- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.661
Of evet hastanelerde yeni bir zam furyası var. Benim de muayene, doğum vs artmış bu hafta. Paket gibi bir şey satıp fiyat sabitlemesi yok. Bu ilk bebem ikinciyi düşünürsem kesinlikle aklımdan geçer geçmez bir doğum sigortası yaptırcam. Büyük ders oldu verdiğimiz paralar.Kizlar uzun zaman oldu yazmayalı herkes iyidir inşallah bizim hersey guzel gidiyor fakat gittiğim hastane oyle bi zamlanmış ki mümkün değil orda dogum yapmam o yüzden ege üni hastanesinde yapmaya karar verdim ama nasıl süreç işliyor bilmiyorum 30 haftalik oldum nerdeyse açıkta kaldım gibi bi his içerisindeyim
Bunun için kendini sıkma hiç benim de öyle şekerin vb yok Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz her bebek aynı olamaz kiEvet canım en son size yazdım daha pek girmedim sorun yok ama işte doktorun dediklerinden sonra moralim bozuldu hiç bir şey yapasim gelmiyor. Haftaya cuma kontrol var 2 hafta öndeydi yine öne geçtiyse diye ister istemez düşünmüyorum
Ya Lailaheillallah kız nolacak bebek önde gitse L Lmntbrdgi bu kızında önde olduğundan beri sağlıklı, bişi olsa söyler doktorEvet canım en son size yazdım daha pek girmedim sorun yok ama işte doktorun dediklerinden sonra moralim bozuldu hiç bir şey yapasim gelmiyor. Haftaya cuma kontrol var 2 hafta öndeydi yine öne geçtiyse diye ister istemez düşünmüyorum
Evet öyle ama gittikçe karnım daha büyüyor bazen nefes almak zorlaşıyor. Ben normal doğum istiyordum böyle giderse bebek ters ve iri olduğu için sezeryan gibi gözüküyor ben kendimi hiç hazirlamadim sezeryana bir yandan o düşünce varBunun için kendini sıkma hiç benim de öyle şekerin vb yok Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz her bebek aynı olamaz ki
Yok kız allah korusunCanım Nisan gibi akintinda oluyor muydu
Of bize bim uzak ya. Akşam eşim geldiğinde de hiç bir şey kalmamış olur. Bir sürü şey beğendim aslındaKızlar şimdi sıra bimde hatta daha güzel şeyler geliyo sanki
Bim de tanıdığın hiç kimse yok mu canımOf bize bim uzak ya. Akşam eşim geldiğinde de hiç bir şey kalmamış olur. Bir sürü şey beğendim aslında
Bebek büyüyor çünkü canım o söylediğin şeyleri hepimiz bir şekilde yaşıyoruz bugün midem de ölüyorum sandım şikayet ettim dayanamıyorum diye çorba koluma döküldü şükrettim karnıma gelmedi diye daha midem için tövbe şikayet etmemBebek ters duruyor su fazla ya bir türlü dönmüyor ciğerlerime baskı yapıyor nefes alıp vermek zor hale geldi 2 gündür mide yanması var ne denediysem geçmedi
İnanırmısın hamilelik boyunca çok akıllıydı oğluşum üstteki kuduruk oğluşım hiç durmazdı onun tarafına yatmama asla izin vermezdiO eliyle açan baya yaramaz gibi
İns cnm bu gün gene gidicem doktora bklim ne dicekYok kız allah korusuncanım nişan dediğin şey baya kırmızı böyle yumurta akı gibi uzayan bişey yani kırmızı değilse seninde nişan değildir
Teşekkür ederimKendini siicak tut canim. Uzan battaniye ort, ozellikle ayaklarini sicak tut. Sicak bi seyler ic
Yok ya ben her türlü kıyafetleri değerlendiririz diye düşünüyorum.O kadar kıyafet aldık boşa mı şimdi
ben verdim mail bekliyorum
Sadece tek tarafta dağ gibi bi yükselme oluyordu çok sert oluyordu. Ve o esnada karın içim geriliyormuş gibi bir hisle nefes darlığı gibi bişey yaşıyordum canımSenin bütün karnın mi sert oluyordu yoksa bir tarafı mi
Sen bizi rahat nefes alıyo mu sanıyonBebek ters duruyor su fazla ya bir türlü dönmüyor ciğerlerime baskı yapıyor nefes alıp vermek zor hale geldi 2 gündür mide yanması var ne denediysem geçmedi
Allroad 'a bakmışmıydın.Ben mido aldım gayet iyi bence evin içinde arada sürüp duruyorum
Doğumhaneye girene kadar zaten normal istesende belli olmuyor o an herşey değişebiliyor. Galiba doğum yaklaştıkça kafama daha çok taktım bu su fazlalığınıBebek büyüyor çünkü canım o söylediğin şeyleri hepimiz bir şekilde yaşıyoruz bugün midem de ölüyorum sandım şikayet ettim dayanamıyorum diye çorba koluma döküldü şükrettim karnıma gelmedi diye daha midem için tövbe şikayet etmemseni anlıyorum zorlu bir surec bebek dönse iri olmasa suyu normal olsa da acilman olmasa normal doğum yapamazsın ya da sezeryan çok istersin acilman çok olur sezeryana almazlar lütfen kendini elinde olmayan şeyler için uzme
Bizim de başımız haftasına oranla önde baya (29+3 de gittim 31+5 ölçüldü vücut olarak da 1 hafta öndeydi) Dr nasıl doğum düşünüyorsun dedi oğlum kendi bilir ama bu kafayla yapabilirsek vajinal dedim güldüEvet öyle ama gittikçe karnım daha büyüyor bazen nefes almak zorlaşıyor. Ben normal doğum istiyordum böyle giderse bebek ters ve iri olduğu için sezeryan gibi gözüküyor ben kendimi hiç hazirlamadim sezeryana bir yandan o düşünce var
Fisher price in poppity araclarindan almistim 130 a soktan. Bimde daha pahaliymis. Cingiraklar da oyle. Su benek yunlerinden alip yelek filan mi orsem acaba. Ogluma ormustum hamileyken. Buna ormezsem eksik kalirKızlar şimdi sıra bimde hatta daha güzel şeyler geliyo sanki
Doğsun ikisininde götünü ısırıcam aceleniz neydi diyeO el isirilir dogduktan sonraponcik sey. Acarsa basina ne geleceginden haberi yok tabi. Merakindan kurcaliyor orayi burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?