- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.721
kız yapmadığım şey kalmadı en son karışım tüketmekten gidicemİshal için bi şey gördüm ama hamilelikte zararı var mı nasıl bilmiyorum arastırabilirsen belki faydası olur
O bıze dayanaamaz gelir
Canım bende tansiyon yok çok şükürKvde tansiyon hapına rağmen düşmüyor tansiyon 14-16 çıkıyor
Hapı değişti yine aynı
Şimdi haftaya holter takılacak ona da öyle bakılacak
İçtiği ilacı bilmiyorum ama sık sık gidiyor
Evde yazıyor haftada ayda belli aralıklarla gidip görünüyor
Biz seni öyle kabul ettikHee
Ya bi de sole bisi var. Herkesle b iters dusuo fikirlerimbazi konularda susma karari aldim herseye itiraz ediyormus gibi oluo sonra
Canım senin fikirlerin farklı olsa bile hiçbirimizi kırmadan ifade ediyorsun bence bunu. O yüzden umursama yazHee
Ya bi de sole bisi var. Herkesle b iters dusuo fikirlerimbazi konularda susma karari aldim herseye itiraz ediyormus gibi oluo sonra
Ay Allah korusunkız yapmadığım şey kalmadı en son karışım tüketmekten gidicem
Bende de çarpıntı başladı 1 haftadır, kan tahlilinde demir eksikliği çıktı 2 ye çıkardı doktorum. Senin de eksiklik var mıydı?Canım bende tansiyon yok çok şükür9-6 civarında genel olarak nabız yüksekliğide hamileleğimin 21. Haftasında çıktı ortaya. Doktorda 20 gün sonra tekrar çağırdı eğer nabız düşmezse mg arttıracakmış. Kayınvalidenede çok geçmiş olsun
Vardı canım ama aşırı derecede düşük değildi. Senin nabzın kaç çıkıyor? Bende kan ilacını 2 alıyorum artıkBende de çarpıntı başladı 1 haftadır, kan tahlilinde demir eksikliği çıktı 2 ye çıkardı doktorum. Senin de eksiklik var mıydı?
çok teşekkür ederim balım Allah razı olsunAy Allah korusunben gördüm aklıma sen geldin atim dedim valla
Benim yoğun ishal ve ayıptır söylemesi ağızdan gaz şeklinde aci tat ve kusmuk gelmesi vardı. Acildeki doktor verdi bu ilacı ben kendi kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Birkaç gün kullandım geçti doktorum yine olursa kullanabilirsin dedi. Ben çok rahat etmiştim kullanincaBenimki daha çok ejderha gibi böyle ateş püskürüyor sanki çok tuhaf bir his. Bebekte sürekli mideme doğru vuruyor iyice kötü oluyorum geldi yine benim ejderha . O mide ilaçlarını doktor mu önerdi siz kendiniz ki aldınız direkt kendim alsam mı salıyı beklesem mi bilemedim
hiç sorma ben 430 TL civarına aldım hatta senle konuştuk.
Next güzel ürünler gördüm kızlar siz ilk söylediğinizde bakmıştım sayfalarınaSiparişten sonra 1-2 gün sonra ingilizce bir onay maili geliyormuş. Bir kaç gün sonra da gümrük işlemleri ve aracı firmayı içeren ödeme bileğisin geliyormuş mailde yönlendirme yapıyorlarmış. Ben daha şu an onay mailini bekliyorum dün verdim siparişi
İki gündür doğru dürüz bakamadım hiç temizlik yapıyorum diye saati takamıyorum.. 114 felan gördüm daha önce ama dikkatli bakmadım daha fazla hiç çıktı mı diye, gün içinde oluyor geçiyor bir kaç kere.Vardı canım ama aşırı derecede düşük değildi. Senin nabzın kaç çıkıyor? Bende kan ilacını 2 alıyorum artık
Biri dedikodunu yapıyor derlerKızlar ya benim iki üç gündür sağ gözümün üst kapağı seyriyordu ama günde üç dört kez oluyordu. Bugün sabahtan beri en az 30 kere olmuştur. Kötü bir şey mi acaba korkmaya başladım
Gözü olanın gözü çıksın valla yeto yüzümüzün güldüğü mü var zatenBiri dedikodunu yapıyor derler
Bilimsel acıklamasını bılmıyorum tabıkı
Artık kaynanan mı yapıyor bılemem, iyi çekiştiriyor senıGözü olanın gözü çıksın valla yeto yüzümüzün güldüğü mü var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?