- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.441
Ay canım her gittiğin doktor farklı farklı şeyler söylüyor resmen sana. İnşallah hiç bir şey olmaz. Bebeğinde zamanında gelir inşallahSoran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bgn ilk doktoruma gttm ilk 3 ay onda kontroldeydım eve yakın olsun dıe Baska özel hast. Gecmıstım. Görüş alalım dedik orda nstye grdm ultrasona grdm karın cevresı 10 gun sanırım geriden geliomuş ısın sıkıntı tarafı bunuda ilk defa duyduk doktor pek iyi konusma dı nstde bebek hareketli değil hemen yatıs yapılsın dedi sıvı fazla dıorum sekerden kısıtlama kendını dedı bende seker cıkmadı aslında yukleme yapıldı artık kafam okadar karıstıkı sonucu bıle hatırlayamadım ben su fazla olmasın die diyet yapıodum. Bebek soluk ve hareket az dedı kullandıgım nıdıcard vardı onuda bırak dedı kasılma için alıodum okadar sancı ya kafa taktımki bebek hareketine cok bakmamışım her nstde panik olup sancı ya bakıodum. Neyse yatıs yapıldı, bebek hareketsiz derken asırı yoruldum nst deyim kac saatır belkide acıl sezeryan bıle olabilirim zor durumlar ne dusuncem onu da sasırdım.
Biraz karısık yazmıs olabılırm.
30+0da daha hastane çıkışı almamış ben. her şeye geç kaldım sanki ya
Canım şimdi sırf pili değerlendirmek için alışveriş yapma sakin sakin ileride bolca bebişin oyuncaklarına takarsın hiç olmadı kumanda pili olurKeşke ince pille çalışan bir zerzevat olsa evde :)
Azaldı gibi sanki ya çok az az fındık büyüklüğünde oluyor. O kadar da olur diyorumCnm son durumun ne
Hadi yaaSoran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bgn ilk doktoruma gttm ilk 3 ay onda kontroldeydım eve yakın olsun dıe Baska özel hast. Gecmıstım. Görüş alalım dedik orda nstye grdm ultrasona grdm karın cevresı 10 gun sanırım geriden geliomuş ısın sıkıntı tarafı bunuda ilk defa duyduk doktor pek iyi konusma dı nstde bebek hareketli değil hemen yatıs yapılsın dedi sıvı fazla dıorum sekerden kısıtlama kendını dedı bende seker cıkmadı aslında yukleme yapıldı artık kafam okadar karıstıkı sonucu bıle hatırlayamadım ben su fazla olmasın die diyet yapıodum. Bebek soluk ve hareket az dedı kullandıgım nıdıcard vardı onuda bırak dedı kasılma için alıodum okadar sancı ya kafa taktımki bebek hareketine cok bakmamışım her nstde panik olup sancı ya bakıodum. Neyse yatıs yapıldı, bebek hareketsiz derken asırı yoruldum nst deyim kac saatır belkide acıl sezeryan bıle olabilirim zor durumlar ne dusuncem onu da sasırdım.
Yani bu doktorlar var ya. Sanki hepsi ayrı tıp okuyorlar ya. Neyse. Sen içini ferah tut bak gör tutunacak bebeğin sana Allahın izniyle. Allahım ikinizin de yardımcısı olsun. Yazabildiğin zaman yaz buraya ben merak ediyorum. Dua edicem.Soran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bebek ürünleri çok cezbetmediN11 kuponları varken alın kızlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ahahahah çok haklısınız işte çok tedavi emek vs olunca insan ona buna takılıyor.. bu günleri bebşillerimizle gülerek hatırlayalım inşallah. Evet doktorum da hep hedef 28 i görelim içimiz rahat edicek diyor. Güzellikle gelsin hepsiiCanım düzleşme felan yoksa 31 mm gayet iyi bir ölçü kendini niye korkutuyorsunarkana yaslan ve keyfini çıkar ilk hedef 24. Hafta sonraki hedef 28 zaten 28 de doğsalar bile yaşama şansları çok çok yüksek oluyor 32 den sonrada zaten canları ne istiyorsa yapsınlar mesela ben 32 den sonra en azından artık kocamla akşamları yemek yemeye kahve içmeye felan çıkarım yeter yattığım
Epitelde sınır nedir biliyor musunuzBu benim idrar testimin düşmüş halilökositim 19a çıkmıştı. Şimdi 1 gösteriyor.
ah ah benim lökosit 41
Yassı epitel 18 benimki daha vahim
Duruma bakılcak bir süre yatıcam sanırım. Biri karın cevresı geriden geldi dio diyeti bırak dedı. Dıerıde nstde dolayı kesin yatıs dedı. Her şartta yatıs var. Yoruldum gunler i sayarken yine bir ekşın cıktıHadi yaaşuan nasıl bir yol izlenecek bilgi verdi mi doktor?
Hala mı hareketi azSoran arkadaşlara teşekkür ederim.
Serum veriliyor bakalım.Hala mı hareketi azumarım güzel haberlerini alırız hayırlısıyla rabbim en iyisi neyse onu nasip etsin senin de bebeğinin de sağlıklı sıhhatli olduğunu duyalım inşallah kendini bırakma
Hiç giydirmedim şu çoraplı altlar oluyor ya içten hep onları giydirdim Aralık bebeğiydi yine.Erkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
Kaçıncı haftandasın.inşallah durur biraz daha sağlıkla gelsin bizlerde dualarımıza ekleyelim seni içini ferah tutSoran arkadaşlara teşekkür ederim.
Kuzum hareket azalmasını nasıl anladılar? Nstde mi?Serum veriliyor bakalım.
Bence arttık hangi doktor kafana yattıysa onunla devam et. Hangisi snaa daha mantıklı geldiyse ilgilenmesi hoşuna gittiyse vs içinden geçeni bi dinle. Bu ne ya hepsi ayrı bişey söylüyor. Bir de taban tabana zıt şeyler. İyice hırpalandın yani yoruldun. Ben olsam artık öyle yapardım. Zaten 31.haftadasın Allahın izniyle iyi olacak.Duruma bakılcak bir süre yatıcam sanırım. Biri karın cevresı geriden geldi dio diyeti bırak dedı. Dıerıde nstde dolayı kesin yatıs dedı. Her şartta yatıs var. Yoruldum gunler i sayarken yine bir ekşın cıktı
ben daha hiç kıyafet almadım gelen hediyelikler var o kadar
evet ya hem süslü olsun hem ucuz olsun hem kaliteli olsun hem rahat olsun32.haftada almamis ben.Hastane cikisi almak cok zor degil mi ya ben secemedim bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?