- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.501
Haa tamam şimdi anladım, dün gittiğimde hareket etmedi ilk başta ebe zorla uyandırdı bu sefer kalbi 180 atmaya başladı bi o ara korktum bir şey de demediler sonra doktorum gayet iyi temiz dediNon reaktif dediğimiz şey kalp atışının hızlanma dalgası gibi bir şey bebekler uyuyorsa kalp atimlari yavaşlar ve dalgalanmalar olmaz
Non reaktif yorumu için kalp atışı dakikada kaç dedilerNst de non-reaktif die bişey var benimkisi o sekılde... Bıraz dalgalar olmalı Reaktıf deıl sıkıntı orda. nstye girince anlarsınız. Başka sıkıntılar olabılır bunun altında. Bebek iyiliği reaktıf olmasıyla anlasılıomus. Yoksa cıkıs verilirdi.
Kalp atımı yani 140 i geçince sorun olmuyorHaa tamam şimdi anladım, dün gittiğimde hareket etmedi ilk başta ebe zorla uyandırdı bu sefer kalbi 180 atmaya başladı bi o ara korktum bir şey de demediler sonra doktorum gayet iyi temiz dedi
İyi o zaman sevindim çok şükürKalp atımı yani 140 i geçince sorun olmuyor
Rabbim iyilik versin insYazdım ama, doktorlar ortak noktada yatıs dedı zaten. Yapılan bellı serum vermek bu devlette de böyle.
Bebeğin kilosu kaç ki şuan? Ya kötü düşünme sen elinden geleni yapıyorsun yani kaç zamandır senlik bi durumda yok. Yapacak bişide yok yeterki şu süreci hem bebek hem anne sağlıklı şekilde atlatsınDuruma bakılcak bir süre yatıcam sanırım. Biri karın cevresı geriden geldi dio diyeti bırak dedı. Dıerıde nstde dolayı kesin yatıs dedı. Her şartta yatıs var. Yoruldum gunler i sayarken yine bir ekşın cıktı
120 160 arası değer ama dalgalanma olması lazım. Dakikaya bakmıolar.Non reaktif yorumu için kalp atışı dakikada kaç dediler
1600 gr 41-42 cm olmus. 31 haftaya grdkBebeğin kilosu kaç ki şuan? Ya kötü düşünme sen elinden geleni yapıyorsun yani kaç zamandır senlik bi durumda yok. Yapacak bişide yok yeterki şu süreci hem bebek hem anne sağlıklı şekilde atlatsın
Kimsenin keyfini kacirmiyosun guzelim. Biz hepimiz dua ediyoruz senin icinKusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.
Ya canım çekti demişken benim dün canım bişey çekti çekmeyi bırak burnuma kokusu geldi. Dedim bu mevsimde nerde bulucaz elimi hiç bir yerime sürmedim derler ya canının istediğinde yemezsem elini nereye sürersen bebeğin orasında leke olur diye . Neyse bu gece rüyamda annemin evinde ondan olduğunu gördüm aaa anne benim de dün canım bundan çekmişti dedim ve rüyamda yedim bildiğin tadını aldım
Şimdi ben bunu yemiş miyimdir
Hepimizin dualarındasın canım inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci, sen kendini sıkma kimsenin keyfi kaçmıyor aksine merak ediyoruz arada haberdar et bizleriKusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.
Kızlar dün hanginiz sordunu tam hatırlamıyorun oyun halısına ekstra oyuncak eklemek için
Benzer bir modeli vardı e-bebekte buda güzelmiş. Aklınızda olsun
Çok geçmiş olsun kilosu gayet de iyi inşallah bugünler de geçecek1600 gr 41-42 cm olmus. 31 haftaya grdk
Naptın nasılsın var mı Bi gelişme?Hepsi yatıs dedı. Stresten yoruluo İnsan. Ne olacak dıe.
Benim ki işteBugün ilçede gebe vardı ben hep 7. Ayda doğan bebek yaşar 8. Ayda doğan çok zorlanır diye biliyordum siz de duymuşsunuzdur belki bugün öyle bir şey olmadığını öğrendim bebek ne kadar büyük doğarsa o kadar iyidir dedi. Normal doğumda da ben hep kilo fazla ise normal doğum olmaz diye duyuyordum asıl normal doğumu engelleyen şey kafa büyüklüğüymus kafa çevresi büyükse normal doğum şansı o kadar azmis kafası büyük olan bebeklerin kiloları da fazla olduğu için hep kilo üzerinden ifade edilirmis
bende girdim ya geçen bebekte taşikardiden şüphelendikleri için bebek uykudayken 140 150 aralığına sabitleniyor nabzı, uyanıkken nabız sürekli hareketli oluyor sabit olmuyor. mesela kuvvetli bir biçimde hareket ederken 180lere çıkıyor ama anında düşüyor.Kalp atımı yani 140 i geçince sorun olmuyor
bacı biz bi sağlıkla doğuralım da normali sezeryanı boşverBenim ki iştehep önde ve kafası iri dendi geçen kontrolde neye göre önde diyorsunuz dedim göbek çevresine göre mi başa göre mi dedim hepsine bakılır ikisi de önde dedi. Her muayenede koca kafalı olacak senin bu oğlan diyip tebessüm ediyor ben belki Bi denerim diyordum normali sancı olursa ama. Galiba olmayacak bu iş.
Bu gidişle hepimiz yarı stajyer gibi olduk arkadaşlar. Herkes herşeyden artık bir miktar Anlıyor. Eşim bazen dalga geçiyor benimle artık sanırım bu hamilelikle ilgili herşeye hakimsin diyor. Napalım sağ salim doğsunlarda buna da, şükür.bende girdim ya geçen bebekte taşikardiden şüphelendikleri için bebek uykudayken 140 150 aralığına sabitleniyor nabzı, uyanıkken nabız sürekli hareketli oluyor sabit olmuyor. mesela kuvvetli bir biçimde hareket ederken 180lere çıkıyor ama anında düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?