2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kapı süsü ve çıkolatalarımızın da siparişini verdim.. Kapı süsüne led de eklenecek
Toplam 445 tl tuttu
bayıldımm bayıldım
Kapı süsü led ile birlikte çok iyi fiyata denk gelmiş.Çİkolata 40-50 adet arası mı canm ?
Bende hemen bakayım bu sayfalara.

Kızlar dolapta kafyadesign sayfasını önermişti burdan biri. Çok teşekkür ederim onaaa Güvenerek alabilirsiniz ben burdan yaptırdım çok ilgiliydi. Ve fiyatları çok daha uygun diğer yerlere göre. İstediğiniz gibi de yapıyor. Hastane çıkışı seti içinnn

Ayyy evet okudum geçen yazmıştın bunu insallah içerisinin daha rahat olduğunu anlar hihihi sağlıkla gününde gelsinler

bayıldımm bayıldım
Kapı süsü led ile birlikte çok iyi fiyata denk gelmiş.Çİkolata 40-50 adet arası mı canm ?
Bende hemen bakayım bu sayfalara.
Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyor

ben önermiştim canım
bende oradan 3 parçalı olanladan nakışlı düşnüyorum.
Resim atabilir misin?
Kumaşları tok ve güzel duruyordu. Benimde en çok aklıma orası yattı açıkcası
Siparişin kaç günde geldi bu arada?

Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyor
Çikolata 40 adet kutusu dahil dimi?
Ben iş yerinde tasarım programı çok kullanıyorum.
Ekstra madlen alıp arkadan stiker bastırıcam bittikçe çikolata kutusuna ek yapıcam

O bıze dayanaamaz gelir
Sen görmedin geldi geri gitti bugün yoğun galiba ya da sana bana yakalanmadan hızlıca giriyor

Kız onun da rutini aylardır gelip istisnasız gece gündüz okuyor diyosun insan meraktan çatlar ben telefonu elime alır almaz bilinçsiz bir şekilde bir bakmışım KK ya girmişim halbuki başka bir şey için alıyorum mesela teli
Biz seni öyle kabul ettik
Yoksam ddia yı kim püskürtürdü D d_g_g m olmasa

Grupta aktif olanlar dikkat çekiyo yani mesela D d_g_g çok aktif değil ama giriyo okuyo S Seray94 ne yaptığı belli değil bi var bi yok
Ben ne yerdeyim ne gökteyim bacım

Teşekkür ederim açıklama için seviyorum seni

Simdi ben de baktım, en bastakı güzel isim eklemek +20tl diyor.. Alsam mı onu da 1 ayda teslım yazmıs, kadın telefonununu da yazmıs yorumlara, ordan mı istesem guvenlı olur mu?

2 hafta sürdü ama ben iplerin rengini bile kendim seçtim modeli de hep konuşarak ilerledik o nedenle hep iletişimdeydik istediğini yapıyor resmen battaniye tulum şapka eldiven yaptırdım ben. Bugün elime ulaştı çokkk beğendim gözün kapalı al

Eklentiler

• E14B6FD6-8F61-4864-8CE0-67DB86FD40AD.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 70
Simdi ben de baktım, en bastakı güzel isim eklemek +20tl diyor.. Alsam mı onu da 1 ayda teslım yazmıs, kadın telefonununu da yazmıs yorumlara, ordan mı istesem guvenlı olur mu?
Instagramdan da yazabilirsin ben ordan konuştum ve illa oradaki modellerden olmak zorunda değil biz birlikte bir şey çıkardık resmen ortaya yeni model oldu öyle de yapabilirsin

Cok guzel
Toplam ne kadar ödeme yaptınız?
Ozel telefondan mı gorustunuz hep?

Fiyat ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…