2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben demir ilacını 2ye çıkarmak zorunda kaldım, sabah içtim ama akşam yemeğinden önce unuttum. Yarım saat önce sütlü kahve içtim, ne zaman içmeliyim yani yatmadan içebilir miyim? 1-2 gibi yatıyorum zaten

Erkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
erkek analarına tavsiye erkek çocuklarda penis boyunun giyilen dar kıyafetlerle doğrudan ilişkisi var salın çocukları

Ben öyle olunca içmiyorum. Ama bence 2 saat sonra içebilirsin. Diyet aralıkları da hep 2 saatte bir verilir yani benim ki öyle. Demek ki 2 saate mide boşalıyor gibi düşünüyorum

Hepsi yatıs dedı. Stresten yoruluo İnsan. Ne olacak dıe.

Canım karın çevresini kafaya takma.
Benimki de normalde önden gitmesine rağmen karın çevresi büyük çıkmadı.
Ama illa korkulacak bir şey anlamına gelse benim doktor da çata çat söyler ağlatırdı beni yani huyunu tarzını biliyorum. Diğer hamileliklerin nasıldı bebekler iri mi doğdu ufak mı tarzında onları sordu.

Bence sen artık kendine iyi gelecek bir doktor bşe hastane bul ona devam et.
Ankara'da çok arkadaş var burda ya onlardan birinin doktoruna geç. Doktorsuzluk seni çok yıprattı. Psikolojik olarak sürekli farklı farklı konuştular kafan hem karıştı ilk zamandan beri.

Bak Z Zeyzey2134 de başta doktor arayışında idi onun da çok gıcıktı doktoru değişti mutlu şimdi.

Hamilelikte stres ne kadar az ise şeker de düşük olur bebek de iyi olur. Şu sancıların bir geçsin eve çıkışını yap Allah'ın izniyle sonra adam gibi bir doktor bşe hastaneye karar ver ona devam et. Elli farklı görüş mahfetti seni.

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile gelir bebeğin suyu fazlaysa bebek nasıl geriden geliyor

Erkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
Ben ilk oğlum olacağını sandığım için baya araştırmış erkeklerde sperm sağlığı için özel bölgesinin daha serin tutulması gerekiyormuş ve kasiklarda kan dolaşımının etkilenmemesi lazımmis e bebekten baya çoraplı pijama gibi şeyler almıştım tam sarmadigi için külotlu çorap gibi olmaz demiştim sonra 2 3 ebeninde benim aldığım şeylerden aldığını gördüm

Çok geçmiş olsun, sen iyi bir haftadaydin diye hatırlıyorum, sezeryanda yapilsa bebegin iyi olacak inşallah hayırlısıyla olsun her şey

Atalarımız bundan dolayı şalvar giyiyormuş demek ferah ferah.

Çok güzel yazmışsin aynı şeyi düşünüyorum. Ortada aşırı bir belirsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…