2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O kadar kıyafet aldık boşa mı şimdi
Buarada next direct ten siparis vereniniz oldu mu hic?
ben verdim mail bekliyorum

Canım senin neden erken doğum riskin vardı? Benim de var rahim ağzı kısalığından inşallah hepimiz en az 34-35 i görürüz
Canım ikizler bu bile yeter rahimde düzleşme yumuşama var. Sancım vardı biraz düzeldi çok şükür o ama hala hafiften devam ediyor. Bebişlerden birisi rahim ağzına elini dayamış rahimi açmaya çalışıyor çıkmak için rahim uzunluğumda 27 mm düşüyor bebiş öyle yapınca. Direniyoruz doktorumla gelmesinler diye bakalım

Canım Nisan gibi akintinda oluyor muydu

Bende tüm tetkiklerimi egede yaptırıyorum ama doktorumun özel muayenehanesi var ilk etapta mesai dışı öğretim görevlisinden randevu alabilirsin sanırım ilk etapta randevu bulmak zor oluyor sonra gidişatı devlete devam edersin ben gittiğimde hamileler genelde öyle yapıyordu konuştuğumdan onu anladım

Yooo benim anladığım 38de evi kırkla zecmel

O eliyle açan baya yaramaz gibi

Senin bütün karnın mi sert oluyordu yoksa bir tarafı mi

Ayyy okurken o kadar korktumki çok şükürki basurmuş. Seni tahmin bile edemiyorum çok geçmiş olsun canım

O el isirilir dogduktan sonra poncik sey. Acarsa basina ne geleceginden haberi yok tabi. Merakindan kurcaliyor orayi burayi

Kız bu kız Salı girmiş en son inşallah bi sorun yoktur
Evet canım en son size yazdım daha pek girmedim sorun yok ama işte doktorun dediklerinden sonra moralim bozuldu hiç bir şey yapasim gelmiyor. Haftaya cuma kontrol var 2 hafta öndeydi yine öne geçtiyse diye ister istemez düşünmüyorum

Kendini siicak tut canim. Uzan battaniye ort, ozellikle ayaklarini sicak tut. Sicak bi seyler ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…