2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya güzel şimdi çok kötü de değil ama konforlu hayat yok ağrı sancı çok
Şey çok komik oluyor kalkıyorsun ya 2 dakika vücut yerine oturmuyor tekeri patlamış kamyon gibi gidiyorsun

Kocası her şeyi bozdu
Yazık getirsin başına da kaksın yani
sudem34 @Sohrab kaçırdınız kızı yani
Yok kız işi varmış geldi şimdi okuyor
Kız bu kız Salı girmiş en son inşallah bi sorun yoktur
Dedektifliğe sen de başladın anam
Kız sezeryan çok rahat ✌

Hamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değil
O yiyip yiyip 30 kilo alan kocasını gece yarısı manava oraya buraya gönderenlerdir bacım

Benim gibi diyetle iki kilo almış parmaklar kan almaktan göbek sağ sol insülinden morarmış biri değildir yani
Onlar doğursun 4 er 5 er✌

Şey çok komik oluyor kalkıyorsun ya 2 dakika vücut yerine oturmuyor tekeri patlamış kamyon gibi gidiyorsun
Ahahahh aynen tepes kupas gidiyoz önce sonra eğer şanslıysak hızlı doğrulabiliyoruz yoksa yandık bütün gün aynı modda

Yazık getirsin başına da kaksın yani

Yok kız işi varmış geldi şimdi okuyor

Dedektifliğe sen de başladın anam

Kız sezeryan çok rahat ✌
Grupta aktif olanlar dikkat çekiyo yani mesela D d_g_g çok aktif değil ama giriyo okuyo S Seray94 ne yaptığı belli değil bi var bi yok

Sakin olanlar kızınca daha sert oluyor baksana cetvelden az büyük boyuyla çıkış yerini bulmuş
Ayyy 38 cm 1400 gram ağırlığında bir veletsin eli desen zaten tutmaya korkarsın ama o minicik eliyle çıkışı açmaya çalışıyor belki cetvel daha uzundur

Valla ultrason ölçülerine çokta takılmayın tamamen doğru olması mümkün değil benim doktorum 39. Haftaya girecektim artık 3900 kilo biraz daha alırsa normal doğuma alamam seni dedi beni resmen aç gezdirdi üstelik şekerim son 3 hafta gayet dengelenmişti ama yine hep dikkat et sakın kaçamak yapma dedi durdu doktorum sonra 39+1 de doğurdum 3700 dü yanarım aç kaldığım günlere bundada şeker takibi yapıyorum bu kez çok ilerde değil diye kendime bazen kaçamak gunleri ilan ediyorum valla ilk gebelik kadar katı bi şekilde dikkat edemiyorum ama şekerim dengeli en çokta ara öğünde meyveyi yoğurtsuz yemişsem öğlen açlık yada akşam açlık yüksek çıkıyor yanı aman bir meyve ne olacak ki demeyin meyve şekeri de küçümsenecek bişey değilmiş onu anladım

Ay kızlar bide hatırlayanlarınız vardır belki benim bir çarpıntı sorunum vardı holter felanda bağlanmıştı ama çok çok zeki doktor ilaç vermemişti bana holterde ara sıra 150 leri bulan nabıza rağmen. Bu çarpıntı olayı artık boyut atlayınca hastanede yatarken de doktorların hemşirelerin dikkatini çekti nabız 145 lerde geziyorum. Tekrardan kardiyolojiye yönlendirdiler bende sabah farklı bir doktora gittim. Ve doktor bana beloc 25 mg başladı direk aşırı yüksek nabzın bu sana zarar verir dedi. Aranızda bu şekilde sürekli yüksek nabızı olan varsa farklı bir doktor görüşü alsın mutlaka olması gereken en fazla 100-110 arasıymış

O kadar kıyafet aldık boşa mı şimdi

ben verdim mail bekliyorum
Gumruk parasini hangi noktada odicekmissin. Ben onu anlamadim. Bi solesene
Hamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değil
Ya birak allahaskina. Bedenimiz bize ait degil. İstedigin hicbiseyi tam olarak yapamiosun yienimiosun. Onu dienler bence yalan soluyo
Ben hic sevmedim hamileligi
Bide cirkinlestim ustune
Grupta aktif olanlar dikkat çekiyo yani mesela D d_g_g çok aktif değil ama giriyo okuyo S Seray94 ne yaptığı belli değil bi var bi yok
Aaaa ahimi aldin ayil nie aktif olmiymevde oldugumda herseye vericek bi cevabim var sadece ben gocebe hayattayim hala ev tadilatta die. Yazlik-ist seklinde takiliyorum. Ozmnlwrda da sesim cikmio kostururkenbak bgn istanbula inmicem buralardaim sabahtan berisi
S Seray94 o buara biraz bazi seylerle ugrasio. Cok vakti yok ama anladigim yoluna oturtunca gelicek

Kvde tansiyon hapına rağmen düşmüyor tansiyon 14-16 çıkıyor
Hapı değişti yine aynı
Şimdi haftaya holter takılacak ona da öyle bakılacak
İçtiği ilacı bilmiyorum ama sık sık gidiyor
Evde yazıyor haftada ayda belli aralıklarla gidip görünüyor

İshal için bi şey gördüm ama hamilelikte zararı var mı nasıl bilmiyorum arastırabilirsen belki faydası olur

Demek istediğimde o bebeğim zaten yazıyon yazmıyo değilsin şu sıralar böyle biraz. Yani grupta aktif olan biraz geriden gelince belli oluyor onu demek istedim

Ç

oy geçmiş olsun. Okurken korktum ben de.

Basur kısmına kadar benimde ödüm koptu çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun haklı olarak korkmussundur bir anda görünce çok şükür bebeğin ile ilgili bir şey değilmiş

allah sifa versin kuzum çok korkunç bi durum nasıl korkmuşsundur düşünemiyorum misafiri de iptal et gelmesin

Z Zeyzey2134 cok gecmıs olsun okurken bende korktum.

Ayyy okurken o kadar korktumki çok şükürki basurmuş. Seni tahmin bile edemiyorum çok geçmiş olsun canım
Cok teşekkür ederim herkese kızlar gerçekten çok korktum anlatamam insanin bir saniyede kafasından neler geçiyor onden geliyor olma ihtimaliyle pişmanlık hissi kaybetme korkusu çaresizlik eşim benden çok korktu cigligima uyandı Allah düşmanıma yaşatmasın hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım insallah

Demek istediğimde o bebeğim zaten yazıyon yazmıyo değilsin şu sıralar böyle biraz. Yani grupta aktif olan biraz geriden gelince belli oluyor onu demek istedim
Hee
Ya bi de sole bisi var. Herkesle b iters dusuo fikirlerim bazi konularda susma karari aldimherseye itiraz ediyormus gibi oluo sonra

Siparişten sonra 1-2 gün sonra ingilizce bir onay maili geliyormuş. Bir kaç gün sonra da gümrük işlemleri ve aracı firmayı içeren ödeme bileğisin geliyormuş mailde yönlendirme yapıyorlarmış. Ben daha şu an onay mailini bekliyorum dün verdim siparişi

He ozmn ilk adim normal siteden siparis vericem
Sonra maildeki talimatlari takip edicem. Okkey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…