- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.701
Kuzum tahin al bir kaşık genelde rahatlatıyor mideyi, bir dene istersenBebek ters duruyor su fazla ya bir türlü dönmüyor ciğerlerime baskı yapıyor nefes alıp vermek zor hale geldi 2 gündür mide yanması var ne denediysem geçmedi
Ya güzel şimdi çok kötü de değil ama konforlu hayat yok ağrı sancı çokHamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değil
Şey çok komik oluyor kalkıyorsun ya 2 dakika vücut yerine oturmuyor tekeri patlamış kamyon gibi gidiyorsunYa güzel şimdi çok kötü de değil ama konforlu hayat yok ağrı sancı çok
Yazık getirsin başına da kaksın yaniKocası her şeyi bozdu
Yok kız işi varmış geldi şimdi okuyor
Dedektifliğe sen de başladın anamKız bu kız Salı girmiş en soninşallah bi sorun yoktur
Kız sezeryan çok rahat ✌Evet öyle ama gittikçe karnım daha büyüyor bazen nefes almak zorlaşıyor. Ben normal doğum istiyordum böyle giderse bebek ters ve iri olduğu için sezeryan gibi gözüküyor ben kendimi hiç hazirlamadim sezeryana bir yandan o düşünce var
O yiyip yiyip 30 kilo alan kocasını gece yarısı manava oraya buraya gönderenlerdir bacımHamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değil
AhahahhŞey çok komik oluyor kalkıyorsun ya 2 dakika vücut yerine oturmuyor tekeri patlamış kamyon gibi gidiyorsun
Ayyy 38 cm 1400 gram ağırlığında bir veletsin eli desen zaten tutmaya korkarsınSakin olanlar kızınca daha sert oluyorbaksana cetvelden az büyük boyuyla çıkış yerini bulmuş
Gumruk parasini hangi noktada odicekmissin. Ben onu anlamadim. Bi soleseneO kadar kıyafet aldık boşa mı şimdi
ben verdim mail bekliyorum
Ya birak allahaskina. Bedenimiz bize ait degil. İstedigin hicbiseyi tam olarak yapamiosun yienimiosun. Onu dienler bence yalan soluyoHamilelik iyi güzel ama bayıla bayıla anlatıyorlardi ayy çok güzel ayy hamileogimi özledim diye böyle de bir şey de değil
Aaaa ahimi aldin ayil nie aktif olmiym
Kvde tansiyon hapına rağmen düşmüyor tansiyon 14-16 çıkıyorAy kızlar bide hatırlayanlarınız vardır belki benim bir çarpıntı sorunum vardı holter felanda bağlanmıştı ama çok çok zeki doktor ilaç vermemişti bana holterde ara sıra 150 leri bulan nabıza rağmen. Bu çarpıntı olayı artık boyut atlayınca hastanede yatarken de doktorların hemşirelerin dikkatini çekti nabız 145 lerde geziyorum. Tekrardan kardiyolojiye yönlendirdiler bende sabah farklı bir doktora gittim. Ve doktor bana beloc 25 mg başladı direk aşırı yüksek nabzın bu sana zarar verir dedi. Aranızda bu şekilde sürekli yüksek nabızı olan varsa farklı bir doktor görüşü alsın mutlaka olması gereken en fazla 100-110 arasıymış
İshal için bi şey gördüm ama hamilelikte zararı var mı nasıl bilmiyorum arastırabilirsen belki faydası olurkocam memleketten dönüyor arabaya bütün sülalesine menemen yapıp bana hayatımda ilk kez ondan bir şey isteyip ah bana da yapan olsa deyince tırnağın varsa başını kaşı diyen halasını almış. Allahın izniyle sağ selamet gelsin onu çiğ
çiğ yedim. etini kemiğinden ayırmak için akşama gelmesini bekliyorum. sabah 6da zor uyumuştum 9da bunu duydum uyku muyku kalmadıhırsımdan daha da hasta olucam simdi
Demek istediğimde o bebeğim zaten yazıyon yazmıyo değilsin şu sıralar böyle biraz. Yani grupta aktif olan biraz geriden gelince belli oluyor onu demek istedimGumruk parasini hangi noktada odicekmissin. Ben onu anlamadim. Bi solesene
Ya birak allahaskina. Bedenimiz bize ait degil. İstedigin hicbiseyi tam olarak yapamiosun yienimiosun. Onu dienler bence yalan soluyo
Ben hic sevmedim hamileligi
Bide cirkinlestim ustune
Aaaa ahimi aldin ayil nie aktif olmiymevde oldugumda herseye vericek bi cevabim var sadece ben gocebe hayattayim hala ev tadilatta die. Yazlik-ist seklinde takiliyorum. Ozmnlwrda da sesim cikmio kostururken bak bgn istanbula inmicem buralardaim sabahtan berisi
S Seray94 o buara biraz bazi seylerle ugrasio. Cok vakti yok ama anladigim yoluna oturtunca gelicek
Ç
oy geçmiş olsun. Okurken korktum ben de.
Basur kısmına kadar benimde ödüm koptu çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun haklı olarak korkmussundur bir anda görünce çok şükür bebeğin ile ilgili bir şey değilmiş
Sen anlatırken benim içim titredi.
Yok kızlar iş filan yapmayın. Grubun üstünde nazar var hepimiz perte çıktık.
Gelmesin misafir gelirsede hazır kuru pasta koy önlerine.
Artık son dönemlere giriyoruz bebeklerin eli kulağında
Yormasın kimse kendini
Ben illede gelicez diyen olursa sadece çaya kabul ediyorum oda çok uzun zamandır göremeidğimiz biri ise . Eşimde dışarıdna tatlı alıp geliyor 1 saat oturuyoruz.Çayıda ya eşim koyuyor ya misafire koyduruyorum.O bile beni yordu bende artık istemiyorum hiç misafir.
allah sifa versin kuzum çok korkunç bi durum nasıl korkmuşsundur düşünemiyorum misafiri de iptal et gelmesin
Z Zeyzey2134 cok gecmıs olsun okurken bende korktum.
Cok teşekkür ederim herkese kızlar gerçekten çok korktum anlatamam insanin bir saniyede kafasından neler geçiyor onden geliyor olma ihtimaliyle pişmanlık hissi kaybetme korkusu çaresizlik eşim benden çok korktu cigligima uyandı Allah düşmanıma yaşatmasın hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım insallahAyyy okurken o kadar korktumki çok şükürki basurmuş. Seni tahmin bile edemiyorum çok geçmiş olsun canım
HeeDemek istediğimde o bebeğim zaten yazıyon yazmıyo değilsin şu sıralar böyle biraz. Yani grupta aktif olan biraz geriden gelince belli oluyor onu demek istedim
Siparişten sonra 1-2 gün sonra ingilizce bir onay maili geliyormuş. Bir kaç gün sonra da gümrük işlemleri ve aracı firmayı içeren ödeme bileğisin geliyormuş mailde yönlendirme yapıyorlarmış. Ben daha şu an onay mailini bekliyorum dün verdim siparişiGumruk parasini hangi noktada odicekmissin. Ben onu anlamadim. Bi solesene
Ya birak allahaskina. Bedenimiz bize ait degil. İstedigin hicbiseyi tam olarak yapamiosun yienimiosun. Onu dienler bence yalan soluyo
Ben hic sevmedim hamileligi
Bide cirkinlestim ustune
Aaaa ahimi aldin ayil nie aktif olmiymevde oldugumda herseye vericek bi cevabim var sadece ben gocebe hayattayim hala ev tadilatta die. Yazlik-ist seklinde takiliyorum. Ozmnlwrda da sesim cikmio kostururken bak bgn istanbula inmicem buralardaim sabahtan berisi
S Seray94 o buara biraz bazi seylerle ugrasio. Cok vakti yok ama anladigim yoluna oturtunca gelicek
He ozmn ilk adim normal siteden siparis vericemSiparişten sonra 1-2 gün sonra ingilizce bir onay maili geliyormuş. Bir kaç gün sonra da gümrük işlemleri ve aracı firmayı içeren ödeme bileğisin geliyormuş mailde yönlendirme yapıyorlarmış. Ben daha şu an onay mailini bekliyorum dün verdim siparişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?