2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya dhdjdhdh ugrasmayin insanlarla. Herkes sosyallesmek istemeyebilir cesareti olmayabilir. Ailevi sebeplerden cekinebilir. Bisiler ogreniodur fln okuyup salın bize ne
Kız benim işim başımdan aşkın
Sohrap pro ya aylardır göre göre meraktan çatlamış yazık merakı gitmesin mi
Ben zaten yeni oldum çok dikkatimi çekmedi
Her şey Sohrab için

Çok mesaj yazar okuyamam diye mi korktun yoksa zaten çeneliyiz

Yemeyiz ya yazsın nolacak anonim yazabilir
Kimsenin kimliği belli değil zaten

Kendini hırpalama değer mi ya boşver. Yatılı geliyor demi

Benım hep gecelerı oluyor, salonda da uzanuyorum o zaman yanma yok, yatak odasına gecınce baslıyor, artık yanmasını beklemeden dıtek ıcıyorum
yüksek yat canım soluna doğru seni rahatlatacaktır. benim biraz ileri seviye reflüm zaten daha hamileliğimi öğrenmeden başlamıştı. baharatsız ye bol su iç mideyi çok rahatlatır su

Kendini hırpalama değer mi ya boşver. Yatılı geliyor demi
yok ya evi burada hayır kızdığım getirmesi de değil kendisi atıp tuttu çok alındı güya sonra kendi almış geliyo lan o zaman neden attın tuttun

ama haklı mossad ajanı gibi sessiz sessiz neyi bekliyo

Kızı küstürdün, aha 45 dkdır yok
Ben niye küstüreyim senin merakın küstürdü fazla merak iyi değil kızın adını da melahat koyalım mı

Özledin zaar dakikaları sayıyorsun bak gelsin diye.
Şimdi rutinin olmuştu aşağıda onu görmeyince senin rutin bozulacak

yok ya evi burada hayır kızdığım getirmesi de değil kendisi atıp tuttu çok alındı güya sonra kendi almış geliyo lan o zaman neden attın tuttun
Belki zorunda kalmıştır. Emri vaki yapmıştır beni de götür diye. Bu konuda bir erkeğin yapacağı hiç bir açıklamayı tatmin edici bulmam.

Dün dolabımı boşalttım akşam ağrım oldu çok korktum doğurcam diye, gerçekten fazla yorulmaya gelinmiyor artık

Yok valla arksdasımın kızının adı parla, ordsn dıkkatımı cektı, yoksa banane, kım okursa okusun, yoksa dun gece ocak annelerını karıstıran kız da geldı okudu, bısey dedım mı

Ben hıc tutamam cenemi, mesaj sayımdan da bellı, nası dayanıyor acaba yazmadsn, ama nezaketen crvap vermesını beklıyorum, etıket de yaptım
Ben geçen sene aralık annesi olacaktım. Senin gibi erken doğum yaptım. Ama sonra da bir süre okudum grubu. Öyle bişeydir belki diye aklıma geldi. İnşallah değildir de, sadece okuyor ama yazmıyordur.

Kizlar uzun zaman oldu yazmayalı herkes iyidir inşallah bizim hersey guzel gidiyor fakat gittiğim hastane oyle bi zamlanmış ki mümkün değil orda dogum yapmam o yüzden ege üni hastanesinde yapmaya karar verdim ama nasıl süreç işliyor bilmiyorum 30 haftalik oldum nerdeyse açıkta kaldım gibi bi his içerisindeyim

Doktor yazdı benim 6 haftalıkken başladı hala daha devam ediyor pronat verdi hiçbir işe yaramıyor gaviscon verdi o da tam geçirmiyor yazdığı şurubun Duo ya da double olması önemli ancak onlar geçiriyor

Ben geçen sene aralık annesi olacaktım. Senin gibi erken doğum yaptım. Ama sonra da bir süre okudum grubu. Öyle bişeydir belki diye aklıma geldi. İnşallah değildir de, sadece okuyor ama yazmıyordur.
Onu dusundum ama sanmıyorım ben bu gruba gelelı kac ay oldu o da o zamandır burada, oyle bısey olsa ınsan psıkolojısı kaldırmaz bu kadsr uzun sure.. Neyse kendı bılır..

Ya kızlar beni bazen ateş bastığından akşam hiç birşey örtünmeden uyudum pijamada giymiyorum rahat dönebilmek için bide sürekli tuvalete kalktığımdan çıplak ayak tuvalete kalkıyorum yerlerde soğuktu eşim pikeyle yatıyordu sabah ince yorgan çıkaralım ben üşüdüm dedi bende uyandığımda karnım soğuktu şimdi karnım ağrıyo üşütmüşüm sanırım ne iyi gelir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…