2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sezeryan kötü demediler ama ben kendimi şartlandirmışım normale o yüzden. Hayırlısı olsun da normal sezeryan artık pek önemli değil

Allroad 'a bakmışmıydın.
Mido daha hafif anladığım kadarıyla
Evet daha rahat katlamadı falan zaten anlattıydım. Ben alırken kabin sistem baktım ayrıca puset bakınca bunu gösterdiler travel sistem diye sattıklarınıda sonradan farkettim
Sezeryan kötü demediler ama ben kendimi şartlandirmışım normale o yüzden. Hayırlısı olsun da normal sezeryan artık pek önemli değil
ya hayırlısıyla sağlıklı şekilde doğuralımda sezeryan normal farketmez bebek iri küçük oda farketmez. Çünkü zor artık yani penguen gibi yürümek her seferinde kramplar bilmem ne hiç kolay iş değilmiş yani
Of bize bim uzak ya. Akşam eşim geldiğinde de hiç bir şey kalmamış olur. Bir sürü şey beğendim aslında
bize yakında n’oluyo bana bişi kalırsa ne mutlu bana
Fisher price in poppity araclarindan almistim 130 a soktan. Bimde daha pahaliymis. Cingiraklar da oyle. Su benek yunlerinden alip yelek filan mi orsem acaba. Ogluma ormustum hamileyken. Buna ormezsem eksik kalir
İp fiyatları iyi geldi bana bebek ipleri pahalı banyo oyurağıda baya uygun

Doğumhaneye girene kadar zaten normal istesende belli olmuyor o an herşey değişebiliyor. Galiba doğum yaklaştıkça kafama daha çok taktım bu su fazlalığını
Tedbirini aldigin halde degistiremedigimiz bir sürü şey oluyor hayatta ama bende de bir ara doğum paniği gibi bir şey oldu ama 10 güne geçiyor

Teşekkür ederim bebeklerim iyi ki varsınız umarım sizde de herşey yolundadır durumlar nasıl
Kız koca kafalı olsa nolacak benim bebiş 29. Hafta oldu sayılır kafası 32 hafta ile uyumlu üstelik ikiside koca kafalı bide doktorum her seferinde bu kadar koca kafalı değillerdir ultrason ölçümü bu durduğu o anki pozisyon bile büyük ölçmemize sebep olur demişti.

O ofsistimcidden ay keşke eşin halasına sana söylediği gibi tırnağın varsa başını kaşı deseydi
kız der mi bana atar topu ben söylerim ben söyleyince karşı çıkmaz ama doğru dedin der ama ben söylemezsem hasta olurum yerini bekliyorum kesin söylicem

Çocuğu nasıl biktirdiysa kardeşi tünel kazmaya baslamis

Tedbirini aldigin halde degistiremedigimiz bir sürü şey oluyor hayatta ama bende de bir ara doğum paniği gibi bir şey oldu ama 10 güne geçiyor
Bende daralmaktan panik manik kalmadı düşününce bazen napcam diye uyku uyuyamıyodum demekki diyorum her şerde bi hayır var

Ben etiketlerini çıkardım ama nasıl olsa yıkıcam diye

Ayyy kahkaha attım zaten her zaman ikizlerden biri çok fena olurmuş kardeşini hep dövermiş bizde bunu yapacak olan bebek belli şimdiden
Sakin olanlar kızınca daha sert oluyor baksana cetvelden az büyük boyuyla çıkış yerini bulmuş

Ya oldu olmazmı ama şuan zamanı gelse doğursam hayırlısıyla rahatlasam derdi daha ağır basıyo
Hamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…