2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaa gecelikle olur mu ya beyaz aldım ama ben
Bende onun şaşkınlığındayım.
Doğum sonrası hep düşündüm.Normal doğuma gecelik gerektiğini bende bilmiyordum.
Hep beyaz foto çekimi için yada odada yatarken alt üst gülük tarzı baktım

Gelen 1 tane cıkolata alsın de mı, hastanede ıkram etmek ıcın zaten.. Belkı korona artarsa zıyaretcı bıle almayabılırler o zamana
Her aileye bir tane gibi bir şey canım her gelene versen yetmez
Hatıra gibi bir şey
Oğlumun hala bir tane kutusunda duruyor çikolata hatıra
Az kişilik aile ise hepsine verirsin gerekirse de 40 zaten az
Kalabalığa yetmez kahve yanı çikolata yer gibi yerlerse olmaz yani

Bende bugün sipariş vereceğim inşallah bu takımı beğendim. Tulum şapka ve takı yastığı yaptırmayı düşünüyorum sadece diğerleri gereksiz geliyor iç zıbın vs. Battaniye de yaptırayım mı kararsızım sizce ? Hediyelik olarak da çikolata yaptırıcam herkese yanına da bir kolonya ikram ederim . Anısı kalacak bir hediye de sadece ailelerimize çok yakın arkadaşlarıma vermek için yaptıracağım onu seçemedim daha. Herkese vermek bence de saçma saklayacak insanlara vereceğim . Güzel bişey bulursanız haber verin

Kizlar migros bebek bezlerinde %40 indirim yaomis
Prima harmonie lerde %60
Paket 138tl ye geliyor. Bugune kdr gordugun en buyuk indirim bilginize
Ben sen yazınca anın heyecanıyla prima 2 çocuğun totosuna yetiştiremem diye molfix aldım 4 numara ama mavisinden çoğunluk memnun değilmiş almış oldum 34 lü 10 paket inşallah çok pişman olmam

Kesın var dememıs, olasılık soylemıs, bılgılendırmek ıcın, yuregını ferah tut canım, detaylıda kalp de bı problem cıkmamıstı deıl mı?
Cıkmadı ama kalp deıl sadece kasla ılgılı olabılır. Sancı sancı deyıp ugrastık Baska özelde takipteydim orda rutin olcu bakılıodu muayene 5 dk sürmezdi ölçülere bakılıodu cok detay baktrmadık kac haftadır bende kendın hocama hıc demedim en azından hareketler nasıl die orda yanlıs yaptık. Cok cok üzgünüm bıkac güne durum netleşir devamlı enbıya suresı dinlerdim aklımdan en ufak bısey gecmedı kötü bişey olur die, dünya yıkıldı resmen nasıl diyeyim. Uykuda uyuyamıyorum artık.

Kızlar dünden beri kendimi çok zorladım galiba, şu an alt bölgemde ağrı gibi bir şey var ayreten sol kasığım ağrıyor kalçama kadar. Dinlenince geçer mi sizce? Duşa girecektim girsem mi girmesem mi ona bile tedirgin oldum şu an

Girme canım bence yat dinlen birkaç saat hiç kalkmadan

Çok geçmiş olsun canım. Kötü bir şey yine düşünme olsa bir şey şimdiye kadar mutlaka çıkardı. Başkentte misin şimdi

Çok kısı gelmez zaten hastaneye, benım aılem burda yok, esımın aılesınden gelen olur sadece, karı koca gelseler 10 kısıyı gecmez

Ahh kuzum ya, Rabbim yardımcın olsun, senın ve bebegin için ya şafi cekecegım..
İnsallahh yarına duzelmıs olur hersey

Bende kendimi çok yorunca oluyor canim dinlenince geçiyor bence ılık güzel bir duş al çok kalma sonra iyice dinlen geçer bence zaten yalanci sanciysa dinlenince gecer

Bak kaçırdığın şey şu doktorun görevi hareketi az veya çok farketmek söylemek.
onun görevi sen müneccim misin kadın doğumcu musun nerden bileceksin
zaten bilsek doktora gitmeyiz herkes işi ehline bırakır
bende yıllarca kendimi suçladım hala da suçlarım ama biz sadece kendi mesleğimizi bilmek zorundayız doktorsa onun görevi
bir durum olduğunu düşünse söylerdi zaten
Genetik test bile yaptırdın bir şey olsa çıkardı
Doktor lar pata küte her ihtimali sıralıyor ama hepsi ihtimal

Çok kısı gelmez zaten hastaneye, benım aılem burda yok, esımın aılesınden gelen olur sadece, karı koca gelseler 10 kısıyı gecmez
Benden önce doğurursan ben gelirim seni görmeye, çikolatanın fotosunu da gruba atarım nasıl fikir

Kızlar bu temizleme pamuğunu hangi marka aldınız ve tanesi kaç liraya geldi. Alıcam şimdi bakıyorum ama indirim mi bekliyim piyasası nedir hiç bilmiyorum. Bide ıslak mendil içinde aynısı

Allahım şifa versin, inşallah bir şey çıkmaz canım benim dualarım seninle.

kızlar canım bir balık çekti size anlatamam kaç gündür doğru düzgün yemiyordum uyuyordum az önce gözümü uykudan balık diye açtım kalktım giyindim çıktım direk balıkçıya geldim
Eşin geliyor canlandın he
Balıkları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem türküsünün peki şu an kulağımda çalar gibi olması

Testler de çıkmıyor muydu bu kas hastalığı vs.? Çünkü genel olarak doktorlar korkutuyorlar ve sonrasında bebekler sağlıklı doğuyor… testlerin temiz çıktıysa, sağlıklıdır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…