- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.621
Kız benim işim başımdan aşkınYa dhdjdhdh ugrasmayin insanlarla. Herkes sosyallesmek istemeyebilir cesareti olmayabilir. Ailevi sebeplerden cekinebilir. Bisiler ogreniodur fln okuyup salın bize ne
Kızı küstürdün, aha 45 dkdır yokSohrab kadın bide pro üye olup gelip okurmuş
Kendini hırpalama değer mi ya boşver. Yatılı geliyor demikocam memleketten dönüyor arabaya bütün sülalesine menemen yapıp bana hayatımda ilk kez ondan bir şey isteyip ah bana da yapan olsa deyince tırnağın varsa başını kaşı diyen halasını almış. Allahın izniyle sağ selamet gelsin onu çiğ
çiğ yedim. etini kemiğinden ayırmak için akşama gelmesini bekliyorum. sabah 6da zor uyumuştum 9da bunu duydum uyku muyku kalmadıhırsımdan daha da hasta olucam simdi
yüksek yat canım soluna doğru seni rahatlatacaktır. benim biraz ileri seviye reflüm zaten daha hamileliğimi öğrenmeden başlamıştı. baharatsız ye bol su iç mideyi çok rahatlatır suBenım hep gecelerı oluyor, salonda da uzanuyorum o zaman yanma yok, yatak odasına gecınce baslıyor, artık yanmasını beklemeden dıtek ıcıyorum
yok ya evi buradaKendini hırpalama değer mi ya boşver. Yatılı geliyor demi
ama haklı mossad ajanı gibi sessiz sessiz neyi bekliyoKız benim işim başımdan aşkın
Sohrap pro ya aylardır göre göre meraktan çatlamış yazık merakı gitmesin mi
Ben zaten yeni oldum çok dikkatimi çekmedi
Her şeySohrab için
Çok mesaj yazar okuyamam diye mi korktun yoksazaten çeneliyiz
Yemeyiz ya yazsın nolacak anonim yazabilir
Kimsenin kimliği belli değil zaten
Ben niye küstüreyim senin merakın küstürdüKızı küstürdün, aha 45 dkdır yok
Kadın bize çekmemiş az öz konuşuyor demekkiama haklı mossad ajanı gibi sessiz sessiz neyi bekliyo
Belki zorunda kalmıştır. Emri vaki yapmıştır beni de götür diye. Bu konuda bir erkeğin yapacağı hiç bir açıklamayı tatmin edici bulmam.yok ya evi buradahayır kızdığım getirmesi de değil kendisi atıp tuttu çok alındı güya sonra kendi almış geliyo lan o zaman neden attın tuttun
Rennıe de cok uyı geldıyüksek yat canım soluna doğru seni rahatlatacaktır. benim biraz ileri seviye reflüm zaten daha hamileliğimi öğrenmeden başlamıştı. baharatsız ye bol su iç mideyi çok rahatlatır su
Dün dolabımı boşalttım akşam ağrım oldu çok korktum doğurcam diye, gerçekten fazla yorulmaya gelinmiyor artıkKızlar Günaydın Hepinize
Tüm hasta arkadaşlara tekrardan acil şifalar diliyorum.
Riskli süreçte olanlar ev işi temizlik stres bir köşeye bırakın çocukları içeride tutmaya bakın.
Kendinizi yormayın.
*** Arkadaşım erkek kardeşinin düğününce bolca halay çekti otur dedik oturmadı hiç beklemiyordum 3 gün sonra 37. haftada bebek geldi ( Aşırı kendini yorduğu için)
*** İş arkadaşım geçen sene doğum iznine ayrıldı kız kardeşini yanına çağırmış daha vakit var . Mutfak dolaplarını full temizlemişler aynı şekilde gecesine yorgunluktan suyu gelmiş.
*** Annem en küçük kız kardeşimizi tüm evi boyattık.Boyanın temizliği bitti 38. hafta akşamına acildeydik.
Bu örneklreden ne anlıyoruz kızlar...
Evi B...kta götürse oturup dinleniyoruz..
Evde dağınık pis biryer mi var arkanızı dönüp yokmuş gibi düşünmeye çalışın.
Bu hafta eşim camları silecek , annem mutfak dolaplarını ben sadece oturup yazlık kışlık eşyalarımı katlayacağım. Emin olun onu yapmak bile insanın beline ağrı yapıyor.
Yok valla arksdasımın kızının adı parla, ordsn dıkkatımı cektı, yoksa banane, kım okursa okusun, yoksa dun gece ocak annelerını karıstıran kız da geldı okudu, bısey dedım mıBen niye küstüreyim senin merakın küstürdüfazla merak iyi değil kızın adını da melahat koyalım mı
Özledin zaar dakikaları sayıyorsun bak gelsin diye.
Şimdi rutinin olmuştu aşağıda onu görmeyince senin rutin bozulacak
Benimki kanlıydı yumurta akı kıvamındaydı. Bariz kanlıydı ama.Kızlar günaydın ikinci doğumu olup yada bilen var mı Nisan nasıl bişi yumurtlama akıntısı dan daha yoğun sarı renkte bir akıntı geldi bu gün ilk defa böyle bişi oluyir
Ben geçen sene aralık annesi olacaktım. Senin gibi erken doğum yaptım. Ama sonra da bir süre okudum grubu. Öyle bişeydir belki diye aklıma geldi. İnşallah değildir de, sadece okuyor ama yazmıyordur.Ben hıc tutamam cenemi, mesaj sayımdan da bellı, nası dayanıyor acaba yazmadsn, ama nezaketen crvap vermesını beklıyorum, etıket de yaptım
Doktor yazdı benim 6 haftalıkken başladı hala daha devam ediyor pronat verdi hiçbir işe yaramıyor gaviscon verdi o da tam geçirmiyor yazdığı şurubun Duo ya da double olması önemli ancak onlar geçiriyorBenimki daha çok ejderha gibi böyle ateş püskürüyor sanki çok tuhaf bir his. Bebekte sürekli mideme doğru vuruyor iyice kötü oluyorum geldi yine benim ejderha . O mide ilaçlarını doktor mu önerdi siz kendiniz ki aldınız direkt kendim alsam mı salıyı beklesem mi bilemedim
Onu dusundum ama sanmıyorım ben bu gruba gelelı kac ay oldu o da o zamandır burada, oyle bısey olsa ınsan psıkolojısı kaldırmaz bu kadsr uzun sure.. Neyse kendı bılır..Ben geçen sene aralık annesi olacaktım. Senin gibi erken doğum yaptım. Ama sonra da bir süre okudum grubu. Öyle bişeydir belki diye aklıma geldi. İnşallah değildir de, sadece okuyor ama yazmıyordur.
Gaviscon Duoble yok zaten bana muadilini veridler o da çok iyi değil rennie duo al benceBugün okul çıkışı gideyim bari gaviscon mu rennie mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?