2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzum sen nasılsın kaçıncı haftaya girdi ikizler bakalım

Sen naptın şuan nasılsın? Niye ayaktasın
Hastanede yatarken asla uyuyamadığım için dün gece 11 de uyumuştum maşallah nasıl bir serumda verdilerse saat başı çişe uyandım en son 7 gibi pes edip uyandım uykum tamamen kaçtı zaten 2-3 gündür ne olduysa uykum yok zombi gibi geziyorum

etiketleri dikis yerlerinden söktün mü yoksa en dibinden makasla kestin mi
En dibinden söktüm önce sonra bi baktım dikişlerde sökülüyor uyuz markalar dikişleri etiketin üstüne atıyorlar artık. Sonrasında dikişe sıfır kestim ne etiketin acıtan hissiyatı kaldı ne de dikiş söküldü

Yaa bende dedim heralde senide seninkiler uyutmadı. Ay şu kasıma hayırlısıyla bi geçebilseydik biraz daha içerde kalsa bebekler

Ben hiç kesmedim yaa çoğu etiket değilde baskıydı hiçte aklıma gelmedi etiket kesmek

Kuzum sen nasılsın kaçıncı haftaya girdi ikizler bakalım
Canım yarın 29 haftalık oluyorlar. Hedefim bu ayı bitirmek 32 ye girmiş olacaklar çünkü. 32 den önce gelirlerse kendi doktorumda doğum yapamıyorum bu ilde sadece üniversite hastanesinin yenidoğan yoğun bakımı gerekli şartlara sahip çünkü
32 den sonra kendi doktorum ve gittiğim hastane tüm olanaklara sahip o yüzden yaramazlarla 20 gün daha beklemeleri konusunda sık sık konuşma yapıyorum

Yaa bende dedim heralde senide seninkiler uyutmadı. Ay şu kasıma hayırlısıyla bi geçebilseydik biraz daha içerde kalsa bebekler
Yok benimkilerin uyku saati canım oğullarım 4-5 gibi içerde boks yapmayı uygun buluyorlar sonrasında biz yatıyoruz diyorlar
Ben hiç kesmedim yaa çoğu etiket değilde baskıydı hiçte aklıma gelmedi etiket kesmek
Canım ben normalde etiket boynuma felan değerse canım acıyor ordan yola çıkarak ne kadar etiket varsa kestim bebeklerin cildi daha hassas çünkü canlarını acıtsa söyleyemezlerde. Sende etiketli olanları kes gitsin bence

aynenn benimde sökülde boyle olmayacak dedim biraktim en dibinden keserim artık

Amınnn canım cümlemıze insallahh

Amınn ınsallah, valla hayırlısıyla dogsun rahatca hareket edebılmeyı ozledım ben de

Ya normalde keserimde hiç aklıma gelmedi kalktığımda hallederim artık. Süs işlerine daldım bu aralar daha kıyafetlerle ilgilenmiyorum

Ya normalde keserimde hiç aklıma gelmedi kalktığımda hallederim artık. Süs işlerine daldım bu aralar daha kıyafetlerle ilgilenmiyorum
Dikkat et dikişle etiketin bir dikildiği kıyafetlerde dikişie aıfır kes bizim gibi etiketi tamamen kesersen oradaki dikiş sökülüyor tekrar iş çıkıyot

Şu durum oluyor bebek son haftalarda Kendi haftasını yakalıyor genellikle sağlıklı dogsunlarda normal sezeryan önemli değil

Keyfimizi kaçırmak değil de sen oradan oraya çok yiprandin

Şehir Hastanesi'ne git istersen İstanbul'daki nasıldır bilmiyorum ama benim yaşadığım yerdeki baya güzel

Kaşıntı için doktor ne dedi

Allah'ın izniyle bekleyevekler 37 yi bile görürsün

Şu durum oluyor bebek son haftalarda Kendi haftasını yakalıyor genellikle sağlıklı dogsunlarda normal sezeryan önemli değil
Takılmıyorum dediğin gibi sağlıklı olsun da varsın iri olsun varsın sezeryan olayım. Ama zamanından erken doğmasın tek isteğim, sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…