- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.341
Korkudan valla listeden hiç dışarı çıkmıyorum şeker ölçümlerim ancak dengelendi diye.bulgur pilavı yiyeceksem bile ekmeği 1 dilim eksiltiyordum bebeğimde geçen ay bir hafta ilerideydi bugün 30+1 im 29+5 çıktı karın çevresi ara öğünleri de bazen atlayabiliyordum süt kefir içemiyorum yogurtuda çok bıktım meyveyi tek yemeyeyim diye atlıyordum aç kalıyorum demekkiEvet, aç kaldığımız için çıkıyormuş korkulacak bişi yok ama önemli dedi karbonhidrat… ekmek yiyemiyorsan bulguru çoğalt meselaben hem bulgur hem ekmek yiyorum
Ben hazirladim canim. Bavulum kapinin onunde duruyorKızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
Büyük tuvaletimden sonra zorlanınca geldi bayağı emin değilim olup olmadığından doktorum illa git test yaptırdım dediAminyon sıvısi olduğunu nasıl anladınız
Benim de Erken doğum riskim yok çok şükür ama doktorum artik hazırla dedi 32 den sonra bebeklerin sağı solu belli olmuyormusAy benimde hep soğuk hatta eşim elliyor soğuk olunca cocugu usuteceksin diyo
Bende 32 yim hazır değil bence daha erken ya erken doğum riskimiz yoksa çünkü daha maks 2 ay var hersey tozlanır gene
Suyu gelen mi diyorsun bildiğim kadarıyla suan yok olsa soylerlerdi
Kıyafetlerini yıkayıp ütüledik geçen hafta ama çanta hazır değilhatta bavulum kırıldı yeni almam gerek o bile yok hatta ve hatta evime bile hala geçmedim hala yazlıktayım (farklı şehirler) ben pimpirikli bir insandım halbuki
Bugün son kalanları tamamlayıp yıkamaya başlayayım o zaman, elim ayağıma dolandı iyice ne yapacağımı şaşırdım acaba yetişir mi diyeBen de aynı durumdayım bugün yorganıni yıkadım şimdi de yatağının kılıfını attım sonra da yatağını yıkayacam yavaş yavaş
Yaptırdınız miBüyük tuvaletimden sonra zorlanınca geldi bayağı emin değilim olup olmadığından doktorum illa git test yaptırdım dedi
Beni korku sardı açıkçası, kimse gelipte bir işe yardım etmediği için elim ayağıma dolanıyor kaç gündür kendi kışlıklarımızı sudan geçiriyoruz, her an gelirse ne yaparızAy benimde hep soğuk hatta eşim elliyor soğuk olunca cocugu usuteceksin diyo
Bende 32 yim hazır değil bence daha erken ya erken doğum riskimiz yoksa çünkü daha maks 2 ay var hersey tozlanır gene
Suyu gelen mi diyorsun bildiğim kadarıyla suan yok olsa soylerlerdi
14.30 da randevumYaptırdınız mi
Bu hafta halletmeye çalışayım ben o zaman, bugün gidip son eksikleri alayım. Kendime hiç bir şey almadım çünküBen hazirladim canim. Bavulum kapinin onunde duruyorbir de son anda alinacaklar listesi yaptim dis macunu, tarak,hastane odasi suslemeleri gibi. Acil cikmak zorunda kalmam insallah.bavulu hazirlayinca rahatladim ama, tavsiye ederim kafa rahatligi icin
Büyük tuvaletimden sonra zorlanınca geldi bayağı emin değilim olup olmadığından doktorum illa git test yaptırdım dedi
Bugün son kalanları tamamlayıp yıkamaya başlayayım o zaman, elim ayağıma dolandı iyice ne yapacağımı şaşırdım acaba yetişir mi diye
Yetisir canim niye yetismesin. Ben erken dogum riskinden dolayi hazir olsun istedim. 32 den sonra da besigi, yorgani, yatagi yikayip kurmayi dusunuyorum. Dogumdan sonra ugrasamam cunku. Uzerini orterim bi sey olmaz insallahBugün son kalanları tamamlayıp yıkamaya başlayayım o zaman, elim ayağıma dolandı iyice ne yapacağımı şaşırdım acaba yetişir mi diye
Yok yanlış zamanda kendi kışlıklarımızı çıkardım yıkamaya, son bir makine kaldı ve tabi ki 3 sepet ütüBoşaldı mı bir anda içinizden? Baskıdan ötürü idrar olmadığına eminseniz acilen gidin doktora.
Kuzum stres yapma hallolur, kendini yormadan yavaş yavaş başla artık. Çamaşırları temiz olsa zaten sıkıntı olmaz bavula koymak kolay ve eğlenceli tarafıat bir posta yıkanmaya başlasın
Aynen en azından tozlanma yapmaz temizce dururYetisir canim niye yetismesin. Ben erken dogum riskinden dolayi hazir olsun istedim. 32 den sonra da besigi, yorgani, yatagi yikayip kurmayi dusunuyorum. Dogumdan sonra ugrasamam cunku. Uzerini orterim bi sey olmaz insallah
Sendede mi şeker var? Bende de var… ben de normalde 2 kaşık bulgura 1 dilim ekmek diye geçiyor, ben mesela 3 dilim ekmek yiyeceksem, 5 kaşık bulgur 1 dilim ekmek yiyorum ki karbonhidrat az çıkmasınKorkudan valla listeden hiç dışarı çıkmıyorum şeker ölçümlerim ancak dengelendi diye.bulgur pilavı yiyeceksem bile ekmeği 1 dilim eksiltiyordum bebeğimde geçen ay bir hafta ilerideydi bugün 30+1 im 29+5 çıktı karın çevresi ara öğünleri de bazen atlayabiliyordum süt kefir içemiyorum yogurtuda çok bıktım meyveyi tek yemeyeyim diye atlıyordum aç kalıyorum demekki
Kilitli posetlerde gayet hijyenik kalir bence sikinti olmazHadi size cahil cahil bir soru sorayımşimdi hastane çantasından konu açılmışken. Bu biberon ve emziklerini sterilize ettim diyelim doğumdan önce, eeee sonra nereye koycam ben bunu temiz kalsın diye bez çantaya koysam olmaz kapalı kutuya falan mı? Akıl verin please
BenO zaman tamamen hamilelik kaynaklı kuzum, valla sonuna geldik artık Allah dayanma gücü versin hepimizebenim gibi bebişi hala makat gelişli olan var mı?
Ben kendiminkileri de en sona birakmistim. Cunku kendimize bi sey almak daha zor oluyor beden konusunda.Bu hafta halletmeye çalışayım ben o zaman, bugün gidip son eksikleri alayım. Kendime hiç bir şey almadım çünkü
Aaa ben daha ne yıkadım ne hazırladımBenim de Erken doğum riskim yok çok şükür ama doktorum artik hazırla dedi 32 den sonra bebeklerin sağı solu belli olmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?