2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastalara geçmiş olsun diliyorum ben de kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum sanki senelerdir hamile gibiyim. Hamile olmadığım zamanları hatırlamıyorum. Ben de çok sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim, kötü şeylerle karşılaştım oldukça . O yüzden doğum ve sonrası kolay geçecek diye ümit ediyorum. Zihnim tamamen hamileliğin bitmesine odaklı çünkü.bu yüzden Sonrasındaki süreci daha kolay atlatacağız inşallah

Kızlar bu arada 27+5im bugün. 3 gecedir 1.30 gibi uyanıyorum sanki içimde bir ejderha var ve boğazıma doğru ateş püskürüyor. O kadar berbat ki ilk gece kustum diğer iki gece kusamadım da. Kusarken de hep altıma yaptım artık kafamı duvarlara vurasım geliyor gecenin o saati bunları yaşayınca. Yediğim içtiğimden mi oluyor bilmiyorum. Gün içinde de ara ara midem yanıyor o ateş geliyor ama geceleri uykumdan uyandırıyor resmen. Oturunca ya da ayaktayken bir şey yok yatar yatmaz ejderha devreye giriyo

Rennıe duo kullanıyorum ben, mucıze ilac, ben de kafayı yastıga koyunca yanmam baslıyordu, soguk süt falan kar etmez olmustu, bundan bır kapak ıcıyırum 5 dk ıcınde gecıyor

Kızlar ELELE'den bebek arabası alanlara bir sorum var

Elele Mido 2 Travel Sistem mi daha kullanışlı dayanıklı?

Elele Allroad 3 Travel Sistem mi ??

Rennıe duo kullanıyorum ben, mucıze ilac, ben de kafayı yastıga koyunca yanmam baslıyordu, soguk süt falan kar etmez olmustu, bundan bır kapak ıcıyırum 5 dk ıcınde gecıyor
Salı günü kontrolüm var olmadı yazdırayım doktora ya çok değişik bir duygu kulaklarım yanıyor boynuma doğru sarıyor resmen

Gunaydin kızlar
Dun gece hayatımizda hiç korkmadığimiz kadar korktuk eşimle.
Saat gece 1 bucuk falan yarın misafir gelecegi icin pasta falan birseyler yapiyordum isim bitti iki dakika koltukta oturayım dedim bir kalktim koltuk kan içinde hemen kuloduma baktim pijamama kadar kan olmuş bacagimdan akiyor nerdeyse nasıl korktum anlatamam esimi uyandırdım hemen o da çok korktu ben önden geliyor sanmıştım eşim baktı ki basurum patlamış ordan geliyormuş ( bundan yarım saat önce de bebek bir anda aşırı hareketlenmisti) yıllardır var bu illet ama hiç böyle kanadigini görmemiştim lavaboya girdim durmuyo hala kipkirmizi kan sonra hemşire teyzemi aradım acile gideyim mi diye onda da var bu hastalıktan basur bu kadsr kanayabilir korkma yine de durmazsa git falan dedi duşa girdim bir süre sonra durdu rahatladık eşimle ama çok korktuk çok kötü birsey ya önden gelseydi bebeğime birsey olsaydı bu korku bana ömür boyu yeter ay sonuna kadar çalışacaktım vazgeçtim çalışamaz raporu alıp oturucam evde inşallah

Canım şimdi sırf pili değerlendirmek için alışveriş yapma sakin sakin ileride bolca bebişin oyuncaklarına takarsın hiç olmadı kumanda pili olur
Direkt kumanda piline baktım o da kalınmış :)) aynen dediğin gibi ileride pilli oyuncak alırsam onlar da ince olursa ona kullanırım :)

Ç
oy geçmiş olsun. Okurken korktum ben de.

Bu durum geçmiyor gece yanmaya baslayinca ilk zamanlar ayran içiyordum geçiyordu sonra etki etmedi şimdi gece kalkıp tatlı kaşığı ile gaviscon Duo tarzı bir ilaç içiyorum ancak öyle uyayabiliyorim

Basur kısmına kadar benimde ödüm koptu çok geçmiş olsun

Ben de rennie kullanarak bu durumu atlattım birkaç gün kullanınca geçti çok şükür. Gece sürekli ağzımda iğrenç bir tat ve bir miktar kusmuk gibi bir şey ile uyaniyordum

Kızlar
Forumdaki bu konuya kesin bakın.
Herkes hevesle alıpta memnun olmadığı ve bebeğe kullanamadığı ürünleri yazmış.Tecrülebiler içlerini dökmüş

Geçmiş olsun haklı olarak korkmussundur bir anda görünce çok şükür bebeğin ile ilgili bir şey değilmiş

kocam memleketten dönüyor arabaya bütün sülalesine menemen yapıp bana hayatımda ilk kez ondan bir şey isteyip ah bana da yapan olsa deyince tırnağın varsa başını kaşı diyen halasını almış. Allahın izniyle sağ selamet gelsin onu çiğ
çiğ yedim. etini kemiğinden ayırmak için akşama gelmesini bekliyorum. sabah 6da zor uyumuştum 9da bunu duydum uyku muyku kalmadı hırsımdan daha da hasta olucam simdi

Sen anlatırken benim içim titredi.
Yok kızlar iş filan yapmayın. Grubun üstünde nazar var hepimiz perte çıktık.
Gelmesin misafir gelirsede hazır kuru pasta koy önlerine.
Artık son dönemlere giriyoruz bebeklerin eli kulağında
Yormasın kimse kendini

Ben illede gelicez diyen olursa sadece çaya kabul ediyorum oda çok uzun zamandır göremeidğimiz biri ise . Eşimde dışarıdna tatlı alıp geliyor 1 saat oturuyoruz.Çayıda ya eşim koyuyor ya misafire koyduruyorum.O bile beni yordu bende artık istemiyorum hiç misafir.

allah sifa versin kuzum çok korkunç bi durum nasıl korkmuşsundur düşünemiyorum misafiri de iptal et gelmesin

Kızlar günaydın ikinci doğumu olup yada bilen var mı Nisan nasıl bişi yumurtlama akıntısı dan daha yoğun sarı renkte bir akıntı geldi bu gün ilk defa böyle bişi oluyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…