2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Non reaktif dediğimiz şey kalp atışının hızlanma dalgası gibi bir şey bebekler uyuyorsa kalp atimlari yavaşlar ve dalgalanmalar olmaz
Haa tamam şimdi anladım, dün gittiğimde hareket etmedi ilk başta ebe zorla uyandırdı bu sefer kalbi 180 atmaya başladı bi o ara korktum bir şey de demediler sonra doktorum gayet iyi temiz dedi

Non reaktif yorumu için kalp atışı dakikada kaç dediler

Haa tamam şimdi anladım, dün gittiğimde hareket etmedi ilk başta ebe zorla uyandırdı bu sefer kalbi 180 atmaya başladı bi o ara korktum bir şey de demediler sonra doktorum gayet iyi temiz dedi
Kalp atımı yani 140 i geçince sorun olmuyor

Yazdım ama, doktorlar ortak noktada yatıs dedı zaten. Yapılan bellı serum vermek bu devlette de böyle.
Rabbim iyilik versin ins hiç canını skma cnm yatış diyorlarsa da hayır deme iki üç gün bile olsa bebeğinde sende sıkı takipte olursun serum takviyesi ile vücuttaki sıvı oranını artırıp hareketlendirmek sağlıyorlar bn staj yaparken kaç gebeye bebek hareketsiz diye meyve suyu kek fln ye gez dolan gel dediklerini hatırlıyorum. Ayrıca karın çevresi içinde cidden her hekim ve cihaz farklılıklarina bağlı değişiklik olabiliyor gorumceme 9 ay bebek geriden geliyor karnı küçük kafası küçük yaşamaz bile dediler masallh şuan ayına göre önden gidiyor nur topu gibi doğdu hatta erken doğar dediler 39 da fgeldi doktorum hep diyorki USG ile tam yüzde yüz böyledir demek mümkün değil hata payı var. İçini ferah tut ins senin bebeğinde sana vakti saatinde sağlıkla gelicek

Bebeğin kilosu kaç ki şuan? Ya kötü düşünme sen elinden geleni yapıyorsun yani kaç zamandır senlik bi durumda yok. Yapacak bişide yok yeterki şu süreci hem bebek hem anne sağlıklı şekilde atlatsın

1600 gr 41-42 cm olmus. 31 haftaya grdk

Kusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.

Kimsenin keyfini kacirmiyosun guzelim. Biz hepimiz dua ediyoruz senin icin
Azicik sabret vaktinde gelicek insallah bebisin. Stn erken gelmeye bile karar verse 1600gr olmus koskocaman ama azicik daha sabredecek annesi icini ferah tut sakin kal sen yeter kiRabbim sana kuvvetini vericek evine donuceksin hayirlisiyla.
Dualarimiz seninle

Şey gibi Nihat hatipoğluna sorulan sorular bu arada ben de rüyamda canımın çektiği şeyi yediğimi görmüştüm ve beni tatmin etti vir daha canım çekmedi

Hepimizin dualarındasın canım inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci, sen kendini sıkma kimsenin keyfi kaçmıyor aksine merak ediyoruz arada haberdar et bizleri

Benim ki işte hep önde ve kafası iri dendi geçen kontrolde neye göre önde diyorsunuz dedim göbek çevresine göre mi başa göre mi dedim hepsine bakılır ikisi de önde dedi. Her muayenede koca kafalı olacak senin bu oğlan diyip tebessüm ediyor ben belki Bi denerim diyordum normali sancı olursa ama. Galiba olmayacak bu iş.

Kalp atımı yani 140 i geçince sorun olmuyor
bende girdim ya geçen bebekte taşikardiden şüphelendikleri için bebek uykudayken 140 150 aralığına sabitleniyor nabzı, uyanıkken nabız sürekli hareketli oluyor sabit olmuyor. mesela kuvvetli bir biçimde hareket ederken 180lere çıkıyor ama anında düşüyor.

bacı biz bi sağlıkla doğuralım da normali sezeryanı boşver

Bu gidişle hepimiz yarı stajyer gibi olduk arkadaşlar. Herkes herşeyden artık bir miktar Anlıyor. Eşim bazen dalga geçiyor benimle artık sanırım bu hamilelikle ilgili herşeye hakimsin diyor. Napalım sağ salim doğsunlarda buna da, şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…