- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.401
32-33 de hazır bulundurmakta fayda var diyor genelde benim takip ettiğim doktor ve ebelerBizim hâlâ gardırobumuz gelmedi. 31. haftaya da giriş yaptık. Yavaştan puset eşyalarını ve hastaneye götürecek olduklarımı yıkasam mı diyorum. Erken doğum riskimiz yok şimdilik ama bu enfeksiyonda yaşadığım ağrıdan sonra her an her şey olabilir gibi gelmeye başladı bana. Valiz için erken mi dersiniz? Ne düşünüyorsunuz?
Gardırobumuz gelmedi diye kıyafet alışverişini en sona bıraktım ben de. Hastane çıkışlarımız var iç zıbınlarımız da var. Valize onlar lazım zaten. Artık kıyafet almaya da başlasam iyi olacak.32-33 de hazır bulundurmakta fayda var diyor genelde benim takip ettiğim doktor ve ebeler
Ben 29+4 durumdayım
Valiz için eksilerimi alınca ufaktan yıkar yerleştirmeye başlarım ama 2-3 haftayı bulur benimde
Gardirop ve şifonyerşmşn gelmesine 1 ay var daha benim o yüzden bebiş kıyafetlerini acil yıkmamam yıkarsamda kendi gardırobuma asarım şimdilik son dk sıkıştırmamak adına
1 paket aldim canim. 1 paket de e bebekten lohusa pedi aldimDepend alanlar ya da daha önce kullananlar kaçlı almamız lazım?
Bir paket 10lu oluyor değil mi?1 paket aldim canim. 1 paket de e bebekten lohusa pedi aldim
Evet 10 lu benimki. Hepsinde ayni sayida vardir sanirimBir paket 10lu oluyor değil mi?
30+0da daha hastane çıkışı almamış ben. her şeye geç kaldım sanki yaErken degil bence canim. Ben 29. Haftaya girdim bugun. Gecen hafta bebek camasirlarini yikadim utuledim. Hastane cantasina koyulacaklari koydum, digerlerini sifonyere yerlestirdim. Puseti, ortusunu de yikadim. Bu hafta da biberonlari, emzikleri filan kaynatip koyup hastane cantasini kapatacagim
Genelde 10luymuş az önce fark ettim. Ben favorilere 20li eklemişim de ona da az mı olur diyordum hatta.Evet 10 lu benimki. Hepsinde ayni sayida vardir sanirim
Tam zamani bence. Alirsin canim. 32 ye kadar tamamlarsin. Benim erken dogum riskim de var. O yuzden hazir olsun istedim30+0da daha hastane çıkışı almamış ben. her şeye geç kaldım sanki ya
10 lu kullaniriz. Sonrasinda lohusa pedi ya da normal pedlere geceriz canimGenelde 10luymuş az önce fark ettim. Ben favorilere 20li eklemişim de ona da az mı olur diyordum hatta.Onun için sorma gereği duydum.
geldi benim geç kaldım perileriTam zamani bence. Alirsin canim. 32 ye kadar tamamlarsin. Benim erken dogum riskim de var. O yuzden hazir olsun istedim
Ben sonradan da düşününce yoo haklıyım diyorum.Ay maalesef bende öyleyim. Her şeye sinirlenip her şeye ağlıyorum bir de çok saçma şeyler sonradan farkediyorum
Ben de tam tersi kendime alacakları aldım.Bende yavaş yavaş doldurmaya başlayacağım önce valiz içi düzenleyici almam lazım. Kendime hiç bişey almadım. Bu hafta sonu kendi alacaklarımı alacağım, biberon emzik gibi şeyler için temizleyici alacağım. Kendi alacaklarımı alıp kapatacağım. Bi’tek hastane çıkışı yaptıracağım onu da yaptırır yıkar ütüler kaldırırım.
Kuzenim 10 tane yetiyor dedi. Zaten yoğun kanama 2 gün falan sürüyor. Sonra gece boyu pedler iş görüyor. Bende öyle olmuştu yani.Bir paket 10lu oluyor değil mi?
Ben bir kere yemek pişmedi diye ağladım ama 30 dakikaAy maalesef bende öyleyim. Her şeye sinirlenip her şeye ağlıyorum bir de çok saçma şeyler sonradan farkediyorum
Her türlüsü stresli bence yaBen de tam tersi kendime alacakları aldım.artık bebeğe alacaklarıma başlayacağım.
Konularda haklı olsamda ağlanacak ne vardı diyorum bendeBen sonradan da düşününce yoo haklıyım diyorum.Buna tabiki ağlanırdı diyorum buna bağrılmayacak da neye bağrılacak diyorum. Diyorum da diyorum. Korkum o ki bu lohusalığa uzamasın
Gecen esim mutfakta yemek yaparken yildiz tilbe dinliyordu. Nedne bu kadar acikli sarkilar dimliyorsun bu kadar mi dertlisin diye aglamistimAy maalesef bende öyleyim. Her şeye sinirlenip her şeye ağlıyorum bir de çok saçma şeyler sonradan farkediyorum
Hahaha ya gerçekten öyle ya, bende düdüklü tencereyi açamamıştım ona ağlamıştım sinirden. Aslında düdüklünün hiç bir şeyi yokmuş eşim geldi sakin bir şekilde kaldırdı açıldı kapağıBen bir kere yemek pişmedi diye ağladım ama 30 dakikaağlama bittince de gittim yemek ben ağlarken pişmiş içimi çeke çeke yemek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?