- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.781
Evet normalde takım fiyatı çok daha uygun ben bi sayfa gördüm çok beğendim orda bi baktım yok harf işleyince şu fiyat yok isim işleyince şu fiyat battaniyeye isim işlemeye bile ekstra 200 tl istiyor. Ben de buradan yaptırdım iyiki de öyle yapmışımBattaniyen yükseltti demekki canım senin fiyatı 3 parçalı olan nakışla birlikte yinede çok uyguna gleiyor
FAbrikasyon değilde el işi olması çok hoşEvet normalde takım fiyatı çok daha uygun ben bi sayfa gördüm çok beğendim orda bi baktım yok harf işleyince şu fiyat yok isim işleyince şu fiyat battaniyeye isim işlemeye bile ekstra 200 tl istiyor. Ben de buradan yaptırdım iyiki de öyle yapmışım
aynen bunun 1 ayda gelmesi çok normal canım el işlemesi oluncaBu da 1 ayda gelıyormus, bunu da halledeyım bugun.. Gec kalmısım gıbı hıssedıyorum herseye, elım ayagıma dolaşacskmıs gıbı oluyorum
Kızlar lcw dan hamile pantalonu alıcam. Ama yorumlarda bedenden bahseden olmamış pek bahsedenler de bedeninizi alın yazmış.Doğum öncesi bedenimi mi alayım sizce? Basenlerimi ölçtüm 98 geliyor şu an. Hamile bedeni büyük oluyor sanırım gecelik almıştım sm büyük geldi mesela iade edicem
Ay benim de 2 gun once bir tepindiler ki sorma.İnanırmısın hamilelik boyunca çok akıllıydı oğluşum üstteki kuduruk oğluşım hiç durmazdı onun tarafına yatmama asla izin vermezdialttaki bebeğim o tarafa yatmama izin verirdi ve aşırı büyük tekmeler atıp beni rahatsız etmezdi yine ne yaptıysa üstteki oğluşum yaptı 5 gün önce felan pozisyon değiştirdi ve alttaki bebeği dahada aşağı itti. Hareketleri bildiğiniz artık rahimdeydi yani. Ben bi sıkıntı var gibi hissediyordum ama kontrole az kaldı diye gitmemiştim. Gittiğimdede süpriz oğlan çıkışı bulmuş kardeşi itekleyince napsın karayı bulayım bari demiş
Anne karninda baslamis ikizler yaramazligaAy benim de 2 gun once bir tepindiler ki sorma.
Yukaridaki capraz duruyor, yukaridakinin ayaklari ile asagidakinin kafasi ayni yerde. Ve tam o nokta kalkip kalkip iniyor hep. Yukaridakinin baska hareketini hissedemiyorum plesantasi onde diye. Asagidaki de acayip hareketli. Ama sanirim yukarıdaki ayaklari ile asagidakini guzelce bir dovdu gecen gün. Simdi asagidaki iyice asagi gitti gibi. Sanki asagidan cikacak gibi hareket ediyor surekli.
Sanirim asagidaki hareketli ama yukaridaki azcik cakal olacak :) caktirmadan yaramazlik yapip butun sucu otekine yikacak
Merakla bekliyorum teorilerim tutacak mi
Canım sen kac beden ıstedın? 0-3,3-6 secenek varmıs, arada 1,5 2 cm fark var dıyoEvet normalde takım fiyatı çok daha uygun ben bi sayfa gördüm çok beğendim orda bi baktım yok harf işleyince şu fiyat yok isim işleyince şu fiyat battaniyeye isim işlemeye bile ekstra 200 tl istiyor. Ben de buradan yaptırdım iyiki de öyle yapmışım
Boşu boşuna bir şey almıyım, nasılsa evdeyim diyordum ama bakkala gitmeye kıyafetim yokdoğurayım da insane workout yapcam (sezaryenle nasıl yapcaksam!)
Konustuk 2 hafta teslım suresı var, 370e anlastık, esımın sırketının anlasmalı oldugu kargo fırması ıle karsı odemelı yollayacakaynen bunun 1 ayda gelmesi çok normal canım el işlemesi olunca
Bende akşam vericem siparişi
Benim sürekli oluyordu canım benimki kadar olsaydı mutlaka anlardın.İki gündür doğru dürüz bakamadım hiç temizlik yapıyorum diye saati takamıyorum.. 114 felan gördüm daha önce ama dikkatli bakmadım daha fazla hiç çıktı mı diye, gün içinde oluyor geçiyor bir kaç kere.
bayıldımm bayıldım
Kapı süsü led ile birlikte çok iyi fiyata denk gelmiş.Çİkolata 40-50 adet arası mı canm ?
Bende hemen bakayım bu sayfalara.
Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyor
Ben hedıyelık yaptırmıcam vazgectım ondanKapı süsü LED li baya uyguna gelmiş
Ben magnet + kapı süsü siparişi verdim ikisi 1200 tuttu. Çikolata kısmı eşimde
Ben hedıyelık yaptırmıcam vazgectım ondantabı kafalar gıt gel.. Kac magnet var pekı?
Ne demek güzelimçok teşekkür ederim balım Allah razı olsun
Ben evdeyim yatiyorum aslinda ama. Arada doktora, markete giderken lazim oluyor mutlaka. 2 beden buyuyunce evdeki hic bi sey olmuyor zaten. Hamile pantolonu aldim, bi tane de tayt alacagim. Ama ustleri oversize s beden aldim 2 tane gayet guzel oldu. Hem hamilelik sonrasinda da giyetim dedimBen de ay almıcam çok hamile kıyafeti demiştim kendi kendimeyazın bir şekilde elbiselerle rahat geçti ama havalar soğuduğu gibi kendimi hamile pijaması, hamile eşofmanı, hamile kotu alırken buldum
Ya zaten söylüyorlardı hafta ilerledikçe içerde yer kavgası başlıyor ikizlerde diye ama insan yaşayınca başka oluyormuşAy benim de 2 gun once bir tepindiler ki sorma.
Yukaridaki capraz duruyor, yukaridakinin ayaklari ile asagidakinin kafasi ayni yerde. Ve tam o nokta kalkip kalkip iniyor hep. Yukaridakinin baska hareketini hissedemiyorum plesantasi onde diye. Asagidaki de acayip hareketli. Ama sanirim yukarıdaki ayaklari ile asagidakini guzelce bir dovdu gecen gün. Simdi asagidaki iyice asagi gitti gibi. Sanki asagidan cikacak gibi hareket ediyor surekli.
Sanirim asagidaki hareketli ama yukaridaki azcik cakal olacak :) caktirmadan yaramazlik yapip butun sucu otekine yikacak
Merakla bekliyorum teorilerim tutacak mi
Ben 0-3 yaptırdım hastanede giymesi için yaptırdım çünkü fotoğraf falan çekilmek için 3-6 onun için büyük gelebilir yenidoğuncaCanım sen kac beden ıstedın? 0-3,3-6 secenek varmıs, arada 1,5 2 cm fark var dıyo
Benım henuz kararım aynı, ben de anahtarlık mı yaptırsam demıstım, cıkolata yesınler dıye dusundum sonradan40 tane var kartlı tanesi 14 TL oldu.
Kapı süsü yaptiracaktim kesin ama hediyeden emin değildim.
Ziyarete gelecek olanların süslerini buzdolabında görünce yaptırayım dedimhosuma gittiğini farkettim öyle
Ben de 0-3 dedım bakalım, cok tesekkurler, hatta arkadasımın tavsıyesı ıle yazdım sıze dedım sordu kım dıye, cok mutlu oldu sızın ürünü gonderdım, bugun teslım edıldı dedıBen 0-3 yaptırdım hastanede giymesi için yaptırdım çünkü fotoğraf falan çekilmek için 3-6 onun için büyük gelebilir yenidoğunca
Her hafta gidiyordum serklajdan beri, 8 haftada 8 kere gittim. Simdi 2 haftaya cikardi iyiyim diye :) ama ben alismistim ne guzel her hafta olmasina.Ya zaten söylüyorlardı hafta ilerledikçe içerde yer kavgası başlıyor ikizlerde diye ama insan yaşayınca başka oluyormuşseninkilerde çok uyanık maşallah senin kontrol ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?