2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Battaniyen yükseltti demekki canım senin fiyatı 3 parçalı olan nakışla birlikte yinede çok uyguna gleiyor
Evet normalde takım fiyatı çok daha uygun ben bi sayfa gördüm çok beğendim orda bi baktım yok harf işleyince şu fiyat yok isim işleyince şu fiyat battaniyeye isim işlemeye bile ekstra 200 tl istiyor. Ben de buradan yaptırdım iyiki de öyle yapmışım

FAbrikasyon değilde el işi olması çok hoş

Bu da 1 ayda gelıyormus, bunu da halledeyım bugun.. Gec kalmısım gıbı hıssedıyorum herseye, elım ayagıma dolaşacskmıs gıbı oluyorum
aynen bunun 1 ayda gelmesi çok normal canım el işlemesi olunca
Bende akşam vericem siparişi

Canım ben aldım lcw hamile kotu, hamilelik öncesi kotlarım genelde 36ydı kilom 62’yken, geçen lcwden 38 aldım kilom 67 ama 36 alsam da idare edermiş esniyor çünkü. Sen yine de deneme imkanın varsa dene çünkü bir başka lcw hamile modelinde 38 inanılmaz büyük geliyor. Şort almıştım 36 beden, bir hafta giydim çok sıktı falan bedenler karışık

Ay benim de 2 gun once bir tepindiler ki sorma.

Yukaridaki capraz duruyor, yukaridakinin ayaklari ile asagidakinin kafasi ayni yerde. Ve tam o nokta kalkip kalkip iniyor hep. Yukaridakinin baska hareketini hissedemiyorum plesantasi onde diye. Asagidaki de acayip hareketli. Ama sanirim yukarıdaki ayaklari ile asagidakini guzelce bir dovdu gecen gün. Simdi asagidaki iyice asagi gitti gibi. Sanki asagidan cikacak gibi hareket ediyor surekli.

Sanirim asagidaki hareketli ama yukaridaki azcik cakal olacak :) caktirmadan yaramazlik yapip butun sucu otekine yikacak

Merakla bekliyorum teorilerim tutacak mi

Anne karninda baslamis ikizler yaramazliga

Canım sen kac beden ıstedın? 0-3,3-6 secenek varmıs, arada 1,5 2 cm fark var dıyo

Boşu boşuna bir şey almıyım, nasılsa evdeyim diyordum ama bakkala gitmeye kıyafetim yok doğurayım da insane workout yapcam (sezaryenle nasıl yapcaksam!)

Ben de ay almıcam çok hamile kıyafeti demiştim kendi kendime yazın bir şekilde elbiselerle rahat geçti ama havalar soğuduğu gibi kendimi hamile pijaması, hamile eşofmanı, hamile kotu alırken buldum

aynen bunun 1 ayda gelmesi çok normal canım el işlemesi olunca
Bende akşam vericem siparişi
Konustuk 2 hafta teslım suresı var, 370e anlastık, esımın sırketının anlasmalı oldugu kargo fırması ıle karsı odemelı yollayacak

Benim sürekli oluyordu canım benimki kadar olsaydı mutlaka anlardın.

bayıldımm bayıldım
Kapı süsü led ile birlikte çok iyi fiyata denk gelmiş.Çİkolata 40-50 adet arası mı canm ?
Bende hemen bakayım bu sayfalara.

Cıkolata 40 adet, bıraz az gıbı geldı ama cok hosuma gıttı kutusu falan, artırmadım da.. Ledlı kapı susu 230 a gelıyor

Kapı süsü LED li baya uyguna gelmiş
Ben magnet + kapı süsü siparişi verdim ikisi 1200 tuttu. Çikolata kısmı eşimde

Ben hedıyelık yaptırmıcam vazgectım ondan tabı kafalar gıt gel.. Kac magnet var pekı?

40 tane var kartlı tanesi 14 TL oldu.
Kapı süsü yaptiracaktim kesin ama hediyeden emin değildim.
Ziyarete gelecek olanların süslerini buzdolabında görünce yaptırayım dedim hosuma gittiğini farkettim öyle

Ben de ay almıcam çok hamile kıyafeti demiştim kendi kendime yazın bir şekilde elbiselerle rahat geçti ama havalar soğuduğu gibi kendimi hamile pijaması, hamile eşofmanı, hamile kotu alırken buldum
Ben evdeyim yatiyorum aslinda ama. Arada doktora, markete giderken lazim oluyor mutlaka. 2 beden buyuyunce evdeki hic bi sey olmuyor zaten. Hamile pantolonu aldim, bi tane de tayt alacagim. Ama ustleri oversize s beden aldim 2 tane gayet guzel oldu. Hem hamilelik sonrasinda da giyetim dedim

Ya zaten söylüyorlardı hafta ilerledikçe içerde yer kavgası başlıyor ikizlerde diye ama insan yaşayınca başka oluyormuş seninkilerde çok uyanık maşallah senin kontrol ne zaman canım

40 tane var kartlı tanesi 14 TL oldu.
Kapı süsü yaptiracaktim kesin ama hediyeden emin değildim.
Ziyarete gelecek olanların süslerini buzdolabında görünce yaptırayım dedim hosuma gittiğini farkettim öyle
Benım henuz kararım aynı, ben de anahtarlık mı yaptırsam demıstım, cıkolata yesınler dıye dusundum sonradan

Ben 0-3 yaptırdım hastanede giymesi için yaptırdım çünkü fotoğraf falan çekilmek için 3-6 onun için büyük gelebilir yenidoğunca
Ben de 0-3 dedım bakalım, cok tesekkurler, hatta arkadasımın tavsıyesı ıle yazdım sıze dedım sordu kım dıye, cok mutlu oldu sızın ürünü gonderdım, bugun teslım edıldı dedı

Ya zaten söylüyorlardı hafta ilerledikçe içerde yer kavgası başlıyor ikizlerde diye ama insan yaşayınca başka oluyormuş seninkilerde çok uyanık maşallah senin kontrol ne zaman canım
Her hafta gidiyordum serklajdan beri, 8 haftada 8 kere gittim. Simdi 2 haftaya cikardi iyiyim diye :) ama ben alismistim ne guzel her hafta olmasina.

Haftaya cumartesi gidecegim. Tam 32 oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…