2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben de alırsam zaten böyle bişey alırım daha mantıklı, önünde cırt cırt var dimi bunların rüzgarda uçuşuyor ya ince olduğu için

Boşu boşuna bir şey almıyım, nasılsa evdeyim diyordum ama bakkala gitmeye kıyafetim yok doğurayım da insane workout yapcam (sezaryenle nasıl yapcaksam!)

Boşu boşuna bir şey almıyım, nasılsa evdeyim diyordum ama bakkala gitmeye kıyafetim yok doğurayım da insane workout yapcam (sezaryenle nasıl yapcaksam!)
Ben de hep elbiseyle idare ettim ama artık havalar soğumaya başlıcak bir tane pantalon olsun bari dedim

Cok guzel hamile taytlari var. Ben de onlardan almayi dusunuyorum ici sardonlu filan
Hamile taytı almıştım pentiden yürüyüşe onunla gidiyorum bir de şortunu almıştım. Şimdi pantalon alırken bir tane de kiremit rengi lcw dan aldım. Senin dediğin nasıl bir atsana, ben tayt daha çok seviyorum

Bende yazı elbiselerle geçirdim evde iki pijama aldım trendyolmilladan çokta güzeller büyük beden aldım öneririm ama hamile pijaması değildi birde hamile taytı aldım o üzerimde paralanacak ama kumaşı falan güzeldi ve kurtarıcı bende almak istemiyorum ne yapacağım kıyafetleri sonra

Ben de ince almistim bir tane lcw, 2 tane e bebekten. Ama onlar giyilmez artik hava soguyor evde giyerim.
Bunu trendyolda gordum. Yorumlari filan da iyi

Eklentiler

• Screenshot_20231012-180547_Trendyol.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu ay alınacak listem Hastane çantam için eksiklerim bunlar kaldı. İndirimde olan varsa haber verirseniz sevinirim ya da şunu al dediğiniz

Eklentiler

• D616C85A-D019-4180-8FBE-BFB023C373F4.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 77
Ay kızlar çok sinirliyim. Bi şey var bende çözemedim. 3lü prizi eşim yerinden farklı bir yere kaldırmış düşünün ona ağladım bulamadım diye. Bide eşimde nöbetçi hafif karın ağrım var gibi. Her şeyi yıkasım geldi. Tutuşma mı etkiledi beni acaba

onun için bu zamana kadar almadım. Hamileliğin yaza denk gelmesi çok iyi oldu. Elbiselerim idare etti beni. Hatta 1 ay daha idare eder gibi. Geri kalan zamanda da bir pantalon iş görür heralde görmezse de bir tane daha alırım

ben hamileliğimi ramazan ayında cumartesi günü öğrendim dra pazartesi gittim o 2 günde oruç tutmaya devam ettim pazar sabah aşırı derecede susamış uyandım ama içim yanıyor midem yanıyordu orucu bozacak haldeydim gittim ağzımı çalkaladım tekrar yattım uyumuşum rüyamda damacana damacana soğuk sular gördüm sürahiye doldurup doldurup içiyordum uyandığımda susuzluğum geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…