2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar normal doğum düşünenen ve planlara yada daha önce yapmış olanlara bir sorum var.
Biz doğumhaneye giderken ameliyathane kıyafetimi giyiyoruz.Yoksa bizi gecelikle mi alıyorlar doğuma?
bugün 1 arkadaşım normal doğuma gecelik ile aldılar dedi.
Sezzeryan olunca ameliyathane kıyaeti giymiştim dedi
Ben hep süslü püslü elbise tarzı bakıyordum . odada olacğaım vakit için doğum sürecini hiç hayal etmedim.
Beni bi aydınlatıverin hayrınıza

Amelıyathane kıyafetı gıymıstım ben, yatak uzerınde dogum yaptım, su gelınce kanama vs. Belıne kadar cıkıyor kan, dogumdan sonra temızleyıp gıydırdı hasta bakıcı ablalar.. Gıderken kıyafetlerı de ıstıyorlar zaten

Çok geçmiş olsun. İyi haber alırsınız inşallah.

Ben acile elbiseyle gitmiştim. Altımı çıkardım sadece. O şekilde doğum yaptım. Sonra plesenta gelmediği için kürtaja anesteziyle girmek istedim. O zaman ameliyat önlüğü giydirdiler.

Kızlar selam, bugün kontrolum vardı bebeğimin kafası 30+1, karın bölgesi günüyle uyumlu hale geldi o da hep 3-4 gün önde gidiyordu aslında.. 28+5 bugün doktor olabilir filan dedi ama ben biraz pimpiriklendim, siz be düşünüyorsunuz? Kafası hep önde gidiyordu bu arada

Kızlar şimdi geldi organizer. Bakar mısınız nasıl Bir de bu karton gibi dışı yıkamaya da korkacak insan

Eklentiler

• 8FEF103F-890F-411F-9480-FAA6CF375311.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 51
Yandık desene 59-60 arasıyım şu an. 38 beden sipariş verdim. Ama bu kilodan ziyade basenle alakalı canım. Yukarı çıkmazsa sıkıntı Benim basenler 98 oldu

Kızlar şimdi geldi organizer. Bakar mısınız nasıl Bir de bu karton gibi dışı yıkamaya da korkacak insan
Ben bunun mavisini almistim. Makinede bozulur diye dusunmustum. Ama yikadigimda hic bozulmadi

Ne yazılır nasıl teselli edilir bilmiyorum dua ediyorum rabbim ikinizinde yardımcısı olsun umarım çok güzel haberlerini alırız cuma gününün yüzü suyu hürmetine kendini bunaltma canını sıkmamaya çalış

Hahahah o sevimsiz elbettte ki benimvalla kuzenlerim dahil kimsenin biseyini saklamadim. Cunku nie sakliym. Adim gibi eminim annem halam fln disinda kimse de bnmkini saklamaz. Tatli yesinler ogun. Tatli kojussunlar yeter bence
Benim eski hastane de yeni hastanede iki tue doguma da ameliyat kiyafetiyle aliyomus
Bence hastaneden hastaneye degisio olabilir

Aaa gecelikle olur mu ya beyaz aldım ama ben

Aynen cıkolata var, bı de baklava koyarız yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…