- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.641
Bu menemen olayından sonra ilk dediği şey arabaya almayacamdiyok ya evi buradahayır kızdığım getirmesi de değil kendisi atıp tuttu çok alındı güya sonra kendi almış geliyo lan o zaman neden attın tuttun
Hem başına kalkacaktı tırnağın varsa başını kaşı diye hem arabaya alacaktıBu menemen olayından sonra ilk dediği şey arabaya almayacamdi
O kadar kıyafet aldık boşa mı şimdiKızlar
Forumdaki bu konuya kesin bakın.
Herkes hevesle alıpta memnun olmadığı ve bebeğe kullanamadığı ürünleri yazmış.Tecrülebiler içlerini dökmüş
Bebek büyütürken keşke almasaydım dediğiniz neler var?
Tecrübeli annişlerimizi lütfen piste alalım. Bence çok elzem bir konu. Birçok siteyi araştırdım. Özellikle bu konu için ne başlık açılmış ne blog yazılmış. 2012 yılında yazılan bir başlığın içinde bir şeyler buldum. Onun dışında detaylı bir konu bulamadım. Şimdiye kadar az çok okuduklarımdan...www.kadinlarkulubu.com
ben verdim mail bekliyorumBuarada next direct ten siparis vereniniz oldu mu hic?
Canım ikizler bu bile yeterCanım senin neden erken doğum riskin vardı? Benim de var rahim ağzı kısalığındaninşallah hepimiz en az 34-35 i görürüz
Canım Nisan gibi akintinda oluyor muyduCanım ikizler bu bile yeterrahimde düzleşme yumuşama var. Sancım vardı biraz düzeldi çok şükür o ama hala hafiften devam ediyor. Bebişlerden birisi rahim ağzına elini dayamış rahimi açmaya çalışıyor çıkmak için rahim uzunluğumda 27 mm düşüyor bebiş öyle yapınca. Direniyoruz doktorumla gelmesinler diye bakalım
Bende tüm tetkiklerimi egede yaptırıyorum ama doktorumun özel muayenehanesi var ilk etapta mesai dışı öğretim görevlisinden randevu alabilirsin sanırım ilk etapta randevu bulmak zor oluyor sonra gidişatı devlete devam edersin ben gittiğimde hamileler genelde öyle yapıyordu konuştuğumdan onu anladımKizlar uzun zaman oldu yazmayalı herkes iyidir inşallah bizim hersey guzel gidiyor fakat gittiğim hastane oyle bi zamlanmış ki mümkün değil orda dogum yapmam o yüzden ege üni hastanesinde yapmaya karar verdim ama nasıl süreç işliyor bilmiyorum 30 haftalik oldum nerdeyse açıkta kaldım gibi bi his içerisindeyim
Yooo benim anladığım 38de evi kırkla zecmelKızlar Günaydın Hepinize
Tüm hasta arkadaşlara tekrardan acil şifalar diliyorum.
Riskli süreçte olanlar ev işi temizlik stres bir köşeye bırakın çocukları içeride tutmaya bakın.
Kendinizi yormayın.
*** Arkadaşım erkek kardeşinin düğününce bolca halay çekti otur dedik oturmadı hiç beklemiyordum 3 gün sonra 37. haftada bebek geldi ( Aşırı kendini yorduğu için)
*** İş arkadaşım geçen sene doğum iznine ayrıldı kız kardeşini yanına çağırmış daha vakit var . Mutfak dolaplarını full temizlemişler aynı şekilde gecesine yorgunluktan suyu gelmiş.
*** Annem en küçük kız kardeşimizi tüm evi boyattık.Boyanın temizliği bitti 38. hafta akşamına acildeydik.
Bu örneklreden ne anlıyoruz kızlar...
Evi B...kta götürse oturup dinleniyoruz..
Evde dağınık pis biryer mi var arkanızı dönüp yokmuş gibi düşünmeye çalışın.
Bu hafta eşim camları silecek , annem mutfak dolaplarını ben sadece oturup yazlık kışlık eşyalarımı katlayacağım. Emin olun onu yapmak bile insanın beline ağrı yapıyor.
Ben mido aldım gayet iyi bence evin içinde arada sürüp duruyorumKızlar ELELE'den bebek arabası alanlara bir sorum var
Elele Mido 2 Travel Sistem mi daha kullanışlı dayanıklı?
Elele Allroad 3 Travel Sistem mi ??
O eliyle açan baya yaramaz gibiCanım ikizler bu bile yeterrahimde düzleşme yumuşama var. Sancım vardı biraz düzeldi çok şükür o ama hala hafiften devam ediyor. Bebişlerden birisi rahim ağzına elini dayamış rahimi açmaya çalışıyor çıkmak için rahim uzunluğumda 27 mm düşüyor bebiş öyle yapınca. Direniyoruz doktorumla gelmesinler diye bakalım
Kocası her şeyi bozduHem başına kalkacaktı tırnağın varsa başını kaşı diye hem arabaya alacaktı
Senin bütün karnın mi sert oluyordu yoksa bir tarafı miCanım ikizler bu bile yeterrahimde düzleşme yumuşama var. Sancım vardı biraz düzeldi çok şükür o ama hala hafiften devam ediyor. Bebişlerden birisi rahim ağzına elini dayamış rahimi açmaya çalışıyor çıkmak için rahim uzunluğumda 27 mm düşüyor bebiş öyle yapınca. Direniyoruz doktorumla gelmesinler diye bakalım
Kız bu kız Salı girmiş en sonM maviiikelebekkk sen bu ara çok aktif değilsin hee onu farkettim
Ayyy okurken o kadar korktumki çok şükürki basurmuş. Seni tahmin bile edemiyorum çok geçmiş olsun canımGunaydin kızlar
Dun gece hayatımizda hiç korkmadığimiz kadar korktuk eşimle.
Saat gece 1 bucuk falan yarın misafir gelecegi icin pasta falan birseyler yapiyordum isim bitti iki dakika koltukta oturayım dedim bir kalktim koltuk kan içinde hemen kuloduma baktim pijamama kadar kan olmuş bacagimdan akiyor nerdeyse nasıl korktum anlatamamesimi uyandırdım hemen o da çok korktu ben önden geliyor sanmıştım eşim baktı ki basurum patlamış ordan geliyormuş ( bundan yarım saat önce de bebek bir anda aşırı hareketlenmisti) yıllardır var bu illet ama hiç böyle kanadigini görmemiştim lavaboya girdim durmuyo hala kipkirmizi kan sonra hemşire teyzemi aradım acile gideyim mi diye onda da var bu hastalıktan basur bu kadsr kanayabilir korkma yine de durmazsa git falan dedi duşa girdim bir süre sonra durdu rahatladık eşimle ama çok korktuk çok kötü birsey ya önden gelseydi bebeğime birsey olsaydı bu korku bana ömür boyu yeter ay sonuna kadar çalışacaktım vazgeçtim çalışamaz raporu alıp oturucam evde inşallah
O el isirilir dogduktan sonraCanım ikizler bu bile yeterrahimde düzleşme yumuşama var. Sancım vardı biraz düzeldi çok şükür o ama hala hafiften devam ediyor. Bebişlerden birisi rahim ağzına elini dayamış rahimi açmaya çalışıyor çıkmak için rahim uzunluğumda 27 mm düşüyor bebiş öyle yapınca. Direniyoruz doktorumla gelmesinler diye bakalım
Evet canım en son size yazdım daha pek girmedim sorun yok ama işte doktorun dediklerinden sonra moralim bozuldu hiç bir şey yapasim gelmiyor. Haftaya cuma kontrol var 2 hafta öndeydi yine öne geçtiyse diye ister istemez düşünmüyorumKız bu kız Salı girmiş en soninşallah bi sorun yoktur
Kendini siicak tut canim. Uzan battaniye ort, ozellikle ayaklarini sicak tut. Sicak bi seyler icYa kızlar beni bazen ateş bastığından akşam hiç birşey örtünmeden uyudum pijamada giymiyorum rahat dönebilmek için bide sürekli tuvalete kalktığımdan çıplak ayak tuvalete kalkıyorum yerlerde soğuktu eşim pikeyle yatıyordu sabah ince yorgan çıkaralım ben üşüdüm dedi bende uyandığımda karnım soğuktu şimdi karnım ağrıyo üşütmüşüm sanırım ne iyi gelir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?