- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.821
El islemesi degil canim bu. Guzelmis. Ben de boyle sade seviyorumArkadaşlar bende bu modelleri beğenmiştim ama kalitesini anlamıyorum birde işlemesi el mi makinamı nasıl anlıyorsunuz?
Eki Görüntüle 3317359
MakiArkadaşlar bende bu modelleri beğenmiştim ama kalitesini anlamıyorum birde işlemesi el mi makinamı nasıl anlıyorsunuz?
Eki Görüntüle 3317359
Amelıyathane kıyafetı gıymıstım ben, yatak uzerınde dogum yaptım, su gelınce kanama vs. Belıne kadar cıkıyor kan, dogumdan sonra temızleyıp gıydırdı hasta bakıcı ablalar.. Gıderken kıyafetlerı de ıstıyorlar zatenKızlar normal doğum düşünenen ve planlara yada daha önce yapmış olanlara bir sorum var.
Biz doğumhaneye giderken ameliyathane kıyafetimi giyiyoruz.Yoksa bizi gecelikle mi alıyorlar doğuma?
bugün 1 arkadaşım normal doğuma gecelik ile aldılar dedi.
Sezzeryan olunca ameliyathane kıyaeti giymiştim dedi
Kızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz
Ben acile elbiseyle gitmiştim. Altımı çıkardım sadece. O şekilde doğum yaptım. Sonra plesenta gelmediği için kürtaja anesteziyle girmek istedim. O zaman ameliyat önlüğü giydirdiler.Kızlar normal doğum düşünenen ve planlara yada daha önce yapmış olanlara bir sorum var.
Biz doğumhaneye giderken ameliyathane kıyafetimi giyiyoruz.Yoksa bizi gecelikle mi alıyorlar doğuma?
Ben hep süslü püslü elbise tarzı bakıyordum . odada olacğaım vakit için doğum sürecini hiç hayal etmedim.
Beni bi aydınlatıverin hayrınıza
Yandık deseneCanım ben aldım lcw hamile kotu, hamilelik öncesi kotlarım genelde 36ydı kilom 62’yken, geçen lcwden 38 aldım kilom 67 ama 36 alsam da idare edermiş esniyor çünkü. Sen yine de deneme imkanın varsa dene çünkü bir başka lcw hamile modelinde 38 inanılmaz büyük geliyor. Şort almıştım 36 beden, bir hafta giydim çok sıktı falanbedenler karışık
Ben bunun mavisini almistim. Makinede bozulur diye dusunmustum. Ama yikadigimda hic bozulmadiKızlar şimdi geldi organizer. Bakar mısınız nasılBir de bu karton gibi dışı yıkamaya da korkacak insan
İade edicem canım bozuk geldi bakar mısın?Ben bunun mavisini almistim. Makinede bozulur diye dusunmustum. Ama yikadigimda hic bozulmadi
Benim aldığımda bu işte canım yıkadım formu h bozulmadıKızlar şimdi geldi organizer. Bakar mısınız nasılBir de bu karton gibi dışı yıkamaya da korkacak insan
Ne yazılır nasıl teselli edilir bilmiyorum dua ediyorum rabbim ikinizinde yardımcısı olsun umarım çok güzel haberlerini alırız cuma gününün yüzü suyu hürmetineKızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz
Sorun bozuk gelmiş olması canım, takmaya çalıştım fermuarını iadeyle uğraşmıyim diye ama olmadıBenim aldığımda bu işte canım yıkadım formu h bozulmadı
Hahahah o sevimsiz elbettte ki benimYok ya yaptırmıcam, burda bı arkadas demıstı benım cocugumun susunu saklıcaklar mı sankı dıye.. Yaptırdıgımızla kalırız..
Bı sayfada gordum kedı maması ypabılırım, en azından kedılere faydamız dokunur
Benim eski hastane de yeni hastanede iki tue doguma da ameliyat kiyafetiyle aliyomusKızlar normal doğum düşünenen ve planlara yada daha önce yapmış olanlara bir sorum var.
Ben hep süslü püslü elbise tarzı bakıyordum . odada olacğaım vakit için doğum sürecini hiç hayal etmedim.
Aaa gecelikle olur mu yaKızlar normal doğum düşünenen ve planlara yada daha önce yapmış olanlara bir sorum var.
Aynen cıkolata var, bı de baklava koyarız yeterHahahah o sevimsiz elbettte ki benimvalla kuzenlerim dahil kimsenin biseyini saklamadim. Cunku nie sakliym. Adim gibi eminim annem halam fln disinda kimse de bnmkini saklamaz. Tatli yesinler ogun. Tatli kojussunlar yeter bence
Benim eski hastane de yeni hastanede iki tue doguma da ameliyat kiyafetiyle aliyomus
Bence hastaneden hastaneye degisio olabilir
Aynen cıkolata var, bı de baklava koyarız yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?