- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.801
Sorma sabah iki tane eşofman altı geldi kargoylaBen de ay almıcam çok hamile kıyafeti demiştim kendi kendimeyazın bir şekilde elbiselerle rahat geçti ama havalar soğuduğu gibi kendimi hamile pijaması, hamile eşofmanı, hamile kotu alırken buldum
Beklemesi bile çok heyecanlı inşallah çok beğenirsin hayırlısıyla giysin hepsiiBen de 0-3 dedım bakalım, cok tesekkurler, hatta arkadasımın tavsıyesı ıle yazdım sıze dedım sordu kım dıye, cok mutlu oldu sızın ürünü gonderdım, bugun teslım edıldı dedı
Çok tesekkurleröneri için, gelince paylasırım ben deBeklemesi bile çok heyecanlı inşallah çok beğenirsin hayırlısıyla giysin hepsii
sende konuşmuşsun sonadan gördümKonustuk 2 hafta teslım suresı var, 370e anlastık, esımın sırketının anlasmalı oldugu kargo fırması ıle karsı odemelı yollayacak
Evet o gonderdıgım modelden yapıcak, aynı renkler, ısım degıscek sadecesende konuşmuşsun sonadan gördüm
Hangi modele karar verdin?
Nakış istedin mi?
Aynen canım isimden kastım nakış kısmıEvet o gonderdıgım modelden yapıcak, aynı renkler, ısım degıscek sadece
Nakış derken, o işlemeler nakış deıl mı zaten?
Ahahahah evett erkekler için mavi yapraklı bi model vardı o da çok güzeldiAynen canım isimden kastım nakış kısmı
Bende dedim gruptan arkadşlar yaptırmış çok beğenildi diye (birbebekmeselesii ve Sohrab ) bebişlerin adını verince isimlerinizi öğrenmiş oldum. Bu sır benimle mezara gidecek
Erkek modelleride güzel duruyor.
Sadece kız modelleri yok sayfada kızlar aklınızda olsun
Çok teşekkür ederimm sağolunCanım
İdrar Testinde
*** Yassı epitel ( 0-4 Referans aralığı) çok yükseldiğinde enfeksiyon belirtisi sayılabiliyor.
** Lökosit Esteraz ( Negatif olması İYİ) ( Pozitif olması idrarda BeyazKan hücresi ( Akyuvar olduğunu gösterir.) Enfeksiyon belirtilerinden biridir.)
**Nitrit ( Negatif olması iyi)- ( Pozitif olması istenmez)- Normal: İdrarda nitrit bulunmaz. Anormal: İdrarda bakterilerin bulunması ve bir enfeksiyon varlığında nitrit pozitif hale gelir.
***Bilirubin Normal: İdrarda bilirubin bulunmaz. ( Negatif olması iyidir)
Tatlım bende kararsızım yaptırısamda az sayıda yaptırrım heraldeBen hedıyelık yaptırmıcam vazgectım ondantabı kafalar gıt gel.. Kac magnet var pekı?
Adaletsızlık var, bız senın adını bılmıyoruzAynen canım isimden kastım nakış kısmı
Bende dedim gruptan arkadşlar yaptırmış çok beğenildi diye (birbebekmeselesii ve Sohrab ) bebişlerin adını verince isimlerinizi öğrenmiş oldum. Bu sır benimle mezara gidecek
Erkek modelleride güzel duruyor.
Sadece kız modelleri yok sayfada kızlar aklınızda olsun
Gun icinde hareketli oldugu zamanlar yok mu canim? Sen uzulup stres yaptikca hareketsizlesiyor bebekler. Belki yoruldugun icin de uyuyordurKızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz
ben bebişlerin adını söyledim. baktım yazmış bulunduAdaletsızlık var, bız senın adını bılmıyoruzben bırbebekmeseleısının de adını bılmıyorum, sadece ürünü gönderdim, bu ürünün sahıbı dıye
İnşalah güzel haber alırsınız canım .Sen stres yapmamaya çalış.Kızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz
Yok ya yaptırmıcam, burda bı arkadas demıstı benım cocugumun susunu saklıcaklar mı sankı dıye.. Yaptırdıgımızla kalırız..Tatlım bende kararsızım yaptırısamda az sayıda yaptırrım heralde
bak bu tarzlar senin yaptrıracağın kapı süsü ve çikolataya uyumlu gibi ama fiyat ve satıcı araştır derim.Trendyolda komisyon ödedeikleri için satıcıların fiyatları daha yüksek oluyorGenel Markalar Şeffaf Pleksi Magnet-pleksi Magnet-bebek Bumagnet-isme Özel Magnet 15 Adet Fiyatıdır. - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Şeffaf Pleksi Magnet-pleksi Magnet-bebek Bumagnet-isme Özel Magnet 15 Adet Fiyatıdır. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben dedım kadınlar kulubunde konustuk diye, ama burayı bılıyor mu emın deılımben bebişlerin adını söyledim. baktım yazmış bulundu
Kadıncağız ne bilsin forumdan yazdığımızı whatsapp grubumuz var sandı galiba bende bozuntuya vermedim evet benim kızlar onlar dedim. Bizim grupta hamile çok daha size yazarlar hatta dedim.
Kadın byük olaslık düşünüyordur.Bu kadar hamile aynı dönem nasıl birbirleirni buldular diye
Kesın var dememıs, olasılık soylemıs, bılgılendırmek ıcın, yuregını ferah tut canım, detaylıda kalp de bı problem cıkmamıstı deıl mı?Kızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?