- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.481
Benım doktoruma yönlendirdim, şimdi onun gözetiminde, ınsallah saglıkla evıne gecer, tek doktor devam ettim hep ben de, kafa karısıklıgı olmyor, ultrason cihazı bıle degısse ölcümler farklı cıkıyorCanım karın çevresini kafaya takma.
Benimki de normalde önden gitmesine rağmen karın çevresi büyük çıkmadı.
Ama illa korkulacak bir şey anlamına gelse benim doktor da çata çat söyler ağlatırdı beni yani huyunu tarzını biliyorum. Diğer hamileliklerin nasıldı bebekler iri mi doğdu ufak mı tarzında onları sordu.
Bence sen artık kendine iyi gelecek bir doktor bşe hastane bul ona devam et.
Ankara'da çok arkadaş var burda ya onlardan birinin doktoruna geç. Doktorsuzluk seni çok yıprattı. Psikolojik olarak sürekli farklı farklı konuştular kafan hem karıştı ilk zamandan beri.
Bak @Zeyzey2134 de başta doktor arayışında idi onun da çok gıcıktı doktoru değişti mutlu şimdi.
Hamilelikte stres ne kadar az ise şeker de düşük olur bebek de iyi olur. Şu sancıların bir geçsin eve çıkışını yap Allah'ın izniyle sonra adam gibi bir doktor bşe hastaneye karar ver ona devam et. Elli farklı görüş mahfetti seni.
Hareketli olduğu zamanda 10 tane hareket sayiyorsan %99 sorun yoktur dedi doktorum artık bilirsin bebeğin ne zaman hereketlenir ona göre say dedi benimkisi kahve çikolata sola dön yat öyle şeylere tepki vermiyor kolumu karnımın üstüne koyunca hemen tepki veriyor o zaman sayıyorum ama gün içinde zaten oynadığı zaman hiç saymıyorum. Bir kere 1 gün boyunca ne yaparsam yapayım hissetmedim acile gittik kendi doktorumu aradım kalp atışı sayısını at bana dedi10 hareketten kasıt, 10 farklı zaman mı oluyor canım?
Ben gece kalkmıyorum da sabaha karşı kalkıyorum mecbur artık çok sıkışınca o zaman da zaten gözümü açmadan gidiyorum uykum kaçmasın diyeBen gece tuvalete kalkınca alıyorum demir ilacını. Sabah tiroid, öğlen kalsiyum magnezyum derken en aç olduğum zaman gece
Çok saol canım, benım öğünlerden sonra cok hareketlı oluyor, 10u gecıyordur herhalde, mesela şuan da hsreket edıyor ama ogun sonrası gıbı deılHareketli olduğu zamanda 10 tane hareket sayiyorsan %99 sorun yoktur dedi doktorum artık bilirsin bebeğin ne zaman hereketlenir ona göre say dedi benimkisi kahve çikolata sola dön yat öyle şeylere tepki vermiyor kolumu karnımın üstüne koyunca hemen tepki veriyor o zaman sayıyorum ama gün içinde zaten oynadığı zaman hiç saymıyorum. Bir kere 1 gün boyunca ne yaparsam yapayım hissetmedim acile gittik kendi doktorumu aradım kalp atışı sayısını at bana dedi
Seninkisinin de tepki saati o zamanmisÇok saol canım, benım öğünlerden sonra cok hareketlı oluyor, 10u gecıyordur herhalde, mesela şuan da hsreket edıyor ama ogun sonrası gıbı deıl
Gebe eğitimiBugün ilçede gebe vardı ben hep 7. Ayda doğan bebek yaşar 8. Ayda doğan çok zorlanır diye biliyordum siz de duymuşsunuzdur belki bugün öyle bir şey olmadığını öğrendim bebek ne kadar büyük doğarsa o kadar iyidir dedi. Normal doğumda da ben hep kilo fazla ise normal doğum olmaz diye duyuyordum asıl normal doğumu engelleyen şey kafa büyüklüğüymus kafa çevresi büyükse normal doğum şansı o kadar azmis kafası büyük olan bebeklerin kiloları da fazla olduğu için hep kilo üzerinden ifade edilirmis
Evet canım bende öyle bilirdim ta ki eşimin 4 buçuk kilo doğduğunu öğrendiğimden beri. Ayreten çoğu doktorum bahanesi “bebek kilolu normal doğum olmaz” halbuki kafası büyük deseler daha mantıklıBugün ilçede gebe vardı ben hep 7. Ayda doğan bebek yaşar 8. Ayda doğan çok zorlanır diye biliyordum siz de duymuşsunuzdur belki bugün öyle bir şey olmadığını öğrendim bebek ne kadar büyük doğarsa o kadar iyidir dedi. Normal doğumda da ben hep kilo fazla ise normal doğum olmaz diye duyuyordum asıl normal doğumu engelleyen şey kafa büyüklüğüymus kafa çevresi büyükse normal doğum şansı o kadar azmis kafası büyük olan bebeklerin kiloları da fazla olduğu için hep kilo üzerinden ifade edilirmis
Nst de non-reaktif die bişey var benimkisi o sekılde... Bıraz dalgalar olmalı Reaktıf deıl sıkıntı orda. nstye girince anlarsınız. Başka sıkıntılar olabılır bunun altında. Bebek iyiliği reaktıf olmasıyla anlasılıomus. Yoksa cıkıs verilirdi.Günde 10 hareket sayıyor musun bir de bana Kendi doktorum bu şekilde şüpheye düşersen kalp atışı dinlet acilden 140 üstü ise korkma demişti
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kuzumSerum veriliyor bakalım.
Aynen öyle Instagramda bir doktorun videosunu gördüm diyor ki halk arasında zayıf bebek kolay doğar algısı var ama kilolu bebek güçlü olur anne ikindikca o da kendini iter ve doğum eylemi daha hızlı gercekleskrEvet canım bende öyle bilirdim ta ki eşimin 4 buçuk kilo doğduğunu öğrendiğimden beri. Ayreten çoğu doktorum bahanesi “bebek kilolu normal doğum olmaz” halbuki kafası büyük deseler daha mantıklı
Yazdım ama, doktorlar ortak noktada yatıs dedı zaten. Yapılan bellı serum vermek bu devlette de böyle.Çok güzel yazmışsin aynı şeyi düşünüyorum. Ortada aşırı bir belirsizlik var
Ben de hareketlerini hissetmiyorum dediğimde bir kez girdim de haftası küçüktu bulamadılar kalp atışı dakikada ne kadarNst de non-reaktif die bişey var benimkisi o sekılde... Bıraz dalgalar olmalı Reaktıf deıl sıkıntı orda. nstye girince anlarsınız. Başka sıkıntılar olabılır bunun altında. Bebek iyiliği reaktıf olmasıyla anlasılıomus. Yoksa cıkıs verilirdi.
Evet çoğu kişi zayıf bebek daha zor doğdu der, mesela kaynanam görümcemi 1bucuk kilo doğurmuş ama daha zor doğum olmuş eşime göre. O kadar çok yanılgı var kiAynen öyle Instagramda bir doktorun videosunu gördüm diyor ki halk arasında zayıf bebek kolay doğar algısı var ama kilolu bebek güçlü olur anne ikindikca o da kendini iter ve doğum eylemi daha hızlı gercekleskr
Her şeyi mantığına oturarak anlatsalar insanların aklında soru işareti korku kalmayacakEvet çoğu kişi zayıf bebek daha zor doğdu der, mesela kaynanam görümcemi 1bucuk kilo doğurmuş ama daha zor doğum olmuş eşime göre. O kadar çok yanılgı var ki
İyi yapmışsın canım o zaman senin doktor gerekli olan her şeyi yapacak öngörüde. Ciğer geliştirici vs. Hem de duyarlı. İçim rahatladı şimdi emin ellerde diye.Benım doktoruma yönlendirdim, şimdi onun gözetiminde, ınsallah saglıkla evıne gecer, tek doktor devam ettim hep ben de, kafa karısıklıgı olmyor, ultrason cihazı bıle degısse ölcümler farklı cıkıyor
Hareket azlığı için bi sebeb söylediler mi şunun için diye falan yanı ultrasonda herşey normal olduğu halde mi nst de öyle çıkıyor inşallah düzelir bide ciger geliştirici vurdular mıYazdım ama, doktorlar ortak noktada yatıs dedı zaten. Yapılan bellı serum vermek bu devlette de böyle.
sanki öyle olacak tutamam gibiSiizn 40.hafta 28 aralık, sankı aralok gibi geldi bana
Non reaktif dediğimiz şey kalp atışının hızlanma dalgası gibi bir şey bebekler uyuyorsa kalp atimlari yavaşlar ve dalgalanmalar olmazNon reaktif yazmıyor benim nst sonucunda, ben mi görmüyorum? Yoksa öyle olunca mı yazıyor sadece acaba? Bir de şu kağıdı yuvarlak yapıyorlar sinir oluyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?