2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay canım her gittiğin doktor farklı farklı şeyler söylüyor resmen sana. İnşallah hiç bir şey olmaz. Bebeğinde zamanında gelir inşallah

Hadi yaa şuan nasıl bir yol izlenecek bilgi verdi mi doktor?

Yani bu doktorlar var ya. Sanki hepsi ayrı tıp okuyorlar ya. Neyse. Sen içini ferah tut bak gör tutunacak bebeğin sana Allahın izniyle. Allahım ikinizin de yardımcısı olsun. Yazabildiğin zaman yaz buraya ben merak ediyorum. Dua edicem.

Bebek ürünleri çok cezbetmedi
A101 ile şoktan yakaladıklarım bana yeter şimdilik
Kiğilı sweat mantıklı teyzelerden kalırsa bakarım kocama

Ahahahah çok haklısınız işte çok tedavi emek vs olunca insan ona buna takılıyor.. bu günleri bebşillerimizle gülerek hatırlayalım inşallah. Evet doktorum da hep hedef 28 i görelim içimiz rahat edicek diyor. Güzellikle gelsin hepsii

Kızlar sizce hangisi?

Eklentiler

• 37D38E62-B9EB-42A2-A859-12D4581E5538.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 43
Hadi yaa şuan nasıl bir yol izlenecek bilgi verdi mi doktor?
Duruma bakılcak bir süre yatıcam sanırım. Biri karın cevresı geriden geldi dio diyeti bırak dedı. Dıerıde nstde dolayı kesin yatıs dedı. Her şartta yatıs var. Yoruldum gunler i sayarken yine bir ekşın cıktı

Hala mı hareketi az umarım güzel haberlerini alırız hayırlısıyla rabbim en iyisi neyse onu nasip etsin senin de bebeğinin de sağlıklı sıhhatli olduğunu duyalım inşallah kendini bırakma

Kaçıncı haftandasın.inşallah durur biraz daha sağlıkla gelsin bizlerde dualarımıza ekleyelim seni içini ferah tut

Bence arttık hangi doktor kafana yattıysa onunla devam et. Hangisi snaa daha mantıklı geldiyse ilgilenmesi hoşuna gittiyse vs içinden geçeni bi dinle. Bu ne ya hepsi ayrı bişey söylüyor. Bir de taban tabana zıt şeyler. İyice hırpalandın yani yoruldun. Ben olsam artık öyle yapardım. Zaten 31.haftadasın Allahın izniyle iyi olacak.

O ofsistimcidden kız sen nasıl almadın hastane çıkışı
ben daha hiç kıyafet almadım gelen hediyelikler var o kadar kilosunu tahmin edemediğimden pek bir şey almıyorum elimde patlasın istemediğimden. zaten şu haftalarda acele etmenin manası yok, bu haftalarda doğan bebiş her türlü küveze giriyor internetten sipariş etmek 1 dklık iş öyle bi durumda allah esirgesin zaten annem halleder hepsini. kasım ortasına kalmadan da ben tamamlamış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…