2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım bende tansiyon yok çok şükür 9-6 civarında genel olarak nabız yüksekliğide hamileleğimin 21. Haftasında çıktı ortaya. Doktorda 20 gün sonra tekrar çağırdı eğer nabız düşmezse mg arttıracakmış. Kayınvalidenede çok geçmiş olsun

Bende de çarpıntı başladı 1 haftadır, kan tahlilinde demir eksikliği çıktı 2 ye çıkardı doktorum. Senin de eksiklik var mıydı?

Bende de çarpıntı başladı 1 haftadır, kan tahlilinde demir eksikliği çıktı 2 ye çıkardı doktorum. Senin de eksiklik var mıydı?
Vardı canım ama aşırı derecede düşük değildi. Senin nabzın kaç çıkıyor? Bende kan ilacını 2 alıyorum artık

Benim yoğun ishal ve ayıptır söylemesi ağızdan gaz şeklinde aci tat ve kusmuk gelmesi vardı. Acildeki doktor verdi bu ilacı ben kendi kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Birkaç gün kullandım geçti doktorum yine olursa kullanabilirsin dedi. Ben çok rahat etmiştim kullaninca

K Kaskade bizim çantanın fıyatına bak, ıyıkı erken almışız..
hiç sorma ben 430 TL civarına aldım hatta senle konuştuk.
Daha benim ürün kargodayken 900'e çıkardılar fiyatını .
Dün almadığımız herşey için bir gün pişman olacağız ama insan kestiremiyor fiyat artış ihtimalini

Kapı süsü ve çıkolatalarımızın da siparişini verdim.. Kapı süsüne led de eklenecek
Toplam 445 tl tuttu

Eklentiler

• Screenshot_20231013_113713_com.instagram.android.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20231013_113532_com.instagram.android.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 68
Next güzel ürünler gördüm kızlar siz ilk söylediğinizde bakmıştım sayfalarına
Gümrük ücretleri tahmini nasıl oluyor?

Vardı canım ama aşırı derecede düşük değildi. Senin nabzın kaç çıkıyor? Bende kan ilacını 2 alıyorum artık
İki gündür doğru dürüz bakamadım hiç temizlik yapıyorum diye saati takamıyorum.. 114 felan gördüm daha önce ama dikkatli bakmadım daha fazla hiç çıktı mı diye, gün içinde oluyor geçiyor bir kaç kere.

Kızlar ya benim iki üç gündür sağ gözümün üst kapağı seyriyordu ama günde üç dört kez oluyordu. Bugün sabahtan beri en az 30 kere olmuştur. Kötü bir şey mi acaba korkmaya başladım

Kızlar bu arada ödemi olanlar için ayakkabı önercem şimdi takip ettiğim bi hamile vardı doğumdan önceki son günlerde bile converse giyiyordu, doğurdu eve çıkarken ayağında yine converse vardı. Son zamanlarda ayakkabı giyebilmesine şaşırıyordum çünkü benim şimdi bile ödemlerim çok rahatsız ediyor. Neyse benimde conversle aynı model birkaç ayakkabım var sperrynin. Bu hafta onları giydim o kadar azaldı ki ödemim anlatamam. Ayakkabıda etkiliyor demek ki dedim. Bu ayakkabılar ayak bileğini kavramadığı için ödemi ekstra artırmıyor yani. Ayakkabı giymek zorunda olanlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…