2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sohrab
tatlım bende yazıştım kafyadesing ile akşam model belirteceğim dedim.
Bana 3'lü tulumlu set için 2 hafta arası temin süresi verdi

Konustuk 2 hafta teslım suresı var, 370e anlastık, esımın sırketının anlasmalı oldugu kargo fırması ıle karsı odemelı yollayacak
sende konuşmuşsun sonadan gördüm
Hangi modele karar verdin?
Nakış istedin mi?

Ya kizlar dolaptan aldigim bir urun yaninda hediye hello baby zibin gondermis biri. 50 cm ve 56 cmlerden. Ama bendekilere gore kucucuk. Bende bir aydinlanma oldu. Sanirim ikizler icin e bebek ten gidip yenidogan beden almam lazim biraz. Ebebek kaliplari gercekten kucukmus. Benim aldiklarim hep 0-3 ay ama sanirim kaliplari genis.

Evet o gonderdıgım modelden yapıcak, aynı renkler, ısım degıscek sadece
Nakış derken, o işlemeler nakış deıl mı zaten?
Aynen canım isimden kastım nakış kısmı
Bende dedim gruptan arkadşlar yaptırmış çok beğenildi diye ( birbebekmeselesii ve Sohrab ) bebişlerin adını verince isimlerinizi öğrenmiş oldum. Bu sır benimle mezara gidecek
Erkek modelleride güzel duruyor.
Sadece kız modelleri yok sayfada kızlar aklınızda olsun

Ahahahah evett erkekler için mavi yapraklı bi model vardı o da çok güzeldi

Çok teşekkür ederimm sağolun

Ben hedıyelık yaptırmıcam vazgectım ondan tabı kafalar gıt gel.. Kac magnet var pekı?
Tatlım bende kararsızım yaptırısamda az sayıda yaptırrım heralde
bak bu tarzlar senin yaptrıracağın kapı süsü ve çikolataya uyumlu gibi ama fiyat ve satıcı araştır derim.Trendyolda komisyon ödedeikleri için satıcıların fiyatları daha yüksek oluyor

Kızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz

Adaletsızlık var, bız senın adını bılmıyoruz ben bırbebekmeseleısının de adını bılmıyorum, sadece ürünü gönderdim, bu ürünün sahıbı dıye

Gun icinde hareketli oldugu zamanlar yok mu canim? Sen uzulup stres yaptikca hareketsizlesiyor bebekler. Belki yoruldugun icin de uyuyordur

Adaletsızlık var, bız senın adını bılmıyoruz ben bırbebekmeseleısının de adını bılmıyorum, sadece ürünü gönderdim, bu ürünün sahıbı dıye
ben bebişlerin adını söyledim. baktım yazmış bulundu
Kadıncağız ne bilsin forumdan yazdığımızı whatsapp grubumuz var sandı galiba bende bozuntuya vermedim evet benim kızlar onlar dedim. Bizim grupta hamile çok daha size yazarlar hatta dedim.
Kadın byük olaslık düşünüyordur.Bu kadar hamile aynı dönem nasıl birbirleirni buldular diye

İnşalah güzel haber alırsınız canım .Sen stres yapmamaya çalış.
Geçen topluca tesbih çekmiştik.Senin içinde okuyalım

Yok ya yaptırmıcam, burda bı arkadas demıstı benım cocugumun susunu saklıcaklar mı sankı dıye.. Yaptırdıgımızla kalırız..
Bı sayfada gordum kedı maması ypabılırım, en azından kedılere faydamız dokunur

Ben dedım kadınlar kulubunde konustuk diye, ama burayı bılıyor mu emın deılım

Kesın var dememıs, olasılık soylemıs, bılgılendırmek ıcın, yuregını ferah tut canım, detaylıda kalp de bı problem cıkmamıstı deıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…