- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.761
Ben bı kac yere bakmıstım da 750 cıvarı tutuyordu zıbın bere eldıvenInstagramdan da yazabilirsin ben ordan konuştum ve illa oradaki modellerden olmak zorunda değil biz birlikte bir şey çıkardık resmen ortaya yeni model oldu öyle de yapabilirsin
Instagramdan konuştum gardropstan aldım 900 tuttu 80 tl de gardrops alıcı koruma ücreti alıyor 980 e geldi.Cok guzel
Toplam ne kadar ödeme yaptınız?
Ozel telefondan mı gorustunuz hep?
Instagramdan konuştum gardropstan aldım 900 tuttu 80 tl de gardrops alıcı koruma ücreti alıyor 980 e geldi.
Cok tesekkur ederım, hemen bakıyorumInstagramda da @kafyadesign
Neden o kadar yuksek fiyatlar. Ben tulum eldiven bereye 350 lira verdimBen bı kac yere bakmıstım da 750 cıvarı tutuyordu zıbın bere eldıven
Battaniye de yaptırdım ben battaniye+tulum+eldiven+şapka fiyatıBen bı kac yere bakmıstım da 750 cıvarı tutuyordu zıbın bere eldıven
El işlemesi miydi acaba. Çünkü başka yerlerde ben hep daha fazla gördüm rokoko işlemesi içinNeden o kadar yuksek fiyatlar. Ben tulum eldiven bereye 350 lira verdim
Benimki bu kadar yogun nakisli degil, makine islemesi. Demek ki el isi oldugu icin fiyat tuksek sizinkindeEl işlemesi miydi acaba. Çünkü başka yerlerde ben hep daha fazla gördüm rokoko işlemesi için
Bence de ondandır daha çok zaman aldığı için böyle fiyatlarBenimki bu kadar yogun nakisli degil, makine islemesi. Demek ki el isi oldugu icin fiyat tuksek sizinkinde
Canım ben geçen ay yazışmıştım bu sayfa ile instagramdan kargo dahil 420 TL demişti 3 parça için.Simdi ben de baktım, en bastakı güzel isim eklemek +20tl diyor.. Alsam mı onu da 1 ayda teslım yazmıs, kadın telefonununu da yazmıs yorumlara, ordan mı istesem guvenlı olur mu?
Hatta arkadssım da bır kere alıcan, al fslan dedı, sonra kaldı, ıyı oldu bu sayfayı gorudugum, yazdım sayfayaNeden o kadar yuksek fiyatlar. Ben tulum eldiven bereye 350 lira verdim
Canım ürünleri açık bir göstersene2 hafta sürdü ama ben iplerin rengini bile kendim seçtim modeli de hep konuşarak ilerledik o nedenle hep iletişimdeydik istediğini yapıyor resmen battaniye tulum şapka eldiven yaptırdım ben. Bugün elime ulaştı çokkk beğendim gözün kapalı al
Yaa herkees ne tutturursa ısteBattaniye de yaptırdım ben battaniye+tulum+eldiven+şapka fiyatı
@kafyadesingInstgfam lınkını atabılır mısın canım
bunları yaptırdım gardropstan aldım 980 e geldi bana kargo dahilCanım ürünleri açık bir göstersene
Toplam kaç parça yaptırdın sana ne kadara geldi?
Renklerin softluğu çok hoş.
Bende 2-3 modeli arasındayım netleştiririm artık akşam bende siparişimi
İp renklerini falan kendim seçtimCanım ürünleri açık bir göstersene
Toplam kaç parça yaptırdın sana ne kadara geldi?
Renklerin softluğu çok hoş.
Bende 2-3 modeli arasındayım netleştiririm artık akşam bende siparişimi
Oyle yapıyım olmazsa benn de, bunu begendımCanım ben geçen ay yazışmıştım bu sayfa ile instagramdan kargo dahil 420 TL demişti 3 parça için.
Dolap ile aşağı yukarı aynı fiyatı verdi .
İstersen dolaptan gir sipairşni trendyol güvencesinde olur en azından
KAdına whatsaaptan sipariş için bilgi verirsin
Dün başka bir arkadaşıma 10 parça fazla geliyor gözüme bu sayfa aklımda 3-4 parça nakışlı yeterli olur demiştim.
Güzel gelmiş olmasına sevindim ürünlerin
Bende buradan sipariş veririm heralde akşam eşimle isim mesasi yapıp
Battaniyen yükseltti demekki canım senin fiyatı 3 parçalı olan nakışla birlikte yinede çok uyguna gleiyorInstagramdan konuştum gardropstan aldım 900 tuttu 80 tl de gardrops alıcı koruma ücreti alıyor 980 e geldi.
bende bunu ve mor kalpli olan var onu çok sevdimOyle yapıyım olmazsa benn de, bunu begendım
Bu da 1 ayda gelıyormus, bunu da halledeyım bugun.. Gec kalmısım gıbı hıssedıyorum herseye, elım ayagıma dolaşacskmıs gıbı oluyorumbende bunu ve mor kalpli olan var onu çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?