2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Of evet hastanelerde yeni bir zam furyası var. Benim de muayene, doğum vs artmış bu hafta. Paket gibi bir şey satıp fiyat sabitlemesi yok. Bu ilk bebem ikinciyi düşünürsem kesinlikle aklımdan geçer geçmez bir doğum sigortası yaptırcam. Büyük ders oldu verdiğimiz paralar.

Bunun için kendini sıkma hiç benim de öyle şekerin vb yok Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz her bebek aynı olamaz ki

Ya Lailaheillallah kız nolacak bebek önde gitse L Lmntbrdgi bu kızında önde olduğundan beri sağlıklı, bişi olsa söyler doktor

Bunun için kendini sıkma hiç benim de öyle şekerin vb yok Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz her bebek aynı olamaz ki
Evet öyle ama gittikçe karnım daha büyüyor bazen nefes almak zorlaşıyor. Ben normal doğum istiyordum böyle giderse bebek ters ve iri olduğu için sezeryan gibi gözüküyor ben kendimi hiç hazirlamadim sezeryana bir yandan o düşünce var

Ya Lailaheillallah kız nolacak bebek önde gitse L Lmntbrdgi bu kızında önde olduğundan beri sağlıklı, bişi olsa söyler doktor
Bebek ters duruyor su fazla ya bir türlü dönmüyor ciğerlerime baskı yapıyor nefes alıp vermek zor hale geldi 2 gündür mide yanması var ne denediysem geçmedi

Bebek ters duruyor su fazla ya bir türlü dönmüyor ciğerlerime baskı yapıyor nefes alıp vermek zor hale geldi 2 gündür mide yanması var ne denediysem geçmedi
Bebek büyüyor çünkü canım o söylediğin şeyleri hepimiz bir şekilde yaşıyoruz bugün midem de ölüyorum sandım şikayet ettim dayanamıyorum diye çorba koluma döküldü şükrettim karnıma gelmedi diye daha midem için tövbe şikayet etmem seni anlıyorum zorlu bir surec bebek dönse iri olmasa suyu normal olsa da acilman olmasa normal doğum yapamazsın ya da sezeryan çok istersin acilman çok olur sezeryana almazlar lütfen kendini elinde olmayan şeyler için uzme

O eliyle açan baya yaramaz gibi
İnanırmısın hamilelik boyunca çok akıllıydı oğluşum üstteki kuduruk oğluşım hiç durmazdı onun tarafına yatmama asla izin vermezdi alttaki bebeğim o tarafa yatmama izin verirdi ve aşırı büyük tekmeler atıp beni rahatsız etmezdi yine ne yaptıysa üstteki oğluşum yaptı 5 gün önce felan pozisyon değiştirdi ve alttaki bebeği dahada aşağı itti. Hareketleri bildiğiniz artık rahimdeydi yani. Ben bi sıkıntı var gibi hissediyordum ama kontrole az kaldı diye gitmemiştim. Gittiğimdede süpriz oğlan çıkışı bulmuş kardeşi itekleyince napsın karayı bulayım bari demiş

O kadar kıyafet aldık boşa mı şimdi

ben verdim mail bekliyorum
Yok ya ben her türlü kıyafetleri değerlendiririz diye düşünüyorum.
elimizde fazla varsa etiketi ile köşede tut, ya dolapta satarız yada hediye olarak götürürz.
Benim aklım halen alamadığım kıyaftelerde.
Karma boy ve ölçülerde tercih et ilk ay olanları diğerlerini her dk ya kusacak ya daha beter olanını yapacak kullanırız

Sen bizi rahat nefes alıyo mu sanıyon kaburgalarıma vura vura haşat etti beni içerde nefes alamıyorum 2 3 haftadır asla geçmeyen mide yanmam var gece midem o kadar yanıyoki yangıdan uyanıyorum uyandığımda hala midem yanıyo bazen. Dün artık nefes alamamaktan zor uyudum üstüne sağolsun çocuğum 4de uyandırdı 8e kadar kudurdu. Tek değilim yani çoğumuzda var bu durum herkes yazmıyo ama eminim yani kaç gündür yazıyoruz sıkılmaya başladık diye. Sezeryan kötü bişi değil bunu kim dediyse yani olacağı varsa olur normal doğumda herkesin sezeryan isteme dönemi olur sen düşün yani

Doğumhaneye girene kadar zaten normal istesende belli olmuyor o an herşey değişebiliyor. Galiba doğum yaklaştıkça kafama daha çok taktım bu su fazlalığını

Bizim de başımız haftasına oranla önde baya (29+3 de gittim 31+5 ölçüldü vücut olarak da 1 hafta öndeydi) Dr nasıl doğum düşünüyorsun dedi oğlum kendi bilir ama bu kafayla yapabilirsek vajinal dedim güldü korkma vaktimiz çok daha ben tıbbi bir sıkıntı olursa sana söylerim zaten dedi. Aramızda sat olarak bir hafta varmış seninle. En önemli şey senin keyfin, moralin canını sıkma sakın.

Kızlar şimdi sıra bimde hatta daha güzel şeyler geliyo sanki
Fisher price in poppity araclarindan almistim 130 a soktan. Bimde daha pahaliymis. Cingiraklar da oyle. Su benek yunlerinden alip yelek filan mi orsem acaba. Ogluma ormustum hamileyken. Buna ormezsem eksik kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…