- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.521
Demi doğru diyosun. İnşallah ya hayırlısıyla.bacı biz bi sağlıkla doğuralım da normali sezeryanı boşver
valla gerisini saldım ben kontrol edemiyorum hiçbir şeyi Allah hayırlısını versin deyip geçiyorum tek bekletim zamanında sağlıkla gelmesi. annemler 1 saat önce beni evime bırakıp memlekete yola çıktı, eşimde yarın akşam istanbulda olacak evde yalnızım. akşam yemek yiyememiştim ayıptır söylemesi ishalde aynen devam. kalktım biraz iş yaptım uyku tutmayınca, hemen tansiyonum düştü,gözüm karardı. hemen poğaça attım ağzıma bir de sodaya tuz atıp içtim topladım hemen Allahtan. bebiş çok şükür fıldır fıldır oynuyor da onun için de korkmuyorumDemi doğru diyosun. İnşallah ya hayırlısıyla.
Ne işi yaptın yapmasaydın boşver yat dinlen. Evde tek olmak tedirgin etmiştir belki. İshal için düzenli Bi ilaç vermedi mi dr. Serum için devlete git dicem ama onlarda en baştan tetkik yapıyorlar şimdi ishalim desen. Kaç haftalık bebiş bu arada?valla gerisini saldım ben kontrol edemiyorum hiçbir şeyi Allah hayırlısını versin deyip geçiyorum tek bekletim zamanında sağlıkla gelmesi. annemler 1 saat önce beni evime bırakıp memlekete yola çıktı, eşimde yarın akşam istanbulda olacak evde yalnızım. akşam yemek yiyememiştim ayıptır söylemesi ishalde aynen devam. kalktım biraz iş yaptım uyku tutmayınca, hemen tansiyonum düştü,gözüm karardı. hemen poğaça attım ağzıma bir de sodaya tuz atıp içtim topladım hemen Allahtan. bebiş çok şükür fıldır fıldır oynuyor da onun için de korkmuyorum3 lt su içtim ama yeterli gelmedi galiba. uyanınca gene gidip bir serum taktırayım diyorum ama bir seruma 1000 lira istiyorlar
1600 gr 41-42 cm olmus. 31 haftaya grdk
Saçmala tabiki haberimiz olsun bak hepimiz dua ediyoruz elimizden geldiğince. Ben güzel düşünüyorum yaa bence iyi olacak bi sıkıntı yokKusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.
Al benden de o kadar bende saldım artık çünkü yapamıyorum, yani değişik bir şekilde gücüm yetmiyor pilim bitmiş sankivalla gerisini saldım ben kontrol edemiyorum hiçbir şeyi Allah hayırlısını versin deyip geçiyorum tek bekletim zamanında sağlıkla gelmesi. annemler 1 saat önce beni evime bırakıp memlekete yola çıktı, eşimde yarın akşam istanbulda olacak evde yalnızım. akşam yemek yiyememiştim ayıptır söylemesi ishalde aynen devam. kalktım biraz iş yaptım uyku tutmayınca, hemen tansiyonum düştü,gözüm karardı. hemen poğaça attım ağzıma bir de sodaya tuz atıp içtim topladım hemen Allahtan. bebiş çok şükür fıldır fıldır oynuyor da onun için de korkmuyorum3 lt su içtim ama yeterli gelmedi galiba. uyanınca gene gidip bir serum taktırayım diyorum ama bir seruma 1000 lira istiyorlar
Bende namaza kalktım benimki de boks maçına falan başladı herhalde içerideAy kızlar doğru düzgün giremedim hep yarım yamalak okudum. Benim bebemin kudurası tuttu da uyandırdı sağolsun beni şimdi kendi uyuyoanca okuyorum hastalara geçmiş olsun
aynen öyle yaa şükürsüzlük olur diye dillendirmekte istemiyorum ama yani zaman geçsede hayırlısıyla doğursak. Tek iyi tarafı doğum için panik yapmıyorum artık ikimizde hayırlısıyla kurtulsakta ne şekilde olursa olsunAl benden de o kadar bende saldım artık çünkü yapamıyorum, yani değişik bir şekilde gücüm yetmiyor pilim bitmiş sankievi her gün süpür sil yaptığıma şükrediyorum. Eskiden haftada cam duvar silerdim şimdi Toz alırken 5 kere yatıp kalkıyorum. Sezaryen normal artık bana da fark etmiyor eskiden normal derdim asla sezeryan olmam derdim ama şimdi hangisi daha kolay daha iyi olacaksa o olsun diyorum. Ha gönlümden normal geçiyor o ayrı. Bu gebeliğin son zamanları beni çok yordu, ya da baştan beri olanlardan yıprandım şimdi şimdi ortaya çıkıyor bilmiyorum ama artık zamanı gelse de doğsa daha iyi olacak sanki...
Bizz de yarım saattir oturuyoz kızlaBende namaza kalktım benimki de boks maçına falan başladı herhalde içerideinşallah sabah etmem diyeceğim de zaten sabah oldu
Bir saattir ayaktayım bende namaza hazır olmuş oldumBende namaza kalktım benimki de boks maçına falan başladı herhalde içerideinşallah sabah etmem diyeceğim de zaten sabah oldu
Şükürsüzlük değil bence ya, evet bin şükür sağlıklılar iyiler ama bizler de çok yıprandık insanız sonuçta bir yerde of diyebiliriz. Ben çok zor şeyler yaşamadığım halde son zamanlar artık bunaldığımı fark ettim, birde zor şeyler yaşayanlar var aramızda Allah yardımcıları olsun. Şey gibi güldük eğlendik tamam artık falanaynen öyle yaa şükürsüzlük olur diye dillendirmekte istemiyorum ama yani zaman geçsede hayırlısıyla doğursak. Tek iyi tarafı doğum için panik yapmıyorum artık ikimizde hayırlısıyla kurtulsakta ne şekilde olursa olsun
İnşallah doğunca da bu saatte uyanmazlarBizz de yarım saattir oturuyoz kızla
Ay benim de yapıyor bunu, hemen anlıyor sıcaklıktan sanırım bilmiyorum. Dün eşim arkasını dönmüş bende arkasından sarılmışım, afedersin adamın totişi denk gelmiş habire vuruyor sanki savaş varBir saattir ayaktayım bende namaza hazır olmuş oldumya artık tekmeler acıtıyo normal tekmede atmıyo. Yatarken karnım azcık karnım eşime değmesin hemen başlıyo orayı tekmelemeye
3 te uyandım wc gidip geldim Bi ateş bastı bi kaşındım. Saat oldu 6 30. Dayanamayıp eşimi de uyandırdım ben yanıyorum kaşı beni dedim. Artık bende bu kafadayım zaman geçsin ve hayırlısıyla doğsun.Bizz de yarım saattir oturuyoz kızla
Bende öyle valla kendime hiç bişey almayıp çocuğun emzik askısına kadar almışımİkiz gebeler olarak fazla rahatız cnm bncebnde bu hfta yapicam bebeler bir an uyarıda bulununca çok korktum bu gün lohusa takımı aldım bnde bu hftalar için aciliyet aslında anne için olucaklar ne iç çamaşırı ne pijama hiç bir şeyim yoktu
Ya benim seneler sonra olduğu için hani çok istedim şikayetçi de olmayım manasında çok şükür iyiki var inşallah hayırlı bir evlat yetiştiririm, yetiştiririzŞükürsüzlük değil bence ya, evet bin şükür sağlıklılar iyiler ama bizler de çok yıprandık insanız sonuçta bir yerde of diyebiliriz. Ben çok zor şeyler yaşamadığım halde son zamanlar artık bunaldığımı fark ettim, birde zor şeyler yaşayanlar var aramızda Allah yardımcıları olsun. Şey gibi güldük eğlendik tamam artık falandoğum desen zaten saldım artık çünkü doğması sonucu doğum yapma eylemine baskın geliyor
Canım çıkan sancılarından dolayı bebek yorulmuştur ondan dolayı bebekte hareketsizlik vardır. Çünkü beni dün taburcu etmeden önce doktorum ultrasona alıp bebek hareketlerine ve nabzına baktı. Bi problem olsaydı üniversiteye sevk edip acil sezeryan kararı uygulayabilirdi. Yani şuanki doktorun çok doğru ilerliyor korkma sakınDuruma bakılcak bir süre yatıcam sanırım. Biri karın cevresı geriden geldi dio diyeti bırak dedı. Dıerıde nstde dolayı kesin yatıs dedı. Her şartta yatıs var. Yoruldum gunler i sayarken yine bir ekşın cıktı
Sen naptın şuan nasılsın? Niye ayaktasınCanım çıkan sancılarından dolayı bebek yorulmuştur ondan dolayı bebekte hareketsizlik vardır. Çünkü beni dün taburcu etmeden önce doktorum ultrasona alıp bebek hareketlerine ve nabzına baktı. Bi problem olsaydı üniversiteye sevk edip acil sezeryan kararı uygulayabilirdi. Yani şuanki doktorun çok doğru ilerliyor korkma sakın
Tatlım benim biz burada birbirimize hep güzel şeyler anlatalım diye toplanmadık ki.Kusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.
etiketleri dikis yerlerinden söktün mü yoksa en dibinden makasla kestin miKızlar bende 1 çift çorap bile yıkamamıştım. Bu hastane yatışından sonra eve gelir gelmez kendime lohusa pijama takımı sipariş ettim hastane çantasını hazırlıcaz. Bebeklerin kıyafetinin etiketlerini kestik yarın yıkanacaklar. Heran herşeye hazırlıklı olmak lazım mışben hep erteliyordum sanki hazırlık yaparsam gelecekler gibi hissediyordum yapmadım yine gelmeye çalıştılar en doğrusu bari hazırlıkları yapalım
Doğunca iki saatte bir besleme var. Uyanık olmazsa zorla kaldırıyoruzİnşallah doğunca da bu saatte uyanmazlarmaşallah ya Rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin. Bu arada kızla diyince bir ufak kıskandım haberin olsun, oğlum duymasın tekme yerim yoksa ama kızım olmasını çok istedim
Ay benim de yapıyor bunu, hemen anlıyor sıcaklıktan sanırım bilmiyorum. Dün eşim arkasını dönmüş bende arkasından sarılmışım, afedersin adamın totişi denk gelmiş habire vuruyor sanki savaş varoğlum babanın totişi o bırak adamı dedim ama yok onun için önemli olan vurması. Namazda bize de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?