- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.841
Bende onun şaşkınlığındayım.Aaa gecelikle olur mu yabeyaz aldım ama ben
Her aileye bir tane gibi bir şey canım her gelene versen yetmezGelen 1 tane cıkolata alsın de mı, hastanede ıkram etmek ıcın zaten.. Belkı korona artarsa zıyaretcı bıle almayabılırler o zamana
Ben sen yazınca anın heyecanıylaKizlar migros bebek bezlerinde %40 indirim yaomis
Prima harmonie lerde %60
Paket 138tl ye geliyor. Bugune kdr gordugun en buyuk indirim bilginize
Cıkmadı ama kalp deıl sadece kasla ılgılı olabılır. Sancı sancı deyıp ugrastık Baska özelde takipteydim orda rutin olcu bakılıodu muayene 5 dk sürmezdi ölçülere bakılıodu cok detay baktrmadık kac haftadır bende kendın hocama hıc demedim en azından hareketler nasıl die orda yanlıs yaptık. Cok cok üzgünüm bıkac güne durum netleşir devamlı enbıya suresı dinlerdim aklımdan en ufak bısey gecmedı kötü bişey olur die, dünya yıkıldı resmen nasıl diyeyim. Uykuda uyuyamıyorum artık.Kesın var dememıs, olasılık soylemıs, bılgılendırmek ıcın, yuregını ferah tut canım, detaylıda kalp de bı problem cıkmamıstı deıl mı?
Girme canım bence yat dinlen birkaç saat hiç kalkmadanKızlar dünden beri kendimi çok zorladım galiba, şu an alt bölgemde ağrı gibi bir şey var ayreten sol kasığım ağrıyor kalçama kadar. Dinlenince geçer mi sizce? Duşa girecektim girsem mi girmesem mi ona bile tedirgin oldum şu an
Çok geçmiş olsun canım. Kötü bir şey yine düşünme olsa bir şey şimdiye kadar mutlaka çıkardı. Başkentte misin şimdiKızlar dünden beri kendimi çok zorladım galiba, şu an alt bölgemde ağrı gibi bir şey var ayreten sol kasığım ağrıyor kalçama kadar. Dinlenince geçer mi sizce? Duşa girecektim girsem mi girmesem mi ona bile tedirgin oldum şu an
Çok kısı gelmez zaten hastaneye, benım aılem burda yok, esımın aılesınden gelen olur sadece, karı koca gelseler 10 kısıyı gecmezHer aileye bir tane gibi bir şey canım her gelene versen yetmez
Hatıra gibi bir şey
Oğlumun hala bir tane kutusunda duruyor çikolata hatıra
Az kişilik aile ise hepsine verirsin gerekirse de 40 zaten az
Kalabalığa yetmez kahve yanı çikolata yer gibi yerlerse olmaz yani
Ahh kuzum ya, Rabbim yardımcın olsun, senın ve bebegin için ya şafi cekecegım..Cıkmadı ama kalp deıl sadece kasla ılgılı olabılır. Sancı sancı deyıp ugrastık Baska özelde takipteydim orda rutin olcu bakılıodu muayene 5 dk sürmezdi ölçülere bakılıodu cok detay baktrmadık kac haftadır bende kendın hocama hıc demedim en azından hareketler nasıl die orda yanlıs yaptık. Cok cok üzgünüm bıkac güne durum netleşir devamlı enbıya suresı dinlerdim aklımdan en ufak bısey gecmedı kötü bişey olur die, dünya yıkıldı resmen nasıl diyeyim. Uykuda uyuyamıyorum artık.
Bende kendimi çok yorunca oluyor canim dinlenince geçiyor bence ılık güzel bir duş al çok kalma sonra iyice dinlen geçer bence zaten yalanci sanciysa dinlenince gecerKızlar dünden beri kendimi çok zorladım galiba, şu an alt bölgemde ağrı gibi bir şey var ayreten sol kasığım ağrıyor kalçama kadar. Dinlenince geçer mi sizce? Duşa girecektim girsem mi girmesem mi ona bile tedirgin oldum şu an
Bak kaçırdığın şey şu doktorun görevi hareketi az veya çok farketmek söylemek.Cıkmadı ama kalp deıl sadece kasla ılgılı olabılır. Sancı sancı deyıp ugrastık Baska özelde takipteydim orda rutin olcu bakılıodu muayene 5 dk sürmezdi ölçülere bakılıodu cok detay baktrmadık kac haftadır bende kendın hocama hıc demedim en azından hareketler nasıl die orda yanlıs yaptık. Cok cok üzgünüm bıkac güne durum netleşir devamlı enbıya suresı dinlerdim aklımdan en ufak bısey gecmedı kötü bişey olur die, dünya yıkıldı resmen nasıl diyeyim. Uykuda uyuyamıyorum artık.
Benden önce doğurursan ben gelirim seni görmeye, çikolatanın fotosunu da gruba atarım nasıl fikirÇok kısı gelmez zaten hastaneye, benım aılem burda yok, esımın aılesınden gelen olur sadece, karı koca gelseler 10 kısıyı gecmez
Allahım şifa versin, inşallah bir şey çıkmaz canım benimCıkmadı ama kalp deıl sadece kasla ılgılı olabılır. Sancı sancı deyıp ugrastık Baska özelde takipteydim orda rutin olcu bakılıodu muayene 5 dk sürmezdi ölçülere bakılıodu cok detay baktrmadık kac haftadır bende kendın hocama hıc demedim en azından hareketler nasıl die orda yanlıs yaptık. Cok cok üzgünüm bıkac güne durum netleşir devamlı enbıya suresı dinlerdim aklımdan en ufak bısey gecmedı kötü bişey olur die, dünya yıkıldı resmen nasıl diyeyim. Uykuda uyuyamıyorum artık.
Eşin geliyor canlandın hekızlar canım bir balık çekti size anlatamamkaç gündür doğru düzgün yemiyordum uyuyordum az önce gözümü uykudan balık diye açtım kalktım giyindim çıktım direk balıkçıya geldim
akşama fight club biliyorsun enerji toplamam lazımEşin geliyor canlandın he
Balıkları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem türküsünün peki şu an kulağımda çalar gibi olması
Testler de çıkmıyor muydu bu kas hastalığı vs.? Çünkü genel olarak doktorlar korkutuyorlar ve sonrasında bebekler sağlıklı doğuyor… testlerin temiz çıktıysa, sağlıklıdır diye düşünüyorumCıkmadı ama kalp deıl sadece kasla ılgılı olabılır. Sancı sancı deyıp ugrastık Baska özelde takipteydim orda rutin olcu bakılıodu muayene 5 dk sürmezdi ölçülere bakılıodu cok detay baktrmadık kac haftadır bende kendın hocama hıc demedim en azından hareketler nasıl die orda yanlıs yaptık. Cok cok üzgünüm bıkac güne durum netleşir devamlı enbıya suresı dinlerdim aklımdan en ufak bısey gecmedı kötü bişey olur die, dünya yıkıldı resmen nasıl diyeyim. Uykuda uyuyamıyorum artık.
Çok ta şey etme yaniakşama fight club biliyorsun enerji toplamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?