2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
32-33 de hazır bulundurmakta fayda var diyor genelde benim takip ettiğim doktor ve ebeler

Ben 29+4 durumdayım
Valiz için eksilerimi alınca ufaktan yıkar yerleştirmeye başlarım ama 2-3 haftayı bulur benimde

Gardirop ve şifonyerşmşn gelmesine 1 ay var daha benim o yüzden bebiş kıyafetlerini acil yıkmamam yıkarsamda kendi gardırobuma asarım şimdilik son dk sıkıştırmamak adına

sheilata

Tatlım senin için geldim yeni doğan bedenlerine baktım

markalarına göre full değişmiş beden boyları
Hastane çıkışı aldıklarımdan biri 50cm diğer 56cm çıktı ( markaları farklı)

Aynı şekilde 1-3 ay arası olup marka marka boyutu çok değişende vardı

Gardırobumuz gelmedi diye kıyafet alışverişini en sona bıraktım ben de. Hastane çıkışlarımız var iç zıbınlarımız da var. Valize onlar lazım zaten. Artık kıyafet almaya da başlasam iyi olacak.

30+0da daha hastane çıkışı almamış ben. her şeye geç kaldım sanki ya

Genelde 10luymuş az önce fark ettim. Ben favorilere 20li eklemişim de ona da az mı olur diyordum hatta. Onun için sorma gereği duydum.
10 lu kullaniriz. Sonrasinda lohusa pedi ya da normal pedlere geceriz canim

Ay maalesef bende öyleyim. Her şeye sinirlenip her şeye ağlıyorum bir de çok saçma şeyler sonradan farkediyorum
Ben sonradan da düşününce yoo haklıyım diyorum. Buna tabiki ağlanırdı diyorum buna bağrılmayacak da neye bağrılacak diyorum. Diyorum da diyorum. Korkum o ki bu lohusalığa uzamasın

Ben de tam tersi kendime alacakları aldım. artık bebeğe alacaklarıma başlayacağım.

Ay maalesef bende öyleyim. Her şeye sinirlenip her şeye ağlıyorum bir de çok saçma şeyler sonradan farkediyorum
Ben bir kere yemek pişmedi diye ağladım ama 30 dakika ağlama bittince de gittim yemek ben ağlarken pişmiş içimi çeke çeke yemek yedim

Ben sonradan da düşününce yoo haklıyım diyorum. Buna tabiki ağlanırdı diyorum buna bağrılmayacak da neye bağrılacak diyorum. Diyorum da diyorum. Korkum o ki bu lohusalığa uzamasın
Konularda haklı olsamda ağlanacak ne vardı diyorum bende lohusayken inşallah böyle olmaz. Bende lohusa depresyonundan korkuyorum

Gecen esim mutfakta yemek yaparken yildiz tilbe dinliyordu. Nedne bu kadar acikli sarkilar dimliyorsun bu kadar mi dertlisin diye aglamistim simdi dusununce cok komik geliyor

Ben bir kere yemek pişmedi diye ağladım ama 30 dakika ağlama bittince de gittim yemek ben ağlarken pişmiş içimi çeke çeke yemek yedim
Hahaha ya gerçekten öyle ya, bende düdüklü tencereyi açamamıştım ona ağlamıştım sinirden. Aslında düdüklünün hiç bir şeyi yokmuş eşim geldi sakin bir şekilde kaldırdı açıldı kapağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…