- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.861
yazmış yoldan canının istediği bir şey var mı diye dedim sen bir an önce gel ben uyumadan başka bir şey lazım değil hazırlandım bekliyorumÇok ta şey etme yani✌
Girme canım bence yat dinlen birkaç saat hiç kalkmadan
Teşekkür ederim kızlar, dayanamadım bir sıcak suyla duş aldım çok üşümüştüm şimdi ısıtıcıyı açtım karşımda oturuyorum iyi geldi duş dinlenmeye bakcam artık yapacak bir şey yokBende kendimi çok yorunca oluyor canim dinlenince geçiyor bence ılık güzel bir duş al çok kalma sonra iyice dinlen geçer bence zaten yalanci sanciysa dinlenince gecer
Allah korusun inşallah sağlıklıca doğar birçok bebeğe böyle hastalıklı olduğunu söyleyip hatta kesin konuşup doğduğunda hiçbirşeyi olmadığını görüyorlarKızlar durumum sıkıntılı nst yıne reaktıf deıl, hoca ultrasona girdim hareket etmedi kalp var ama bir hastalık olabılır dedı hep uyurken mı denk gelıo anlamadım serum yedim fark yok kas hastalık olabılırmiş eşimle kötü olduk beklıyoruz
Hemen defterimi actim senin icin :)Kızlar bu temizleme pamuğunu hangi marka aldınız ve tanesi kaç liraya geldi. Alıcam şimdi bakıyorum ama indirim mi bekliyim piyasası nedir hiç bilmiyorum. Bide ıslak mendil içinde aynısı
ben 26 da uçakla gidip geldim tatilden elhamdulillah bi sıkıntı olmadıKızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin
Eğer bir anormallik olduğunu düşünüyorsan söyle benceKızlar ya bu saate kadar 8 kere sancım oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tarz olan sancılarım nstde 40 üstü çıkıyordu acaba doktora haber versem mi yoksa normalmidir
Gel tabı, basımın ustünde yerin varBenden önce doğurursan ben gelirim seni görmeye, çikolatanın fotosunu da gruba atarım nasıl fikir
Bılmıorum ki hangi testte cıkarTestler de çıkmıyor muydu bu kas hastalığı vs.? Çünkü genel olarak doktorlar korkutuyorlar ve sonrasında bebekler sağlıklı doğuyor… testlerin temiz çıktıysa, sağlıklıdır diye düşünüyorum
Sureleri nasildi peki? Takip etmeye devam et hatta saatlerini not al. Aralarinda ne kadar var. Bence devam ederse haber verKızlar ya bu saate kadar 8 kere sancım oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tarz olan sancılarım nstde 40 üstü çıkıyordu acaba doktora haber versem mi yoksa normalmidir
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanır sağlıkla sıhhatle evine geçersin sen de. Sıkma canını pozitif düşün. Pozitif olsun her şeyKusura bakmayın keyfiniz kaçmasın ama iste gun günü tutmuyor. Alısverıs yapıodum eksikleri bitireyim diodum, kıyafetleri aldım yıkadık ütülemişti annecim. Yerleşecekti falan. Erkenden almayım dedim herseyini 6 ay gecsın, Son bir aydır da böle geciyor. Evinizde güzelce bu süreci gecırmeyi nasip etsin Allah hepinize.
Düzenli oluyorsa mutlaka haber ver.. Bel agrısı var mı pekı?Kızlar ya bu saate kadar 8 kere sancım oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tarz olan sancılarım nstde 40 üstü çıkıyordu acaba doktora haber versem mi yoksa normalmidir
1 saat icinde 4-5 defa oluyorsa sikintili canim. Bi de kasildiginda pozisyon degistirince duzeliyorsa iyi.Kızlar ya bu saate kadar 8 kere sancım oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam bu tarz olan sancılarım nstde 40 üstü çıkıyordu acaba doktora haber versem mi yoksa normalmidir
Evet ben de ona baktım 47 kuruşa geliyo tanesi. Çok teşekkür ederim bu aradaHemen defterimi actim senin icin :)
Benim niyeyse ilk aldigim seydi. Tum stoklarimi ne zaman aldigimi, adet ve fiyatlarini yazdim. Her gecen gun fiyat artigi icin bu fiyatlara artik yok ama belki yakin fiyatlar yakalarsin
13.08 Babyme 12x60 adet 295 tl (HB indirimden)
08.09 ipek 6x60 adet 170 tl (N11 kuponla)
26.09 ipek 15x60 adet 418 tl (n11 100 tl kupon vermisti)
N11 e hizlica baktim 15x60 icin 50 tl kupon (cuma50) kullanirsan 428 tl su an uygun gibi
İpek Maxi Bebek Temizleme Pamuğu 60'Lı x 15'Li Paket Fiyatları ve Özellikleri
İpek Maxi Bebek Temizleme Pamuğu 60'Lı x 15'Li Paket en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kız adam kovit olabilir uzak dur sosyal mesafe maske filanyazmış yoldan canının istediği bir şey var mı diye dedim sen bir an önce gel ben uyumadan başka bir şey lazım değil hazırlandım bekliyorum
Çok kararsız kaldım ya biraz daha takip edeyim bakayım.Eğer bir anormallik olduğunu düşünüyorsan söyle bence
canım 5 tanesinin araları çok uzundu ama son 3 sancı 1 saat içinde oldu galiba. Biraz daha takip yapayım ve saatide not alayım iyiki söyledin.Sureleri nasildi peki? Takip etmeye devam et hatta saatlerini not al. Aralarinda ne kadar var. Bence devam ederse haber ver
kuzum sabah yoktu şu son 3 sancı peş peşe oldu o sırada bel ağrımda başladı. Biraz daha takip edeyimde yine devam ederse olmadı doktora bilgi verip acile giderim.Düzenli oluyorsa mutlaka haber ver.. Bel agrısı var mı pekı?
yok kuzum pozisyon değişince geçmiyor devam ediyor1 saat icinde 4-5 defa oluyorsa sikintili canim. Bi de kasildiginda pozisyon degistirince duzeliyorsa iyi.
Bekleme haber ver,bı de akıntı kontrolu de yapÇok kararsız kaldım ya biraz daha takip edeyim bakayım.
canım 5 tanesinin araları çok uzundu ama son 3 sancı 1 saat içinde oldu galiba. Biraz daha takip yapayım ve saatide not alayım iyiki söyledin.
kuzum sabah yoktu şu son 3 sancı peş peşe oldu o sırada bel ağrımda başladı. Biraz daha takip edeyimde yine devam ederse olmadı doktora bilgi verip acile giderim.
yok kuzum pozisyon değişince geçmiyor devam ediyor
Canım evet ardından ofise gittim anca şimdi yazabiliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?