- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.461
Kız bebişime bile giydirmedim. İçine bişey giydirme ihtiyacı hissettiğimde tayt giydirdim.Erkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
31 oldukKaçıncı haftandasın.inşallah durur biraz daha sağlıkla gelsin bizlerde dualarımıza ekleyelim seni içini ferah tut
erkek analarına tavsiye erkek çocuklarda penis boyunun giyilen dar kıyafetlerle doğrudan ilişkisi var salın çocuklarıErkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
Ben öyle olunca içmiyorum. Ama bence 2 saat sonra içebilirsin. Diyet aralıkları da hep 2 saatte bir verilir yani benim ki öyle. Demek ki 2 saate mide boşalıyor gibi düşünüyorumKızlar ben demir ilacını 2ye çıkarmak zorunda kaldım, sabah içtim ama akşam yemeğinden önce unuttum. Yarım saat önce sütlü kahve içtim, ne zaman içmeliyim yani yatmadan içebilir miyim? 1-2 gibi yatıyorum zaten
Hepsi yatıs dedı. Stresten yoruluo İnsan. Ne olacak dıe.Bence arttık hangi doktor kafana yattıysa onunla devam et. Hangisi snaa daha mantıklı geldiyse ilgilenmesi hoşuna gittiyse vs içinden geçeni bi dinle. Bu ne ya hepsi ayrı bişey söylüyor. Bir de taban tabana zıt şeyler. İyice hırpalandın yani yoruldun. Ben olsam artık öyle yapardım. Zaten 31.haftadasın Allahın izniyle iyi olacak.
Bu tez curur canim. Esime de giydiriyormus annesi kulotlu coraperkek analarına tavsiye erkek çocuklarda penis boyunun giyilen dar kıyafetlerle doğrudan ilişkisi var salın çocukları
Canım karın çevresini kafaya takma.Soran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bgn ilk doktoruma gttm ilk 3 ay onda kontroldeydım eve yakın olsun dıe Baska özel hast. Gecmıstım. Görüş alalım dedik orda nstye grdm ultrasona grdm karın cevresı 10 gun sanırım geriden geliomuş ısın sıkıntı tarafı bunuda ilk defa duyduk doktor pek iyi konusma dı nstde bebek hareketli değil hemen yatıs yapılsın dedi sıvı fazla dıorum sekerden kısıtlama kendını dedı bende seker cıkmadı aslında yukleme yapıldı artık kafam okadar karıstıkı sonucu bıle hatırlayamadım ben su fazla olmasın die diyet yapıodum. Bebek soluk ve hareket az dedı kullandıgım nıdıcard vardı onuda bırak dedı kasılma için alıodum okadar sancı ya kafa taktımki bebek hareketine cok bakmamışım her nstde panik olup sancı ya bakıodum. Neyse yatıs yapıldı, bebek hareketsiz derken asırı yoruldum nst deyim kac saatır belkide acıl sezeryan bıle olabilirim zor durumlar ne dusuncem onu da sasırdım.
Biraz karısık yazmıs olabılırm.
Sütlü kahveden 2 saat sonraKızlar ben demir ilacını 2ye çıkarmak zorunda kaldım, sabah içtim ama akşam yemeğinden önce unuttum. Yarım saat önce sütlü kahve içtim, ne zaman içmeliyim yani yatmadan içebilir miyim? 1-2 gibi yatıyorum zaten
Ben öyle olunca içmiyorum. Ama bence 2 saat sonra içebilirsin. Diyet aralıkları da hep 2 saatte bir verilir yani benim ki öyle. Demek ki 2 saate mide boşalıyor gibi düşünüyorum
Teşekkür ederim kızlar, yatmadan alırım o zamanSütlü kahveden 2 saat sonra
Ben gece tuvalete kalkınca alıyorum demir ilacını. Sabah tiroid, öğlen kalsiyum magnezyum derken en aç olduğum zaman geceTeşekkür ederim kızlar, yatmadan alırım o zaman
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile gelir bebeğin suyu fazlaysa bebek nasıl geriden geliyorSoran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bgn ilk doktoruma gttm ilk 3 ay onda kontroldeydım eve yakın olsun dıe Baska özel hast. Gecmıstım. Görüş alalım dedik orda nstye grdm ultrasona grdm karın cevresı 10 gun sanırım geriden geliomuş ısın sıkıntı tarafı bunuda ilk defa duyduk doktor pek iyi konusma dı nstde bebek hareketli değil hemen yatıs yapılsın dedi sıvı fazla dıorum sekerden kısıtlama kendını dedı bende seker cıkmadı aslında yukleme yapıldı artık kafam okadar karıstıkı sonucu bıle hatırlayamadım ben su fazla olmasın die diyet yapıodum. Bebek soluk ve hareket az dedı kullandıgım nıdıcard vardı onuda bırak dedı kasılma için alıodum okadar sancı ya kafa taktımki bebek hareketine cok bakmamışım her nstde panik olup sancı ya bakıodum. Neyse yatıs yapıldı, bebek hareketsiz derken asırı yoruldum nst deyim kac saatır belkide acıl sezeryan bıle olabilirim zor durumlar ne dusuncem onu da sasırdım.
Ben ilk oğlum olacağını sandığım için baya araştırmış erkeklerde sperm sağlığı için özel bölgesinin daha serin tutulması gerekiyormuş ve kasiklarda kan dolaşımının etkilenmemesi lazımmisErkek bebiş anne adayları veya anneleri . Bebişlerinize külotlu çorap giydirdiniz mi , giydirilir mi ?
Çok geçmiş olsun, sen iyi bir haftadaydin diye hatırlıyorum, sezeryanda yapilsa bebegin iyi olacakSoran arkadaşlara teşekkür ederim.
Atalarımız bundan dolayı şalvar giyiyormuş demek ferah ferah.Ben ilk oğlum olacağını sandığım için baya araştırmış erkeklerde sperm sağlığı için özel bölgesinin daha serin tutulması gerekiyormuş ve kasiklarda kan dolaşımının etkilenmemesi lazımmise bebekten baya çoraplı pijama gibi şeyler almıştım tam sarmadigi için külotlu çorap gibi olmaz demiştim sonra 2 3 ebeninde benim aldığım şeylerden aldığını gördüm
Günde 10 hareket sayıyor musun bir de bana Kendi doktorum bu şekilde şüpheye düşersen kalp atışı dinlet acilden 140 üstü ise korkma demiştiSerum veriliyor bakalım.
Ondan demek ki her evde 10 cocikAtalarımız bundan dolayı şalvar giyiyormuş demek ferah ferah.
10 hareketten kasıt, 10 farklı zaman mı oluyor canım?Günde 10 hareket sayıyor musun bir de bana Kendi doktorum bu şekilde şüpheye düşersen kalp atışı dinlet acilden 140 üstü ise korkma demişti
Çok güzel yazmışsin aynı şeyi düşünüyorum. Ortada aşırı bir belirsizlik varCanım karın çevresini kafaya takma.
Benimki de normalde önden gitmesine rağmen karın çevresi büyük çıkmadı.
Ama illa korkulacak bir şey anlamına gelse benim doktor da çata çat söyler ağlatırdı beni yani huyunu tarzını biliyorum. Diğer hamileliklerin nasıldı bebekler iri mi doğdu ufak mı tarzında onları sordu.
Bence sen artık kendine iyi gelecek bir doktor bşe hastane bul ona devam et.
Ankara'da çok arkadaş var burda ya onlardan birinin doktoruna geç. Doktorsuzluk seni çok yıprattı. Psikolojik olarak sürekli farklı farklı konuştular kafan hem karıştı ilk zamandan beri.
Bak Z Zeyzey2134 de başta doktor arayışında idi onun da çok gıcıktı doktoru değişti mutlu şimdi.
Hamilelikte stres ne kadar az ise şeker de düşük olur bebek de iyi olur. Şu sancıların bir geçsin eve çıkışını yap Allah'ın izniyle sonra adam gibi bir doktor bşe hastaneye karar ver ona devam et. Elli farklı görüş mahfetti seni.
Hastanede gözetim altinda olacaksınız, hiç merak etme bişi olmiicakHepsi yatıs dedı. Stresten yoruluo İnsan. Ne olacak dıe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?