahat.
Ben 42 giyiyordum hamile kalmadan önce ama 10 kilo aldım. Geçen gün 44 denedim tam oldu. Aldığın kiloya göre benimle karşılaştırma yapabilirsin.Kızlar lcw dan hamile pantalonu alıcam. Ama yorumlarda bedenden bahseden olmamış pek bahsedenler de bedeninizi alın yazmış.Doğum öncesi bedenimi mi alayım sizce? Basenlerimi ölçtüm 98 geliyor şu an. Hamile bedeni büyük oluyor sanırım gecelik almıştım sm büyük geldi mesela iade edicem
Evet lcw den aldim. 36 alsam daha iyi olacakmisLcw dan mı aldın? Ben de 10 kilo aldım canım 8 cm genişlemişim. Mağazaya gitme şansım yok o yüzden kararsız kalıyorum
14 ekimde ateş çemberi olarak adlandırılan halkalı güneş tutulması varmış bu haftada tutulma haftasıymışTutulma mı var yine, kendimi tuhaf hissediyorum kaç gündür, dün gece eşimde uyumamış inlemiş durmuşum hiç huyum değildir normalde ama çok kötü rüyalar gördüm..
juno oslo aldım ben , çok hoşuma gitti eşim de taşır ben de devamlı kullanırımKızlar anne bebk çantası hangisini aldınız arkadaşım Instagram'da bı sayfa önerdi 1200 TL bandında açıkçası daha uygun bı çanta onerebilecek olursa daha iyi olur gerçi geçen ay 400 liralık çanta bile şuan indirimde 700 TL
Canım benim rahim ağzında kısalma vardı. Hemde alttan ölçüm yaparken bebek elini uzatmıştı rahim ağzına bildiğin açmaya çalışıyordu. Benimki gerçek sancıydı ama senin rahim uzunluğun vs iyiyse yalancı sancıda olabilir bilemiyorumDoğuma hazırlık yalancı sancılar bunlar demişti ilk gebelikte doktorum ama bu kadar sık oluyor muydu hatırlamıyorum birde bu hamileliğimde karnım daha gergin ve sert oda mı etkiliyor bilmiyorum.bu haftadan sonra da başka doktora geçmek dogru olur mu bilmiyorum ama şuan ki doktorum o kadar sakin ki hiç önemsemedi geçen ay bu kasılmaları anlattığımda ama bu ay dediğin gibi ısrarcı olacam
ben de skechers alacaktım a101den dün gece satışa çıktı yarım saatte bitmişA101 gunu 9u 10 gece gıttım hıcbısey bulamadım, kapısmıslardı resmen, ıyı olmhs bulamamam o zaman
Zaten kapıda arabayı ısıtıp beklerız, ınsallah ustumeyız
ben pusetin herşeyini yıkadım, komple kumaşını çıkardıkGünaydın kızlar, puset minder almadım ben pusetin icinde kendi minderi var, onu da yıkadınız mı?
Bende sabah diyorum a 101 de ne var kapıda kuyruk vardıben de skechers alacaktım a101den dün gece satışa çıktı yarım saatte bitmiş
Ben de 10 kilo aldım. 38 sipariş vericem inş olurBen 42 giyiyordum hamile kalmadan önce ama 10 kilo aldım. Geçen gün 44 denedim tam oldu. Aldığın kiloya göre benimle karşılaştırma yapabilirsin.
Ben 38 sipariş veriyorum, basenlerin kaç şu an canım?Evet lcw den aldim. 36 alsam daha iyi olacakmis
Hamile pantolonunu eski bedenin sakın alma canım benim kalçam vs aynı sadece göbeğim var 42 beden tam oldu düşün. Aldığım modelin kalıbı ilemi alakalıydı bilmiyorum öncesinde 36-38 bedendim benKızlar lcw dan hamile pantalonu alıcam. Ama yorumlarda bedenden bahseden olmamış pek bahsedenler de bedeninizi alın yazmış.Doğum öncesi bedenimi mi alayım sizce? Basenlerimi ölçtüm 98 geliyor şu an. Hamile bedeni büyük oluyor sanırım gecelik almıştım sm büyük geldi mesela iade edicem
90 olctum sanirim dogrudurBen 38 sipariş veriyorum, basenlerin kaç şu an canım?
benim çevremdekiler de aldırmadı ama bunların hepsi yaz bebişi :) bakalım eğer lazım olursa ben doğumdan sonra alırım.Ben de böyle düşündüğüm için almadım şimdiye kadar ama annem çok ısrarcı . Soğuk çocuğun yüzünü keser diyor. Birkaç dakika bile olsa o soğuk çarparsa hasta olur diyor ikna oldum yani
Kız benim önceki basenim90 olctum sanirim dogrudur
nefes kesilmesi bende de oluyor dediğin gibi benim de boğazıma doğru basınçla itiliyor sanki, ama ben bir gece nefessiz kalmıştım, yataktan fırladım gene bir kaç sn nefes alamamıştım. çok korkmuştum. ogünden sonra kaldı bende, bazen derin nefes alınca iç çekince tekte çekemiyorum, sanki çok ağlarsın da ağlaman durur iç çekersin kesik kesin ya öyle oluyorumAynen ben de öyle oluyorum. Bi tuhaf oluyorum nefesim kesilmiş gibi oluyor. Nefesimi yukarıya boğazıma bir basınçla itiyorlar sanki. Çarpıntı gibi oluyor aynı zamanda. Elimi karnıma götürüyorum ki sertleşmiş. Karnımda da sıkışma hissediyorum. Uzanırken çok olmuyor ne zaman doğrulsam ya da ayağa kalksam o zaman çok hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?