- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.681
Sezeryan kötü demediler ama ben kendimi şartlandirmışım normale o yüzden. Hayırlısı olsun da normal sezeryan artık pek önemli değilSen bizi rahat nefes alıyo mu sanıyonkaburgalarıma vura vura haşat etti beni içerde nefes alamıyorum 2 3 haftadır asla geçmeyen mide yanmam var gece midem o kadar yanıyoki yangıdan uyanıyorum uyandığımda hala midem yanıyo bazen. Dün artık nefes alamamaktan zor uyudum üstüne sağolsun çocuğum 4de uyandırdı 8e kadar kudurdu. Tek değilim yani çoğumuzda var bu durum herkes yazmıyo ama eminim yani kaç gündür yazıyoruz sıkılmaya başladık diye . Sezeryan kötü bişi değil bunu kim dediyse yani olacağı varsa olur normal doğumda herkesin sezeryan isteme dönemi olur sen düşün yani
Evet daha rahat katlamadı falan zaten anlattıydım. Ben alırken kabin sistem baktım ayrıca puset bakınca bunu gösterdiler travel sistem diye sattıklarınıda sonradan farkettimAllroad 'a bakmışmıydın.
Mido daha hafif anladığım kadarıyla
ya hayırlısıyla sağlıklı şekilde doğuralımda sezeryan normal farketmez bebek iri küçük oda farketmez. Çünkü zor artık yani penguen gibi yürümek her seferinde kramplar bilmem ne hiç kolay iş değilmiş yaniSezeryan kötü demediler ama ben kendimi şartlandirmışım normale o yüzden. Hayırlısı olsun da normal sezeryan artık pek önemli değil
bize yakında n’oluyoOf bize bim uzak ya. Akşam eşim geldiğinde de hiç bir şey kalmamış olur. Bir sürü şey beğendim aslında
İp fiyatları iyi geldi bana bebek ipleri pahalı banyo oyurağıda baya uygunFisher price in poppity araclarindan almistim 130 a soktan. Bimde daha pahaliymis. Cingiraklar da oyle. Su benek yunlerinden alip yelek filan mi orsem acaba. Ogluma ormustum hamileyken. Buna ormezsem eksik kalir
vallahi yaBu menemen olayından sonra ilk dediği şey arabaya almayacamdi
şu an tek başıma yeterim ona
Tedbirini aldigin halde degistiremedigimiz bir sürü şey oluyor hayatta ama bende de bir ara doğum paniği gibi bir şey oldu ama 10 güne geçiyorDoğumhaneye girene kadar zaten normal istesende belli olmuyor o an herşey değişebiliyor. Galiba doğum yaklaştıkça kafama daha çok taktım bu su fazlalığını
Kız koca kafalı olsa nolacakTeşekkür ederim bebeklerim iyi ki varsınızumarım sizde de herşey yolundadır durumlar nasıl
kız der mi
Anladım canımSadece tek tarafta dağ gibi bi yükselme oluyordu çok sert oluyordu. Ve o esnada karın içim geriliyormuş gibi bir hisle nefes darlığı gibi bişey yaşıyordum canım
Çocuğu nasıl biktirdiysa kardeşi tünel kazmaya baslamisİnanırmısın hamilelik boyunca çok akıllıydı oğluşum üstteki kuduruk oğluşım hiç durmazdı onun tarafına yatmama asla izin vermezdialttaki bebeğim o tarafa yatmama izin verirdi ve aşırı büyük tekmeler atıp beni rahatsız etmezdi yine ne yaptıysa üstteki oğluşum yaptı 5 gün önce felan pozisyon değiştirdi ve alttaki bebeği dahada aşağı itti. Hareketleri bildiğiniz artık rahimdeydi yani. Ben bi sıkıntı var gibi hissediyordum ama kontrole az kaldı diye gitmemiştim. Gittiğimdede süpriz oğlan çıkışı bulmuş kardeşi itekleyince napsın karayı bulayım bari demiş
Ayyy kahkaha attımÇocuğu nasıl biktirdiysa kardeşi tünel kazmaya baslamis
Bende daralmaktan panik manik kalmadı düşününce bazen napcam diye uyku uyuyamıyodum demekki diyorum her şerde bi hayır varTedbirini aldigin halde degistiremedigimiz bir sürü şey oluyor hayatta ama bende de bir ara doğum paniği gibi bir şey oldu ama 10 güne geçiyor
Yeşil marka aldım temiz içerikli. Listenin en başında temiz içerikli markalar yazdıydım bebeğim bakabilirsin ordanKızlar pişik kremi işini ne yaptınız? Bir de losyon eksiğim var.
Pişik kremi incia losyon mustela kırmızıKızlar pişik kremi işini ne yaptınız? Bir de losyon eksiğim var.
Bence herkes onu 1 hafta 10 gün yaşıyor sonra geçiyorBende daralmaktan panik manik kalmadı düşününce bazen napcam diye uyku uyuyamıyodum demekki diyorum her şerde bi hayır var
Ben etiketlerini çıkardım ama nasıl olsa yıkıcam diyeYok ya ben her türlü kıyafetleri değerlendiririz diye düşünüyorum.
elimizde fazla varsa etiketi ile köşede tut, ya dolapta satarız yada hediye olarak götürürz.
Benim aklım halen alamadığım kıyaftelerde.
Karma boy ve ölçülerde tercih et ilk ay olanları diğerlerini her dk ya kusacak ya daha beter olanını yapacak kullanırız
Ya oldu olmazmı ama şuan zamanı gelse doğursam hayırlısıyla rahatlasam derdi daha ağır basıyoBence herkes onu 1 hafta 10 gün yaşıyor sonra geçiyor
Sakin olanlar kızınca daha sert oluyorAyyy kahkaha attımzaten her zaman ikizlerden biri çok fena olurmuş kardeşini hep dövermiş bizde bunu yapacak olan bebek belli şimdiden
Hamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değilYa oldu olmazmı ama şuan zamanı gelse doğursam hayırlısıyla rahatlasam derdi daha ağır basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?