- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.321
Kızlar doktorum hiç rakamsal konuşmuyor ısrarla rahim ağzı boyu kaç dedim kasılmaları söyledim rahim ağzı kapalı uzunluk iyi dedi o kadar.suyun biraz fazla oda kasılmaları tetiklermiş tekrar açlık tokluk tahlili istedi birde nst istedi bakalım sancı çıkacak mı dedi sıra bekliyorum
Bugün kızım hasta diye okula gitmedi. Hasta dediysem de şu an bale kıyafetleri giymiş zıplayarak bale yapıyor. Eşim de normalde evden çalışır, bugün şirkete gideceği tuttu. Gitmeden de mercimek çorbası yapayım size dedi. Çorbayı hiç kimse içmiyor, hepsini ben içmek zorunda kalıyorum diye moralim bozuldu. Suratımı astım oturuyorum.
Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
şişiyorum yiyemiyorum. çatlayacak gibi oluyorum az fazla yesem.Benim porsiyonlarım gittikçe artıyor senin nasıl küçülüyordiyetisyenim ilerleyen haftalarda daha da artırıcam dedi
Ummadığın taş baş yararmış bak Benim dün gittiğim doktor ablamın doktoru bana soğuk ve baştan savıyor gibi gelirdi önceden meğer ne iyiymiş işinin ehliymiş
Bende tam size yazacaktım
sancılar hafifledi şükürler olsun gelip gidiyor ama tam sertleşme olmadan geçiyor düzensiz
İlaç yan etki olarak migreni tetikledi doktorla konuştum biraz sık dişini dedi. Zaten dedim sancılar daha önemli .. günde üç demişti ağrı olduğu için ikiye düşürdü yetersiz gelirse üçe çıkarırız dedi
Bugün bıçak saplanması gibi gelip gidiyor ama buna şükür
Aslında biraz hareket etti ama açtım nst yi çektirip öyle yemeğe gideyim tokluk şekeri verecem diye düşündüm kimsede demedi bana tok olmalıydın diye öğleden sonra gosterecem diğer sonuclar çıksın diye bekliyorumÜstteki kalp atışı alttaki sancı bebek uyurken cekilmis herhalde
Ya ben de öyleyim ağlaya ağlaya yiyorum bazen diyetisyen illa yiceksin ne eksik ne fazla,bu beslenme senin için değil bebeğin haftasına göre diyorşişiyorum yiyemiyorum. çatlayacak gibi oluyorum az fazla yesem.
Bütün kocalar aynı. Ailesine ancak yaranmak istiyor. Onlar dan bişey istemek şöyle dursun elinden gelse kazandığıni onlara harcayacakBenzerini bizimki de yapiyor. Dugune gidecek oldugunda size ceyrek takmislardi diye soyluyor, bizim almamizi istiyor. Benim saf kocam da asla bi sey istemez annesinden. Diger torunlarina sunnetlerinde tam aldin yapmis. Bize de yapmak istiyor kv, hatta gecen gun bi miktar ibana atmis esimin. Nasil kiziyor annesine biz senden bi sey istemiyoruz diye ki durumu kotu degil kv nin
Aslında söylemeyince daha strese sokuyorlar bence ilk hamileliğimde doktorumu çok seviyordum bu doktoru bi sevemedim bundan öncekini de sevemedim diye 12. Haftalarda bırakmıştım bu sefer şöyle beni mutlu kafam soru işaretsiz odasından çıkaracak bi doktor bulamadımStrese sokmamak için bazı doktorlar söylememeyi tercih ediyor ama ben sevmiyorum söylenmeyince her şeyi bilmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. İnşallah sonuçların güzel çıkar
Yaa kıyamam çok tatlı bir üzüntükoca da gitti işe kendi kendine asma suratını boşver
Of benim ki de öyle hala ayda bir gidiyorum, bir sonraki randevum 32. Haftada. Bakalım ondan sonra azaltacak mı süreleri. Ben kendim ayda bir başka doktora da gidiyorum, bu şekilde 2 haftada bir gitmiş oldum gerçi ama tamamen kendi kendime ayarladığım bir şey
Maşallah canm gelisimiİnşallah ben bekeldim ondan önce doğurdum ne kadara az hastaneye gidersem o kadar az parmak
Bende dört tane falan Alicam galiba canım teşekur ederim
Benim hiç penye de yokmuş dur ondan da alamkalın çok bı kaç tane muslin pazen beğendiğini alırım aslında annem Alicam dedi ama ben yine de alsın geldi
Ay sal boş verben şu an 29+4 ama geçen hafta 30 31 dedi canım yani o haftalarla uyumlu evet canım kizimda normal dogumdu her doğum zor ama güzeldi bence benim de zorluydu ama süreç cabuktu bişey anlamadım yani bende dün onu düşündüm insan korkuyor ama herşey olacağına varır canım biz kendimizi sikmayalim ikinci olduğu için başıma ne gelicegini de biliyorum o daha ürkütücü
Bend egaliba üçe dörde tamamlarım canım kalinlar çok benim
Senin kv almış ben avcumu yalım ancatesekur ederim canım hepsi de çok güzel güle güle sağlıkla kupanın inşallah benim de bı tane pufyy bı tane ne çok kalın ne çok ince bataniye bı tane çift taraflı pazen kalın bataniye bı tane el örgüsü annem örmüş kız sayinca benim de çok sadece şu an muslin ihtiycim var bı tane ince pazen var bı kaç tane de kızımdan kalma beyaz pembe onları da kulanirim dedim ama bı kaç tane daha Alicam galiba ince pazenlerden çok hoşuma gitti kundak için falan
Kız aynı durumu bende nisanliyken yaşadım kocamın bı kurus parası yok kv bana aldıkları altın kolyeden istemiş borç para vermiş hemde torunun suneti için o paryi da bana o kolyeden yaptır diye borç vermiş hala da istiyor utanmadan bana bı yararları yokk hep zarar o zaman kocam on kuruşa muhtaç sen düşün
Maşallah canm ozamm gelisimi cok iyiİnşallah ben bekeldim ondan önce doğurdum ne kadara az hastaneye gidersem o kadar az parmak
Bende dört tane falan Alicam galiba canım teşekur ederim
Benim hiç penye de yokmuş dur ondan da alamkalın çok bı kaç tane muslin pazen beğendiğini alırım aslında annem Alicam dedi ama ben yine de alsın geldi
Ay sal boş verben şu an 29+4 ama geçen hafta 30 31 dedi canım yani o haftalarla uyumlu evet canım kizimda normal dogumdu her doğum zor ama güzeldi bence benim de zorluydu ama süreç cabuktu bişey anlamadım yani bende dün onu düşündüm insan korkuyor ama herşey olacağına varır canım biz kendimizi sikmayalim ikinci olduğu için başıma ne gelicegini de biliyorum o daha ürkütücü
Bend egaliba üçe dörde tamamlarım canım kalinlar çok benim
Senin kv almış ben avcumu yalım ancatesekur ederim canım hepsi de çok güzel güle güle sağlıkla kupanın inşallah benim de bı tane pufyy bı tane ne çok kalın ne çok ince bataniye bı tane çift taraflı pazen kalın bataniye bı tane el örgüsü annem örmüş kız sayinca benim de çok sadece şu an muslin ihtiycim var bı tane ince pazen var bı kaç tane de kızımdan kalma beyaz pembe onları da kulanirim dedim ama bı kaç tane daha Alicam galiba ince pazenlerden çok hoşuma gitti kundak için falan
Kız aynı durumu bende nisanliyken yaşadım kocamın bı kurus parası yok kv bana aldıkları altın kolyeden istemiş borç para vermiş hemde torunun suneti için o paryi da bana o kolyeden yaptır diye borç vermiş hala da istiyor utanmadan bana bı yararları yokk hep zarar o zaman kocam on kuruşa muhtaç sen düşün
Kızlar dun doktor kontrolum vardı 31+3 üm ikiz gebelik rahım agzı uzunluğu 17 mm e düşmüş 3 hafta idare eder sonra doğum olabilir ama erken doğum olacak gibi gorunuyor küveze girecekler sanırım bebeklerin dun kg ları erkek 1840, kız 1790 olmuş. Bunada şükürdün ciğer geliştirici ilk doz vuruldum bugun 2. Doz olacagım
İnşallah gelemez bebeğim ama gelirse de gidiyor merak etmebende koltuk altı kararması ve diz kapaginda kararma çok var ne alakaysa
Benim de çıkmıştı, diyetisyenim aç kaldığımı söyledi karbonhidratı yeterince tüketmemişim, doğruydu… ekmek 8 dilimdi günde ben 4-5 dilim maksimum yiyordum çok geldiği için, sonra üstüne basa basa karbonhidratı azaltmayın dedi mutlaka yiyin dedi, 10 gün sonra ki tahlilde keton negatif çıktı ama uydum listeme hatta fazla bile yedimBirde idrarımda keton çıktı eser miktar yazıyor daha önce başına gelen var mı korkmalımıyım ya
Ayy bende ekmek fazla geliyor diye hep daha az yiyorum iki dilim yazıyor 1 dilim ancak yiyebiliyorum birde bu son bir iki haftadır bulantılar gelmiş pek eski iştahım yok o zaman bende dikkat edeyim listeyi eksikte yememek gerekiyor o zamanBenim de çıkmıştı, diyetisyenim aç kaldığımı söyledi karbonhidratı yeterince tüketmemişim, doğruydu… ekmek 8 dilimdi günde ben 4-5 dilim maksimum yiyordum çok geldiği için, sonra üstüne basa basa karbonhidratı azaltmayın dedi mutlaka yiyin dedi, 10 gün sonra ki tahlilde keton negatif çıktı ama uydum listeme hatta fazla bile yedim
Evet, aç kaldığımız için çıkıyormuş korkulacak bişi yok ama önemli dedi karbonhidrat… ekmek yiyemiyorsan bulguru çoğalt meselaAyy bende ekmek fazla geliyor diye hep daha az yiyorum iki dilim yazıyor 1 dilim ancak yiyebiliyorum birde bu son bir iki haftadır bulantılar gelmiş pek eski iştahım yok o zaman bende dikkat edeyim listeyi eksikte yememek gerekiyor o zaman
Aslında söylemeyince daha strese sokuyorlar bence ilk hamileliğimde doktorumu çok seviyordum bu doktoru bi sevemedim bundan öncekini de sevemedim diye 12. Haftalarda bırakmıştım bu sefer şöyle beni mutlu kafam soru işaretsiz odasından çıkaracak bi doktor bulamadım
Aminyon sıvısi olduğunu nasıl anladınızKızlar amniyon sıvısı kaçıran var mı
Kızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
Ben de aynı durumdayım bugün yorganıni yıkadım şimdi de yatağının kılıfını attım sonra da yatağını yıkayacam yavaş yavaşKızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
Ay benimde hep soğuk hatta eşim elliyor soğuk olunca cocugu usuteceksin diyoKızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
Bende 32 yim hazır değil bence daha erken ya erken doğum riskimiz yoksa çünkü daha maks 2 ay var hersey tozlanır geneKızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
Suyu gelen mi diyorsun bildiğim kadarıyla suan yok olsa soylerlerdiKızlar amniyon sıvısı kaçıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?