2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ama pil hep lazımm, benım ev pil dolu, markette aklıma estıkce alırım hep ben yatırım gıbı dusun

Erkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?

Ebeler hep en geç 32. hafta sonuna kadar hazır olsun hastane eşyaları diyorlar

Kızlar bende 1 çift çorap bile yıkamamıştım. Bu hastane yatışından sonra eve gelir gelmez kendime lohusa pijama takımı sipariş ettim hastane çantasını hazırlıcaz. Bebeklerin kıyafetinin etiketlerini kestik yarın yıkanacaklar. Heran herşeye hazırlıklı olmak lazım mış ben hep erteliyordum sanki hazırlık yaparsam gelecekler gibi hissediyordum yapmadım yine gelmeye çalıştılar en doğrusu bari hazırlıkları yapalım

Saol canım

İkiz gebeler olarak fazla rahatız cnm bnce bnde bu hfta yapicam bebeler bir an uyarıda bulununca çok korktum bu gün lohusa takımı aldım bnde bu hftalar için aciliyet aslında anne için olucaklar ne iç çamaşırı ne pijama hiç bir şeyim yoktu

N11 kuponları varken alın kızlar

Soran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bgn ilk doktoruma gttm ilk 3 ay onda kontroldeydım eve yakın olsun dıe Baska özel hast. Gecmıstım. Görüş alalım dedik orda nstye grdm ultrasona grdm karın cevresı 10 gun sanırım geriden geliomuş ısın sıkıntı tarafı bunuda ilk defa duyduk doktor pek iyi konusma dı nstde bebek hareketli değil hemen yatıs yapılsın dedi sıvı fazla dıorum sekerden kısıtlama kendını dedı bende seker cıkmadı aslında yukleme yapıldı artık kafam okadar karıstıkı sonucu bıle hatırlayamadım ben su fazla olmasın die diyet yapıodum. Bebek soluk ve hareket az dedı kullandıgım nıdıcard vardı onuda bırak dedı kasılma için alıodum okadar sancı ya kafa taktımki bebek hareketine cok bakmamışım her nstde panik olup sancı ya bakıodum. Neyse yatıs yapıldı, bebek hareketsiz derken asırı yoruldum nst deyim kac saatır belkide acıl sezeryan bıle olabilirim zor durumlar ne dusuncem onu da sasırdım.
Biraz karısık yazmıs olabılırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…