- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.361
ben de alırsam zaten böyle bişey alırım daha mantıklı, önünde cırt cırt var dimi bunların rüzgarda uçuşuyor ya ince olduğu içinBen bu örtüleri sıcak tutmaktan ziyade güneşi, rüzgarı kessin diye kullanmanın daha anlamlı olduğunu düşünüyorum.
Benim aldığım müslin zaten incecik.Asla sıcak tutmaz hele battaniyenin yerini asla tutmaz :)
Bunu aldım ben
Puset Örtüsü - Deux Lapins
Puset Örtüsü modelleri Deux Lapins’de. Avantajlı fiyatlar ve kampanyalar için hemen web sitemizi inceleyin.www.deuxlapins.com.tr
evet evet çok düzenli oluyor ben de böyle aldım 2 setBen şimdilik oglumun mobilyasını ortak kullanacağım onlara dolabın o kısmına şöyle organizerler aldım bunlarda baya toparlıyor herşeyi
Boşu boşuna bir şey almıyım, nasılsa evdeyim diyordum ama bakkala gitmeye kıyafetim yokKız benim önceki basenimo zaman 36 rahat olurdu sana 38 aldım ben iyi olur umarım küçük gelmesin de gecelik aldım onu s aldım inş olur beden tablosuna bakarsam m almam gerekiyor ama ilk aldığım büyük gelince korktum kendi bedenimi aldım
Çok çok geçmıs olsunBenim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Ben de hep elbiseyle idare ettim ama artık havalar soğumaya başlıcak bir tane pantalon olsun bari dedimBoşu boşuna bir şey almıyım, nasılsa evdeyim diyordum ama bakkala gitmeye kıyafetim yokdoğurayım da insane workout yapcam (sezaryenle nasıl yapcaksam!)
Cok guzel hamile taytlari var. Ben de onlardan almayi dusunuyorum ici sardonlu filanBen de hep elbiseyle idare ettim ama artık havalar soğumaya başlıcak bir tane pantalon olsun bari dedim
Hamile taytı almıştım pentiden yürüyüşe onunla gidiyorum bir de şortunu almıştım. Şimdi pantalon alırken bir tane de kiremit rengi lcw dan aldım. Senin dediğin nasıl bir atsana, ben tayt daha çok seviyorumCok guzel hamile taytlari var. Ben de onlardan almayi dusunuyorum ici sardonlu filan
Tayt alsana canım en rahatıBen de hep elbiseyle idare ettim ama artık havalar soğumaya başlıcak bir tane pantalon olsun bari dedim
Tayt da aldım canımTayt alsana canım en rahatı
Termal hamile külotlu çorap alırsan elbiselerinle devam edebilirsin.Ben de hep elbiseyle idare ettim ama artık havalar soğumaya başlıcak bir tane pantalon olsun bari dedim
Ben de ince almistim bir tane lcw, 2 tane e bebekten. Ama onlar giyilmez artik hava soguyor evde giyerim.Hamile taytı almıştım pentiden yürüyüşe onunla gidiyorum bir de şortunu almıştım. Şimdi pantalon alırken bir tane de kiremit rengi lcw dan aldım. Senin dediğin nasıl bir atsana, ben tayt daha çok seviyorum
Benim kalçam 100 şu an. 38 beden iyi oldu tam hamile pantolonunda. Taytları da m giyiyorum. Külotlu çorap aldım o da m tam olduTayt da aldım canım
Benim şu an giydiğim de ince. Buna da bakarım biBen de ince almistim bir tane lcw, 2 tane e bebekten. Ama onlar giyilmez artik hava soguyor evde giyerim.
Bunu trendyolda gordum. Yorumlari filan da iyi
Ay çok sevindim doğru almışım o zamanBenim kalçam 100 şu an. 38 beden iyi oldu tam hamile pantolonunda. Taytları da m giyiyorum. Külotlu çorap aldım o da m tam oldu
onun için bu zamana kadar almadım. Hamileliğin yaza denk gelmesi çok iyi oldu. Elbiselerim idare etti beni. Hatta 1 ay daha idare eder gibi. Geri kalan zamanda da bir pantalon iş görür heralde görmezse de bir tane daha alırımBende yazı elbiselerle geçirdim evde iki pijama aldım trendyolmilladan çokta güzeller büyük beden aldım öneririm ama hamile pijaması değildi birde hamile taytı aldım o üzerimde paralanacak ama kumaşı falan güzeldi ve kurtarıcı bende almak istemiyorum ne yapacağım kıyafetleri sonra
ben hamileliğimi ramazan ayında cumartesi günü öğrendim dra pazartesi gittim o 2 günde oruç tutmaya devam ettim pazar sabah aşırı derecede susamış uyandım ama içim yanıyor midem yanıyordu orucu bozacak haldeydim gittim ağzımı çalkaladım tekrar yattım uyumuşum rüyamda damacana damacana soğuk sular gördüm sürahiye doldurup doldurup içiyordum uyandığımda susuzluğum geçmiştiYa canım çekti demişken benim dün canım bişey çekti çekmeyi bırak burnuma kokusu geldi. Dedim bu mevsimde nerde bulucaz elimi hiç bir yerime sürmedim derler ya canının istediğinde yemezsem elini nereye sürersen bebeğin orasında leke olur diye . Neyse bu gece rüyamda annemin evinde ondan olduğunu gördüm aaa anne benim de dün canım bundan çekmişti dedim ve rüyamda yedim bildiğin tadını aldım
Şimdi ben bunu yemiş miyimdir
28-35 haftalar arasinda ucaga binebilmek icin rapor almak gerekiyormus canim basinctan dolayi erken doğum riskine karşıneden uçağa binebilir raporu alman gerekiyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?