- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.561
Tahliller temiz. Benim tenim böyle biraz da çocukluğumdan beri. koldan mesela tansiyon ölçülüyor ya alet çıktığı an kıpkırmızı oluyor o sıkılan yer yanıyor kaşınıyor kabarıyor. Sonra geçiyor kendi kendine. Allerji demişlerdi alerji hapı verilmişti yıllar önce kullanmadım. Gece uyurken öyle oluyor sanırım Bi de hep yatıyorum malum ya sağ ya sol başka seçenekte yok.Kaşıntı için doktor ne dedi
Canım burdaki şehir hastaneside çok çok temiz. Ama yenidoğan yoğun bakımında basamaklar varmış. 32 den önceki doğumlarda üniversite hastanesinin yoğun bakımı gerekli şartları sağlıyormuşŞehir Hastanesi'ne git istersen İstanbul'daki nasıldır bilmiyorum ama benim yaşadığım yerdeki baya güzel
Valla 37 de gözüm yokAllah'ın izniyle bekleyevekler 37 yi bile görürsün
İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olurCanım burdaki şehir hastaneside çok çok temiz. Ama yenidoğan yoğun bakımında basamaklar varmış. 32 den önceki doğumlarda üniversite hastanesinin yoğun bakımı gerekli şartları sağlıyormuş
Canım o düğünde oynayann bılerek oynamıstır dogum kolay olsun dıye, haftası yaklasmıs cunku.. Benım de bı arkadas 39.haftada ne agrı ne sancı hıcbısey yok, 6 kat merdiven inip cıktı, yıne de dogmadı, sezeryanla aldılar 40taKızlar Günaydın Hepinize
Tüm hasta arkadaşlara tekrardan acil şifalar diliyorum.
Riskli süreçte olanlar ev işi temizlik stres bir köşeye bırakın çocukları içeride tutmaya bakın.
Kendinizi yormayın.
*** Arkadaşım erkek kardeşinin düğününce bolca halay çekti otur dedik oturmadı hiç beklemiyordum 3 gün sonra 37. haftada bebek geldi ( Aşırı kendini yorduğu için)
*** İş arkadaşım geçen sene doğum iznine ayrıldı kız kardeşini yanına çağırmış daha vakit var . Mutfak dolaplarını full temizlemişler aynı şekilde gecesine yorgunluktan suyu gelmiş.
*** Annem en küçük kız kardeşimizi tüm evi boyattık.Boyanın temizliği bitti 38. hafta akşamına acildeydik.
Bu örneklreden ne anlıyoruz kızlar...
Evi B...kta götürse oturup dinleniyoruz..
Evde dağınık pis biryer mi var arkanızı dönüp yokmuş gibi düşünmeye çalışın.
Bu hafta eşim camları silecek , annem mutfak dolaplarını ben sadece oturup yazlık kışlık eşyalarımı katlayacağım. Emin olun onu yapmak bile insanın beline ağrı yapıyor.
Tansiyonun zararı neye oluyor acabaKızlar bir de aklınızda bulunsun 30 dan sonra günde 3 kez tansiyonunuzu ölçün Bir de özellikle sol bacağınızı kontrol edin arada Allah korusun pıhtı vb durumu ilk sol bacaktan belli oluyormuş
Tansiyon düşüklüğü değil de yüksekliği Allah korusun erken doğuma bile sebep oluyor tansiyon yüksekliği ve idrarda protein olursa gebelik zehirlenmesinden şüphe ediyorlarTansiyonun zararı neye oluyor acaba
Benim baş dönmeleri karnımın sıkışması gözümün kararmaları 30 dan sonra arttı günde üç kere oluyor artık habire uzanıyorum
Bütün antibiyotik türevi ilaçların yan etkileri arasinda ishal var maalesef bağırsaklardaki yararlı bakterileri de atıyorlarKızlar bu manurol urocare türevi enfeksiyon ilaçları ishal yapar mı? Prospektüsü de okumuştum mesaneyi temizler diyordu ama bende içerde temizlenmeyen organ kalmadı heralde.
Ürocare kullandım, ıshal durumu hıc olmadı,iKızlar bu manurol urocare türevi enfeksiyon ilaçları ishal yapar mı? Prospektüsü de okumuştum mesaneyi temizler diyordu ama bende içerde temizlenmeyen organ kalmadı heralde.
CanımEpitelde sınır nedir biliyor musunuz
Anlıyorum seni kuzum bende öyle iyi ki olmuşlar, inşallah sağlıkla doğar büyürler hepsiYa benim seneler sonra olduğu için hani çok istedim şikayetçi de olmayım manasında çok şükür iyiki var inşallah hayırlı bir evlat yetiştiririm, yetiştiririzama zorlukları da var işte yat uyu bu saatte da ne işin var
Doğunca iki saatte bir besleme var. Uyanık olmazsa zorla kaldırıyoruz
O zaman dayanabilirsen dayan savaşcı CabbarCanım yarın 29 haftalık oluyorlar. Hedefim bu ayı bitirmek 32 ye girmiş olacaklar çünkü. 32 den önce gelirlerse kendi doktorumda doğum yapamıyorum bu ilde sadece üniversite hastanesinin yenidoğan yoğun bakımı gerekli şartlara sahip çünkü
32 den sonra kendi doktorum ve gittiğim hastane tüm olanaklara sahip o yüzden yaramazlarla 20 gün daha beklemeleri konusunda sık sık konuşma yapıyorum
En hareketli oldugu zamanda 2 saat icinde 10 hareket diye biliyorum10 hareketten kasıt, 10 farklı zaman mı oluyor canım?
Canım senin neden erken doğum riskin vardı? Benim de var rahim ağzı kısalığındanCanım burdaki şehir hastaneside çok çok temiz. Ama yenidoğan yoğun bakımında basamaklar varmış. 32 den önceki doğumlarda üniversite hastanesinin yoğun bakımı gerekli şartları sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?