2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım de yuzumu yakıyor, oturunca gecıyordu ancak, bır grce full oturarak uyudum, boynum nasıl tutuldu

Bu durum geçmiyor gece yanmaya baslayinca ilk zamanlar ayran içiyordum geçiyordu sonra etki etmedi şimdi gece kalkıp tatlı kaşığı ile gaviscon Duo tarzı bir ilaç içiyorum ancak öyle uyayabiliyorim

Ben de rennie kullanarak bu durumu atlattım birkaç gün kullanınca geçti çok şükür. Gece sürekli ağzımda iğrenç bir tat ve bir miktar kusmuk gibi bir şey ile uyaniyordum
Benimki daha çok ejderha gibi böyle ateş püskürüyor sanki çok tuhaf bir his. Bebekte sürekli mideme doğru vuruyor iyice kötü oluyorum geldi yine benim ejderha . O mide ilaçlarını doktor mu önerdi siz kendiniz ki aldınız direkt kendim alsam mı salıyı beklesem mi bilemedim

Saglık ocagında yazdır, bosuna 180 lıra ödeme

Kız kim olacak Aralık'ta doğuracak biridir
Gece gündüz online gruptan birinin kocası değilse ama sanmam kocalar bu kadar uzun konuşma okuyup mesai harcamaz
Ben hıc tutamam cenemi, mesaj sayımdan da bellı, nası dayanıyor acaba yazmadsn, ama nezaketen crvap vermesını beklıyorum, etıket de yaptım

Bunlar benekten bebege degiskenlik gostericek seyler ya. Cok kisisel geldi bna yazilar. Bi de mesela ilk yazanin kendi fikirleri bile degil. Ole dedi bole dedi. Bilemedim

Kızı kaçırdık bak
Artık ziyaretçi olarak girip okurmuş
Ya dhdjdhdh ugrasmayin insanlarla. Herkes sosyallesmek istemeyebilir cesareti olmayabilir. Ailevi sebeplerden cekinebilir. Bisiler ogreniodur fln okuyup salın bize ne

Bunlar benekten bebege degiskenlik gostericek seyler ya. Cok kisisel geldi bna yazilar. Bi de mesela ilk yazanin kendi fikirleri bile degil. Ole dedi bole dedi. Bilemedim
Ben bu yazıyı okuyup baby jörn muadili ne yükseldim erkek çocuk olmaz diye eşimden veto yedim

Buarada next direct ten siparis vereniniz oldu mu hic?

Ben bu yazıyı okuyup baby jörn muadili ne yükseldim erkek çocuk olmaz diye eşimden veto yedim
Muadilini bilememe. Ama suan piyasada bebek icin en en sagliklisi kiz/erkek babybjorn hem saglik hem motor hareket gelisimi hem kendini oyalama
Esin o kaniya nereden varmis acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…