- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.421
Ama pil hep lazımm, benım ev pil dolu, markette aklıma estıkce alırım hep benBebek lambası almıştım ikea körsno model. İçinden pil Çıkmadı. normal kalem pil denedim olmadı . Demek ki ince pil oluypr dedim.
Eşim gitti 6 lı duracell ince pil aldı 100 tl verdi
bir denedim ki ince geldi. Kalem pili takmayı becerememişim gitti 100 tl :)
O kadar üçün beşin hesabını yapalım kupon kovalayalım. Sonra dikkatsizliğimden 100 tl çöp :)
Keşke ince pille çalışan bir zerzevat olsa evde :)Olsun başka şeylere kullanırsın pili ne olacak hep kullanılan bişey
Ya kıyamam ya bu ne kadar da benlik hareketBen bir kere yemek pişmedi diye ağladım ama 30 dakikaağlama bittince de gittim yemek ben ağlarken pişmiş içimi çeke çeke yemek yedim
İnce pil işteAma pil hep lazımm, benım ev pil dolu, markette aklıma estıkce alırım hep benyatırım gıbı dusun
Ince pılle calısan bişiler al o zaman.. Sonra ben nereye sürükleniyorum dersinİnce pil işteevde ince pille çalışan hiç bişi yok :))
Ben bir kere yemek pişmedi diye ağladım ama 30 dakikaağlama bittince de gittim yemek ben ağlarken pişmiş içimi çeke çeke yemek yedim
Ahahahaha kupon bulayım da alayım bariInce pılle calısan bişiler al o zaman.. Sonra ben nereye sürükleniyorum dersin
Tavsiye etmiyorlar canim. Ama ben soguk memlekette oldugumdan, cok soguk zamanlarda kullanmistimErkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
Ebeler hep en geç 32. hafta sonuna kadar hazır olsun hastane eşyaları diyorlarBizim hâlâ gardırobumuz gelmedi. 31. haftaya da giriş yaptık. Yavaştan puset eşyalarını ve hastaneye götürecek olduklarımı yıkasam mı diyorum. Erken doğum riskimiz yok şimdilik ama bu enfeksiyonda yaşadığım ağrıdan sonra her an her şey olabilir gibi gelmeye başladı bana. Valiz için erken mi dersiniz? Ne düşünüyorsunuz?
sheilata
Tatlım senin için geldim yeni doğan bedenlerine baktım
markalarına göre full değişmiş beden boyları
Hastane çıkışı aldıklarımdan biri 50cm diğer 56cm çıktı ( markaları farklı)
Aynı şekilde 1-3 ay arası olup marka marka boyutu çok değişende vardı
Ebem o kadar ilgisiz ki böyle şeyler konuşmadıkEbeler hep en geç 32. hafta sonuna kadar hazır olsun hastane eşyaları diyorlar
İkiz gebeler olarak fazla rahatız cnm bnceKızlar bende 1 çift çorap bile yıkamamıştım. Bu hastane yatışından sonra eve gelir gelmez kendime lohusa pijama takımı sipariş ettim hastane çantasını hazırlıcaz. Bebeklerin kıyafetinin etiketlerini kestik yarın yıkanacaklar. Heran herşeye hazırlıklı olmak lazım mışben hep erteliyordum sanki hazırlık yaparsam gelecekler gibi hissediyordum yapmadım yine gelmeye çalıştılar en doğrusu bari hazırlıkları yapalım
Direk iade ediyorlar baştan alıp hazırladı onlarKullanmadıklarını teslim mi ediyorlar canım
Cnm son durumun neBana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontrole
Hahahahahbenim de en top , eşim akşam yemeğinde tost yiyor diye ağlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?