- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.601
Küsme küsme bana yazacak şimdiBana cevap Yazmadı, bıraz kırıldım
Küsme küsme bana yazacak şimdiBana cevap Yazmadı, bıraz kırıldım
Benım de yuzumu yakıyor, oturunca gecıyordu ancak, bır grce full oturarak uyudum, boynum nasıl tutuldu
Bu durum geçmiyor gece yanmaya baslayinca ilk zamanlar ayran içiyordum geçiyordu sonra etki etmedi şimdi gece kalkıp tatlı kaşığı ile gaviscon Duo tarzı bir ilaç içiyorum ancak öyle uyayabiliyorim
Benimki daha çok ejderha gibi böyle ateş püskürüyor sanki çok tuhaf bir his. Bebekte sürekli mideme doğru vuruyor iyice kötü oluyorum geldi yine benim ejderha . O mide ilaçlarını doktor mu önerdi siz kendiniz ki aldınız direkt kendim alsam mı salıyı beklesem mi bilemedimBen de rennie kullanarak bu durumu atlattım birkaç gün kullanınca geçti çok şükür. Gece sürekli ağzımda iğrenç bir tat ve bir miktar kusmuk gibi bir şey ile uyaniyordum
Umarım yazar, merak ediyorum da kımdır dıyeKüsme küsme bana yazacak şimdi
Görmemiştir belki seninkini
Banada yazmazsa bütün grup yazar ona şimdi
Saglık ocagında yazdır, bosuna 180 lıra ödemeBenimki daha çok ejderha gibi böyle ateş püskürüyor sanki çok tuhaf bir his. Bebekte sürekli mideme doğru vuruyor iyice kötü oluyorum geldi yine benim ejderha . O mide ilaçlarını doktor mu önerdi siz kendiniz ki aldınız direkt kendim alsam mı salıyı beklesem mi bilemedim
Bugün okul çıkışı gideyim bari gaviscon mu rennie miSaglık ocagında yazdır, bosuna 180 lıra ödeme
Kız kim olacak Aralık'ta doğuracak biridirUmarım yazar, merak ediyorum da kımdır dıye
Benımkı rennie duoBugün okul çıkışı gideyim bari gaviscon mu rennie mi
benimki de rennie duo, en etkilisi bu dedi drum. memnunum da alınca rahatlatıyor ama mide ilacı almadan alınca işe yaramıyorBenımkı rennie duo
Ben hıc tutamam cenemi, mesaj sayımdan da bellı, nası dayanıyor acaba yazmadsn, ama nezaketen crvap vermesını beklıyorum, etıket de yaptımKız kim olacak Aralık'ta doğuracak biridir
Gece gündüz online gruptan birinin kocası değilseama sanmam kocalar bu kadar uzun konuşma okuyup mesai harcamaz
Benım hep gecelerı oluyor, salonda da uzanuyorum o zaman yanma yok, yatak odasına gecınce baslıyor, artık yanmasını beklemeden dıtek ıcıyorumbenimki de rennie duo, en etkilisi bu dedi drum. memnunum da alınca rahatlatıyor ama mide ilacı almadan alınca işe yaramıyor
Kızı kaçırdık bakBen hıc tutamam cenemi, mesaj sayımdan da bellı, nası dayanıyor acaba yazmadsn, ama nezaketen crvap vermesını beklıyorum, etıket de yaptım
Bunlar benekten bebege degiskenlik gostericek seyler ya. Cok kisisel geldi bna yazilar. Bi de mesela ilk yazanin kendi fikirleri bile degil. Ole dedi bole dedi. BilemedimKızlar
Forumdaki bu konuya kesin bakın.
Herkes hevesle alıpta memnun olmadığı ve bebeğe kullanamadığı ürünleri yazmış.Tecrülebiler içlerini dökmüş
Bebek büyütürken keşke almasaydım dediğiniz neler var?
Tecrübeli annişlerimizi lütfen piste alalım. Bence çok elzem bir konu. Birçok siteyi araştırdım. Özellikle bu konu için ne başlık açılmış ne blog yazılmış. 2012 yılında yazılan bir başlığın içinde bir şeyler buldum. Onun dışında detaylı bir konu bulamadım. Şimdiye kadar az çok okuduklarımdan...www.kadinlarkulubu.com
Ya dhdjdhdh ugrasmayin insanlarla. Herkes sosyallesmek istemeyebilir cesareti olmayabilir. Ailevi sebeplerden cekinebilir. Bisiler ogreniodur fln okuyup salın bize neKızı kaçırdık bak
Artık ziyaretçi olarak girip okurmuş
Ben bu yazıyı okuyup baby jörn muadili ne yükseldim erkek çocuk olmaz diye eşimden veto yedimBunlar benekten bebege degiskenlik gostericek seyler ya. Cok kisisel geldi bna yazilar. Bi de mesela ilk yazanin kendi fikirleri bile degil. Ole dedi bole dedi. Bilemedim
Muadilini bilememe. Ama suan piyasada bebek icin en en sagliklisi kiz/erkek babybjorn hem saglik hem motor hareket gelisimi hem kendini oyalamaBen bu yazıyı okuyup baby jörn muadili ne yükseldim erkek çocuk olmaz diye eşimden veto yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?