- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.541
Kuzum sen nasılsın kaçıncı haftaya girdi ikizler bakalımKızlar bende 1 çift çorap bile yıkamamıştım. Bu hastane yatışından sonra eve gelir gelmez kendime lohusa pijama takımı sipariş ettim hastane çantasını hazırlıcaz. Bebeklerin kıyafetinin etiketlerini kestik yarın yıkanacaklar. Heran herşeye hazırlıklı olmak lazım mışben hep erteliyordum sanki hazırlık yaparsam gelecekler gibi hissediyordum yapmadım yine gelmeye çalıştılar en doğrusu bari hazırlıkları yapalım
Hastanede yatarken asla uyuyamadığım için dün gece 11 de uyumuştum maşallah nasıl bir serumda verdilerse saat başı çişe uyandım en son 7 gibi pes edip uyandım uykum tamamen kaçtıSen naptın şuan nasılsın? Niye ayaktasın
En dibinden söktüm önce sonra bi baktım dikişlerde sökülüyoretiketleri dikis yerlerinden söktün mü yoksa en dibinden makasla kestin mi
Yaa bende dedim heralde senide seninkiler uyutmadı. Ay şu kasıma hayırlısıyla bi geçebilseydikHastanede yatarken asla uyuyamadığım için dün gece 11 de uyumuştum maşallah nasıl bir serumda verdilerse saat başı çişe uyandım en son 7 gibi pes edip uyandım uykum tamamen kaçtızaten 2-3 gündür ne olduysa uykum yok zombi gibi geziyorum
Ben hiç kesmedim yaa çoğu etiket değilde baskıydı hiçte aklıma gelmedi etiket kesmekEn dibinden söktüm önce sonra bi baktım dikişlerde sökülüyoruyuz markalar dikişleri etiketin üstüne atıyorlar artık. Sonrasında dikişe sıfır kestim ne etiketin acıtan hissiyatı kaldı ne de dikiş söküldü
Canım yarın 29 haftalık oluyorlar. Hedefim bu ayı bitirmek 32 ye girmiş olacaklar çünkü. 32 den önce gelirlerse kendi doktorumda doğum yapamıyorum bu ilde sadece üniversite hastanesinin yenidoğan yoğun bakımı gerekli şartlara sahip çünküKuzum sen nasılsın kaçıncı haftaya girdi ikizler bakalım
Yok benimkilerin uyku saatiYaa bende dedim heralde senide seninkiler uyutmadı. Ay şu kasıma hayırlısıyla bi geçebilseydikbiraz daha içerde kalsa bebekler
Canım ben normalde etiket boynuma felan değerse canım acıyor ordan yola çıkarak ne kadar etiket varsa kestim bebeklerin cildi daha hassas çünkü canlarını acıtsa söyleyemezlerde. Sende etiketli olanları kes gitsin benceBen hiç kesmedim yaa çoğu etiket değilde baskıydı hiçte aklıma gelmedi etiket kesmek
aynenn benimde sökülde boyle olmayacak dedim biraktim en dibinden keserim artıkEn dibinden söktüm önce sonra bi baktım dikişlerde sökülüyoruyuz markalar dikişleri etiketin üstüne atıyorlar artık. Sonrasında dikişe sıfır kestim ne etiketin acıtan hissiyatı kaldı ne de dikiş söküldü
Amınnn canım cümlemıze insallahhİnşallah doğunca da bu saatte uyanmazlarmaşallah ya Rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin. Bu arada kızla diyince bir ufak kıskandım haberin olsun, oğlum duymasın tekme yerim yoksa ama kızım olmasını çok istedim
Ay benim de yapıyor bunu, hemen anlıyor sıcaklıktan sanırım bilmiyorum. Dün eşim arkasını dönmüş bende arkasından sarılmışım, afedersin adamın totişi denk gelmiş habire vuruyor sanki savaş varoğlum babanın totişi o bırak adamı dedim ama yok onun için önemli olan vurması. Namazda bize de dua et
Amınn ınsallah, valla hayırlısıyla dogsun rahatca hareket edebılmeyı ozledım ben de3 te uyandım wc gidip geldim Bi ateş bastı bi kaşındım. Saat oldu 6 30. Dayanamayıp eşimi de uyandırdım ben yanıyorum kaşı beni dedim. Artık bende bu kafadayım zaman geçsin ve hayırlısıyla doğsun.
Ya normalde keserimde hiç aklıma gelmedi kalktığımda hallederim artık. Süs işlerine daldım bu aralar daha kıyafetlerle ilgilenmiyorumYok benimkilerin uyku saaticanım oğullarım 4-5 gibi içerde boks yapmayı uygun buluyorlar sonrasında biz yatıyoruz diyorlar
Canım ben normalde etiket boynuma felan değerse canım acıyor ordan yola çıkarak ne kadar etiket varsa kestim bebeklerin cildi daha hassas çünkü canlarını acıtsa söyleyemezlerde. Sende etiketli olanları kes gitsin bence
Dikkat et dikişle etiketin bir dikildiği kıyafetlerde dikişie aıfır kes bizim gibi etiketi tamamen kesersen oradaki dikiş sökülüyor tekrar iş çıkıyotYa normalde keserimde hiç aklıma gelmedi kalktığımda hallederim artık. Süs işlerine daldım bu aralar daha kıyafetlerle ilgilenmiyorum
Bakarım yaa haşa uyuyamadım zati 4den beriDikkat et dikişle etiketin bir dikildiği kıyafetlerde dikişie aıfır kes bizim gibi etiketi tamamen kesersen oradaki dikiş sökülüyor tekrar iş çıkıyot
Şu durum oluyor bebek son haftalarda Kendi haftasını yakalıyor genellikle sağlıklı dogsunlarda normal sezeryan önemli değilBenim ki iştehep önde ve kafası iri dendi geçen kontrolde neye göre önde diyorsunuz dedim göbek çevresine göre mi başa göre mi dedim hepsine bakılır ikisi de önde dedi. Her muayenede koca kafalı olacak senin bu oğlan diyip tebessüm ediyor ben belki Bi denerim diyordum normali sancı olursa ama. Galiba olmayacak bu iş.
Keyfimizi kaçırmak değil de sen oradan oraya çok yiprandinKusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.
Şehir Hastanesi'ne git istersen İstanbul'daki nasıldır bilmiyorum ama benim yaşadığım yerdeki baya güzelvalla gerisini saldım ben kontrol edemiyorum hiçbir şeyi Allah hayırlısını versin deyip geçiyorum tek bekletim zamanında sağlıkla gelmesi. annemler 1 saat önce beni evime bırakıp memlekete yola çıktı, eşimde yarın akşam istanbulda olacak evde yalnızım. akşam yemek yiyememiştim ayıptır söylemesi ishalde aynen devam. kalktım biraz iş yaptım uyku tutmayınca, hemen tansiyonum düştü,gözüm karardı. hemen poğaça attım ağzıma bir de sodaya tuz atıp içtim topladım hemen Allahtan. bebiş çok şükür fıldır fıldır oynuyor da onun için de korkmuyorum3 lt su içtim ama yeterli gelmedi galiba. uyanınca gene gidip bir serum taktırayım diyorum ama bir seruma 1000 lira istiyorlar
Kaşıntı için doktor ne dedi3 te uyandım wc gidip geldim Bi ateş bastı bi kaşındım. Saat oldu 6 30. Dayanamayıp eşimi de uyandırdım ben yanıyorum kaşı beni dedim. Artık bende bu kafadayım zaman geçsin ve hayırlısıyla doğsun.
Allah'ın izniyle bekleyevekler 37 yi bile görürsünCanım yarın 29 haftalık oluyorlar. Hedefim bu ayı bitirmek 32 ye girmiş olacaklar çünkü. 32 den önce gelirlerse kendi doktorumda doğum yapamıyorum bu ilde sadece üniversite hastanesinin yenidoğan yoğun bakımı gerekli şartlara sahip çünkü
32 den sonra kendi doktorum ve gittiğim hastane tüm olanaklara sahip o yüzden yaramazlarla 20 gün daha beklemeleri konusunda sık sık konuşma yapıyorum
Takılmıyorum dediğin gibi sağlıklı olsun da varsın iri olsun varsın sezeryan olayım. Ama zamanından erken doğmasın tek isteğim, sağlıklı olsunŞu durum oluyor bebek son haftalarda Kendi haftasını yakalıyor genellikle sağlıklı dogsunlarda normal sezeryan önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?