- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.741
Ay çok doluyum zaten gazlamaArtık kaynanan mı yapıyor bılemem, iyi çekiştiriyor senı
bayıldımm bayıldımKapı süsü ve çıkolatalarımızın da siparişini verdim.. Kapı süsüne led de eklenecek
Toplam 445 tl tuttu
Benim sadece çikolatanın 550 tutması şokuKapı süsü ve çıkolatalarımızın da siparişini verdim.. Kapı süsüne led de eklenecek
Toplam 445 tl tuttu
Ayyy evet okudum geçen yazmıştın bunuCanım ikizler bu bile yeterrahimde düzleşme yumuşama var. Sancım vardı biraz düzeldi çok şükür o ama hala hafiften devam ediyor. Bebişlerden birisi rahim ağzına elini dayamış rahimi açmaya çalışıyor çıkmak için rahim uzunluğumda 27 mm düşüyor bebiş öyle yapınca. Direniyoruz doktorumla gelmesinler diye bakalım
Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyorbayıldımm bayıldım
Kapı süsü led ile birlikte çok iyi fiyata denk gelmiş.Çİkolata 40-50 adet arası mı canm ?
Bende hemen bakayım bu sayfalara.
ben önermiştim canımKızlar dolapta kafyadesign sayfasını önermişti burdan biri. Çok teşekkür ederim onaaa Güvenerek alabilirsiniz ben burdan yaptırdım çok ilgiliydi. Ve fiyatları çok daha uygun diğer yerlere göre. İstediğiniz gibi de yapıyor. Hastane çıkışı seti içinnn
Kac cıkolata ama sızınkı benımkınde 40 adet varBenim sadece çikolatanın 550 tutması şoku
Çikolata 40 adet kutusu dahil dimi?Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyor
Sen görmedin geldi geri gitti bugün yoğun galiba ya da sana bana yakalanmadan hızlıca giriyorO bıze dayanaamaz gelir
Yoksam ddia yı kim püskürtürdü D d_g_g m olmasaBiz seni öyle kabul ettik
Tabı evet kkutuyla bırlıkteÇikolata 40 adet kutusu dahil dimi?
Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyor
normal canım çikolata sayısı kutulu çok iyi fiyat vermişlerKac cıkolata ama sızınkı benımkınde 40 adet var
Ben ne yerdeyim ne gökteyim bacım
Teşekkür ederim açıklama için seviyorum seniGumruk parasini hangi noktada odicekmissin. Ben onu anlamadim. Bi solesene
Ya birak allahaskina. Bedenimiz bize ait degil. İstedigin hicbiseyi tam olarak yapamiosun yienimiosun. Onu dienler bence yalan soluyo
Ben hic sevmedim hamileligi
Bide cirkinlestim ustune
Aaaa ahimi aldin ayil nie aktif olmiymevde oldugumda herseye vericek bi cevabim var sadece ben gocebe hayattayim hala ev tadilatta die. Yazlik-ist seklinde takiliyorum. Ozmnlwrda da sesim cikmio kostururken bak bgn istanbula inmicem buralardaim sabahtan berisi
S Seray94 o buara biraz bazi seylerle ugrasio. Cok vakti yok ama anladigim yoluna oturtunca gelicek
Gelen 1 tane cıkolata alsın de mı, hastanede ıkram etmek ıcın zaten.. Belkı korona artarsa zıyaretcı bıle almayabılırler o zamananormal canım çikolata sayısı kutulu çok iyi fiyat vermişler
Simdi ben de baktım, en bastakı güzel isim eklemek +20tl diyor.. Alsam mı onu da 1 ayda teslım yazmıs, kadın telefonununu da yazmıs yorumlara, ordan mı istesem guvenlı olur mu?ben önermiştim canım
bende oradan 3 parçalı olanladan nakışlı düşnüyorum.
Resim atabilir misin?
Kumaşları tok ve güzel duruyordu. Benimde en çok aklıma orası yattı açıkcası
Siparişin kaç günde geldi bu arada?
2 hafta sürdü ama ben iplerin rengini bile kendim seçtim modeli de hep konuşarak ilerledik o nedenle hep iletişimdeydik istediğini yapıyor resmen battaniye tulum şapka eldiven yaptırdım ben. Bugün elime ulaştı çokkk beğendim gözün kapalı alben önermiştim canım
bende oradan 3 parçalı olanladan nakışlı düşnüyorum.
Resim atabilir misin?
Kumaşları tok ve güzel duruyordu. Benimde en çok aklıma orası yattı açıkcası
Siparişin kaç günde geldi bu arada?
Instagramdan da yazabilirsin ben ordan konuştum ve illa oradaki modellerden olmak zorunda değil biz birlikte bir şey çıkardık resmen ortaya yeni model oldu öyle de yapabilirsinSimdi ben de baktım, en bastakı güzel isim eklemek +20tl diyor.. Alsam mı onu da 1 ayda teslım yazmıs, kadın telefonununu da yazmıs yorumlara, ordan mı istesem guvenlı olur mu?
Cok guzel2 hafta sürdü ama ben iplerin rengini bile kendim seçtim modeli de hep konuşarak ilerledik o nedenle hep iletişimdeydik istediğini yapıyor resmen battaniye tulum şapka eldiven yaptırdım ben. Bugün elime ulaştı çokkk beğendim gözün kapalı al
Instgfam lınkını atabılır mısın canımInstagramdan da yazabilirsin ben ordan konuştum ve illa oradaki modellerden olmak zorunda değil biz birlikte bir şey çıkardık resmen ortaya yeni model oldu öyle de yapabilirsin
Fiyat ne canım2 hafta sürdü ama ben iplerin rengini bile kendim seçtim modeli de hep konuşarak ilerledik o nedenle hep iletişimdeydik istediğini yapıyor resmen battaniye tulum şapka eldiven yaptırdım ben. Bugün elime ulaştı çokkk beğendim gözün kapalı al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?