2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Strese sokmamak için bazı doktorlar söylememeyi tercih ediyor ama ben sevmiyorum söylenmeyince her şeyi bilmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. İnşallah sonuçların güzel çıkar

Yaa kıyamam çok tatlı bir üzüntü koca da gitti işe kendi kendine asma suratını boşver

Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim

Of benim ki de öyle hala ayda bir gidiyorum, bir sonraki randevum 32. Haftada. Bakalım ondan sonra azaltacak mı süreleri. Ben kendim ayda bir başka doktora da gidiyorum, bu şekilde 2 haftada bir gitmiş oldum gerçi ama tamamen kendi kendime ayarladığım bir şey

Yanında birileri var mı yatabiliyor musun? Eşin yoktu sanırım şuan, çocuklarla kim ilgileniyor. Dinlenebilsen keşke

Üstteki kalp atışı alttaki sancı bebek uyurken cekilmis herhalde
Aslında biraz hareket etti ama açtım nst yi çektirip öyle yemeğe gideyim tokluk şekeri verecem diye düşündüm kimsede demedi bana tok olmalıydın diye öğleden sonra gosterecem diğer sonuclar çıksın diye bekliyorum

Bütün kocalar aynı. Ailesine ancak yaranmak istiyor. Onlar dan bişey istemek şöyle dursun elinden gelse kazandığıni onlara harcayacak

Birde idrarımda keton çıktı eser miktar yazıyor daha önce başına gelen var mı korkmalımıyım ya

Aslında söylemeyince daha strese sokuyorlar bence ilk hamileliğimde doktorumu çok seviyordum bu doktoru bi sevemedim bundan öncekini de sevemedim diye 12. Haftalarda bırakmıştım bu sefer şöyle beni mutlu kafam soru işaretsiz odasından çıkaracak bi doktor bulamadım

Maşallah canm gelisimi
Maşallah canm ozamm gelisimi cok iyibenmde şuan sata göre 33 olmam lazm ama dün doktor kontrolum vardi doktor 31 haftalik dedi ama allaha şükür bi anormallik yok durumu iyi dedi
Insan sabirsizlikla bekliyor günlerin gelmesini işte normal dogumda nezamn gelecegi belli olmuyor o strese sokuyor birazdasezeryañ gibi gunu belli olsa

Ay maşallah kiloları iyi inşallah en az 3 hafta daha dururlar da kilolarını arttırırlar eminim daha duracaklardır. Nst’ye soktu mu doktor?

İnşallah gelemez bebeğim ama gelirse de gidiyor merak etme bende koltuk altı kararması ve diz kapaginda kararma çok var ne alakaysa

Koltuk altını duymuştum da diz kapağı da ilginçmiş neler yaşıyoruz ya ahahaja

Birde idrarımda keton çıktı eser miktar yazıyor daha önce başına gelen var mı korkmalımıyım ya
Benim de çıkmıştı, diyetisyenim aç kaldığımı söyledi karbonhidratı yeterince tüketmemişim, doğruydu… ekmek 8 dilimdi günde ben 4-5 dilim maksimum yiyordum çok geldiği için, sonra üstüne basa basa karbonhidratı azaltmayın dedi mutlaka yiyin dedi, 10 gün sonra ki tahlilde keton negatif çıktı ama uydum listeme hatta fazla bile yedim

Ayy bende ekmek fazla geliyor diye hep daha az yiyorum iki dilim yazıyor 1 dilim ancak yiyebiliyorum birde bu son bir iki haftadır bulantılar gelmiş pek eski iştahım yok o zaman bende dikkat edeyim listeyi eksikte yememek gerekiyor o zaman

Evet, aç kaldığımız için çıkıyormuş korkulacak bişi yok ama önemli dedi karbonhidrat… ekmek yiyemiyorsan bulguru çoğalt mesela ben hem bulgur hem ekmek yiyorum

Evet kesinlikle ben de bilmeyince mutsuz oluyorum. Kendi doktorumla aram ne çok iyi ne çok kötü, ne hissettiğimi bilmiyorum muayene konusunda çok sıkıntı yok genelde bilgileri verip rahatlatan bir yapısı var ama. Doğum konusu beni korkutuyor ben normal doğum istiyorum, doktora da söyledim bunu uygunsan tabii ki normal dedi ama sanki son dakika beni sezeryana zorlayacakmış paniği geliyor ( tüp bebek doktorları daha yoğun olduğu için)

Kızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem

Kıyafetlerini yıkayıp ütüledik geçen hafta ama çanta hazır değil hatta bavulum kırıldı yeni almam gerek o bile yok hatta ve hatta evime bile hala geçmedim hala yazlıktayım (farklı şehirler) ben pimpirikli bir insandım halbuki

Kızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
Ben de aynı durumdayım bugün yorganıni yıkadım şimdi de yatağının kılıfını attım sonra da yatağını yıkayacam yavaş yavaş

Kızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
Ay benimde hep soğuk hatta eşim elliyor soğuk olunca cocugu usuteceksin diyo
Bende 32 yim hazır değil bence daha erken ya erken doğum riskimiz yoksa çünkü daha maks 2 ay var hersey tozlanır gene
Kızlar amniyon sıvısı kaçıran var mı
Suyu gelen mi diyorsun bildiğim kadarıyla suan yok olsa soylerlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…