2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Çok geçmiş olsun neyseki bu yeni Vartant baştaki kadar sıkıntılı değil içini ferah tut Allah’ın izniyle biran önce sağlıkla dönersin eve inşallah

Hormonlar bana da öyle oluyor

Ya ne kadar olmaması gereken bir durum
Aslında dimi… insanlar böyle hastalik kapıyor… problemin yoksa eahim ağzından yana baktırmazsın olur biter
Aynen canim öyle yapacagim, imkanlar gercekten çok kötü burada ayni anda on kisiyi muayeneye aliyolar biri giyinmeden digeri sedyeye yatıyor. Ben bebek alt acma bezi götürüyorum genelde yanimda sonra da atiyorum ama insan huylaniyor yinede sonuçta ultrason probu ne kadar temiz eldivenler degismeden yeni hastaya geciliyor bunlar büyük sıkıntı. Gercekten böyle böyle bulaşıyor hastaliklar

DeFactodan aldım bir tane aşırı memnunum hamileliğimin başından beri 38 giyiyordum 42 beden aldım kumaşı da ne ince ne kalın üstüne de 3 gömlek aldım 1 tane LCW dan almıştım pantolon ama LCW kalıbı daha dar DeFacto çok daha rahattı

Lcw dan mı aldın? Ben de 10 kilo aldım canım 8 cm genişlemişim. Mağazaya gitme şansım yok o yüzden kararsız kalıyorum
Ben de factodan aldım canım kaliplari rahatti, ilk bes ay kullanmak icin kendi bedenimi aldim simdi bir büyüğünü aldim doguma kadar götürsün diye

Bebek lambası almıştım ikea körsno model. İçinden pil Çıkmadı. normal kalem pil denedim olmadı . Demek ki ince pil oluypr dedim.
Eşim gitti 6 lı duracell ince pil aldı 100 tl verdi
bir denedim ki ince geldi. Kalem pili takmayı becerememişim gitti 100 tl :)
O kadar üçün beşin hesabını yapalım kupon kovalayalım. Sonra dikkatsizliğimden 100 tl çöp :)

Olsun başka şeylere kullanırsın pili ne olacak hep kullanılan bişey

5.ayım yada 4 Dü sanırım bir gece bende öyle oldum. Alamadım nefes, nefes alamıyorum diye de bağırdığımı hatırlıyorum. Eşim rüya görmüşsündür hatırlamıyorsundur demişti uyumuştum tekrar. Belki senin ki dediğin gibi psikolojiktir çok etkilendiysen kalmıştır. Ama ben bu kasılmalarda bariz hissediyorum nefesimin kesildiğini. Psikolojik değil yani. Annem yanımda benim de bakmaya gelmişti. Korkuyorum dedim neden dedi doğumdan dedim şimdi de ona mı taktın kızım düşünme diyor. Şimdi de bu kafamın içinde hafta ilerledikçe endişelerim artıyor.

Benim kovid pozitif çıktı kızlar. İstersen eve yollayalım dediler ben de en azından ateşim takip ediliyor kalayım dedim. Evde oğlum hep tepeme tırmanır çünkü.
Çok geçmiş olsun yine mi çıktı bu illet hastalık.

Ben neredeyse en başından beri öyleyim. Hormonlardan. Şu hamilelikte normalde ağlamadığım kadar ağladım. Aşırı sinirli agresif oldum

Bizim hâlâ gardırobumuz gelmedi. 31. haftaya da giriş yaptık. Yavaştan puset eşyalarını ve hastaneye götürecek olduklarımı yıkasam mı diyorum. Erken doğum riskimiz yok şimdilik ama bu enfeksiyonda yaşadığım ağrıdan sonra her an her şey olabilir gibi gelmeye başladı bana. Valiz için erken mi dersiniz? Ne düşünüyorsunuz?

Ben neredeyse en başından beri öyleyim. Hormonlardan. Şu hamilelikte normalde ağlamadığım kadar ağladım. Aşırı sinirli agresif oldum
Ay maalesef bende öyleyim. Her şeye sinirlenip her şeye ağlıyorum bir de çok saçma şeyler sonradan farkediyorum

Erken degil bence canim. Ben 29. Haftaya girdim bugun. Gecen hafta bebek camasirlarini yikadim utuledim. Hastane cantasina koyulacaklari koydum, digerlerini sifonyere yerlestirdim. Puseti, ortusunu de yikadim. Bu hafta da biberonlari, emzikleri filan kaynatip koyup hastane cantasini kapatacagim

Bende yavaş yavaş doldurmaya başlayacağım önce valiz içi düzenleyici almam lazım. Kendime hiç bişey almadım. Bu hafta sonu kendi alacaklarımı alacağım, biberon emzik gibi şeyler için temizleyici alacağım. Kendi alacaklarımı alıp kapatacağım. Bi’tek hastane çıkışı yaptıracağım onu da yaptırır yıkar ütüler kaldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…