- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.301
Hastane çantasına da koymak için düşünmüştüm bilemedim nasıl alayımYani küçük bişi alma ben ty den aldım fiyatı iyiydi kullanıyorum rahat baya
Ben hala kendi külotlarımı giyiyorum hiçbiri karnıma değmiyor,küçüldü ama bozdum onları da aticam artik yenilerini alirim dogumdan sonraYani rahat ama yine de karnıma bişi değmesi bazen rahatsız ediyor
Eski dontorum 36 itibaren giriceksin demistiHayır tatlım 32. Hafta da nst sürecinin başlamış olması gerekiyor.
Hamilelik de süreç bu şekilde işliyor.
Ay bazen insanin basireti baglaniyor iste..Balım bu doktor değil ilk gittiğim pislik eşim değişelim filan dedi başka hastane buldu doktorları iyiydi ama hastane şık değildi çok eski bir hastane yine özel ama kadın doğumu iyi bir yer yani. Ben nasıl bir salaksam sanki hastanenin duvarı kapısı penceresi beni doğurtacak.Ben istemedim yeni doktor arayışına girmeden zaten benim doğum başladı ve ben o pisliğe gittim. Eşimin basireti çok bağlıdır böyle konularda sağlıklı düşünemez.Bende son haftalar diye doktor değişmek istemedim ama keşke değişseymişim.Eşim erkek haliyle benden daha iyi anlamış . Bazen de benim basiretim bağlanıyor işte ne yapacaksın. Arkadaşım aradı sakın hemen doğurma başka hastaneye git fşlan diye akıl verdi onu da dinlemedim. Evin yakını büyük hastene dolu halbuki. Doktora öyle güvenmiştim ki tek doktora insan nasıl bu kadar güvenir. Bir de şeker yüklemesi vs zamanını geçirmişti ondan eşimle filan tartışmıştı. Terlikleri neden kaçırdı bizi uyarmadı diye çok geç yaptırdık yüklemeyi filan. Zaten yüklemeden kısa süre sonra olay oldu işte.
Eniştenin gelmesine çok sevindim.
Sana çok iyi gelecek. Yükün hafifler iyice .
Bugün nasılsın?
Ben dun tayt pantalon bisiler aliym die avm ye gittim. Yani hicbir yerde yontu. Olanlarda yazlik incecik. Esas almak istedigim yer bunları bulamazsiniz artik spor kiyafete donuyoruz online da var dedi. Bosuna trafige girmis oldumHamilelikte aldigim kiyafetler de olmamaya basladiyaz boyu hamile sortu,elbise giydim zaten. Sjmdi evde giyebildigim sadece 1 esofman alti,1 taytim var. Uzerine de esimin tisortleri hamilelikte 2 beden buyuyunce hic bi sey olmuyormus
ben de öyle ya kilomda arttı ama hala çoğu kıyafetime girebiliyorum gittikçe de porsiyonlarım küçülüyor ama çok sık acıkıyorumBen hala kendi külotlarımı giyiyorum hiçbiri karnıma değmiyor,küçüldü ama bozdum onları da aticam artik yenilerini alirim dogumdan sonra
Aynen. Zaten yuksek belden nefret ediyorum. Bide kilodu oyle giymek istemiorumBen hala kendi külotlarımı giyiyorum hiçbiri karnıma değmiyor,küçüldü ama bozdum onları da aticam artik yenilerini alirim dogumdan sonra
Mont da almamiz gerekecek. 2 ay icin monta da para vermek istemiyorum ama almasak da olmayacakEski dontorum 36 itibaren giriceksin demisti
Yarin kontrolum var bakalim yenisi ne diyecek. Doktordan doktora ve anne adayina gore degisiyor bence.
Ay bazen insanin basireti baglaniyor iste..
Ben dun tayt pantalon bisiler aliym die avm ye gittim. Yani hicbir yerde yontu. Olanlarda yazlik incecik. Esas almak istedigim yer bunları bulamazsiniz artik spor kiyafete donuyoruz online da var dedi. Bosuna trafige girmis oldumyine online dan almak zorunda kaldim.
1pwntwlon aldim smdilik. Ustleri ben hep bolbol giydigim icin kisim olur die dusunuyorum. Ama alt ve ayakkabi buyuk sikinti
Buarada ayagin 1,5 numara buyunus
Bot baktim olmadi terlik bsktim okmadi
Alsam hamilelikten sonra elimde patlarlarsa die. Napicagimi bilemedim
Canım ben hamile külodu da aldım karın kısmına çıktığı için çok rahat edemedim. De factodan fall in love serisinden 3lü bi takım almıştım külot. Xl aldım rahat olsun diye o kadar rahat oldu ki sana anlatamam. Bu tarz bir şeye bakabilirsin. Sana link atayım bulursamHastane çantasına da koymak için düşünmüştüm bilemedim nasıl alayım
Benim porsiyonlarım gittikçe artıyor senin nasıl küçülüyorben de öyle ya kilomda arttı ama hala çoğu kıyafetime girebiliyorum gittikçe de porsiyonlarım küçülüyor ama çok sık acıkıyorum
Sağol canım cuma günü bizim burda pazar eşime aldırayım da yapayım bıktım artık bu illettenKizilcik zamani ben pazardan aldım kilosu 30 TL gibi bir şey kaynatıp dolaba atıyorum
Nidicard başladıysa cnm bnm bile kolay kolay baş ağrım olmaz üç dört gün baya çektirdi ama sonr vücut alışıyor hafifliyor bol su tüket ilaç sonrası mutlaka zamanla azalır seninde insUmmadığın taş baş yararmış bak Benim dün gittiğim doktor ablamın doktoru bana soğuk ve baştan savıyor gibi gelirdi önceden meğer ne iyiymiş işinin ehliymiş
Bende tam size yazacaktım
sancılar hafifledi şükürler olsun gelip gidiyor ama tam sertleşme olmadan geçiyor düzensiz
İlaç yan etki olarak migreni tetikledi doktorla konuştum biraz sık dişini dedi. Zaten dedim sancılar daha önemli .. günde üç demişti ağrı olduğu için ikiye düşürdü yetersiz gelirse üçe çıkarırız dedi
Bugün bıçak saplanması gibi gelip gidiyor ama buna şükür
Ben de sevmiyorum yuksek bel. Benim de popom buyumedigi icin eski camasirlarla devam. Zaten gunde 3 kere degistiriyorum progestan yuzunden. Yetistiremem hamile kilodunu.Aynen. Zaten yuksek belden nefret ediyorum. Bide kilodu oyle giymek istemiorum
Popom hic buyumedi oyuzden kendi kilotlarim oluyo tahminimce dogurana kdr da olurlar. Almicam bnde o hamile kilotlarindan
Benim popom büyüdü valla hatta en önce oBen de sevmiyorum yuksek bel. Benim de popom buyumedigi icin eski camasirlarla devam. Zaten gunde 3 kere degistiriyorum progestan yuzunden. Yetistiremem hamile kilodunu.
Bana kalsa almazdim bile ama bir tane annem almis, 2 tane de gorumcen getirdi kendi calistigi yerin uretimi. Sezeryandan sonra giyerim diye koydum bavula.
Kendinizi olcuyormusunuz bu arada? Benim popom 90 dan 93 e cikmis. Belim 73 den 107 yesadece gobekten olusuyor gibiyim cok komik.
İnanın benim de öyle oldu. Ama şu da bir gerçek ki düğün aşamasında ne kadar çok şey istersen o kadar kıymetin oluyor. Bı kere taviz verdin mi geçmiş ola.Düğünde bana seçme hakkı sunmadılar bilezik konusunda o biraz zoruma gitmişti açıkçası ama hoş karşıladım bir şey demedim. Şimdi çocuk geliyor her şey çok farklı o zaman ses etmediğim şeyleri artık istiyorum bir zahmet yapsınlar ilk torunları hem
İns girmezler içini ferah tut kuzenimin ikizleri var 2200 civarı 35. Hftada doğdular ve kuveze girmedilee sarilikta oldular 1900 e kdr düştüler maşallah öyle çabuk toparladilarki şimdi görsen o bebekler nasıl buyumus dersinKızlar dun doktor kontrolum vardı 31+3 üm ikiz gebelik rahım agzı uzunluğu 17 mm e düşmüş 3 hafta idare eder sonra doğum olabilir ama erken doğum olacak gibi gorunuyor küveze girecekler sanırım bebeklerin dun kg ları erkek 1840, kız 1790 olmuş. Bunada şükürdün ciğer geliştirici ilk doz vuruldum bugun 2. Doz olacagım
Eşimde diyor önce istemediklerini şimdi iste, susma ben arkandayım diyor. Açık açık istedim tamam dediler.İnanın benim de öyle oldu. Ama şu da bir gerçek ki düğün aşamasında ne kadar çok şey istersen o kadar kıymetin oluyor. Bı kere taviz verdin mi geçmiş ola.
Bizim de ilk torun ama ben artık onlardan hiç bir şey beklemiyorum. Ama sizinkiler alacak gibiyse hiç affetmeyin isteyin
Kendine bilezik mi?Bnm kayınvalide bilezik istemişti kendine aklıma geldi gece gecegene uykum kaçtı uykularrr haramm oldu
Ablamın da ikizleri var yaklaşık aynı kilo doğdular, 2 gün sarılık için kaldılar sadece şimdi 13 yaşındalar maşallah herkesim boyunu geçtiler çok çabuk toparlıyorlarİns girmezler içini ferah tut kuzenimin ikizleri var 2200 civarı 35. Hftada doğdular ve kuveze girmedilee sarilikta oldular 1900 e kdr düştüler maşallah öyle çabuk toparladilarki şimdi görsen o bebekler nasıl buyumus dersin
İnşirah oku bebeğim rahatlatır. Bu ara benim bebek birazcık hareketleri azaldı gibi 2 3 gündür bende arada ona bi takyorum ama du bakalım yarın kontrol
Benim kaburga birleşiminden göbeğimi en altına kadar komple çıktı
Günaydın kızlar şimdi ben hiç yataktan kalkmamam lazım yatırnaklarımı cumartesi çıkaracaktım kocamda sürekli şunları çıkar diyip duruyordu haftalarca bi aciliyette falan ne yapacağız diyordu ben de önemsemedim şimdi yumurta kapıya dayandı neyse kıza mesaj attım eve gelirsen ne kadar olur diye bide çok yakın aslında evime mecburen söylediği fiyatı ödeyeceğim de bunu kocama nasıl söyleyeceğim ya ne salağım aslında takıntılıyım ama bazen de salak bi rahatlığım var bana kızın valla gebelikte insanlar makyaj yapmıyor giderek sadeleşiyor tırnak senin neyine
Kızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
Benzerini bizimki de yapiyor. Dugune gidecek oldugunda size ceyrek takmislardi diye soyluyor, bizim almamizi istiyor. Benim saf kocam da asla bi sey istemez annesinden. Diger torunlarina sunnetlerinde tam aldin yapmis. Bize de yapmak istiyor kv, hatta gecen gun bi miktar ibana atmis esimin. Nasil kiziyor annesine biz senden bi sey istemiyoruz diye ki durumu kotu degil kv ninKendine bilezik mi?ne alaka. Gerçi bizimki de düğünde milletin taktiği takıları istemişti. Bir kısmını ona vermemiz gerekiyor mus. Ne de olsa vaktiyle düğünlere kendisi gitmiş takıları o takmış. Dolayısıyla onun hakkiymis
Hayatım benim annen baban da olsa bu çocuk senin. Kimse senin üzüldüğün kadar üzülemez, senin kaygılandığın kadar kaygılanamaz. Senin ne yaşadığını ya da ne hissettiğini ancak sen anlattığın kadar bilebilirler. Seni hiç kimse senin gibi %100 anlayamaz hissedemez. Bir noktadan sonra insan kendini suçluyor, huzursuz hissediyor. Dedikleri gibi abartıyor muyum diye düşünüyor. Ama bırak diyelim ki abartıyorsun (ki hiç sanmıyorum) abart gitsin. Senin hayatın senin yavrun, senin yaşadığın zorluklar bunu kimsenin %100 anlaması mümkün değil. O yüzden diğerlerinin ne dediği ne düşündüğü lütfen içine dert olmasın. Hayat senin. Şuan içinde bulunduğun süreç senin. Diğerleri (bazen eşimiz bile) dışarıdan bir yabancı. En başından beri sana tutunup büyüyen bir canlı var içinde bunu diğerlerinin anlamasını bekleme. Sana senden daha fazla değer verebilecek bir insan yok hayatta. Buna annen de baban da dahil. Sen kendini dinle. Neye ihtiyacın varsa onu yap. Diğerleri destek olmak isterse olur, istemezse de kendi yollarına giderler. Lütfen sıkma güzel canını. Bebişin de etkileniyor bak.Öyle haklısın ki. Sanki ben keyfimden böyleyim. Sağlıkla da olmayabilirim artık psikolojik olarak bilmiyorum. Ama kimseye bile isteye zulmetmiyorum. Evimi ocağımı bıraktım geldim dedi bana ihtiyacın var diye dedi. Ben de zoruna gittiyse git o zaman dedim. Yani o kadar kötüyğm ki sadece ağlıyorum ve suçlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?