2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Girme canım bence yat dinlen birkaç saat hiç kalkmadan
Bende kendimi çok yorunca oluyor canim dinlenince geçiyor bence ılık güzel bir duş al çok kalma sonra iyice dinlen geçer bence zaten yalanci sanciysa dinlenince gecer
Teşekkür ederim kızlar, dayanamadım bir sıcak suyla duş aldım çok üşümüştüm şimdi ısıtıcıyı açtım karşımda oturuyorum iyi geldi duş dinlenmeye bakcam artık yapacak bir şey yok

Allah korusun inşallah sağlıklıca doğar birçok bebeğe böyle hastalıklı olduğunu söyleyip hatta kesin konuşup doğduğunda hiçbirşeyi olmadığını görüyorlar üzülmeyin

Kızlar bu temizleme pamuğunu hangi marka aldınız ve tanesi kaç liraya geldi. Alıcam şimdi bakıyorum ama indirim mi bekliyim piyasası nedir hiç bilmiyorum. Bide ıslak mendil içinde aynısı
Hemen defterimi actim senin icin :)
Benim niyeyse ilk aldigim seydi. Tum stoklarimi ne zaman aldigimi, adet ve fiyatlarini yazdim. Her gecen gun fiyat artigi icin bu fiyatlara artik yok ama belki yakin fiyatlar yakalarsin
13.08 Babyme 12x60 adet 295 tl (HB indirimden)
08.09 ipek 6x60 adet 170 tl (N11 kuponla)
26.09 ipek 15x60 adet 418 tl (n11 100 tl kupon vermisti)

N11 e hizlica baktim 15x60 icin 50 tl kupon (cuma50) kullanirsan 428 tl su an uygun gibi

Son düzenleme:
ben 26 da uçakla gidip geldim tatilden elhamdulillah bi sıkıntı olmadı

Kızlar ya bu saate kadar 8 kere sancım oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tarz olan sancılarım nstde 40 üstü çıkıyordu acaba doktora haber versem mi yoksa normalmidir

Kızlar ya bu saate kadar 8 kere sancım oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tarz olan sancılarım nstde 40 üstü çıkıyordu acaba doktora haber versem mi yoksa normalmidir
Eğer bir anormallik olduğunu düşünüyorsan söyle bence

Bılmıorum ki hangi testte cıkar
Nifty yaptırdık fetal dna. Hareket etme de sıkıntı var nst de kalp atısı cok hareket yok ultrason dada hareket az.
Hoca sanmıyorum korkutmaz bayada ilgilendi

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanır sağlıkla sıhhatle evine geçersin sen de. Sıkma canını pozitif düşün. Pozitif olsun her şey

1 saat icinde 4-5 defa oluyorsa sikintili canim. Bi de kasildiginda pozisyon degistirince duzeliyorsa iyi.

Evet ben de ona baktım 47 kuruşa geliyo tanesi. Çok teşekkür ederim bu arada

Eğer bir anormallik olduğunu düşünüyorsan söyle bence
Çok kararsız kaldım ya biraz daha takip edeyim bakayım.
Sureleri nasildi peki? Takip etmeye devam et hatta saatlerini not al. Aralarinda ne kadar var. Bence devam ederse haber ver
canım 5 tanesinin araları çok uzundu ama son 3 sancı 1 saat içinde oldu galiba. Biraz daha takip yapayım ve saatide not alayım iyiki söyledin.
Düzenli oluyorsa mutlaka haber ver.. Bel agrısı var mı pekı?
kuzum sabah yoktu şu son 3 sancı peş peşe oldu o sırada bel ağrımda başladı. Biraz daha takip edeyimde yine devam ederse olmadı doktora bilgi verip acile giderim.
1 saat icinde 4-5 defa oluyorsa sikintili canim. Bi de kasildiginda pozisyon degistirince duzeliyorsa iyi.
yok kuzum pozisyon değişince geçmiyor devam ediyor

Bekleme haber ver,bı de akıntı kontrolu de yap

W world1 bugün senin kontrolün vardı de mi
Canım evet ardından ofise gittim anca şimdi yazabiliyorum .

Bebişin boyu aynı kalmış 43cm
Kilosu 1750den 2100e çıkmış
Başı 10 gün ileride idi 7ye düşmüş
Karın ölçüsü 5gün ileride idi 3ileriye düşmüş
Şuan haftası ile uyumlu dedi
En son 2 hafta önce gitmiştim

doktor doğum süreci Normal veya Sezeryan planlayıp planlamadığını sordu
Ben akışına bırakıyorum bir problem yoksa normal doğururum dedim
Leep operasyon geçirdiğimi söyledim cin3 normal doğumu etkiler mi dedim
Dedi ki bi kere hpv bulaştıysa sonuçların negatif olsa bile vücudunda o bulunur ama uyku modu mu öyle bişey dedi
Normal doğum esnasına bebeğe geçebilir böyle durumlarda sezaryen mantıklı olabilir çünkü bebiş doğarken boğazından o virüsü alabilir boğazında siğiller çıkabilir dedi
Ama kesin olacak diye bişey yok böyle ihtimaller var dedi
Ama bu da doğum sürecini etkilemez dedi normal yapmana engel değil ama sezaryen önerdi gibi geldi bana

Neyse ultrasona girdim ki ne görelim
Gebeliğin başından beri baş gelişli olan bebiş bu hafta dönmüş tam kafası göğsümün altında makat gelişli.
Dedi ki genelde bu zamanlarda dönerler baş gelişli olurlar seninki tam tersi olmuş dedi
Beklicez artık dönmesini inşallah döner

ama siğil konusu kafamı karıştırdı bir perinatolog bir doç ve bir tane de normal doğum yanlısı bir doktor Leep operasyonu geçirmenin normal doğuma engel olmadığını söylemişti. Bu ise sezaryen mantıklı dedi hani gene doğum yaklaşınca konusuz dedi ama o esnada normal doğum olsa bile Sezeryan yapalım der mi aklıma o takıldı

Onun dışında bebiş bi ayağını kulağının altına almış diğer ayağının parmağını da ağzına sokmuştu . Çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…