2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet, aç kaldığımız için çıkıyormuş korkulacak bişi yok ama önemli dedi karbonhidrat… ekmek yiyemiyorsan bulguru çoğalt mesela ben hem bulgur hem ekmek yiyorum
Korkudan valla listeden hiç dışarı çıkmıyorum şeker ölçümlerim ancak dengelendi diye.bulgur pilavı yiyeceksem bile ekmeği 1 dilim eksiltiyordum bebeğimde geçen ay bir hafta ilerideydi bugün 30+1 im 29+5 çıktı karın çevresi ara öğünleri de bazen atlayabiliyordum süt kefir içemiyorum yogurtuda çok bıktım meyveyi tek yemeyeyim diye atlıyordum aç kalıyorum demekki

Kızlarrr benim hamilelik tümörü dedikleri şey geri döndü dişçi lokal anestezi verip kesip almıştı lazerle bir daha çıkmaz büyük ihtimalle demişti ama geri döndü ve hızla büyüyor tam iki dişimin ortası çok moralim bozuluyor. Üstüne gözümde devasa bir arpacık çıkıyor üst üste geliyorlar yine

Kızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
Ben hazirladim canim. Bavulum kapinin onunde duruyor bir de son anda alinacaklar listesi yaptim dis macunu, tarak,hastane odasi suslemeleri gibi. Acil cikmak zorunda kalmam insallah.bavulu hazirlayinca rahatladim ama, tavsiye ederim kafa rahatligi icin

Benim de Erken doğum riskim yok çok şükür ama doktorum artik hazırla dedi 32 den sonra bebeklerin sağı solu belli olmuyormus

Ben de aynı durumdayım bugün yorganıni yıkadım şimdi de yatağının kılıfını attım sonra da yatağını yıkayacam yavaş yavaş
Bugün son kalanları tamamlayıp yıkamaya başlayayım o zaman, elim ayağıma dolandı iyice ne yapacağımı şaşırdım acaba yetişir mi diye

Hadi size cahil cahil bir soru sorayım şimdi hastane çantasından konu açılmışken. Bu biberon ve emziklerini sterilize ettim diyelim doğumdan önce, eeee sonra nereye koycam ben bunu temiz kalsın diye bez çantaya koysam olmaz kapalı kutuya falan mı? Akıl verin please

Beni korku sardı açıkçası, kimse gelipte bir işe yardım etmediği için elim ayağıma dolanıyor kaç gündür kendi kışlıklarımızı sudan geçiriyoruz, her an gelirse ne yaparız

Bu hafta halletmeye çalışayım ben o zaman, bugün gidip son eksikleri alayım. Kendime hiç bir şey almadım çünkü

Büyük tuvaletimden sonra zorlanınca geldi bayağı emin değilim olup olmadığından doktorum illa git test yaptırdım dedi

Boşaldı mı bir anda içinizden? Baskıdan ötürü idrar olmadığına eminseniz acilen gidin doktora.

Bugün son kalanları tamamlayıp yıkamaya başlayayım o zaman, elim ayağıma dolandı iyice ne yapacağımı şaşırdım acaba yetişir mi diye

Kuzum stres yapma hallolur, kendini yormadan yavaş yavaş başla artık. Çamaşırları temiz olsa zaten sıkıntı olmaz bavula koymak kolay ve eğlenceli tarafı at bir posta yıkanmaya başlasın

Yetisir canim niye yetismesin. Ben erken dogum riskinden dolayi hazir olsun istedim. 32 den sonra da besigi, yorgani, yatagi yikayip kurmayi dusunuyorum. Dogumdan sonra ugrasamam cunku. Uzerini orterim bi sey olmaz insallah

Yok yanlış zamanda kendi kışlıklarımızı çıkardım yıkamaya, son bir makine kaldı ve tabi ki 3 sepet ütü yarın başlarım yıkamaya artık

Yetisir canim niye yetismesin. Ben erken dogum riskinden dolayi hazir olsun istedim. 32 den sonra da besigi, yorgani, yatagi yikayip kurmayi dusunuyorum. Dogumdan sonra ugrasamam cunku. Uzerini orterim bi sey olmaz insallah
Aynen en azından tozlanma yapmaz temizce durur

Sendede mi şeker var? Bende de var… ben de normalde 2 kaşık bulgura 1 dilim ekmek diye geçiyor, ben mesela 3 dilim ekmek yiyeceksem, 5 kaşık bulgur 1 dilim ekmek yiyorum ki karbonhidrat az çıkmasın benim de bebek önden gidiyordu artık haftasıyla uyumlu hale geldi ama baş çevresi hala önde gidiyo… normal galiba bu haftalarda bir de şeker yemediğimiz için herhalde normale döndü..

Kilitli posetlerde gayet hijyenik kalir bence sikinti olmaz

Bu hafta halletmeye çalışayım ben o zaman, bugün gidip son eksikleri alayım. Kendime hiç bir şey almadım çünkü
Ben kendiminkileri de en sona birakmistim. Cunku kendimize bi sey almak daha zor oluyor beden konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…