2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Demi doğru diyosun. İnşallah ya hayırlısıyla.
valla gerisini saldım ben kontrol edemiyorum hiçbir şeyi Allah hayırlısını versin deyip geçiyorum tek bekletim zamanında sağlıkla gelmesi. annemler 1 saat önce beni evime bırakıp memlekete yola çıktı, eşimde yarın akşam istanbulda olacak evde yalnızım. akşam yemek yiyememiştim ayıptır söylemesi ishalde aynen devam. kalktım biraz iş yaptım uyku tutmayınca, hemen tansiyonum düştü,gözüm karardı. hemen poğaça attım ağzıma bir de sodaya tuz atıp içtim topladım hemen Allahtan. bebiş çok şükür fıldır fıldır oynuyor da onun için de korkmuyorum 3 lt su içtim ama yeterli gelmedi galiba. uyanınca gene gidip bir serum taktırayım diyorum ama bir seruma 1000 lira istiyorlar

Ne işi yaptın yapmasaydın boşver yat dinlen. Evde tek olmak tedirgin etmiştir belki. İshal için düzenli Bi ilaç vermedi mi dr. Serum için devlete git dicem ama onlarda en baştan tetkik yapıyorlar şimdi ishalim desen. Kaç haftalık bebiş bu arada?

1600 gr 41-42 cm olmus. 31 haftaya grdk
Saçmala tabiki haberimiz olsun bak hepimiz dua ediyoruz elimizden geldiğince. Ben güzel düşünüyorum yaa bence iyi olacak bi sıkıntı yok

Ay kızlar doğru düzgün giremedim hep yarım yamalak okudum. Benim bebemin kudurası tuttu da uyandırdı sağolsun beni şimdi kendi uyuyo anca okuyorum hastalara geçmiş olsun

Al benden de o kadar bende saldım artık çünkü yapamıyorum, yani değişik bir şekilde gücüm yetmiyor pilim bitmiş sanki evi her gün süpür sil yaptığıma şükrediyorum. Eskiden haftada cam duvar silerdim şimdi Toz alırken 5 kere yatıp kalkıyorum. Sezaryen normal artık bana da fark etmiyor eskiden normal derdim asla sezeryan olmam derdim ama şimdi hangisi daha kolay daha iyi olacaksa o olsun diyorum. Ha gönlümden normal geçiyor o ayrı. Bu gebeliğin son zamanları beni çok yordu, ya da baştan beri olanlardan yıprandım şimdi şimdi ortaya çıkıyor bilmiyorum ama artık zamanı gelse de doğsa daha iyi olacak sanki...

Ay kızlar doğru düzgün giremedim hep yarım yamalak okudum. Benim bebemin kudurası tuttu da uyandırdı sağolsun beni şimdi kendi uyuyo anca okuyorum hastalara geçmiş olsun
Bende namaza kalktım benimki de boks maçına falan başladı herhalde içeride inşallah sabah etmem diyeceğim de zaten sabah oldu

aynen öyle yaa şükürsüzlük olur diye dillendirmekte istemiyorum ama yani zaman geçsede hayırlısıyla doğursak. Tek iyi tarafı doğum için panik yapmıyorum artık ikimizde hayırlısıyla kurtulsakta ne şekilde olursa olsun

Bende namaza kalktım benimki de boks maçına falan başladı herhalde içeride inşallah sabah etmem diyeceğim de zaten sabah oldu
Bir saattir ayaktayım bende namaza hazır olmuş oldum ya artık tekmeler acıtıyo normal tekmede atmıyo. Yatarken karnım azcık karnım eşime değmesin hemen başlıyo orayı tekmelemeye

Şükürsüzlük değil bence ya, evet bin şükür sağlıklılar iyiler ama bizler de çok yıprandık insanız sonuçta bir yerde of diyebiliriz. Ben çok zor şeyler yaşamadığım halde son zamanlar artık bunaldığımı fark ettim, birde zor şeyler yaşayanlar var aramızda Allah yardımcıları olsun. Şey gibi güldük eğlendik tamam artık falan doğum desen zaten saldım artık çünkü doğması sonucu doğum yapma eylemine baskın geliyor

Bizz de yarım saattir oturuyoz kızla
İnşallah doğunca da bu saatte uyanmazlar maşallah ya Rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin. Bu arada kızla diyince bir ufak kıskandım haberin olsun, oğlum duymasın tekme yerim yoksa ama kızım olmasını çok istedim
Bir saattir ayaktayım bende namaza hazır olmuş oldum ya artık tekmeler acıtıyo normal tekmede atmıyo. Yatarken karnım azcık karnım eşime değmesin hemen başlıyo orayı tekmelemeye
Ay benim de yapıyor bunu, hemen anlıyor sıcaklıktan sanırım bilmiyorum. Dün eşim arkasını dönmüş bende arkasından sarılmışım, afedersin adamın totişi denk gelmiş habire vuruyor sanki savaş var oğlum babanın totişi o bırak adamı dedim ama yok onun için önemli olan vurması. Namazda bize de dua et

Bende öyle valla kendime hiç bişey almayıp çocuğun emzik askısına kadar almışım bugünde şu emzirme atletini felan isticem acil kendime çanta yapmalıyım. Dünkü uyarıdan sonra bendeki rahatlık geçti valla haftaya cumartesi kontrolüm var mesela ona hazırlıklı gitmek istiyorum bida böyle yakalanmak istemem

Ya benim seneler sonra olduğu için hani çok istedim şikayetçi de olmayım manasında çok şükür iyiki var inşallah hayırlı bir evlat yetiştiririm, yetiştiririz ama zorlukları da var işte yat uyu bu saatte da ne işin var

Canım çıkan sancılarından dolayı bebek yorulmuştur ondan dolayı bebekte hareketsizlik vardır. Çünkü beni dün taburcu etmeden önce doktorum ultrasona alıp bebek hareketlerine ve nabzına baktı. Bi problem olsaydı üniversiteye sevk edip acil sezeryan kararı uygulayabilirdi. Yani şuanki doktorun çok doğru ilerliyor korkma sakın

Sen naptın şuan nasılsın? Niye ayaktasın

Tatlım benim biz burada birbirimize hep güzel şeyler anlatalım diye toplanmadık ki.
Fiziksel problemler, psikolojik sıkıntılar, endişelerimiz, yaşadıklarımız.
İnsana ait ne varsa.
Çok geçmiş olsun dualarımızdasın.
Doktor kontrolünde olman her zaman daha güzel tatlım. Sabır et, dua et.
Bizlerde yanındayız

etiketleri dikis yerlerinden söktün mü yoksa en dibinden makasla kestin mi

Doğunca iki saatte bir besleme var. Uyanık olmazsa zorla kaldırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…